80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

önerilerinizi dikkate alarak bu akşam sebze yemeği yedim sabah tost ekmeği kadar iki dilim ekmekle yapılmış tost ve şekersiz ıhlamur vardı aralarda yeşil elma yedim öğlen tahıl ekmekli sandviç arada 1 kase yoğurt vardı şu andada 5i 1 yerde çay içiyorum yarın son sınavımı olduktan sonra günde 2 saat yürüyüş yapıcam evdeki egzersizlerde olucak mekik vs. inşallah kilo veririmm :'(

naber canim yaaa bi bakim dedim burdaki hatunlar ne yimis diye seni de gordum selam cakayim dedim

içli köfte fazlık gibi duruyor ama akşama dengelemişsin cnmmmm tbrkkkk

kankammmmmm bugünn çok düzensiz olmuşşşşşşş akşam yemeğiyle dengelemişsin ama son ara da birazz fazla olmuşşşş
bugün ki menüü güzel bence cnm yaaa dünü telafi etmişsin ama öğlenn olsaydı keişkeee

ağzından bal damlıyo valla 1-2 ay sonra hedefime ulaşmış biri olupta bunlara bakıp gülerim inşallah tabi diğer arkadaşlarda :))

dogrulari soyluyorum .. her pazar bildirimlerinizi takip ediyorum cunku bende pazardan pazara tartiliyorum
sonra ara sira gelip menulere falan bakiyorum hani bende gaza geleyim diye ve gayet iyi kilo veriyor topikteki herkes.. gecen pazardi sanirim liste cok cok iyiydi
iki ay sonra bende istedigim kiloda olmak istiyorum insaallah hepimiz basaririz
gerci diyet esnasini aci bir ani olarak hatirlariz ama sonrasinda aynaya baktigimizda

hedefime ulaştuğım gün biriktirdiğim parama kıyıp istediğim her kıyafeti alıcam ve evimde aynanın karşısında hepsini deneyip dans edicem

ben şort alacam :)))) durup durup aynı şeyi söylüyorum ama içimde ukte o yaaa :) şöyle fiyonklu keten bir şort ve ayrıca kot bir şort :) aslında tulumlarda çok hoşuma gidiyor kot şortlu tulumda olabilir

tesekkur ederim .iiyi olur biz de faydalaniriz .gerci simdi ben aksam yemegi ni cikarmaya calisiyorum.saat 4 ve 5 den sonra bir sey yemiyecegim.metobalizmam cok yavas.acikmiyorum da . sabah öglen iyi aksam no yemek ...biaz bunu deneyeyim.kac kio vermistin üc ay da

ben kullanıyorum canım diyetisyen bana 30 dk koşu bandı 15 dk bisiklete bin demişti

bu günkü menüm

sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin domates açık çay
ara 1 bardak süt
öğlen 1 poğaça 1 kase makarna salatası ot çayı
ara yok
akşam 1 kase şehriye çorbası 1 şiş tavuk ızgarada salata 1 bardak şalgam suyu
ara 1 elma ada çayı içtim

2 litre su 30 dk tempolu yürüyüş

buğün misafirlikteydim tatlı yemedim sütlü tatlı olsa yiyecektim bu hafta yememiştim ama sadece kurabiye vardı bende çaktırmadan tabağımı mutfağa koydum çok mutluyum irademe sağlık ama kızlar hasta olucam sanırım boğazlarım çok ağrıyor hiç keyfim yok hemen yatıcam biraz dinlenmeliyim

iyi geceler güzellikler..hemen menümü yazip kacayim:) gecmis yapamadim kusuruma bakmazsiniz umarim.
kalkis: 1 elma
kahvalti:kepekli sandvic arasi beyaz peynir domates
ara:1 armut ve yarim bademli findikli bar
ögle:kepekli sandvic arasi tavuk gögsü ve 1 kivi
ara:1 elma ve yarim bademli findikli bar
aksam:2 tabak lahana corbasi ve 1 portakal
ara:2 havuc

3 litre su ,yesil cay ve kahve

ben de tayt giymek isiyorum uzernde guzel uzun renkli bi tunikle siyah bi tayt boyle canlı renkli bi babet ve ona uyan farklı renkte bi çanta çok ozenıorm valla tam izmirlk olurum eşim dıo zaten klo verdkçe izmir kızı oldgn ortaya çıkıo die hoşma gdıo bana bakın alınmayın hee elbet türkiyenn her yeri guzel mi guzel kızlarla dolu ama izmir de fena degl hanii

sabah

2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim süzme peynir
domates salatalık yeşil biber
yeşil çay

yarım acıbadem kurabiye
1 bardak süt

öğlen
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara

2 hurma
1 sütlü nescafe

akşam
yok duaya gittim bişey yemedim

ara
1 elma
1 bardak süt

kızlar bu ara gelemiyorum ama menümü ilk fırsatta paylaşıyorum yarında yoğun bir gün ...özledim sizinle sohbeti şu yoğunluk bitsede kavuşsak :))

her sabah ben günaydınla açıyorum topiğimizi:))))
günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize

dünkü menü

sabah:2 dilim ekmek+1 kk krem peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:1 kase çorba+4 kaşık b.pilavı+4 minik köfte(yemeğin köfte ve bir kaç bezelyesi)+1 küçük yoğurt
ara:yrm elma
akşam:2 kase yoğurt çorba+1 tabak yumurtalı ıspanak+1 dilim ekmek+salata
ara:bir parça helva+bir kaç fındık leblebi+adaçayı

haklısın cnm. eskiden hep aç kalarak zayıfladığım için bunlar bana çok bile geliyor ama sen doğru deil diyorsan öledir. çünkü daha tecrübelisin. o zaman şöle yapayım akşamları yoğurt ve salata ekleyeyim. zaten öğlenleri yoğurt ekliyorum. olur mu cnm??

tamam cnm artık akşamlarıma yoğurt ve salata ekliyorum:)) dilara da kızdı zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…