sorma adasin ya havalar isindi isler yogunlasti...bende zaman nasil geciyor anlamiyorum o yüzden gelemedim buraya .bende seni özledim valla.bu hafta girmemistim yarisa..girsem artida olmazdim en azindanadaşım göremıorm seni hiç ya ozledm valla seni olsn be adaş haftaya telafi edersn bu hafta bende de salma var hedef 500dü yüz gramdan kaybettm sen yarşmadamıydın bu hafta ?
kızlar yeni bir hayat yarışmasını izledinizmi ben akşam biraz baktım ama tartı olayı çok kötüydü ya tartıya çıktıkları giyisiler bence çok rencide edici
sorma adasin ya havalar isindi isler yogunlasti...bende zaman nasil geciyor anlamiyorum o yüzden gelemedim buraya .bende seni özledim valla.bu hafta girmemistim yarisa..girsem artida olmazdim en azindan( ama sanirim bu birazda kirmizi kart sismesi..anlariz önümüzdeki hafta..gecen hafta kazanmistim ama gecmisi hic okuyamadigim icin iltifatlarimida göremedim..kimler yazdi bana iltifat bilen varmi acaba:)))
bende yedim acikcasi..aylardir yemedigim döneri iki gün espese yedim.aslinda tatli krizim var ama meyveli yogurtla gecistiriyorum..ay havalar nasilda güzel oldu..önünü gelen mangal yakiyor..daha dün yedim..bu günde görümcemler yakmis cagirdilar..isim var size afiyet olsun deyip gitmedim..gitsem dalacagim kanatlara köftelere..napiiim.iyisimi kacmak:)) bu hafta sporda yapamadim ama önümüzdeki hafta telafi edecegim insallahkırmızı kartdaşımmmmm bende de aynı durum sözkonusu diycem ma yedim ben bu hafta yaaaa
Kızlar nasılsınız bu ara fazla giremedim ama pazartesiden sonra düzene gircem en geç çarşamba :))
vee 7 hafta bitti ben 80 i yine bulamadım inşallah bu hafta bulucam :))
bulursun bu hafta tatlım inşallah fazla bişey kalmamış bu hafta bende tam 80 görsem yeter bana
Bu haftaki hedefimiz aynı desene :)) inşallah görürüz canım ...
başlangıç 19.03.2012 kilo 80
bugün 25.03.2012 kilo 78.60
geçen zaman 1 hafta
verilen kilo 1 ...... :)
başlangıç için gayet iyi sanırım daha da dikkat edince haftada 2 kilo olucaktır :)) mutluyum yaaaa
özledinizmi beni anacim:)) nihayet bir saat kadar zaman bulabildim..valla hemen buraya geldim..ee anlatin bakalim koca bir hafta konusamadik..herse yolundami kötü birseyler olmadi insallah ya güzel haberler...ay kendimi birden pis yedilerdeki salca gibi hissettim:)
tebrikler canım 1.400 gayet iyi dikkat ettikçe gidiyor kilocuklar pes etmek yok:))
evet canım hedeflerimiz aynı inşallah olurda artık daha sonra 79 larıda görürüz
İnşallahhhhhhh canım.. 79 da olsak 70 li kilolarda olmanın havasıda bi başka olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?