80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elma sekerim diyetisyen de günün nasil gecti. diyetisyen liste veriyo mu sana.nasil muayene ediyo.

çokkk güzeldiii kızmadııı bana :))))) 3 ayda verdiğin kilo gayet iyi dedi listemde değişiklik yapmadı sadece her zaman değil ama son ara saatindeki süt ve meyvenin yanında bazen 7 8 fındık yada badem yiyebilirsin dedi birde ben sürekli misafirlik durumlarından bahsettimmm o zaman da akşam ki ekmeklerini sil dedi.bu arada evet canım listem var istersen yazayım sanada

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah:1 kepekli ekmekle tost,toz elma çayı
öğle:1 peynirli pide
ara:1 muz
akişam:1 peynirli pide daha
ara:salep
bugün tozuttummmm şımardım tabiii doktorcuğum iyi konuşuncaaa olsunn yaa bugünlükk böyle olsun ben yarın toplarım

canım hoşgeldin bencede çok sağlıksız bu tür diyetler
canım 5.i biyerde ile ara olmaz

güzel canım ama akşam çok az olmamaışmı acıkmymsn
1 tost ne kadar 2 öğle yemeği sadece elmayla olmaz ben çalışyrm ama ben bile yanına bisküvi falan ekliyrm yoksa akşama çıldırırsın3 hiç ekmek olmadan dyet yaptım on kilo verdin sonrası nasıl idecek azaltarak gideceksin hemen sıfırladınmı sonrası zor olur

evet fazlasıyla tozutmışun ne oluyoz pidwler falan sonra üzülme BENİM GİBİ

Son düzenleme:
eveeeeeeeet gelelim benim menüme

sabah9.30:1 simit

ara11.10:10 tane çubuk

öğle12.00: bi avuç çubuk 4 tane bisküvi 1 dilim elma yarım portakal yarım havuç

akşam18.00:1 balık veeeee 4 dilim ekmeeeeeeek:26: salata

ara:1 elma

4 b beşi biyerde 2 b yeşilçay

SELAM kızlar ben bu aralar sıkı çalışıyorum ve yemeklerde dengesizleşti malesef

sabah:1 yumurta,az peynir,1 zeytin,1 kasık bal(7 'de yaptım kahvaltımı)
ara:üniversitede oldugum için bi çay ve çikolata(200kalorilik)
öğlen:yok seminer vardı
ara:bi kase light sütle nesfit
akşam:5 kasık çorba,5 kasık pırasa,5 kasık semizotu,1/4 patates

çayın yanında da bişeler yiyecegiz inşallah çok kacırmadan tabi

bu arda hergün 40 dakika sabah yürüyüşüm vaaaar

canım azar azar yemeye çaçlışmışsındaaaa 1dlm elma yerine 1 elma olsaymış çubuk olmasaymış daha uygun olurmuş akşam da 1dlm ekmek yerine salata olsaymışşşş daha iyimişş amaaa diyetinii bozdum diyeceğimizz birşeyy yokk o yüzden

evet çayın yanına yediklerini abartmazsan ii ama öğlen olsaymış keşkem

iyi akşamlar herkese bugünkü menümü yazayım

sabah 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
1 çay k.bal 1 çay k.pekmez

ara 1 elma

öğlen 1 kase kısır
salata
1 dilim kek yedim maalesef misafirliğe gittiğimden oldu

ara yok

akşam 2 dilim kıymalı börek
salata 1 bardak ayran

bugün böyle oldu yarına telafi ederim
1 fincan yeşilçay 1lt su

maden öğlen kaçırdın be kardeşim akşam dengelesen yasonra pazar günü üzülecen yaaaaaaaaa

cıkss sana yakışan bir menüüü olmamışşşşşşşşş :) ay varyaa benimm menüm felaket olduğu günlerde sizlere laf söylerken utanıyorum :) ama olsun görev görevdirrrr yarınnnnnn sende bendee süperr bir menüüü yazacağızz tamam mııııı???

maden öğlen kaçırdın be kardeşim akşam dengelesen yasonra pazar günü üzülecen yaaaaaaaaa
haklısın aslında akşam salata yoğurt çorba ile geçiştirebilirdim ama kokular beynimi döndürdü.dayanamadım 2 dilimcik yedim

tamam canım yarına inşallah telafi ederiz arada böyle oluyor napayım bazen dayanacak gücüm kalmıyor

yaa kızlarrrr ben adalara hiç gitmedimm gitmeyi çok istedim ama hep bir engel çıktııı şimdi haberlerde gördüm ki faytonları kaldırıyorlarmışşşşşşş bir zahmet mesaj atında ben gidene kadar kaldırmasınlar :)))))

iyi akşamlar kızlar bugünkü menümmmm:
sabah:1 haşlanmış yumurta,biraz labne,domates,salatalık,2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğle:2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk,1 soda
ara:5 badem
akşam:5 yk tas kebabı,salata,1 dilim ekmek
ara:badem yerim heralde

kızlar birde kondüsyon bisikleti olan varmı aranızda,günde ne kadar kullanıyosunuz benim bir arkadaşımda varmıikullanmıyomuş getirttimde ne kadar süre kullansam en verimli bilemedim,birde günde 30dk kadar koşu bandında yürüyorum o açıdan nasıl dengelesem acaba tavsiyesi olan varmı?

duyum kullanıyorrr duyummmmmmm:)))))))

bugünkü menüm

Kahvalti:
2.dilim kizarmi$ kepek ekmegi
1.dilim salam
1.tatlikasigi recel
1.kupa cay

Ara:
Meyveli Yogurt

Öglen:
(di$ardaydim)
1.tane tahilli pogaca

Ara:
(Di$ardaydim)

Ak$am:
Dünden Kalan Patates Püresinden 2-3 Ka$ik
1.5 Topan Izgara Et

Ara:
galiba bi$ey yimem ama belkii
portakal veya yesil elma yiyebilirim

30.dk stepp yapacagim birazdan ..
2.lt su

hepinize hayirlii ak$amlar citirlarrr

kızlar menülerime yorum yapın lütfeeeeeeeeeeeeen özellikle tecrübeli çıtırlar,akşam şöyle bir baktımda kendime yemek koyarken, buraya yazacağım menüyü ve miktarlarını düşünüp çok koyarsam size nasıl hesap vereceğimi düşünürken buldum kendimi,müthiş bir kontrol sistemi oldu burası bana ya hepinize teşekür ediyoorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…