80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KİMSE YOK MU...HU HU....:sm_confused:

aminnn ablam...
üzülmüyorum
hayirlisi
kapansin bu konu artikin yerimseniben

ay ben 5 kasik tatli yedimm, muhallebi gibi birsey, ve 15 tane mi ne kreker
hahaha ilk kez böle kactii
olsunnnn takmiyorum kafama yerimseniben spor yapiyorum nasil olsaa....
yavas yavas veriyimde migdem alissin almasin tekrar demi ama lülülülülülü

kızlar
ben sadece fikrimi beyan ettim sadece bebegcim sen çok yazıyorsun veya o yada bu demedim fikrimizi beyan edemeyecekmiyiz
ben fikrimi söylerim katılan katılır katılmayan katılmaz ben kimseyi zorlamıyorum
gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşta katılmamış zaten tabi saygı duyarım herkes istediğini yapabilir

aylin canım iyi geceler üzme tatlı canını fıstık bende eflatuna katılıyorum ailenin onayı en önemli olandır.
:teselli:

iyi akşamlar kızlarryerimseniben
hemen yediklerimi yazayım
sabah domates
kk peynir
2 zeytin
çay ama şekersiz asla içemiyorum ya offf
kaçamak yapım 6 tane de patates kızartmesı yedim :S
ara bir dilim karpuuz
akşam çorba azııcıkta melemen yedim2 dilim de ekmek
35 dk yürüyüş
sevgicim bu çay zayıflatırmı sence kullananlar nasıl sonuç aldı yazarsan sevinirim arkadaşım

aylin canım iyi geceler üzme tatlı canını fıstık bende eflatuna katılıyorum ailenin onayı en önemli olandır.
:teselli:

üzülmüyorum ablammmm
tam gaz rejime devam yerimseniben
10 temmuzda akrabaglara gitsez 4 saaTLIK YOL
onlar kesinnn üüüf fistik olmusun dicek
5 kilo daha gitsinnn
insallahhhhhhhhh 70li rakami görcem

bebeqcim sevgili rakibem
eflatun ve selma senin yazdıklarını küskünlük olarak almış ben öyle anlamadım anlamalıyım onuda anlamadım ama :uhm: sen küsmessin bence sadece fikrini söyledim dimi opuyorumnanaktan
serra bu hafta yolculuk var dimi canım karşılaşamazsak hayırlı yolculuklar canım

lavitada uçmuştur ailesinin yanına
artık yavaş yavaş tatil, gezi havasına giriyoıruz gibi

hımm şu geçmişle ilgili ben işten gelip akşam yemeğimi hazırlamadan ne kadar sürerse sürsün geçmişi okumaya başlayıp önemli bir konu olup anında cevap vermem gerekiyorsa veriyorum gerekmiyorsa tek tek sonuna kadar okuyup okuyup... not alıp cevap yazıyorum yada fikir beyan etmem konu olursa beyan ediyorum. yetiştiremezsem okumayı gece girip bazen okudğum oluyor mesela şu an yaptığım gibi

ben ciktim kizlar yarin isss
sabah yazarim byby iyi geceler öptümmm
iyi bir hafta diliyorum by

bugün yediklerimi yazayım..eşim yoktu evde gün boyu..ben de sıkıldım biraz fazla yedim galiba..
sabah--1,5 h yumurta,1kk kaşar,yarım dilim karpuz
ara--şeftali,erik
ara--1-2 t kaşığı reçel
öğle--1 dilim (4kk büyüklüğünde) peynirli künefe
ara--4-5 tane diyet çubuk kraker
akşam--1-2 kaşık p pilavı
hep atıştırma gibi oldu bugün..düzenli olmadı..neyse napalım..

ben geldim vicdanımla (
akşam yemekde çok az yemiştim
çayın yanında 5-6 tane bisküvi yedim
offf ya kaçamak yapmak gibi bi lüksüm yok ama
neyse yarın pazartesi haftaya güzel bi giriş yapıp sonuna kadar
getiririz inşallah

fatoşcum bu çayı flatliners yapıyordu ve hergün 200-300 gr farkettiğini yazıyordu,ben kendi adıma çok bişey diyemeyeceğim,çünkü üç gün yaptım.sadece şunu söyleyebilirim,geçen hafta pek diyet yapamadım uzun zamandır sporda yapmıyorum ama 1,100 vermiştim belkide iksirin faydasıdır diyorum.Kullanan bi kaç arkadaş daha var ama hatırlamıyorum şimdi kimlerdi.Bu arada geri kalanınıda diğer günler tüketebiliyorsun.Yani bugün bitmedi diye dökme.Unutma ama en az iki en fazla dört bardak içiyorsun.Çok kaynatma acı oluyor.

AYLıNCıM teşekür ederim caanım sormek ayıp olmasın da kaç yaşındasın şekerim fisfisfis
ferdaa oy oy oy kaçamakmı yaptın kız seni seni neyse yarın halledersin cicim benede bu gün öğlen yemeğini atladım çok geç kalktıım çünkü :S
suyumu yanıma aldım lup lup içiyorum şimdi :dance:

bugünkü listem
sabah;4 çatal sündürme,2 zeytin,bir bardak şekersiz çay,bir dilim ekmek
ara;yarım avuç leblebi ve siyah üzüm kurusu
öğle;4 kaşık türlü
akşam;bir kase yoğurt
3 lt su

evet evet kaçamak yaptım mafoldumben

ayyy sevgii süper bi haber bunlar ya çok saol canımm mutlaka uygulıycam hakikaten iksirmiş bee:dance::dance:

bugün tv de bi doktorun tavsiyelerini izledim;anlattığı bi kaç baharat içinde bu iksirdekilerde vardı,yağ yakımını hızlandırıyormuş.Aslında ben hep yapacağım ama elma bulamıyorum kuu marketlerde şu yeşil kocaman ekşi elmalar var ya hep onlar var.Elmanında iyisi kırmızı bildiğimiz elmadır diye almıyorum.Araştırmalarım sürüyor.
Arkadaşlar bugün akşama kadar pc başındaydım,klavye çalışıyorum ya,söylemesi ayıp artık dötümü hissetmiyorum çok yoruldum pc yi çift görebilirim az sonra bu yüzden yatmam gerekiyor zaten yastığa bir metre kala uyurum ben şimdi.Sizi öpüyorum kendinize iyi bakın.Yarın kocam izinli nerde olacağımız belli değil giremeyebilirim akşama kadar,gitmezsekte bir yere zaten burda olurum sohbet ederiz.
Ha ayrıca sonuyok lütfen gücenmek yok arkadaşım,seninle bi çok kişi aynı düşünceyi paylaşmadı diye girmemezlik etme kırılma lütfen,sana saygı duyuyorum sonuçta rahatsız olduğun bir konuyu açıkladın çok doğal bir davranış.
By!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…