Kabızlık varsa hergün kahvaltıdan sonraki ara öğünde 4 yada 5 adet kayısıyla beraber bir bardak ılık su içersen bağırsakların çalışır canım
süpperrrrrrrrr
meliss sen yenimisin canım biz tanışmadık galiba değil mi???
hg canım benim ben dilara kendinden bahsedermisin birazevet yeniyim pazar günü geldim canım :)
selam kızlar nasılsınızzzz
bence en iyisi herzamn ve daima banyo sonrası güzelde sürtüldükten sonra topuk taşı ile.. vaselin tek geçiyorummmm eski pembe olanlarından..kizlar topugum da catlaklar var . bir tane krem aldim .iyi gelme di önericeginiz bir sey varmi ??
kızlar isimlrimizin altındaki bu çubuklar ne????
kızlar isimlrimizin altındaki bu çubuklar ne????
menünü atlamıştım canım yakaladım ama kaçar mı şu gözlere bak bakayım :)))))) amanda amannn benim gözümünn nuruuuu , birtanemmm, canımmmm , biricik arkadaşımmm, arkadaşların en güzeliiiiii buradamıymış :))
kızlar bugün yediklerimi yazayım.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 3 zeytin
öğlen: 1 kase patlıcan yemeği
ara: 1 elma
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 kase salata
ara: 1 portakal
3 lt su, 2 kupa yeşil çay, 2 şekersiz çay.
iyi akşamlar hepinize..
sabah:2dlm ekmek,1dlm peynir,1 yumurta haşlama, domates,biber
öğle:1 kase pırasa çorba,1dlm ekmek,1nuget, yarım kase yoğurt
ara:1 elma,1portakal,yarım muz( çok oldu biliyorum ama ders çalışırkennn bayağııı stres oldummm götürdümyoğurtda uykumu getirir diye yemeedim)
akşam:yarım dlm ekmek,1tabak nohut yemeği,2,5yk dizme,yarım kaseden fazla yoğurt
arada 1 porsiyon meyve süt içerim
dünkü menüm
sabah:limonlu ılık su
peynirli domatesli tost
süt
salatalık
ara: 1 kase yoğurt
öğlen: mantarlı kepekli makarna
1 kase yoğurt
1 şişe soda
1 kase salata
ara: 1 orta boy elma
akşam: zeytinyağlı taze fasülye
1 bardak ayran
tavuk göğsü
ara: 1 kadeh şarap
gün içinde yarım litrelik 6 şişe su içtim 3 tane okula götürdüm yanıma 3 tanede evde vardı. Yanınızda şişe bulundurun hep daha çok su içiyo insan ve soğuk su için ben hep öyle yaptım soğuk su hem daha fazla susatıyo hemde vücut ısısını düşürüyo vücut kendini ısıtmak için yağ yakıyo metabolizma çalışıyo şimdiden kendimi hafiflemiş hissediyorum :)) ve ev yapımı şarap içtim dün akşam aman tanrım sinameki yanında bişey değil içmemin yarım saatine tuvalete zor koştum
bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
1 dilim peynir,5 zeytin
domates salatalık
ara yok
öğlen 1 kase çorba
1 kase brokoli
3 ymk k.yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 portakal
1 bardak süt
akşam 4 tane et köfte
salata
1 bardak ayran
ara 1 avuç leblebi olacak
1,5 lt su 1 bardak y.çay 1 fincan beşibiryerde
selam kizlar :) sohbete katilamiyorum k.bakmayin ..
yeni i$e ba$ladim ilk haftam yorgun oluyorum dogal olarak :)
menülerimde i$ saatine göre kücülmek zorunda kaldi .. aralarda vakit buldukca yapabilecegim ancak ..
bu sayede yeniden müslime ba$vurdum , iki ögün müsli yiyince daha rahat kilo veriyordum ben ilk ba$ladigim zamanlarda ..
özlemi$im bu düzenimi :) hem wc sorununu ortadan kaldiriyor hemde hafif yemi$ oluyorum gün icerisinde ..
umarim hepiniz iyisinizdir ..
Gelelim Bugünkü Menüme
Kahvalti:
3.yk müsli
1.bardak light süt
Öglen:
1.5 Parca Izgara Et
4-5 Catal Patates Püresi
2.yk Elma Püresi
Ak$am:
Hellim Peynirli Kari$ik Salata
1.dilim Kepek Ekmegi
Ara: belki 1.avuc sari leblebi-findik yerim ..
1.lt Suya 5'i Bi Yerde Yaptim
ve Tükettim ..
45.dk Spor ..
1.5 lt Su
mrb kızlar herkese ii akşamlar yine yorgun bi akşam sizinle sohbeti özledim ama vakit bulamyrm hemen menümü yazam
sabah:2 dilim ekemke peynir yoğurt domates ve tarçınlı süt
ara:3 3 -4 çubuk kraker
öğle:8 tane bisküvi 1 elma 1 portakal 1 b çay
ara:2 çubuk kraker
akşam ıspanalı yumurta salata yoğurt ve 3 dilim ekmek
arada 1 elma ve süt içerim
2 b yeşilçay 1 b form çayı 4 b beşibiyerde
- menüm
- sabah bir bardak su
- cay ,peynir üc dört dilim.üc dilim ekmek .biraz recel dometes
- öglen mercimek corbasi,slata börek
- ara yogurt ,türk kahvesi
- aksam keten tohumlu yogurt
- meyva olabilir
- 1.5 litre su
Kızlar Merhaba,
Dün yazamadım ne yazık ki o yüzden iki günün menüsü birlike yazacağım. Zaten çok fark da yok
Dün;
Sabah-Canım hiç bir şey istemediği için zorla 1.5 dilim kepek ekmeği, yarım yumurta, biraz çökelek bir de çay.
Ara-Yok.
Öğlen-1 Porsiyon tavuk suyuna çorba, salata ve bir dilim ekmek.
Ara-Bir avuç leblebi, 2 tane gün kurusu.
Akşam-1 porsiyon kereviz yemeği, 3 kaşık makarna, 2 dilim ekmek. Bir de ayartılmak suretiyle 2 tane profiterol yedim
Bugün;
Sabah-2 dilim kepek ekmeği, biraz peynir, 1 tane çeri domates, 2 tane zeytin, yarım yumurta.
Ara-Yarım paket form bisküvi
Öğlen-Yine hamburgerciye gittik ne yazık ki. En küçük boy hamburger bir de gazoz ile üç-beş tane patates yedim.
Ara-2 tane gün kurusu, biraz beyaz nohut.
Akşam-1 porsiyon kereviz yemeği, 2 dilim ekmek 2 kaşık makarna.
Bugün çok su içemedim. 1 bardak çay içtim.
Şu makarna ve pilav işinden nasıl kurtulucam ben ya annem peşimi bırakmıyor
ben iyi oluyorum artık sadece öksürük kaldı ama bu seferde eşim hasta oluyo biz nöbetleri filan beraber tutuyoruz yaaa o da yoruluyo tabi haliyle 6 da eve geldik yattı kaldırdım kahvalti gibi bişeyler yedi geri yattı wallla o hasta olmasın ben olayım yaaa hiç keyfim kalmıyo böyleee((
kizlar topugum da catlaklar var . bir tane krem aldim .iyi gelme di önericeginiz bir sey varmi ??
evettt amaaa gittilerr harekeklilik olmuşduu neden gitti ki :)biraz önce ben görümüştüm renkli çubuklar değil mi ama ne olduğunu bilmiyorum
sende oriflamecisin herhaldeKaçmaz kaçmaz:)) seviyom seni mucuxxx
yediklerin çok az geldi bana doyabidin mi bari??
yok yok gayet güzel menün canım...
gayet güzel menün canımm
harikasınnn
çok güzel dengelemişsin canım
akşam 3 dilim sanki fazla olmuş canım ama öğlende bişey yiyemiyorsun bişekilde yine dengeliyorsun
sende öğleni akşamla dengelemişsin canım :)
makarna yediğin zaman ekmeği 1 dilime düşürürsen pek sorun olmaz canım
geçmiş olsun canım... aman erkekler hasta olmasın :)) bende hep senin gibi derim sen olma ben olayım çünkü bizimki hasta olduğunda çok mızmız oluyor :))
vazelin denedinmi canım bide orıflame de bir ürün var küçücük bir kutu içinde adını hatırlayamadım oda iyi geliyordu..
geçmiş olsun canım... aman erkekler hasta olmasın :)) bende hep senin gibi derim sen olma ben olayım çünkü bizimki hasta olduğunda çok mızmız oluyor :))
evettt amaaa gittilerr harekeklilik olmuşduu neden gitti ki :)
sende oriflamecisin herhaldeDDD evet balm ama başında birşey balmı diyormu bilmiyorummm bu ay kirazlısı indirimdee :)
aaayyyy sorma hem de ne mızmızlıkkkk ben hasta olunca hiç o kadar yapamıyom wallla her seferinde diyom bende sna aynısını yapıcam die ama kıyamıyorummm
bak bi erkek arkadaşım eşine nasıl dua ediyomuş dikkatli oku:))))
sen hasta olma ben olayım
sen üşüme ben üşüyeyim
sen üzülme ben üzüleyim
sen kırılma ben kırılayım
sen dul kalma ben kalayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?