kilo verdikçe veresi geliyo insanın vallageçen sene kendi imkanlarımla yapmıştım ben diyet 86 kilodan 80 e düşmüştüm arkadaşlarım şaşmış kalmıştı o günleri yaşadım 1 kilo vermiş olsam bile umarım o 1 in yanına 0 ekleyebilirim :)) Allah hepimize zayıf hallerimizi görmeyi nasip etsin inşallah :)
aynen yaaa 79,9 göreyim vallahi göbek atcam
kilo bildirimi tablo falan yapilmiyo galiba bugün..beni de alin araniza artik .bendenn bir kio gitmis .
Bu hafta bitki çaylarınıda askıya almıştım demekki bayağı faydası varmış .... Şimdi yaptım beşi bir arada çayımı attım içinede kabuk tarçını içiçicem :)))
Bide bu hafta kabızlık sorunum var yaa oda çook kötü oluyo acaba kuru kayısı bitki çayı derken bağırsaklar mı tembelleşti bu hafta hiçbirini yapmadım ondan mı acaba???
Kilo bildirimim
başlangıç: 86,4
geçen hafta:83,9
bu hafta: 82,8
giden:1100gr:))))) hedefime ulaştımmmmmmmm
toplam giden 3,6 kg
hedef: 65
her gün 30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Kilo bildirimim
başlangıç: 85
geçen hafta:81,4
bu hafta: 80,7
giden:0,700 gr
toplam giden:4,3 kg
hedef: 65
spor 180 dk yürüyüş/3 gün 1 saat
bu hafta bende hedefime ulaşamadım ama olsun 700 gramcık vermişim regli olmama rağmen
kızlar nerdesiniz huuuu bildirimler çok eksikkkk
başlangıç: 84.5
gecen hafta: 72
bu hafta 73.2
gelen:1.2
toplam giden:11.3
hedef :70
spor yok
Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 76.7
Bu hafta:76.3
Giden:400 gram ( hedefm 500 dü)
Toplam Giden: 7.7
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 42( 40 beden bi etek olduu gecen gunn)
Spor:30 dk spor 10 dk esneme ( koca haftada! tebrk edyrm kendimi)
anlayacagınız bu haftaa ben cezalıyım gelsn iltifatlarburdan mı yazcm yoksa ozel msjla mı yollucam :44:)
sabah: peynir zeytin recel bal ceyrek pide
ögle:bir kase yogurt 3-5 kasik pilav
aksam:mangalda 5 tane kanat
bir dil.ekmem
bildirimim:baslangic:82.6
gecen hafta:77.6
bu hafta :78.5
gelen:900 gr. ama kirmizi kart haftam sanirim ondan(
Merhabalar,2-3 gündür yiyince yine geldiler tabii...
Kilo Bildirimim:
Başlangıç: 91.2
Geçen hafta:58
Bu hafta: 59.5
Gelen:1.5
Toplam giden:31.7
Hedef: 57-58 arasında kalabilmek
Boy:1.65
Beden:38
Spor:yok
kilo bildirimi
başlangıç 86.9
geçen hafta 82.9
bu hafta 82.4
giden 500
toplam giden 4.5
hedef 65
spor yok
hedef gene tutmadı bu kabızlık ve grip beni mahvetti neyse cezamı çekmeye hazırım ama bu hafta yarışmada yokum spor bile yapamıyorum
eyvahh eyvahhh biliyordum böyle olacagini 2 gündür ipin ucunu iyice kacirmistim
Kilo Bildirimim
Başlangıç: 87
Geçen hafta:79
Bu hafta: 80
Gelen:1
Toplam giden:7
Hedef: 65
bence bitki çaylarını çok fazla abartmadan içmek gerekiyo diye duymuştum özellikle form çaylarını sadece yeşilçay 4-5 fincan içelebilirmiş günde.dediğin doğru bağırsakları fazla çalıştırmıyormuş
mrb millet nasılsınız yeni geldim köyden hemen menümü yazayım dedim pc bana düşmüşken
sabah:4 dilim yağlı ekmek peynir 4 b çay
öğle:4 dilim ekmek tavuk suyu pilav ıspanak ve yoğurt
ara:1 çörek
akşam:3 dilim ekmek menemen ayran
abrtma ötesi oldu ama oldu
valla kilo bildirimim pek iç açıcı değil ama yazacağız mecburen:))
başlangıç:90.5
geçen hafta:79
bu hafta:79.8
gelen:800 gr
toplam giden:10.7 kg
hedef: 75
adetim gecikti yaa.acayip durumdayım.geciktikce benim sinirler de tavan yapıyor.
bugün bütün gün temizlik yaptım.bahar temizliğine başladım biraz.şimdi de belimin ağrısından duramıyorum.
açıkcası bu hafta bol keseden yedim içtim saldım.sonuç bu.üff ya.bi ileri iki geri nasıl eriyecek bu kilolar.
Bendede pko var malesef ve bu kilo verimini baya yavaşlatıyor.Bizim biraz daha azimli sabırlı olmamız gerekiyor sanırımilk haftalarda güzel gidiyor canım o yüzden korkma sağlıksız değil canım
arkadaşının abisine Allah rahmet eylesin ölüm heleki yakınlarımızdan birinin başına gelince daha zor oluyor
diyet konusunda ne olur vazgeçme bu senin sağlığın için ben 30 yaşındayım pko var şimdi sabah 4 tane ilacım var şeker guatr miğde böyle gider zayıflamazsam bi 5 sene sonra koca valizle gezicem
zencefilli limonlu şekermi bana şeker teklifmi ediyorsun tamam alabilirsem alayım iyi dileklerin için çooooook sağol
Geçmiş olsun canım bendede kabızlık olayı var.Kabızlığa keten tohumu çok iyi geliyormuş.Birde kahvaltı sonrası ara öğünde kayısı ve ardından bir bardak ılık su iç oda iyi geliyor.Ben spor yaptığım halde gıdım gıdım gidiyo kilolar inşallah normal hıza döner yakilo bildirimi
başlangıç 86.9
geçen hafta 82.9
bu hafta 82.4
giden 500
toplam giden 4.5
hedef 65
spor yok
hedef gene tutmadı bu kabızlık ve grip beni mahvetti neyse cezamı çekmeye hazırım ama bu hafta yarışmada yokum spor bile yapamıyorum
Evet bende baktım biraz.Bencede o şekilde tartıya çıkarmaları doğru değildikızlar yeni bir hayat yarışmasını izledinizmi ben akşam biraz baktım ama tartı olayı çok kötüydü ya tartıya çıktıkları giyisiler bence çok rencide edici
Aminn inşallah.kilo verdikçe veresi geliyo insanın vallageçen sene kendi imkanlarımla yapmıştım ben diyet 86 kilodan 80 e düşmüştüm arkadaşlarım şaşmış kalmıştı o günleri yaşadım 1 kilo vermiş olsam bile umarım o 1 in yanına 0 ekleyebilirim :)) Allah hepimize zayıf hallerimizi görmeyi nasip etsin inşallah :)
sabah : bir simit bir kk peynir domates salatalık açık şekersiz çay üç zeytin
öğle yok
ara : iki küçük top dondurma ( ben bi dondurma canavarayım ve sezonu actım ama söz haftada bir ödül olarak vericem yazın da bu boyle olcak inşşş)
ara : dört adet kuru kayısı
bir form çayı
akşam : balık salata üç dört çatal şevketi bostan kökü
maden suyu
spor : yok
hafta içiyle brlkte inşş menulerm de duzene grck inanıorm ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?