selaam :) bişeyler yiyoruzda umarım boşuna değildir :))
içli köfte fazlık gibi duruyor ama akşama dengelemişsin cnmmmm tbrkkkkHerkese Merhaba kızlar umarım herkes iyidir ve diyeti istediği gibi gidiyordur. Bugünkü menüm;
Sabah-Bir dilim ekmek, çökelek, domates, salatalık, çay.
Ara-Biraz leblebi, 2 tane gün kurusu, çay.
Öğle-Mercimek çorbası, bir dilim ekmek bir de içli köfte.
Ara-Yukarıdakinin aynısı
Akşam-Tarhana çorbası, az menemen, yoğurt ve bir dilim ekmek.
Burada hava çok güzel bir de şimdi annemle balkonda çay içip sezonu açar, günü kapatırız:)))
kankammmmmm bugünn çok düzensiz olmuşşşşşşş akşam yemeğiyle dengelemişsin ama son ara da birazz fazla olmuşşşşsabah : iki küçük dilim ıspanaklı börek mısır püskülü ve kiraz sapı çayı
ara : bir activia
öğle : bir enginar dolması bi yk yogurt iki adet sarma
ara : bir küçük poagaca iki bardak şekersiz çay ( arkdasa gttm koca tabkta bunu kestrdm gözme sadece
akşam : iki yk sarmaşıklı yumrta ,
bir dilim kepekli ekmek bi yk yogurt ( sarmaşk burda oldukça yaygın şifalı bir ottur biraz acımtraktır ama faydalıdır )
ara : yarım kase leblebi dut kurusu bi iki tane de k. üzüm
spor : yok
bugün ki menüü güzel bence cnm yaaa dünü telafi etmişsin ama öğlenn olsaydı keişkeeekizlar merhaba dun misafirim vardi menun uctu gitti
dunku menum
sabah 1 dilim peynir,2 dilim peynir,yesil cay
oylen cayin yanina 2 dilim cikolata soslu sutlu tatli 2 kase yogurtlu mayonezli sebzeli makarna
aksamda aynisi
yazmiycaktim ama ceza yemiyim diye yazdim gul boreyi vardu ama yemedim kizlar
bugunky menum
sabah 1 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve yesil cay
aksam 1 tabak yayla corbasi 1 tabak ispanak 1 kase yogurt ve kivircik salata
kizlar arada dunku sutku tatlidanda yedim dayanamadim
selam canim
hic bosuna olur mu ya.. cilginca kilo veriyorsunuz valla takip ediyorum
ağzından bal damlıyo valla 1-2 ay sonra hedefime ulaşmış biri olupta bunlara bakıp gülerim inşallahtabi diğer arkadaşlarda :))
dogrulari soyluyorum .. her pazar bildirimlerinizi takip ediyorum cunku bende pazardan pazara tartiliyorum
sonra ara sira gelip menulere falan bakiyorum hani bende gaza geleyim diye ve gayet iyi kilo veriyor topikteki herkes.. gecen pazardi sanirim liste cok cok iyiydi
iki ay sonra bende istedigim kiloda olmak istiyorum insaallah hepimiz basaririz
gerci diyet esnasini aci bir ani olarak hatirlariz ama sonrasinda aynaya baktigimizda
içli köfte fazlık gibi duruyor ama akşama dengelemişsin cnmmmm tbrkkkk
Canım ya öyle de sabah hiç yiyemiyorum nedense birkaç gündür domates salatalık filan yazıyorum ama bir-iki dilim domates, bir iki dilim salatalık oluyor. Sabah yiyemediğim için de öğlene çok acıkıyorum ister istemez. Sen diyetisyenine gidebildin mi sahi? Yediklerini değiştirdi mi?
içli köfte fazlık gibi duruyor ama akşama dengelemişsin cnmmmm tbrkkkk
Canım ya öyle de sabah hiç yiyemiyorum nedense birkaç gündür domates salatalık filan yazıyorum ama bir-iki dilim domates, bir iki dilim salatalık oluyor. Sabah yiyemediğim için de öğlene çok acıkıyorum ister istemez. Sen diyetisyenine gidebildin mi sahi? Yediklerini değiştirdi mi?
anlıyorum canımm seniiiii benimde gündüz iyi giderr akşamm çok acıkırım gündüz pek yiyesim olmaz genelde hoş bu aralar her saat yiyesim oluyor da :)))) öğlenleri o zaman yoğurt ve salataya ağırlık ver canımmm istersennn doyurur seniii imkanın varsa sebze yemeğide yanında süper olurrr yediklerimi değiştirmedii güzellll vermişsin o yüzden listende değişiklik yapmayacağım dediii en son ki arama her zaman olmamak şartıyla meyve ve sütle beraber 7 8 badem yada fındık ekledi cnm sorununn cevabı oluyormu bilmiyorum amaaa demekki kilo verdikcee azıcık azıcık çeşitlendiriyorlar
tesekkur ederim .iiyi olur biz de faydalaniriz .gerci simdi ben aksam yemegi ni cikarmaya calisiyorum.saat 4 ve 5 den sonra bir sey yemiyecegim.metobalizmam cok yavas.acikmiyorum da . sabah öglen iyi aksam no yemek ...biaz bunu deneyeyim.kac kio vermistin üc ay daçokkk güzeldiii kızmadııı bana :))))) 3 ayda verdiğin kilo gayet iyi dedi listemde değişiklik yapmadı sadece her zaman değil ama son ara saatindeki süt ve meyvenin yanında bazen 7 8 fındık yada badem yiyebilirsin dedi birde ben sürekli misafirlik durumlarından bahsettimmm o zaman da akşam ki ekmeklerini sil dedi.bu arada evet canım listem var istersen yazayım sanada
iyi akşamlar kızlar bugünkü menümmmm:
sabah:1 haşlanmış yumurta,biraz labne,domates,salatalık,2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğle:2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk,1 soda
ara:5 badem
akşam:5 yk tas kebabı,salata,1 dilim ekmek
ara:badem yerim heralde
kızlar birde kondüsyon bisikleti olan varmı aranızda,günde ne kadar kullanıyosunuz benim bir arkadaşımda varmıikullanmıyomuş getirttimde ne kadar süre kullansam en verimli bilemedim,birde günde 30dk kadar koşu bandında yürüyorum o açıdan nasıl dengelesem acaba tavsiyesi olan varmı?
canımmmm evett yine olmamışşş bakk bu çok ciddi bir mesele öyle basitmiş gibi geliyordaa değill şimdi sen zaten hep böyle besleniyor olsaydınn zaten kilo vermek için çabalamazdınnn çünkü fazla kilon olmazdı şimdi bu kadarr az yiyorsunnn kilo vermen durduğunda nerelerden kısacaksınnnn hadi diyelim durmadı bütün fazla kilolarını attınnnn normal beslenme düzeninee dönünceee geri alacaksınnnn bunu oturtmamızz lazımm kuzum yaaaa en son aranda meyvenin yanında yoğurt ye bari :) kabak yemeğinin yanına ekmek yoğurt salata ve köfte kadar et sartttttt ltfnnnnn canımmmm ltfnnnnnn :))))
aaaaa en küçüğümüzsün haaa şimdiiii kolay gelsin cnm da bu menüylee olmazzzzzz nasıl bir menüdürrr buuuuu öğlen 2 elmaaa olur mu hiçç yeter mş hadi diyelim yetti akşamın ekmeği nerde sebze yemeği salatası nerde????? sonundaoldu arkadaşımaa yazdığımız aynısı senin içinde geçerli
canım hoşgeldin bencede çok sağlıksız bu tür diyetler
canım 5.i biyerde ile ara olmaz
güzel canım ama akşam çok az olmamaışmı acıkmymsn
1 tost ne kadar 2 öğle yemeği sadece elmayla olmaz ben çalışyrm ama ben bile yanına bisküvi falan ekliyrm yoksa akşama çıldırırsın3 hiç ekmek olmadan dyet yaptım on kilo verdin sonrası nasıl idecek azaltarak gideceksin hemen sıfırladınmı sonrası zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?