80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylinciğim şimdi sana üzülme demem saçma olur üzüleceksin ama senin dediğin gibi daha fazla ilerleseydi daha çok üzülürdün biliyorum şu an çok zor senin için ama bu da geçer canım bazen diyecek kelime bulamazsın ya öyle bir durumdayım şu an ama zaman herseyin ilacı ayrıca sen daha çok gençsin kimler çıkar karşına ve umarım tüm güzellikler seninle olur canım

sonuyok ben de sana katılmıyorum burada sadece yediklerimizi yazıp çıkmak bize yarar sağlamaz.biz burda destek bulalım diye burdayız ve paylaşımımız artıkça motivasyonumuzda artar çünkü biz bizi anlarız tam kural konulmadan ben yazmaya devam edecegim zaten öyle bir kural konulduğunda ben burda olmam çünkü gerçekten sizleri çok seviyorum bir mesaj bana yetmez ben bu grubu çok seviyorum

selam kızlar sorunyok arkadaşımızın yazdıgını görünce şaşırdım hiçbi fikrimi beyan etmedim çünkü daha yeniyim genel bi çogunluk katılsaydı giderdim sanırım
benim düşüncemde handerya arkaşımız bu durumdan rahatsız olsa acık acık söyleyebilecegini düşünüyorum.(zaten arkadaşlarımız kilo listesini yapıp yardımcı olmak istemişlerdi )sayfalar hızlı ilerliyor ama, isteyen merak eden okur.
zaten kişilere özel bişeyler yazılcak olsa özel mesaj yeri var ordan iletilir biz sadece günlük paylaşımlarımızı yapıyoruz burda bişeyleri paylaşmadıkdan sonra bende gelip buraya ben bunu yedim hadi by demenin hiçbi mantıgı yok diye düşünüyorum buda benim düşüncem.
şu iksiri bide ben yapayım dün cıktım meyva aldım ama elma almak hiç aklıma gelmedi ya, neyse alırım ben bi ara karabiberinde tozu var tane alayım ben severim böyle sıvı gıdaları. kızlar 2 gündür su az içiyorum neden acaba midem bulanıyo faza içince
neyse suyu yanıma koyacagım gece yatana kadar mutlaka bitirecegim.sositososito

canım bende haftaya adet dönemindeyim kaydirigubbakcemile3sanırım yani gelirlerse CADIARZU
haftayada ben sana yol veririm artık kaydirigubbakcemile5
süper bi ikili olduk bile :içelim:

bebegciiimmmm canımın içii....çok alıngasın kııızzz..
kızcaaz sadece fikrini söylemiş..hemen böyle küsme kırılgan arkadaşım benim...kıyamam sana......:1hug:
herkes fikrini söyler başkanımız da gelir bi karar verilirse biz de yazmayız ama şimdilik bizi seniz bırakma...sensiz buralar çok sessiz...canım benim...

BEBEG sakın yazmamazlık yapma biz burada kimin ne yediginden cok motivasyon acısından sohpet ediyoruz yoksa ne manası var ben şunu şunu yadim bay deyip gidince gercekten kimse girmez cünki ben yediklerimi yazmıyorum nedenine gelince ben sizin kadar sıkı diyete giremem cünki bu yaşıma kadar o kadar cok diyet yaptımki artık piskolojik olarak kaldıramıyorum sıkı diyetleri yavaş yavaş vermek istiyorum ama sizler daha yaşınız kücük o yüzden bünyeniz kaldırır daha sıkı diyetleri bence herkes girsin yassın fırsat buldukca ben mesekla 8 takımdayım aynı zamanda ordada bol bol paylaşım istiyor kaptanımız

ablam benimmm, merak etme kendimdeyim simdi.... söyle bi sirkeledim kendimi kaydirigubbakcemile3, aile daha önemli napalim artik, anneminde bi bildigi vardir elbet...
zaten daha 2 gün ciktik... cok birsey yasanmadigina göre.... üzülmenin anlami yok, tek üzüldügüm, cok sansizim bu konuda...
neyse HAYIRLISI BUYMUS...
öptüm seni ablam, ve beni motive etmeye calisan ablalarimida öptüm

bugün kacirdim biraz sanirim

SABAH: 1 kagse cornflakes
1 saat spor
ÖGLEN: 2 kasik patates kizartma yumurtali
2 zeytin, 1 cay kasigi nutella, domates, 1 kizarmis ekmek, üzerine labne peyniri
ARA: (aksam yemegi gibi oldu cnm cekti napiyim) 1 su bardagi makarna tuzsuz yagsiz, üzerine domatesli maydonozlu sos yaptim, baharatladim
8 tane kirazz
AKSAM: 1 pirzola, 2 kasik pilav, bol salata

sizce cok mu olmus??? 1 saat yürüyüs yapsam iyi olur sanirim? kaydirigubbakcemile2

Benim yediklerim...

sabah: iki kraker , peynir , salata
ara : 1 elma, 2 kayisi
oglen : iki kraker, ton baligi , salata, 1 dilim ekmek
ara : seftali , 2 kayisi
Aksam : 1 dilim ekmek , haslanmis sebzeli tavuk

Bende bugun pek doymak bilmedim evde durmak bana yaramiyor galiba :)

Benim fikrim :Evet ara ogunun standarttan birz fazla olmus ama olsun .. spor ile telafi edersin.. sorun olmaz bence cok asirida degil

selam kızlar
aylincimanneni dinlemekle en iyisi yapmışsın canım hakkında hayırlısı kimse o olsun canım inş
sonuyokbenim fikrim arkadaşlarla aynı onlara katılıyorum bende aynı şeyleri yazmak istemedim o yüzden kısa kestim kızlar hadi ben kaçar yeğenlerim geldi onlarla ilgileniyim byopuyorumnanaktan

selam bende bgün ne yedim hiçbişey anlamadım kafamçokkarıştı
sabah :salatalık, domates k.k. peynir 2 zeytin
ara :1 atne şeftali
öglen:makarna 2 kaşık domatesli (güzel yapamamışım yiyemedim iyikide kötü olmuş )salata
akşam:ızgara tavuk çok az , salata
yemekden sonrada
8-10 kadar kiraz
45 dk yürüyüş
bu arada aylincim canım hakkınzıda hayırlsıı olsun canım
üzme sakın kendiniyerimseniben

slm kızlar....biraz geçmişi okudumm...nasılsınız...

sanırım dün çok üzüldümm o yüzden bugün öğlen yedimde yedimm ama yarından itibaren yine sıkarımm ee haftada bir gün ödüllendirim kendimi dime...

sabah (11.30); kepek ekmeği + domates + peynir (bandırmanın yöresel kelle peyniri 1 kibrit kutusu)

ara: (15.30) dondurma klava:

akşam : 1 lahmacum ve tuzsuz ayran.... klava:klava:klava:

bugün böyle yedim kendimi ödüllendirdimm ama bana kızın.... :çok üzgünüm:

fleskciğim sen nasılssın..

aylin ciğimm üzülme herzmn byükler en iyisini bilir ve senin iyiliğini düşünür...sonradan üzlüceğine baştan bilmen daha ii olmuş...Rabbim hakkında hayırlısını versin...

Neyse kımse yok sanırımmm bende Çıktımmm.. Yarın akŞam gırerırm sanırım yıne hoŞÇakalınnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…