- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
aaayyyy sorma hem de ne mızmızlıkkkk ben hasta olunca hiç o kadar yapamıyom wallla her seferinde diyom bende sna aynısını yapıcam die ama kıyamıyorummm
bak bi erkek arkadaşım eşine nasıl dua ediyomuş dikkatli oku:))))
sen hasta olma ben olayım
sen üşüme ben üşüyeyim
sen üzülme ben üzüleyim
sen kırılma ben kırılayım
sen dul kalma ben kalayımmm
evetttt ürünlerini çok sevişyorummm kart borcumuuu biraz bitirsem üyelik yapacağımdaaa dolu boşaltamıyorumm birtürlüevet tatlım sende mi ?:)))
aaayyyy sorma hem de ne mızmızlıkkkk ben hasta olunca hiç o kadar yapamıyom wallla her seferinde diyom bende sna aynısını yapıcam die ama kıyamıyorummm
sen üşüme ben üşüyeyim
sen üzülme ben üzüleyim
evetttt ürünlerini çok sevişyorummm kart borcumuuu biraz bitirsem üyelik yapacağımdaaa dolu boşaltamıyorumm birtürlü
:)) bende çok seviyorum o yüzden üye oldum daha uygun alabiliyim diye bu ayda üyelik sadece 1 tl kampanya yapmışlar
sen üşüme ben üşüyeyim
sen üzülme ben üzüleyim
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin.Rabbim askerlerimizi korusunslm kızlar kac gundur gıremedım ya arkadasımın abısı seht oldu bızde gıtmek zorunda kaldık bugun donduk bız ya of cok kotu bı durum ya allahım kımsenın basına vermesın ya cok uzuldum her an hersey olabılır ya resmen olume burnumuz kadar yakınız ya
bu arada yazmadan edemicem
bizim evde bi diyet yapan daha var.
eşim de kilo vermeye karar verdi.o benim kadar hızlı kilo alma kapasitesine sahip değil:))
ama kış şartlarında farketmeden 4 kilo kadar almış pantolonlar sıkıyor.acayip rahahsız oluyomuş bu durumdan.75 kiloya kadar zayıflamak istiyor.82,2 kilo boy 1.72.
3 gündür diline doladı yemekleri az yağlı yap bitki çayı yap vs.diye başımın etini yiyor.
kendime zor yetişiyorum bi de onun diyetini düşünemicem valla.kelin merhemi olsa kendi başına sürer dedim susturdum dün akşam:))
bu azimle o beni sollayıp geçer karşıma da geçip güler bi de bana.benim ondan önce hızlanmam lazım.
kızlar bugun bana moral olcak iki şey oldu once onu anlatayım sonra menumu yazayım herkes artık zayfladgmı farketmeye başladı hangi diyetsiyene gttn neler yaptın ettn die sorup duruolar bu mutlu etti beni açıkcası nazardan da korkuorm maşallah diyim size ve kendmeee
iknci guzel şey de bana hiç olmayan bi kotum bugun cuk die oldu aglıcaktım sevnctenbunlarn olmasının sebebi de kesnlkle bu grup ve sizlersnz çok tşkler tkrar sizi sevıorm
menumm : sabah iki küçük dilim ıspanaklı börek ,yeşilçay
ara : çeyrek paket kadar çubuk kıraker ve ayran
öğle : bir kase domates çorbası beş adet sarma,salata
ara : dört adet gün kurusu kayısı
akşam : 100 grm kadar tavuk çöp şiş salata
iki çatal plav iki tane patates ayran
ara : bir tanecik çiğköfte marulla ( eşim çiğköfte alrken kendne satıcı adam ikram etti kıramadımm)
mısır püskülü kiraz sapı çayı
spor : 30 dk hidrolik fitness 10 dk esneme
duygucum ne güzel haberler süpersin azmin daim olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?