Ooo hadi bakalim .. bu hafta belki sansin olabilir .. regl donemimdeym. bikerelik sevindireyim hadi seni naniknanik ama ondan sonra meydani sana birakmayi hic dusunmuyorum .. yani ona gore sengözlerimebaksanab
Iyi bir iki olacagiz..vereliniortak
selma,eflatun,sevdemer... size aynen katılıyorum canlarımm..
serracım bayadır giremiyo.. ve biliyosunuz ki başkanımız o.. ondan daha önce bu konuda çok paylaşım yapmayın yada sayfalar çok birikmesin fln. gibi bir açıklama olmamıştı.. ama olursa da uyarım...
ama şunu söylemek istiyorum biz neden yeni katılan arkadaşlarımıza bol bol girip yazın.. sık paylaşımda bulunun diye şart koşuyoruz o zaman ?..
ama ben şahsi olarak aldığım kararı açıklamak istiyorum.. bu konuda ben söz sahibi olduğumu düşünmüyorum.. benden daha kıdemliler var :) serra yoksa onlardan biri bu konuda bir açıklama yapsın bence.. biz de ona göre girip yazalım... ben bu konu çözümlenene kadar sadece girip yazılanları okucam ve akşam 1 tane msj da hem yemek listemi hemde yazıcaklarımı toparlayıp yazıcamm.. gün içinde girsem bile okur çıkarım diye düşünüyorum...
şimdi listemi de aynı msj a ekliyeyim de kalabalık yapmasın :)))
sabah-öğlen----- 2 dilim k.ekmek,2çatal omlet,domtes-saltılık,1kk peynir,şksiz çay
ara------------------ 1kase yoğurt
akşam------------- 1 kepçe mantar çorbası, 4 kaşıkpatates yemeği,yoğurt,salata
ara------------------ muhtemelen şkersiz çay
1 saat yürüyüş,3 lt. su
aylinciğim şimdi sana üzülme demem saçma olur üzüleceksin ama senin dediğin gibi daha fazla ilerleseydi daha çok üzülürdün biliyorum şu an çok zor senin için ama bu da geçer canım bazen diyecek kelime bulamazsın ya öyle bir durumdayım şu an ama zaman herseyin ilacı ayrıca sen daha çok gençsin kimler çıkar karşına ve umarım tüm güzellikler seninle olur canım
bugün kacirdim biraz sanirim
SABAH: 1 kagse cornflakes
1 saat spor
ÖGLEN: 2 kasik patates kizartma yumurtali
2 zeytin, 1 cay kasigi nutella, domates, 1 kizarmis ekmek, üzerine labne peyniri
ARA: (aksam yemegi gibi oldu cnm cekti napiyim) 1 su bardagi makarna tuzsuz yagsiz, üzerine domatesli maydonozlu sos yaptim, baharatladim
8 tane kirazz
AKSAM: 1 pirzola, 2 kasik pilav, bol salata
sizce cok mu olmus??? 1 saat yürüyüs yapsam iyi olur sanirim? kaydirigubbakcemile2
Neyse kımse yok sanırımmm bende Çıktımmm.. Yarın akŞam gırerırm sanırım yıne hoŞÇakalınnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?