KİMSE YOK MU...HU HU....:sm_confused:
aylinciimm canımın içi..üzülme..ailen istemiyorsa o ilişkide fazla mutlu olamazsın..illa arada kalırsın sorunlar çıkar..inşallah daha iyi insanlarla karşılaşırsın..biliyorum bunları sana yazmam şu an anlamsız..ne duygular içinde olduğunu tahmin edebiliyorum..
ahh biz kadınlar çok duygusalız böyle konularda..duygularımız hep mantığın önüne geçer biliyorum..
hepimiz az çok aynı şeyleri yaşadık..ben de ailemin istemediği birini reddetmiştim..kaç yıl etkisinden kurtulamadım..ama eminim aileme rest çekseydim dünyanın en pişman insanı olacaktım..böyle şeylerde ailenin onayını almak lazım..en iyisini yapmışsın bitanem...üzülme..:teselli:
aylin canım iyi geceler üzme tatlı canını fıstık bende eflatuna katılıyorum ailenin onayı en önemli olandır.
:teselli:
slm aylin tanışamadık ben fatoş
iyi akşamlar kızlarryerimseniben
hemen yediklerimi yazayım
sabah domates
kk peynir
2 zeytin
çay ama şekersiz asla içemiyorum ya offf
kaçamak yapım 6 tane de patates kızartmesı yedim :S
ara bir dilim karpuuz
akşam çorba azııcıkta melemen yedim2 dilim de ekmek
35 dk yürüyüş
sevgicim bu çay zayıflatırmı sence kullananlar nasıl sonuç aldı yazarsan sevinirim arkadaşım
AYLİNCİM teşekür ederim caanım sormek ayıp olmasın da kaç yaşındasın şekerim fisfisfis
ferdaa oy oy oy kaçamakmı yaptın kız seni seni neyse yarın halledersin cicim benede bu gün öğlen yemeğini atladım çok geç kalktıım çünkü :S
suyumu yanıma aldım lup lup içiyorum şimdi :dance:
ayyy sevgii süper bi haber bunlar ya çok saol canımm mutlaka uygulıycam hakikaten iksirmiş bee:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?