hepinize günayydin kizlar....gününüz aydin olsun
günaydın canım neler yapıyosun
günaydınlar herkese güne 40 dakika kosar adım yürümenin mutluluguyla basladım!YÜRÜYÜN,YÜRÜYÜN,YÙRÛYÛN...gúzel günler sîzin olsun,..
günaydın kızlar.. bugün mutluyum şimdilik:))) hayatım boyunca hep ya iri ya şimandım. sürekli diyet yapmaya çalıştım. bundan 8 yıl önce falan da diyet yaparak 65 kiloya inmiştim. diyet dediysem de aç kalarak yani. tabi hoppp geri geldi kilolar. daha sonraları yine aç kalarak diyet yaptım ama 3 verdim 5 aldım, 5 verdim 10 aldım. yani hiç istikrarlı olamadım. ama bu defa kafa koydum bu kilolar gidecek artık. başladığım işi Allah ın izniyle bitircem. ve yaklaşık 1 aydan beri diyetteyim ama yiyerek bu defa sıkılmadan. böyle uzun dayanabileceğimi de beklemiyordum açıkçası. korkuyordum bir aydan beri tartılmaya. ya kilo veremediysem diye. çünkü yiyerek diyet yapıyordum bu defa. şeytanın bacağını kırdım ve tartıldım:)))) 73,800 olmuşum:)))) desteğiniz için çok teşekkür ederim güzeller......
günaydın canlar nasılsınız ...
elma şekerim iyi bak olmaması mümkün değil bol bol kaçamak yazmıştım pazar günü :) yada ben yanlış anladım :)) menümü mü atlamışsın yoksam :))
ne kadar hoş bir sürpriz bu.çok iyi yapmışsın canım ya.senin bibi düşünceli dost veya akraba herkese lazım.benim oğluşuma bakacak kimse olmadığı için senelerdir sinemaya gitmedim:))
menü güzel olmuş canım.spor da iyi tebrikler
böreği tadımlık ısırmışsındır sen.görmeyelim:))
doğru söze ne denir
ara da cornfleksi nasıl tüketiyosun.bi de miktarları yazmamışsın canım.ama mününü beğendim cornfleks dışında:))
akşam çok az değil mi.acıkmadın mı.1 dilim ekmek ve biraz yoğurt olabilirdi
sen nasıl bi diyet uyguluyodun canım ya.ana öğünleri sıcak yemek olarak yesen daha iyi olur bence
güzel taktik:))zaman zaman yaparım.
çeşit bol ama miktarların az az.bi de akşamın niye az.arada börek yediğin için heralde:))
çok iyi canım.sabah 1 yumurta olabilirdi protein açısından diğer öğünlerde eksik çünkü
,mısır patlağını ne kadar yedin yağlımıydı.çok azsa ve yağsızsa sorun değil.ama gün içinde fındık ta yemişsin.aynı gün tercih etmeyelim hepsini canım:))
senin menülerde çikolata sabit.heralde 1 tatlı kaşığı nutella filan yiyosun iyi fikir aslında.merak ettim irmik helvasını bişeyin yerine sayarak mı yedin canım.
ben beğendim canım.yürüyenleri spor yapanları ayrıca beğeniyorum:))
sabah ılık su ve kayısı yersin.işe yarar.menünde de böreği dengelemiş gözüküyosun bence.
ooo dondurma sezonunu açmışsın canım:))yazın da dondurmalar başımızın belası olacak.minik magnumdur umarım:)))
çok iyi canım tebrikler
evet leblebiler çok olmuş.börekler de az yağlı ise hadi olabilir diyelim
öğleni mecburiyetten mi bisküviyle geçirdin canım.aradaki simiti yrm simit olarak öğle çorba ile tüketebilirdin
kolay gelsin büyük işe kalkışmışsın canım.menü de güzel beğendim
tebrikler valla canım herşeye yetişiyosun kolay değil.platesin kilo vermede etkisi var mı.bazı yerlerde kilo verildikten sonra vücut şekillendirmek için yapılmalı diye okuyorum da
ah canım ya o ateşlerden biri de arkadaşının ailesini yakmış.Allah rahmet eylesin.Aziz şehitlerimizin sayesinde rahatça yatıp uyuyabiliyorsak kıymetini bilmemiz lazım vatanımızın.Başınız sağolsun
ürr kısır mı hem de turşuyla.miktarın az ama öğle menüsüne dahil değil ara da olduğu için fazla olmuş.
pazartesi menünde öğleden sonraki aranı çok yüklenmişsin akşamı es geçmişsin onu akşama tüketseydin olurdu.ama 3 dilim ekmek olarak değil azalatarak tabi.
salı da pohaça simit 3 dilim ekmek fazla.
günaydın sanada sende yürüyüşlere başlamışsın zaten havalar gittikçe güzelleşiyor bu havalarda yürüyüş güzel oluyor.
canım tebrik ederim 1 ayda çok güzel kilo vermişsinahhh 79 olsam artık 80 küsürlerde çook sıkıldım
teşekkür ederim cnm darısı da sana ve kilo vermek isteyen herkese(ben de dahil olsun yine:))) kaçamakları yapmadan diyete sadık kalınca çok güzel gidiyorlar. ben sana inanıyorum muhakkak hedefine ulaşacaksın cnm..
inşallah yaa bende bir gelsem o seviyelere neyse zamanla olacak şey bunlar
offfff bugün hava çok güzel yaaa bu havada oturup ders çalışacağım reva mı bu :)
ben işteyim canım fırsat buldukça bakıyorum
iyiiyim.sagool.ev islerine baslamadan biraz bakayim dedim.menüler e falan bakiyorum. sen neler yapiyosun
cnm süpersin kimseyi yorumsuz bırakmamışsın. ellerine sağlık saol yorumlar için. ya akşam acıkmıyorum da gece geç yattığım zaman acıkıyorum. yeşil çayımı geceye bırakıyorum o yüzden o beni idare ediyor:)
inşallah hepimiz için farklı olsun güzel olsun sağlıklı olsun ve ince olsunnnnnnewt ewt olcak. bu yaz farklı olacak hepimiz için ii olarak inş:)
çalışırsın daha güzel çalışılır hem de:))offfff bugün hava çok güzel yaaa bu havada oturup ders çalışacağım reva mı bu :)
varya acayip moral kaynağısınızzzz çokkk tşk ederim canım benimmmmmmsonunu düşün ve konsantre ol. sonu süper oluyor diyosun ki çalıştım yaptım ben yaptım. acaip zevkli oluyor. üzerinden öyle bir yük kalkıyor ki sen bile şaşırıyorsun. bu anları düşün ve çalışmaya devam et güzelim.. sen yaparsın azimlisin gördüğüm kadarıyla.
o zaman çalışayımmmm meleğimmmm sanada çok tşk ederim :) valla yok hiç haberim nerelerde bilmiyorum güzel havaların tadınımı çıkarıyor acabaaben işteyim canım fırsat buldukça bakıyorum
inşallah hepimiz için farklı olsun güzel olsun sağlıklı olsun ve ince olsunnnnnn
çalışırsın daha güzel çalışılır hem de:))
şekerim duyum nerelerde senin kankandan haberin vardır.
varya acayip moral kaynağısınızzzz çokkk tşk ederim canım benimmmmmm
o zaman çalışayımmmm meleğimmmm sanada çok tşk ederim :) valla yok hiç haberim nerelerde bilmiyorum güzel havaların tadınımı çıkarıyor acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?