- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
12 çıktı cnm ordaaa vay be maşallah bana :)tesekkur ederim .iiyi olur biz de faydalaniriz .gerci simdi ben aksam yemegi ni cikarmaya calisiyorum.saat 4 ve 5 den sonra bir sey yemiyecegim.metobalizmam cok yavas.acikmiyorum da . sabah öglen iyi aksam no yemek ...biaz bunu deneyeyim.kac kio vermistin üc ay da
haklısın cnm. eskiden hep aç kalarak zayıfladığım için bunlar bana çok bile geliyor ama sen doğru deil diyorsan öledir. çünkü daha tecrübelisin. o zaman şöle yapayım akşamları yoğurt ve salata ekleyeyim. zaten öğlenleri yoğurt ekliyorum. olur mu cnm??
12 çıktı cnm ordaaa vay be maşallah bana :)
anlaşdık cnmmmmmm çak:13:
kızlar dünkü menümü veriyorum.
sabah 3 zeytin 2 tane mercimek köftesi, marul, peynir..
öğlen yoğurt çorbası ve biraz erişte
akşam 2 tabak börülce ve bir tabak bakla yemeği..
arkadaşlar akşam kendimi tutamıyorum o kadar yiyorum ki doymuyorum resmen, öğlenleride işte olduğum için iş yeri menüsü oluyor kendime göre ayırıyorum. eve eliptik bisiklet aldım ona vakit bulamıyorum küçük oğlumdan. pazt. 87 ile başlamıştım bugün 85im. ancak bağırsaklarım boşalmıştır heralde
birde ben yemek yaparken ki atıştırmalarım olmasa.. tadına bakayım diye alıyorum bir kaç kaşık tabağa sonra bir daha sonra bir daha... offf yaa
canım şuanda fena halde sıkkın kızlarrrr tedavim yarım kalabilirrr
adet olduktan sonra doğum kontrol hapına başlanıyor adetimin kesilmesi lazımdı kesilmedi doktora gittim herhangi bi sorun yok dedi antalyada ki doktorumu aradım lekelenmeler normal normal adet şekline dönerse haberimiz olsun dedi 2 haftadır artma yoktu ama bu akşam arttı yaaaa....
yarın tekrar arıycam doktoru ama sabahlar olmaz artık bana
İnşallah kötü birşey olmaz.Geçmiş olsunbu uzun protokoldü adetten sonra 21 gün doğum kontrol hapı kullanıyosun sonra onun bitmesine yakın yumurta baskılayıcı iğneye başlıyosun 2. adette yumurta geliştiriclere başllıyosun ama ben daha baskılayıcı iğnelere geçemeden 2. adetim başlıyor gibi oldu bu da tedavi seyrini değiştirebilir korkuyorummmmmmm
ayyy kızlarr bugün diyetisyene gideceğimmmmm çok kızacak bana çokkkk ödm kopuyorrr
Diyetisyene gitmişsin sanırım iyi karşıladığına sevindim bende 3 haftadır gidemedim haftaya cuma kontrolüm var.Ama bugünlerde benimde kilom bir düşüyor yine aynı oluyor sinir oldum.Napmam lazım?Dirençmi gösteriyor yoksa benmi az yiyorum bilmiyorum.ayda 1 cnm ama 2 aydır gitmiyorum üstelik hiç kiloda veremedim
vallaaa çok zekisin arkadaşım :Ç)))) ama işin kötü yanıı rengimi çok çabuk belli ederim ben seviyorsam da sevmiyorsam da bu huyumdan nefret ediyorummmmm azıcık oynaya bilsemmmm süper olacakkkk bu yüzde3nnn çevremle çok sorun yaşarım(((
canım buna iremm kaptanıumızzz cvp verirde ben her ihtimale karşı cevaplayayım bu hafta listeye girmeye hak kazandın diye b,iliyorummmm bildirime gelince cumadan kaptanın özelinee atarsın oda snei atlamaz böylelikle diye düşünüyorummm cuma günü tartılıp bildirimini yaparsın
diyetisyenin mantıklı açıklamasını yapar canımmm belkide direnç gösterğyordur eğer vücudun uzun süree bu kiloda kaldıysa o kiloda takılı kalırmış bir süreeee öyle birşeydirrr , evet işte bennn hep köylerden kovuldum :)))))mo zaman bundan sonraaa duruma göre hareket edeceğizzz doğrucu davut olmayacağızz tamam mıııı??? :)İnşallah kötü birşey olmaz.Geçmiş olsun
Diyetisyene gitmişsin sanırım iyi karşıladığına sevindim bende 3 haftadır gidemedim haftaya cuma kontrolüm var.Ama bugünlerde benimde kilom bir düşüyor yine aynı oluyor sinir oldum.Napmam lazım?Dirençmi gösteriyor yoksa benmi az yiyorum bilmiyorum.
Bende sen gibi yapmacık olamıyorum.Aslında yerine göre davranmak lazımmış.Derler ya doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar o hesap yani
diyetisyenin mantıklı açıklamasını yapar canımmm belkide direnç gösterğyordur eğer vücudun uzun süree bu kiloda kaldıysa o kiloda takılı kalırmış bir süreeee öyle birşeydirrr , evet işte bennn hep köylerden kovuldum :)))))mo zaman bundan sonraaa duruma göre hareket edeceğizzz doğrucu davut olmayacağızz tamam mıııı??? :)
slm arkadaşlar dünü telafi etmek adına bugün 1 saat yürüyüş yaptım yeşilçay içtim şimdide kiraz sapı yapıyorum kendimi hafiflemiş hissettim ama dünü telafi edemiyeceğimi bilimiyorum:18:
edersin edersin. biz yılların birikmiş kilolarını yollamaya adayken 1 günlük kaçamak telafi edilmez mi?? edilir tabiki motivasyonunu kaybetme yeter cnm. biz hep birlikte baş koyduk bu yola başarıcaz inş. önce Allah ın izniyle sonra birbirimizin desteğiyle. ama moralli olmak şart. üzme kendini.
sağol canım çok destekçisin sen böyle kal emiii arada birilerinin destekçi olması lazım
sen de sağol cnm. ben senin bu kiloları vermek istediğine eminim o yüzden verebileceğine de eminim. sen bu yola baş koyduktan sonra ben her daim destekçinim, sana inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?