80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaşım göremıorm seni hiç ya ozledm valla seni olsn be adaş haftaya telafi edersn bu hafta bende de salma var hedef 500dü yüz gramdan kaybettm sen yarşmadamıydın bu hafta ?
sorma adasin ya havalar isindi isler yogunlasti...bende zaman nasil geciyor anlamiyorum o yüzden gelemedim buraya .bende seni özledim valla.bu hafta girmemistim yarisa..girsem artida olmazdim en azindan( ama sanirim bu birazda kirmizi kart sismesi..anlariz önümüzdeki hafta..gecen hafta kazanmistim ama gecmisi hic okuyamadigim icin iltifatlarimida göremedim..kimler yazdi bana iltifat bilen varmi acaba:)))

kızlar yeni bir hayat yarışmasını izledinizmi ben akşam biraz baktım ama tartı olayı çok kötüydü ya tartıya çıktıkları giyisiler bence çok rencide edici

ben nöbetteydim izleyemdim ama gerçekten o siyah taytlardan bahsediyosun galiba normalde bütün kilolarımızı gizlemeye çalışırken tv ye bu şekilde çıkmak çok zor olsa gerekkk

kırmızı kartdaşımmmmm bende de aynı durum sözkonusu diycem ma yedim ben bu hafta yaaaa

özledinizmi beni anacim:)) nihayet bir saat kadar zaman bulabildim..valla hemen buraya geldim..ee anlatin bakalim koca bir hafta konusamadik..herse yolundami kötü birseyler olmadi insallah ya güzel haberler...ay kendimi birden pis yedilerdeki salca gibi hissettim:)

kırmızı kartdaşımmmmm bende de aynı durum sözkonusu diycem ma yedim ben bu hafta yaaaa
bende yedim acikcasi..aylardir yemedigim döneri iki gün espese yedim.aslinda tatli krizim var ama meyveli yogurtla gecistiriyorum..ay havalar nasilda güzel oldu..önünü gelen mangal yakiyor..daha dün yedim..bu günde görümcemler yakmis cagirdilar..isim var size afiyet olsun deyip gitmedim..gitsem dalacagim kanatlara köftelere..napiiim.iyisimi kacmak:)) bu hafta sporda yapamadim ama önümüzdeki hafta telafi edecegim insallah

dünkü menüm
sabah 2 dilim çavdarlı ekmek
1 dilim peynir
3 ince dilim sucuk
4 zeytin
2 çayk.bal

ara yok

öğle dışarıdaydım 1 kahve sütlü ve şekerli
1 çikolata

ara yok

akşam 1 tabak salata
2 ymk.kıymalı patates

Başlangıç 88

geçen hafta 80.90

bu hafta 80.90

giden yok

toplam giden 7.10

hedef 80

spor yok

Keşke dün bildirim yapsaydım dün tartıda 80.10 du yaaaa (( altı üstü 2 öğün kaçamak yaptım fiyasko oldu ama napalım önümüze bakalım :))

sabah

2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim sucuk
salatalık domates yeşil biber
1 kk tel peyniri

öğle akşam bir

1 tabak pırasa yemeği
2 çatal pilav
salata
2 kaşık helva

ara

1 bardak süt
1 elma

Kızlar nasılsınız bu ara fazla giremedim ama pazartesiden sonra düzene gircem en geç çarşamba :))

vee 7 hafta bitti ben 80 i yine bulamadım inşallah bu hafta bulucam :))

Kızlar nasılsınız bu ara fazla giremedim ama pazartesiden sonra düzene gircem en geç çarşamba :))

vee 7 hafta bitti ben 80 i yine bulamadım inşallah bu hafta bulucam :))

bulursun bu hafta tatlım inşallah fazla bişey kalmamış bu hafta bende tam 80 görsem yeter bana

başlangıç 19.03.2012 kilo 80

bugün 25.03.2012 kilo 78.60

geçen zaman 1 hafta

verilen kilo 1 ...... :)

başlangıç için gayet iyi sanırım daha da dikkat edince haftada 2 kilo olucaktır :)) mutluyum yaaaa

bugünkü menüm;
sabah:2 dilim ekmek,biraz menemen şekersiz çay
ara:1 susamlı küçük kurabiye
öğle:1/2 kase yoğurt,3 tane yaprak sarması,salata
akşam:1 tavuk döner 1 bardak ayran

başlangıç 19.03.2012 kilo 80

bugün 25.03.2012 kilo 78.60

geçen zaman 1 hafta

verilen kilo 1 ...... :)

başlangıç için gayet iyi sanırım daha da dikkat edince haftada 2 kilo olucaktır :)) mutluyum yaaaa

tebrikler canım 1.400 gayet iyi dikkat ettikçe gidiyor kilocuklar pes etmek yok:))

Herkesi özledim ama seni bi ayrı özledim canımm :))

tebrikler canım 1.400 gayet iyi dikkat ettikçe gidiyor kilocuklar pes etmek yok:))

kilo verdikçe veresi geliyo insanın valla geçen sene kendi imkanlarımla yapmıştım ben diyet 86 kilodan 80 e düşmüştüm arkadaşlarım şaşmış kalmıştı o günleri yaşadım 1 kilo vermiş olsam bile umarım o 1 in yanına 0 ekleyebilirim :)) Allah hepimize zayıf hallerimizi görmeyi nasip etsin inşallah :)

Bu hafta bitki çaylarınıda askıya almıştım demekki bayağı faydası varmış .... Şimdi yaptım beşi bir arada çayımı attım içinede kabuk tarçını içiçicem :)))

Bide bu hafta kabızlık sorunum var yaa oda çook kötü oluyo acaba kuru kayısı bitki çayı derken bağırsaklar mı tembelleşti bu hafta hiçbirini yapmadım ondan mı acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…