80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İREMCİM GEÇMİŞ OLSUN CANUM TAM ANLAYAMADIM AMA SABH OLA HAYRILA HABERLEŞELİM...
umarım bir aksilik olmaz canım...
bi arkadaşımızında şehit haberi vardı sanırım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

sabah:2 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim salam bir peynir ile yağsız tost yeeşil çay ile
ara:çikolatalı süt
öğle:3porsyon et kadar tavuk salata ve ayran
akşam17.00:6yk etli sebzeli patatesli yemek ve 2 kaşık peynrili makarna
ara:bir dilim portakal
ara:2 küçük muz
ara:10 gr çikolata
şimdi0014:ton balığı !20 gr
1lt su 2 yeşil çay spor yok
bu öznesisiz menü için kusura bakmayın kızlar...daha gece devam ediyor...:44:

canım çikolata bitter veya fıstıklı olabliyor aslına 2 kaşık tahin pekmez izle denk sanırım omega 3 ile alakalı...eti sticksin 10 gr lik çikolatasını yiyorum kremalı çikolatalardan olmaması lazım..irmik helvasını aslında meyveye saydım ama lsitemede karşılığı vardır sanırım..bakamaım dün bakınca yazarım:)

dünkü menü

sabah:2 dilim ekmek+2 kk krem peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase çorba+1 fırın tavuk but+4 kaşık pilav+ayran
ara:yeşil çay
akşam:yrm kase yoğurt çorba+1 tabak pırasa+salata+2 dilim çavdar ekmek
ara:8-10 fındık-leblebi+Adaçayı+3 dilim portakal

valla tartıda bi değişiklik yok.bu hafta 78 hayal gibi.neyse bakalım artık.

Günaydinlerr canlarim,
güzel bir bahar sabahinda bütün güzellikler sizlerle olsun...

canim bu hafta bende de ayni sorun var simdiye kadar gr.veremedim.sanirim duraklama dönemine giriyorum.

dünkü menüm
kalkis:2 fincan kahve ve su
kahvalti:kepekli sandvic arasi beyaz peynir ve domates
ara:1 havuc ve 1 portakal
ögle:1 biber dolma ve patates püresi
ara:kepekli sandvic arasi tavuk gögsü ve yarim armut
aksam:1 kase lahana corbasi ve 1 elma
ara:2 kivi

3 litre su ve yesil cay
1 saat step aerobik

bre bismillah deyip bende başlıyorum bu gün menü yazmaya

dünki menüm..

sabah mor lahana yoğurtlaması,3 zeytin, 2 çarli domates, 2 dilim etimek, çok az peynir
arada bir elma

öğlen bir kase mercimek çorbası, yoğurt ve bir tabak bulgur pilavı
arada 2 bisküvi

akşam çok acıkmıştım 2 tabak yopurt çorbası ve bir tabak yeşil fasulye ve 2 dilim ekmek
saat 9 civarı yine acıktım ve meyve yemek canım istemedi şalgam varya yarısını yedim işte

günaydın kızlar. menüme yorum yapanlara teşekkür ederim. ewt menüm dün baya azdı. ama mecburiyetten. akşamları elimden geldiğince az yiyorum zaten. ama öğlenleri takviye yapmaya çalışıyorum yoğurt salata gibi. dün onu da yapamadım malesef. akşamları sebze yemeye çalışıyorum dün o da olmadı. evde bişi kalmamıştı. bazı nedenlerden dükkanlar kapalıydı alışveriş yapamadık. eldekilerle idare etmek zorunda kaldım. ama akşamı ne kadar istesem de az yiyorum sanki her bir lokmam yağ olarak dönecekmiş gibi hissediyorum. sanırım bu kilo işine çok taktım( psikolojim bozulmadan zayıflasam iyi olacak vallahi.

sabah haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 2 diilim ekmek
ara 2 bisküvi
öğlen yarım alabalık salata çorba
ara yok
akşam tekrar kahvaltı yaptım nöbet çıkışı walla evde bişeyde yok eve uğradığımızda yokkk(

kaynanası gelinine anlatır;bak kızım benim 3 halim vardır,eğersinirliysem gülü yakama takarım, orta halliysem gülü saçıma takarım, çok mutluysam kulağıma takarım. gelin cvp verir;bak kaynana benim tek halimvar sigaramı yakarım bacak bacak üstüne atarım gülü kı.... da taksan ben bildiğimi yaparım :) GÜNAYDINNNNNN

kaptnmm peki bu ne anlama gelıo tedavi adetten sonra mı dvm etck orayı tam anlamadm ben sadece şunu blıorm ki kuzucugnn gelmesne az kaldı azcık daha sabır sadece dualarlm sennle
duygucum ne güzel haberler süpersin azmin daim olsunnnnn
saolll cnmmm kaptanmmmmmmm
kankaların birtanesi hasııııııı en gün güzeli en iyisi en temiz kalplisi en candanı en hayırlısıııı çok çok çok sevindim tbrk ederimmmm
be ne deym sana bu kadar guzel laftan sonra cansın sen cannnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

günaydınnn gülümmmmmm benimmmm nasılsınnnn???

kaptnmm peki bu ne anlama gelıo tedavi adetten sonra mı dvm etck orayı tam anlamadm ben sadece şunu blıorm ki kuzucugnn gelmesne az kaldı azcık daha sabır sadece dualarlm sennle
bu uzun protokoldü adetten sonra 21 gün doğum kontrol hapı kullanıyosun sonra onun bitmesine yakın yumurta baskılayıcı iğneye başlıyosun 2. adette yumurta geliştiriclere başllıyosun ama ben daha baskılayıcı iğnelere geçemeden 2. adetim başlıyor gibi oldu bu da tedavi seyrini değiştirebilir korkuyorummmmmmm

canım aradın mı doktorunu???

Günaydinlerr canlarim,
güzel bir bahar sabahinda bütün güzellikler sizlerle olsun...

canim bu hafta bende de ayni sorun var simdiye kadar gr.veremedim.sanirim duraklama dönemine giriyorum.
benim adetim yakın.suçu ona atıyorum şimdilik:))duraklama dönemleri kaçınılmaz.hatta artı bile çıkabiliyosun benim bi hafta öyle olmuştu.hiç kaçamak yapmadığım halde kilo almıştım(
sıkılmakta haklısın.çok meşakkatli ve sabır isteyen bir tedavi.Allah yüzünüzü güldürsün inşallah tez zamanda ne diyeyim.

ayyy kızlarr bugün diyetisyene gideceğimmmmm çok kızacak bana çokkkk ödm kopuyorrr

neden şekerim.sen ne sıklıkta gidiyodun diyetisyene.

ayda 1 cnm ama 2 aydır gitmiyorum üstelik hiç kiloda veremedim

herkese merhabaalaaaaar nasılsınız bkalım topiğim tombiş güzelleri pardoooooon fit adayı güelelri demeliydim

ayyy kızlarr bugün diyetisyene gideceğimmmmm çok kızacak bana çokkkk ödm kopuyorrr

neden korkuyon kı kilomu aldın yoksam

aralarda yeşilçay olma canım onu aradan sayma bence meyve falan ye bence

güzzzzzzzzzzzeeeeel

bi tabak bulgur pilavı çok omuş canım ya biraz daha dikkat bence
akşam ne yedğini bilemediğimiz içüüüüüün bişey diyemyrzzzzzzzzzz
yine güzel bir günaydın süppersin canım
canım Allah kolaylık versin inş en kısa zamanda kavuşursun bebişine
çokoooomeeeeelmiiiiiiiiii ne dedin sen yapmamalıydın bunuuuuuuu hahahaa nasıl moral bozuyom dimi ya ama 5 sarma ve şehtriyeden sonra olmamaış gerçekten
güzel o kadarcıktan bişi olmaz heralde dimi ya

bozma moralini bitanem bu tür şeyler birazda inanamaktan geçer inş inan ve bu sefer olsun korkutma kendini

çikolata muz ve son b,isküvi olmamaış bisküvi yerine meyve yada süt tercih etseydin canım

öğle akşam arası yok yayla çorbasnıda 1 ekmek sayarsak üç dilim ekemek akşama çok olmuş

hadi inanalım bakalım pişmişmi diye baktığına ama genel anlamda güzel

canım ya yoğunluktanmıdır nedir tozutmuşsun bence biraz dikkat et sonra pişman olma ciğer parem gönülkuşum ruh çiçeğim güllerin goncası evlerin şenliği damakların tadı gönüllerin sükutu güzeller güzeli bademim kaymağım
on oldu dimi yaaaa
eferiin sanaaaaaaaa

güzeeeeel bravo

başın sağolsun canım çok haklısın

çok hoş valla baya güldüm
gayet güzel bence
olmamıııııış ne o profiteroller hamburgerler falan
  • menüm
  • sabah bir bardak su
  • cay ,peynir üc dört dilim.üc dilim ekmek .biraz recel dometes
  • öglen mercimek corbasi,slata börek
  • ara yogurt ,türk kahvesi
  • aksam keten tohumlu yogurt
  • meyva olabilir
  • 1.5 litre su
akşam az değilmi canım acıkmadınmı

ayda 1 cnm ama 2 aydır gitmiyorum üstelik hiç kiloda veremedim
olsun böyle dönemler olabileceğini o senden daha iyi biliyor sonuçta.o kadar kilo vermişsin az mı.devamı da gelir.hazirana kadar bence hepimiz baya bi hafifleyeceğiz:))

herkese merhabaalaaaaar nasılsınız bkalım topiğim tombiş güzelleri pardoooooon fit adayı güelelri demeliydim

aralarda yeşilçay olma canım onu aradan sayma bence meyve falan ye bence

tombişiz ama eriyecez yaza kadar:))aralarda bişey yemek istemiyo canım.işyerinde çoğu zaman da saatlerini kaçırıyorum es geçiyorum.elma filan da daha çok acıktırıyo bu aralar.yedikçe yiyesim geliyo.ben de en iyisi mi bişey yemeyeyim diyorum.genelde öğleden sonraki arada bir meyve yiyorum çoğunlukla.sağolasın canım uyarın için.

neden korkuyon kı kilomu aldın yoksam

yaa almdım da iki ayda 4 kilo verebildim kontrolüde aksattım (( kız kamilee bu kadar kişinin arasında bi benim menüme yorum yapmamışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…