hem güne yürüyerek başlamanın verdiği mutluluk hem de kocaman bi masede yediğim yumurtalı salata sayesinde kendimi çoooooooooooooooooooooook iyiy hissediyorum iyi ki dikkit etmeye başlamışım çok yol alamasam da bişeyler yapıyor olmanın hafifliği var üstümdebahara böyle başldık inşallah yaza herşey daha da güzel olur uzaktan yazıları okumakla yetinmeyin yazıııııııın başlayıııııııııııııııııın yaz kapıdan baktırırr tişort, etek giydirir iyi günleeeeeeer ...
varya acayip moral kaynağısınızzzz çokkk tşk ederim canım benimmmmmm
o zaman çalışayımmmm meleğimmmm sanada çok tşk ederim :) valla yok hiç haberim nerelerde bilmiyorum güzel havaların tadınımı çıkarıyor acabaa
ewt ewt olcak. bu yaz farklı olacak hepimiz için ii olarak inş:)
cnm panik yapma. biz kararlı olduktan sonra bu kilolar mutlaka gidecek. kiloları evlendikten sonra almışsın. yani daha oturmamıştır. onlar çabuk gidecektir. eskiden de kilon varsa onlar da gidecek inş sen kendine güzel bi liste yap. yani katı bi liste değil. evde pişen yemeklere göre. ekmeği, şekeri, yağı, tuzu azalt. sebze ağırlıklı beslen. abur cubur yerine meyve yoğurt süt tüket. her gün yediklerini buraya yaz. ben pek tecrübeli değilim ama burdan öğrendiklerimi söylemeye çalıştım sana. sen yediklerini yaz tecrübeli arkadaşlar seni yönlendirir ve güzel bi beslenme düzenine kavuşursun. böylelikle o pis yağlar erimeye başlar:)) eğer liste yapmakta zorlanıyorsan bizim yediklerimizden faydalanabilirsin. ama en önemlisi kararlı olmak. yolunda başarılar cnm.
:))))) eyvahh sıkı bir yarış var haaa bence hiç olumsuz düşünme daha iyi olacak çünkğü genelde evli olanlar eşleri sayesinden çayın yanındaaa çok şey götürüyorlar :)))) senin o risk kalktı hemde tatlı bir rekabet olacak aranızda buda seni motive eder :)bu arada yazmadan edemicem
bizim evde bi diyet yapan daha var.
eşim de kilo vermeye karar verdi.o benim kadar hızlı kilo alma kapasitesine sahip değil:))
ama kış şartlarında farketmeden 4 kilo kadar almış pantolonlar sıkıyor.acayip rahahsız oluyomuş bu durumdan.75 kiloya kadar zayıflamak istiyor.82,2 kilo boy 1.72.
3 gündür diline doladı yemekleri az yağlı yap bitki çayı yap vs.diye başımın etini yiyor.
kendime zor yetişiyorum bi de onun diyetini düşünemicem valla.kelin merhemi olsa kendi başına sürer dedim susturdum dün akşam:))
bu azimle o beni sollayıp geçer karşıma da geçip güler bi de bana.benim ondan önce hızlanmam lazım.
allah razı olsun kuzum sağolsen yeterki istekli ol cnm. bizler her zaman senin destekçin ve duacınız
canımm yemeklerin çok az öğlen yemeğin yanına 2dlm siyah ekmek,yarım kase yoğurt lazım akşam çorbanın yanına 1 dlm ekmek yoğurt salata lazımmmm 4 yapraklı yoncanın yapraklarınııı tamamlamaya çalışalımmmmkızlar bugün yediklerimi yazayım.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 3 zeytin
öğlen: 1 kase patlıcan yemeği
ara: 1 elma
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 kase salata
ara: 1 portakal
3 lt su, 2 kupa yeşil çay, 2 şekersiz çay.
iyi akşamlar hepinize..
meliss sen yenimisin canım biz tanışmadık galiba değil mi???dünkü menüm
sabah:limonlu ılık su
peynirli domatesli tost
süt
salatalık
ara: 1 kase yoğurt
öğlen: mantarlı kepekli makarna
1 kase yoğurt
1 şişe soda
1 kase salata
ara: 1 orta boy elma
akşam: zeytinyağlı taze fasülye
1 bardak ayran
tavuk göğsü
ara: 1 kadeh şarap
gün içinde yarım litrelik 6 şişe su içtim 3 tane okula götürdüm yanıma 3 tanede evde vardı. Yanınızda şişe bulundurun hep daha çok su içiyo insan ve soğuk su için ben hep öyle yaptım soğuk su hem daha fazla susatıyo hemde vücut ısısını düşürüyo vücut kendini ısıtmak için yağ yakıyo metabolizma çalışıyo şimdiden kendimi hafiflemiş hissediyorum :)) ve ev yapımı şarap içtim dün akşam aman tanrım sinameki yanında bişey değil içmemin yarım saatine tuvalete zor koştum
arkadaslar 80 kilo oldum neyapıcam bılmıyorum yardım edın lutfen,benı motıve edın...kılo vermem lazım esım kızmaya dalga gecmeye basladı...1,5 yıllık evlıyım....evlendım boyle oldum...napıcam benn....dıyete basladım yapamadım.....yardım edınnnnn:26:
süpperrrrrrrrrbugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
1 dilim peynir,5 zeytin
domates salatalık
ara yok
öğlen 1 kase çorba
1 kase brokoli
3 ymk k.yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 portakal
1 bardak süt
akşam 4 tane et köfte
salata
1 bardak ayran
ara 1 avuç leblebi olacak
1,5 lt su 1 bardak y.çay 1 fincan beşibiryerde
arkadaslar 80 kilo oldum neyapıcam bılmıyorum yardım edın lutfen,benı motıve edın...kılo vermem lazım esım kızmaya dalga gecmeye basladı...1,5 yıllık evlıyım....evlendım boyle oldum...napıcam benn....dıyete basladım yapamadım.....yardım edınnnnn:26:
mrb kızlar herkese ii akşamlar yine yorgun bi akşam sizinle sohbeti özledim ama vakit bulamyrm hemen menümü yazam
sabah:2 dilim ekemke peynir yoğurt domates ve tarçınlı süt
ara:3 3 -4 çubuk kraker
öğle:8 tane bisküvi 1 elma 1 portakal 1 b çay
ara:2 çubuk kraker
akşam ıspanalı yumurta salata yoğurt ve 3 dilim ekmek
arada 1 elma ve süt içerim
2 b yeşilçay 1 b form çayı 4 b beşibiyerde
menü gayet dengeli cnm tbrk ederim
tşk canım duyum nerelerde yaaaaaaaaa habern varmı mrk ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?