80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kabızlık varsa hergün kahvaltıdan sonraki ara öğünde 4 yada 5 adet kayısıyla beraber bir bardak ılık su içersen bağırsakların çalışır canım

İyiakşamlar menüm

Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,Domates,maydonoz,yumurta,açık çay şekersiz.
Ara Öğün:4 kayısı
Öğlen:5 kaşık pırasa,2 kepçe tarhana
Ara Öğün:Bir adet küçük muz,5 badem
Akşam:2 kepçe tarhana çorbası,teflonda tavuk,salata.
Ara Öğün:Bir bardak süt ve yeşil çay
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,Mekik çekme.

bende menümü yazayım kızlar;
sabah:2 dilim kıymalı yufka böreeeekkkk1 haşlanmış yumurta,domates, salatalık
ara:1 avuç leblebi
öğle:1 kase erişteli,yeşil mercimekli,yoğurtlu çorba
akşam:5 yk etli bezelye ,biraz salata
çayın yanında 1 avuç leblebi(sanırsam bugün leblebi günümdeyim:)))
börekten sonrası için ne diyorsunuz günü kurtarmışmıyım ,bağrıma taş basıp kayıp günlerdenmi sayayım

bugünkü menüm

sabah6.30:yarınm kase yourt 1 dilim ekmek

ara8.30:2 -3 tane kepekli bisküvi

ara:10.30:1 simit

öğle:yarm paket kepekli bisküvi 1 portakal 1 b çay

akşam:tavuklu mantar sote az çorba salata yoğurt 3 dilim ekmek

ara:1 dilim elma yarım havuç 3 dilim kivi ve tarçınlı 1b süt

3 b yeşilçay 1b form çayı

Bir türlü gelemedim :))

Canım benim iltifatların için çoooook teşekkür koltuklarım kabardı :)))

Sen napıyorsun takip edemedim bikaçgündür kaçamak yok dimi :))

Sabah

2 dilimçavdar ekmeği
1 kk süzme peynir
4 yeşil zeytin
domates salatalık yeşil biber
1 yeşil çay

öğle

1 porsiyon tavuk şiş
2 kaşık pilav
1 ayran

2 hurma
1 sütlü nescafe
1 türk kahvesi

akşam

1 tabak yeşil mercimek
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara yapmadım yapsammı bilmiyom :))

ama sabah 9 dan beri ayaktayım şimdi oturdum ... Bahar temizliğine başladım tek başıma yapamam diye yardımcı çağırdım amaaaa çoooook yoruldum :))lakin iyi spor yapmış oldum..:))

Son düzenleme:
kızlar kılo çizelgesi nasıl yapılıyor
şimdiden sağolun

78 sana vız gelir.eminim jet hızıyla geçersin sen 78 i.topiğimizin en azimli ve bu gidişle en zarif bayanı olacak gibisin.
iltifatlarını beğeniyosundur umarım)

güzelim benim cok tsk ederim begenmem mi:)) sende en güzel iltifatlari hak ediyorsun burada olan azimli hanimlarin hepsi güzel iltifatlari hak ediyor...

iyi geceler güzeller... yine cok gec kaldim, isten cik plates eve gel yemek su bu derken saat yine 22:30 oldu ve ben yeni oturabildim...hemen menümü paylasayim sonra yatak.

kalkis:2 fincan kahve
kahvalti:tahilli sandvic arasi tavuk gögsü ve marul
ara:1 armut ve bir havuc
ögle:koca bir tabak somon füme ve balzamik sirkeli karisik salata
ara:1 portakal ve 1 havuc
aksam:1 kase lahana corbasi ve 1 elma
ara:150 gr sade yogurt

2 litre kadar su ve yesil cay

1 saat plates

Son düzenleme:
slm kızlar kac gundur gıremedım ya arkadasımın abısı seht oldu bızde gıtmek zorunda kaldık bugun donduk bız ya of cok kotu bı durum ya allahım kımsenın basına vermesın ya cok uzuldum her an hersey olabılır ya resmen olume burnumuz kadar yakınız ya

9 10 ay kaldık abla ya babam oraya gıttıgımız 2. ayda als hastası oldu ve zten kısa bı surede de vefat ettı annem de kalmak ıstemedı gerı donduk ıste ama ıykı gerı donmususz ya belkı bızım aılemız paramparca olcaktı sımdı ve ben orda okuyamazdım emınım ya ama burda sukur ı derslerımde hıc deılse gecerlı bı bolumden allahın ıznıyle mezun olucam

sabah : iki dilim çavdr ekmegi bi kk peynr dört adet zeytn mısır püskülü kraz sapı çayı
ara : yok
öğle : bir kase yayla çorbası dört adet sarma bol salata
ara : üç yk kısır turşu ( oklda kısır partisi yapmşlar yedk artık olan oldu )
ara : bir az şekerli türk kahvesi
akşam : bir enginar dolması iki köfte salatalık domates
ara : iki tatlı kaşğı sütlaç
gece yatarken : mısır püskülü kraz sapı çayı
spordan da kaytardım aferinn bana ama yarından itibaren üç gün üstüste gtcmm inş akisilk çıkmazsa...

pazartesi menüsü

SABAH

bir dilim peynirli börek
kahve

ÖĞLE

1 kase tarhana çorbası
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış et

ARA

3 dilim ekmek 2 kk kaşar 2 dilim salam

ARA

eti form mısır patlağı yarım paket
meyveli soda

AKŞAM

salata

ARA

aktivia yoğurt

SPOR:45 dk yürüyüş

SALI MENÜSÜ

SABAH

1 poğaça

ÖĞLE

3 köfte büyüklüğünde ızgara tavuk
3 dilim ekmek

ARA

yarım simit 1 bardak ayran

AKŞAM

1 kase çorba
5 yemek kaşığı sebze yemeği yağsız

ARA

meyve

SPOR: 30 dk yürüyüş

günaydınlar herkese güne 40 dakika kosar adım yürümenin mutluluguyla basladım!YÜRÜYÜN,YÜRÜYÜN,YÙRÛYÛN...gúzel günler sîzin olsun,..

günaydınlarr
dünkü berbat menümü yazyım.biraz değil baya kötü

sabah:2 dilim ekmek+2 kk peynir+3 t kaşığı reçel+çay
ara:yeşil çay
öğle:yrm kase çorba+yrm kase yoğurt+1 tabak ıspanak+1 dilim ekmek
ara:elma+kahve
akşam:1 küçük tabak makarna+1 küçük tabak taze fasülye+4 -5 kaşık yoğurt+2 dilim ekmek+salata
ara:birer parça helva+çikolata+5-10 fındık leblebi

valla şekercim iğrenç oldu neden böyle oldu bilmiyorum.öğlen doymamıştım.yuh tabi ama doymadım işte(aç gidince de böyle saçmaladım.midem acayip oldu tabi.az yemeye alışmışım.şişkinlik yaptı bütün bunlar.neyse olan olduadetim yakın sanırım onun etkisi var.

Herkese merhaba bende katılmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor tam anlamadım yardım lütfen

hoşgeldin canım.katılabilirsin tabi.kuralımız düzenli paylaşım ve düzenli olarak menülerini yazman.2 hafta sonunda listemize girebiliyosun kilo bildiriminle.haftada 3 günden fazla menü payşaımı yapmamışsan o hafta listede olmuyosun.eğer sık sık topiğe gelirsen daha iyi anlarsın.
kendini tanıtırmısın yaş kilo boy vs.

günaydın kızlar.. bugün mutluyum şimdilik:))) hayatım boyunca hep ya iri ya şimandım. sürekli diyet yapmaya çalıştım. bundan 8 yıl önce falan da diyet yaparak 65 kiloya inmiştim. diyet dediysem de aç kalarak yani. tabi hoppp geri geldi kilolar. daha sonraları yine aç kalarak diyet yaptım ama 3 verdim 5 aldım, 5 verdim 10 aldım. yani hiç istikrarlı olamadım. ama bu defa kafa koydum bu kilolar gidecek artık. başladığım işi Allah ın izniyle bitircem. ve yaklaşık 1 aydan beri diyetteyim ama yiyerek bu defa sıkılmadan. böyle uzun dayanabileceğimi de beklemiyordum açıkçası. korkuyordum bir aydan beri tartılmaya. ya kilo veremediysem diye. çünkü yiyerek diyet yapıyordum bu defa. şeytanın bacağını kırdım ve tartıldım:)))) 73,800 olmuşum:)))) desteğiniz için çok teşekkür ederim güzeller......

ne kadar hoş bir sürpriz bu.çok iyi yapmışsın canım ya.senin bibi düşünceli dost veya akraba herkese lazım.benim oğluşuma bakacak kimse olmadığı için senelerdir sinemaya gitmedim:))

menü güzel olmuş canım.spor da iyi tebrikler
böreği tadımlık ısırmışsındır sen.görmeyelim:))
doğru söze ne denir

ara da cornfleksi nasıl tüketiyosun.bi de miktarları yazmamışsın canım.ama mününü beğendim cornfleks dışında:))

akşam çok az değil mi.acıkmadın mı.1 dilim ekmek ve biraz yoğurt olabilirdi

sen nasıl bi diyet uyguluyodun canım ya.ana öğünleri sıcak yemek olarak yesen daha iyi olur bence
güzel taktik:))zaman zaman yaparım.
çeşit bol ama miktarların az az.bi de akşamın niye az.arada börek yediğin için heralde:))

çok iyi canım.sabah 1 yumurta olabilirdi protein açısından diğer öğünlerde eksik çünkü

,mısır patlağını ne kadar yedin yağlımıydı.çok azsa ve yağsızsa sorun değil.ama gün içinde fındık ta yemişsin.aynı gün tercih etmeyelim hepsini canım:))

senin menülerde çikolata sabit.heralde 1 tatlı kaşığı nutella filan yiyosun iyi fikir aslında.merak ettim irmik helvasını bişeyin yerine sayarak mı yedin canım.
ben beğendim canım.yürüyenleri spor yapanları ayrıca beğeniyorum:))
sabah ılık su ve kayısı yersin.işe yarar.menünde de böreği dengelemiş gözüküyosun bence.

ooo dondurma sezonunu açmışsın canım:))yazın da dondurmalar başımızın belası olacak.minik magnumdur umarım:)))

çok iyi canım tebrikler

evet leblebiler çok olmuş.börekler de az yağlı ise hadi olabilir diyelim
öğleni mecburiyetten mi bisküviyle geçirdin canım.aradaki simiti yrm simit olarak öğle çorba ile tüketebilirdin

kolay gelsin büyük işe kalkışmışsın canım.menü de güzel beğendim

tebrikler valla canım herşeye yetişiyosun kolay değil.platesin kilo vermede etkisi var mı.bazı yerlerde kilo verildikten sonra vücut şekillendirmek için yapılmalı diye okuyorum da
ah canım ya o ateşlerden biri de arkadaşının ailesini yakmış.Allah rahmet eylesin.Aziz şehitlerimizin sayesinde rahatça yatıp uyuyabiliyorsak kıymetini bilmemiz lazım vatanımızın.Başınız sağolsun

ürr kısır mı hem de turşuyla.miktarın az ama öğle menüsüne dahil değil ara da olduğu için fazla olmuş.
pazartesi menünde öğleden sonraki aranı çok yüklenmişsin akşamı es geçmişsin onu akşama tüketseydin olurdu.ama 3 dilim ekmek olarak değil azalatarak tabi.
salı da pohaça simit 3 dilim ekmek fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…