80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın melekler nasılsınız bakalım ben pazartesi 300 g almış görünüyrdm şimdi o 300 g geri vermişim am ahafta sonuna hala hedefim 1 kilo inş veririrm yoksa yine duyuma ilştifatla geçecek bi hafta daha

kızz kamilee senin içinn teeeeeeeeeee pazara gittimmmmm menü paylaşımı yok o günün ama bu hep yapardı diyorummmm baktım baktım yokk neyse iyi ki gitmişim serapesi de atlamışım yakaladım

ütüsü bozulmuş bir hayatın çift çizgisiyim bir sizsizliğin üzerini birde sizi sevdiğimin altını çiziyorum GÜNAYDINNNNNNN

günaydın canlar nasılsınız ...

elma şekerim iyi bak olmaması mümkün değil bol bol kaçamak yazmıştım pazar günü :) yada ben yanlış anladım :)) menümü mü atlamışsın yoksam :))

Son düzenleme:
günaydınlar herkese güne 40 dakika kosar adım yürümenin mutluluguyla basladım!YÜRÜYÜN,YÜRÜYÜN,YÙRÛYÛN...gúzel günler sîzin olsun,..

günaydın sanada sende yürüyüşlere başlamışsın zaten havalar gittikçe güzelleşiyor bu havalarda yürüyüş güzel oluyor.

canım tebrik ederim 1 ayda çok güzel kilo vermişsin ahhh 79 olsam artık 80 küsürlerde çook sıkıldım

menünü atlamıştım canım yakaladım ama kaçar mı şu gözlere bak bakayım :)))))) amanda amannn benim gözümünn nuruuuu , birtanemmm, canımmmm , biricik arkadaşımmm, arkadaşların en güzeliiiiii buradamıymış :))

cnm süpersin kimseyi yorumsuz bırakmamışsın. ellerine sağlık saol yorumlar için. ya akşam acıkmıyorum da gece geç yattığım zaman acıkıyorum. yeşil çayımı geceye bırakıyorum o yüzden o beni idare ediyor:)

teşekkür ederim cnm darısı da sana ve kilo vermek isteyen herkese(ben de dahil olsun yine:))) kaçamakları yapmadan diyete sadık kalınca çok güzel gidiyorlar. ben sana inanıyorum muhakkak hedefine ulaşacaksın cnm..

günaydın kızlarrr hatta öğlen oldu ama ben ancak girebiliyorum dün nöbetteydimmm net yoktu bu sfer ulaşamadım sizlereee

dün kü menümü de yazayım dilaram kızmasın banaaaa
sabah yarım simit

ara kuru üzüm

öğlen konserve yemeği (bezelyeli) 4 kaşık pilav biraz yoğurt

ara meyve

akşam haşlanmış tavuk 5 kaşık pilav 1 dilim ekmek biliyorum ekmek fazla ama 17:30 da akşam yemeği ve nöbette olduğun için çok uzun geliyo zman

saat 22:00 da elma

inşallah yaa bende bir gelsem o seviyelere neyse zamanla olacak şey bunlar

offfff bugün hava çok güzel yaaa bu havada oturup ders çalışacağım reva mı bu :)

sonunu düşün ve konsantre ol. sonu süper oluyor diyosun ki çalıştım yaptım ben yaptım. acaip zevkli oluyor. üzerinden öyle bir yük kalkıyor ki sen bile şaşırıyorsun. bu anları düşün ve çalışmaya devam et güzelim.. sen yaparsın azimlisin gördüğüm kadarıyla.

iyiiyim.sagool.ev islerine baslamadan biraz bakayim dedim.menüler e falan bakiyorum. sen neler yapiyosun
ben işteyim canım fırsat buldukça bakıyorum

ewt ewt olcak. bu yaz farklı olacak hepimiz için ii olarak inş:)
inşallah hepimiz için farklı olsun güzel olsun sağlıklı olsun ve ince olsunnnnnn

offfff bugün hava çok güzel yaaa bu havada oturup ders çalışacağım reva mı bu :)
çalışırsın daha güzel çalışılır hem de:))
şekerim duyum nerelerde senin kankandan haberin vardır.

bu arada yazmadan edemicem
bizim evde bi diyet yapan daha var.
eşim de kilo vermeye karar verdi.o benim kadar hızlı kilo alma kapasitesine sahip değil:))
ama kış şartlarında farketmeden 4 kilo kadar almış pantolonlar sıkıyor.acayip rahahsız oluyomuş bu durumdan.75 kiloya kadar zayıflamak istiyor.82,2 kilo boy 1.72.
3 gündür diline doladı yemekleri az yağlı yap bitki çayı yap vs.diye başımın etini yiyor.
kendime zor yetişiyorum bi de onun diyetini düşünemicem valla.kelin merhemi olsa kendi başına sürer dedim susturdum dün akşam:))
bu azimle o beni sollayıp geçer karşıma da geçip güler bi de bana.benim ondan önce hızlanmam lazım.

varya acayip moral kaynağısınızzzz çokkk tşk ederim canım benimmmmmm

o zaman çalışayımmmm meleğimmmm sanada çok tşk ederim :) valla yok hiç haberim nerelerde bilmiyorum güzel havaların tadınımı çıkarıyor acabaa

çalış tabi mükafatını alacağın zaman da gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…