80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

12 çıktı cnm ordaaa vay be maşallah bana :)

anlaşdık cnmmmmmm çak:13:

kızlar dünkü menümü veriyorum.
sabah 3 zeytin 2 tane mercimek köftesi, marul, peynir..
öğlen yoğurt çorbası ve biraz erişte
akşam 2 tabak börülce ve bir tabak bakla yemeği..

arkadaşlar akşam kendimi tutamıyorum o kadar yiyorum ki doymuyorum resmen, öğlenleride işte olduğum için iş yeri menüsü oluyor kendime göre ayırıyorum. eve eliptik bisiklet aldım ona vakit bulamıyorum küçük oğlumdan. pazt. 87 ile başlamıştım bugün 85im. ancak bağırsaklarım boşalmıştır heralde
birde ben yemek yaparken ki atıştırmalarım olmasa.. tadına bakayım diye alıyorum bir kaç kaşık tabağa sonra bir daha sonra bir daha... offf yaa

Son düzenleme:

cnm ne güzel bünyen kilo veriyor bunu değerlendir ve kendine hakim ol cnm. bak yazda geliyor. benden tavsiye sana aklına uyarsa yap cnm. yemek yaparken yanına 1 elma al. yemeğin tadına her bakmak istediğnde 1 ısırık elma ye. belki de 1 elma 1 kaşık yemeğin kalorisine eşittir. akşam yemeğinden önce su iç. salata ye mideni kandır. yemeğini yedikten sonra ne kadar çok yedim de ve kalk sofradan cnm. ben böle yaparak nevsime hakim olabiliyorum.

İnşallah kötü birşey olmaz.Geçmiş olsun
ayyy kızlarr bugün diyetisyene gideceğimmmmm çok kızacak bana çokkkk ödm kopuyorrr

ayda 1 cnm ama 2 aydır gitmiyorum üstelik hiç kiloda veremedim
Diyetisyene gitmişsin sanırım iyi karşıladığına sevindim bende 3 haftadır gidemedim haftaya cuma kontrolüm var.Ama bugünlerde benimde kilom bir düşüyor yine aynı oluyor sinir oldum.Napmam lazım?Dirençmi gösteriyor yoksa benmi az yiyorum bilmiyorum.

Bende sen gibi yapmacık olamıyorum.Aslında yerine göre davranmak lazımmış.Derler ya doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar o hesap yani

Sabah:1 küçük peynirli poğaça,salatalık,domates,maydonoz,açık çay,yeşil çay.
Ara:3 kayısı
Öğlen dışardaydım:Yarım lahmacun,yeşil salata,ayran.
Ara:1 elma
Akşam:4 kaşık güveç patlıcan,yeşil salata,yoğurt.
Ara:yeşil çay,açık çay.
Koşu Bandı:61 dk tempolu yürüme,Twister,Mekik çekme.

Kızlar bu konuda fikir verirseniz sevinirim.Ben genelde akşamları spor yapıyorum ama kimi yerden sabah sporunun faydalı olduğunu duydum.Sizlerdende düzenli olarak spor yapan varsa.Günün hangi saatinde spor yapıyorsunuz?Yada hangi saatlerde yapmak daha iyi kilo verdiriyor fikirlerinizi bekliyorum

diyetisyenin mantıklı açıklamasını yapar canımmm belkide direnç gösterğyordur eğer vücudun uzun süree bu kiloda kaldıysa o kiloda takılı kalırmış bir süreeee öyle birşeydirrr , evet işte bennn hep köylerden kovuldum :)))))mo zaman bundan sonraaa duruma göre hareket edeceğizzz doğrucu davut olmayacağızz tamam mıııı??? :)

Belkide canım evet vücudum uzun süreden beri kiloluydu.Bende pko ve tiroit sorunu var diyetisyen onlarda etkiler demişti.Bakalım takılmaktan çıkarda gider inşallah şu kilolarYani duruma göre hareket etmek gerekiyormuş çevre bunu öğretti sanırım bizeOlmayız inşallah canım

nabersiniz kızlar bben bugün bidaha giremem galiba şimdiden menümü yaayımda ceza yemeyeyim

sabah6.30:3 dilim ekmek peynir zeytin yoğurt maydıonoz ve domates

ara9.30:2 bisküvi 1 elma

öğle12.00: 2 dilim ekmek arası peynir maydonoz ve yoğurt 1 b çay

ara14.30:1 portakal

akşama kayınvalidemlerdeyiz ne yapar bilmiyrm ama az yemeye gayret edicim

ben de yarın giremeyebilirim aklıma geldi bugünkü menüyü de yazıyorum.

sabah:2 dilim ekmek+2 kk peynir+çay
ara:3 adet form bisküvi
öğle:yrm tabak kuru fasülye+1 tabak pilav+1 kase cacık+1 dilim ekmek(malesef fazla yedim.)
ara:elma-şekersiz t.kahvesi
akşam:çorba-yoğurt-salata ile dengelemeye karar verdim.

o kadar pilavın yanında ekmek niye yedin demeyin canım çekti ya ekmek güzel gözüktü gözüme.yemesem iyiydi ama olan oldu.(
adet olucam.fizyolojik olarak dengem şaştı.bu hafta hep aç hissettim kendimi.haftaya düzeltirim inş.

yağ yakmaya yardımcı 10 besin:
bazılarını biliyoruz ama paylaşayım dedim:))

KALSİYUM: Kalsiyum açlığı kontrol etmeye yardımcı oluyor. Araştırmalar, kalsiyumu yeterince tüketmeyen kişilerin vücudunda yağ oranının fazla olduğunu gösterdi.
SÜT ÜRÜNLERİ: Kalsiyum kaynağı olan süt ürünleri de yağ yakıcı gıdaların başında geliyor. ABD’de bulunan Tennessee Üniversitesi’nde yapılan araştırmada, süt ürünlerinin yağ kaybını hızlandırdığı tespit edildi.
ÜZÜM: Özellikle kırmızı üzüm, dut, yerfıstığı ve şarapta bulunan antioksidan özelliği olan resveratrol maddesi, yağ çözücü bir özelliğe sahip.
YAĞ ASİTLERİ: Çoklu doymamış ve tekli doymamış yağ asitleri doymuş yağ asitlerinin yerine tercih edildiğinde kilo kaybı yüzde 10 oranında daha kolay. Çoklu doymamış yağ asitleri mısır özü, ayçiçeği, soya fasülyesi yağıdır. Tekli doymamış yağ asidi ise, zeytin ve kanola yağları, kabuklu yemişler ( fındık, fıstık, ceviz), kabuklu yemiş yağlarında (yer fıstığı ve badem yağları) bulunuyor.
PROTEİN: Arizona State Üniversitesi’nde yapılan bir çalışma, proteinin kilo kaybı sağladığını ortaya koydu. Protein, açlık hissini azaltıyor.
C VİTAMİNİ: 2008’de yapılan araştırmalarda C vitaminini az tüketenlerin vücutlarında daha fazla yağ olduğu bulundu. C ve E vitamini, çinko, magnezyumu az tüketenlerin özellikle karın bölgelerinde yağlanma tespit edildi.
BAL: Şeker yerine doğal tatlandırıcı olarak kullanılan bal, kilo ve yağ kaybına yol açıyor. Antibakteriyel, antivirüs ve mantar önleyici özelliklere sahip olan bal, kan şekerini kontrol ediyor.
KAKAO: Antioksidan içeren kakao, tokluk hissi yaratıyor bu da vücutta az yağ olmasını sağlıyor.
LİFLİ GIDALAR: Marul, domates, ıspanak ve yeşil sebzelerde bulunan lif, tokluk hissini artırdığı için vücutta fazla yağ tutulmasını engelliyor.
SİRKE: Japon bilim insanlarının 2009’da yaptığı araştırmalar sirkenin vücutta yağ birikimini önlediğini ortaya koydu.

slm arkadaşlar dünü telafi etmek adına bugün 1 saat yürüyüş yaptım yeşilçay içtim şimdide kiraz sapı yapıyorum kendimi hafiflemiş hissettim ama dünü telafi edemiyeceğimi bilimiyorum:18:

slm arkadaşlar dünü telafi etmek adına bugün 1 saat yürüyüş yaptım yeşilçay içtim şimdide kiraz sapı yapıyorum kendimi hafiflemiş hissettim ama dünü telafi edemiyeceğimi bilimiyorum:18:

edersin edersin. biz yılların birikmiş kilolarını yollamaya adayken 1 günlük kaçamak telafi edilmez mi?? edilir tabiki motivasyonunu kaybetme yeter cnm. biz hep birlikte baş koyduk bu yola başarıcaz inş. önce Allah ın izniyle sonra birbirimizin desteğiyle. ama moralli olmak şart. üzme kendini.

mrb kızlar. bugün hafta sonu geldi çattı. artık çok fazla korkmuyorum hafta sonlarından. şimdilik kendimi frenleyebiliyorum. umarım bu hafta da öyle olur. elma şekerim bu hafta menülerimi hep yazdım, daha önce de dediğim gibi evde net olmadığı için hafta sonu yazamıcam malesef. bugün kü menüm:
sabah: 1 yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 3 zeytin, 1 dilim kızarmış ekmek
öğlen: 1 kase kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
akaşam: 1 kase pırasa yemeği, 1 kase salata, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa yeşil çay, 2 bardak şekersiz çay.
herkese ii tatiller, kaçamaksız hafta sonları..

sağol canım çok destekçisin sen böyle kal emiii arada birilerinin destekçi olması lazım

sağol canım çok destekçisin sen böyle kal emiii arada birilerinin destekçi olması lazım

sen de sağol cnm. ben senin bu kiloları vermek istediğine eminim o yüzden verebileceğine de eminim. sen bu yola baş koyduktan sonra ben her daim destekçinim, sana inanıyorum

kızlar size çok önemli birşey sorcam bilen lütfen cevaplayabilirmi?
sabah yürüyüşleri aç karınına mı yapılırsa daha etkili olur yoksa hafif bir kahvaltı yapıp mı çıkmalı
ben ufak bir araştırma yaptm kimisi aç karnına vucüt yağ yakar diyor kimisi kastan kaybeder diyor şaşırdım kaldım yürüyüş yapan varsa yada bu konu hakkında bir fikri olan varsa paylaşabilirmi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…