- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
elma sekerim diyetisyen de günün nasil gecti. diyetisyen liste veriyo mu sana.nasil muayene ediyo.
KİMSE YOK MUUUUUUUU???
neyse bugünkü menümü yazayım
sabah
ılık bir bardak sirkeli su
sucuklu yumurta
2 d.ekmek zeytin
ara
c.flakes
öğlen
sebze yemeği
salata
azıcık barbunya
ezme
2 d.ekmek
ara
meyve
akşam
sebze yemeği
salata
yoğurt
tavuk
1 d.ekmek
ara
2 kuru kayısı
meyve
kızlar birşey soracağım..ben salatalarımızı ayırıyorum eşimle yağlı olmaz tabi..yemeklere de az yağ katıyorum bazen tereyağ gerekli oluyor katmayınca lezzetsiz oluyor..eşimde kilo vermesin..yemekleri nasıl ayıracağım..SİZ NE YAPIYORSUNUZ??:44:
canım hoşgeldin bencede çok sağlıksız bu tür diyetlerben dün itibariyle isveç diyetine başladım.bugün de iyiyim dün gece sanırım biraz tansiyonum düştü.ama verebilirsem vereceğim kilolara değer diye düşünüyorum.2004 yılında bu diyetle 94ten 74e inmiştim.4sene sonra oğluma hamile kaldığımda halen 74 kgdaydım.inşallah aynı şekilde kilo verebilirim.tabii yaş büyüdü ve metabolizma hızı yavaşladı.neler olacak sizlerle paylaşacağım.
canım 5.i biyerde ile ara olmazselam kızlar dün uyuyakalmışın yorgunluktan menümü yazamadım şimdi paylaşıyım:
sabah:1 haşlanmış yumurtu,5 zeytin,1 kk peynir,1'er kaşık bal,pekmez,2 dilim ekmek
ara:1 5'i biyerde
öğlen:kendime yumurtalı,peynirli yeşil salata yaptım
ara:20 gr bitter,1 5'i biyerde,6 fındık
akşam:6 kaşık pırasa,bi kase patates salatası,1 dilim ekmek
havalar da yine bozdu ama durmak yok kilo vermeye devam....
güzel canım ama akşam çok az olmamaışmı acıkmymsnslm kızlar. tamam elma şekerim teşekkür ederim. mesaj atabiliyor muyum bilmiyorum denerim artık cnm sağol tekrardan. bugünkü menümü yazıp kaçayım. elma şekerim yine kızacak bana :)
sabah : 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, kk peynir, 3 zeytin
öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 kase kabak yemeği
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa yeşil çay, 3 şekersiz çay.
iyi akşamlar..
1 tost ne kadar 2 öğle yemeği sadece elmayla olmaz ben çalışyrm ama ben bile yanına bisküvi falan ekliyrm yoksa akşama çıldırırsın3 hiç ekmek olmadan dyet yaptım on kilo verdin sonrası nasıl idecek azaltarak gideceksin hemen sıfırladınmı sonrası zor olurben 17 yaşındayım 178 boyum var 80 kiloyum zayıflama çabalarındayım hep :))
benüm dünkü menüm
sabah: limonlu ılık su ve tost
ara: 1 kase yoğurt
öğlen: 2 elma
ara: 1 kase yoğurt
akşam: haşlanmış tavuk göğsü ve 1 kase yoğurt
gece: 1 yeşil elma ve form çay :) 2 hafta sadece bu şekilde yemek yicem sonra biraz daha kolaylaştırcam ve yine bu menü olcak :))
evet fazlasıyla tozutmışun ne oluyoz pidwler falan sonra üzülme BENİM GİBİsabah:1 kepekli ekmekle tost,toz elma çayı
öğle:1 peynirli pide
ara:1 muz
akişam:1 peynirli pide daha
ara:salep
bugün tozuttummmm şımardım tabiii doktorcuğum iyi konuşuncaaa olsunn yaa bugünlükk böyle olsun ben yarın toplarım :d
evet fazlasıyla tozutmışun ne oluyoz pidwler falan sonra üzülme BENİM GİBİ
asıl e gerçek dost benim yavrucuğumvaryaaa menümm güzel olurr susarsınn ne zamanki batırdımmm gömzüme gözüme sokarsınn kız sen benmim düşmanımmısın :=)))))
eveeeeeeeet gelelim benim menüme
sabah9.30:1 simit
ara11.10:10 tane çubuk
öğle12.00: bi avuç çubuk 4 tane bisküvi 1 dilim elma yarım portakal yarım havuç
akşam18.00:1 balık veeeee 4 dilim ekmeeeeeeek:26: salata
ara:1 elma
4 b beşi biyerde 2 b yeşilçay
evet çayın yanına yediklerini abartmazsan ii ama öğlen olsaymış keşkemSELAM kızlar ben bu aralar sıkı çalışıyorum ve yemeklerde dengesizleşti malesef
sabah:1 yumurta,az peynir,1 zeytin,1 kasık bal(7 'de yaptım kahvaltımı)
ara:üniversitede oldugum için bi çay ve çikolata(200kalorilik)
öğlen:yok seminer vardı
ara:bi kase light sütle nesfit
akşam:5 kasık çorba,5 kasık pırasa,5 kasık semizotu,1/4 patates
çayın yanında da bişeler yiyecegiz inşallah çok kacırmadan tabi
bu arda hergün 40 dakika sabah yürüyüşüm vaaaar
maden öğlen kaçırdın be kardeşim akşam dengelesen yasonra pazar günü üzülecen yaaaaaaaaaiyi akşamlar herkese bugünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
1 çay k.bal 1 çay k.pekmez
ara 1 elma
öğlen 1 kase kısır
salata
1 dilim kek yedim maalesef misafirliğe gittiğimden oldu
ara yok
akşam 2 dilim kıymalı börek
salata 1 bardak ayran
bugün böyle oldu yarına telafi ederim
1 fincan yeşilçay 1lt su
iyi akşamlar herkese bugünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
1 çay k.bal 1 çay k.pekmez
ara 1 elma
öğlen 1 kase kısır
salata
1 dilim kek yedim maalesef misafirliğe gittiğimden oldu
ara yok
akşam 2 dilim kıymalı börek
salata 1 bardak ayran
bugün böyle oldu yarına telafi ederim
1 fincan yeşilçay 1lt su
haklısın aslında akşam salata yoğurt çorba ile geçiştirebilirdim ama kokular beynimi döndürdü.dayanamadım 2 dilimcik yedimmaden öğlen kaçırdın be kardeşim akşam dengelesen yasonra pazar günü üzülecen yaaaaaaaaa
cıkss sana yakışan bir menüüü olmamışşşşşşşşş :) ay varyaa benimm menüm felaket olduğu günlerde sizlere laf söylerken utanıyorum :) ama olsun görev görevdirrrr yarınnnnnn sende bendee süperr bir menüüü yazacağızz tamam mııııı???
iyi akşamlar kızlar bugünkü menümmmm:
sabah:1 haşlanmış yumurta,biraz labne,domates,salatalık,2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğle:2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk,1 soda
ara:5 badem
akşam:5 yk tas kebabı,salata,1 dilim ekmek
ara:badem yerim heralde
kızlar birde kondüsyon bisikleti olan varmı aranızda,günde ne kadar kullanıyosunuz benim bir arkadaşımda varmıikullanmıyomuş getirttimde ne kadar süre kullansam en verimli bilemedim,birde günde 30dk kadar koşu bandında yürüyorum o açıdan nasıl dengelesem acaba tavsiyesi olan varmı?
duyum kullanıyorrr duyummmmmmm:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?