80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah kuzum yaaaaaaa tombişşş mi hakaret resmenn bu bizeeee :))))))

Arkadaşım nazardan kork derim..eşim bana kimseye kaç kilo verdiğini söyleme diyordu..ama gerçekten nazara geldiğime inanıyorum bundan sonra söylemeyeceğim..en yakınımdaki insanların bile çekememezliğini hissediyorum..

menum cok fazla..sabah cok az akasam cok fazla ..dikkat et.. hepte karbon agirlikli yemeklerin

canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum..benimde 1 sene olmadı bebeğim..hastanede neler gördüm..sende bilirsinki moral çok önemli bu konuda..Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin..MORALİNİ YÜKSEK TUT..

KAYINVALİDEYLE güne başlamışsın şekerim..gelinler gözü açık olacak iki tarafında suyuna gidecek ama kendi bildiğini yapacak..tek taraf olmaz..

ya kızlar son bir aya bakıyorumda almalar ve gram vermeler derken toplam 500 gr vermişim..4 hafta önce 78.5 imişim geçen hafta 78.0 amaaa
bu hafta yarışmayı kazananlardan olacağım hala regl olmamama rağmen..
İLTİFATLARI HAZIRLAYIINNN....

yaa almdım da iki ayda 4 kilo verebildim kontrolüde aksattım (( kız kamilee bu kadar kişinin arasında bi benim menüme yorum yapmamışsın :)

farketmedim canım ya arda kaçtı heralde yoksam yapardım işaretleim diye hatırlıyrm ama demekki işaretlememeişm neyse yarınkine yaparım sen merak etme bidenem

KİMSE YOK MUUUUUUUU???
neyse bugünkü menümü yazayım

sabah
ılık bir bardak sirkeli su
sucuklu yumurta
2 d.ekmek zeytin

ara
c.flakes

öğlen
sebze yemeği
salata
azıcık barbunya
ezme
2 d.ekmek

ara
meyve

akşam
sebze yemeği
salata
yoğurt
tavuk
1 d.ekmek

ara
2 kuru kayısı
meyve

kızlar birşey soracağım..ben salatalarımızı ayırıyorum eşimle yağlı olmaz tabi..yemeklere de az yağ katıyorum bazen tereyağ gerekli oluyor katmayınca lezzetsiz oluyor..eşimde kilo vermesin..yemekleri nasıl ayıracağım..SİZ NE YAPIYORSUNUZ??:44:

ben dün itibariyle isveç diyetine başladım.bugün de iyiyim dün gece sanırım biraz tansiyonum düştü.ama verebilirsem vereceğim kilolara değer diye düşünüyorum.2004 yılında bu diyetle 94ten 74e inmiştim.4sene sonra oğluma hamile kaldığımda halen 74 kgdaydım.inşallah aynı şekilde kilo verebilirim.tabii yaş büyüdü ve metabolizma hızı yavaşladı.neler olacak sizlerle paylaşacağım.

slm kızlar. ya ben bişi sorcaktım. ben 2 haftadan beri bu gruptayım. beni de kilo listenize ekler misiniz?? yalnız şöyle de bi durum var. ben 1 aydan beri tartılmamıştım. bu hafta tartıldım. haftaya ekler misiniz?? en azından hafta da kaç kilo verdiğimi bilirim o yüzden haftaya dedim. bi de ben hafta sonu nete giremiyorum cumadan kilo bildirimi yapsam olur mu?? tabi haftaya..

cnm kendine güveniyorsan yap ama ben sağlıksız buluyorum o tür diyetleri. bence buradaki çoğu arkadaşta öyle düşünüyordur. en güzeli az ama her şeyden yiyerek zayıflamaktır. bi de yaşam tarzı haline getirmektir yaptığın diyeti. isveç diyetini yaşam tarzı yapmak zor o yüzden hazır diyetlerle değil de kendi diyet listenle zayıflamandan yanayım.. yolunda başarılar cnm.

ben genelde zeytinyağı kullandığım için pek bir sorun olmuyor ama yemeklere farklı bir yağ kullanacaksam örneğin tereyağı gibi o yemekten ben yememeye çalışıyorum yada 2-3 kaşık kadar alıyorum

hoşgeldin aramıza

KAYINVALİDEYLE güne başlamışsın şekerim..gelinler gözü açık olacak iki tarafında suyuna gidecek ama kendi bildiğini yapacak..tek taraf olmaz..
vallaaa çok zekisin arkadaşım :Ç)))) ama işin kötü yanıı rengimi çok çabuk belli ederim ben seviyorsam da sevmiyorsam da bu huyumdan nefret ediyorummmmm azıcık oynaya bilsemmmm süper olacakkkk bu yüzde3nnn çevremle çok sorun yaşarım (((

canım buna iremm kaptanıumızzz cvp verirde ben her ihtimale karşı cevaplayayım bu hafta listeye girmeye hak kazandın diye b,iliyorummmm bildirime gelince cumadan kaptanın özelinee atarsın oda snei atlamaz böylelikle diye düşünüyorummm cuma günü tartılıp bildirimini yaparsın

selam kızlar dün uyuyakalmışın yorgunluktan menümü yazamadım şimdi paylaşıyım:

sabah:1 haşlanmış yumurtu,5 zeytin,1 kk peynir,1'er kaşık bal,pekmez,2 dilim ekmek
ara:1 5'i biyerde
öğlen:kendime yumurtalı,peynirli yeşil salata yaptım
ara:20 gr bitter,1 5'i biyerde,6 fındık
akşam:6 kaşık pırasa,bi kase patates salatası,1 dilim ekmek

havalar da yine bozdu ama durmak yok kilo vermeye devam....

slm kızlar. tamam elma şekerim teşekkür ederim. mesaj atabiliyor muyum bilmiyorum denerim artık cnm sağol tekrardan. bugünkü menümü yazıp kaçayım. elma şekerim yine kızacak bana :)
sabah : 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, kk peynir, 3 zeytin
öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 kase kabak yemeği
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa yeşil çay, 3 şekersiz çay.
iyi akşamlar..

hg canım benim ben dilara kendinden bahsedermisin biraz

ben 17 yaşındayım 178 boyum var 80 kiloyum zayıflama çabalarındayım hep :))

benüm dünkü menüm

sabah: limonlu ılık su ve tost

ara: 1 kase yoğurt

öğlen: 2 elma

ara: 1 kase yoğurt

akşam: haşlanmış tavuk göğsü ve 1 kase yoğurt

gece: 1 yeşil elma ve form çay :) 2 hafta sadece bu şekilde yemek yicem sonra biraz daha kolaylaştırcam ve yine bu menü olcak :))

canımmmm evett yine olmamışşş bakk bu çok ciddi bir mesele öyle basitmiş gibi geliyordaa değill şimdi sen zaten hep böyle besleniyor olsaydınn zaten kilo vermek için çabalamazdınnn çünkü fazla kilon olmazdı şimdi bu kadarr az yiyorsunnn kilo vermen durduğunda nerelerden kısacaksınnnn hadi diyelim durmadı bütün fazla kilolarını attınnnn normal beslenme düzeninee dönünceee geri alacaksınnnn bunu oturtmamızz lazımm kuzum yaaaa en son aranda meyvenin yanında yoğurt ye bari :) kabak yemeğinin yanına ekmek yoğurt salata ve köfte kadar et sartttttt ltfnnnnn canımmmm ltfnnnnnn :))))
aaaaa en küçüğümüzsün haaa şimdiiii kolay gelsin cnm da bu menüylee olmazzzzzz nasıl bir menüdürrr buuuuu öğlen 2 elmaaa olur mu hiçç yeter mş hadi diyelim yetti akşamın ekmeği nerde sebze yemeği salatası nerde????? sonundaoldu arkadaşımaa yazdığımız aynısı senin içinde geçerli

bi süre geçerli bu sebzede eklicem denemek amaçlı yaptım sınavlarım var sporda yapamıyorum kilo vermem çok yavaş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…