ben nöbetteydim izleyemdim ama gerçekten o siyah taytlardan bahsediyosun galiba normalde bütün kilolarımızı gizlemeye çalışırken tv ye bu şekilde çıkmak çok zor olsa gerekkk
maşallah haftasonu olmasına rağmen ne güzel bir menü ben haftasonları ipinucunu çok kaçırıyorum ama artık bunada bir dur demek lazım artık
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,az yağda yumurta,salatalık,açık çay şekersiz.
Ara Öğün:Bir küçük parça elmalı bisküvili tatlı.
Öğlen:Mangalda 3 köfte büyüklüğünde et,Salata,2 kaşık barbunya,pide ekmek,yarım bardak light cola.
Ara Öğün :yok
Akşam: Yok
Ara Öğün: bir top elmalı bisküvili tatlı.Yeşil çay.
Koşu Bandı:62 Dk tempolu yürüme,Mekik çekme,twisterla çalışma.Ayrıca sahilde 25 dk gezme yürüyüş.
İnşallah bu haftadan sonra daha iyi olur.
evet o siyah taytlar canım ya sadece reytıng uğruna yazık
ya kızlar çook kötüyüm bu hastalık beni öldürecek 2 iğnemi oldum en ufak bir rahatlama yok daha 13 iğnem daha var ne yapabilirim kızlar bana tavsiyeleriniz neler bitkisel ne yapabilirim
cnm menun dengeli haftasonuna göre hele sporlarına bayıldm maşallahhep boyle dvm et sporuna
canım çok geçmiş olsunnn inan bende 2 hafta önce tutuldum daha yeni yeni geçiyoo
çok sağol canım ya bende anca topluycam sanırım kendimi
Geçmiş olsun canım
evet o siyah taytlar canım ya sadece reytıng uğruna yazık
ya kızlar çook kötüyüm bu hastalık beni öldürecek 2 iğnemi oldum en ufak bir rahatlama yok daha 13 iğnem daha var ne yapabilirim kızlar bana tavsiyeleriniz neler bitkisel ne yapabilirim
günaydin güzel hanimlar...güzel haftaya güzel bir günes piriltisiyla baslayalim...hersey cok güzel olacak buna inanarak güne baslamak en iyi motivasyon.ilk hedefimiz fazlaliklarimizdan kurtulmak, haydi hep beraber bu hafta cok güzel kilolar vermeye.
Canımmmm senden hiç beklemiyordum :)) menülerin çook kontrollü oluyordu ama sen telafi edersin bu hafta eminim ....
özledinizmi beni anacim:)) nihayet bir saat kadar zaman bulabildim..valla hemen buraya geldim..ee anlatin bakalim koca bir hafta konusamadik..herse yolundami kötü birseyler olmadi insallah ya güzel haberler...ay kendimi birden pis yedilerdeki salca gibi hissettim:)
Kilo Bildirimi:
başlangıç:96
geçen hafta:85.5
bu hafta:85.1
giden:400 gr
toplam giden:10.900 gr
hedef:65-60
spor:Hemen hemen hergün 60 dk.Koşu bandında tempolu yürüme,twister ve mekik çekme
Geçen haftadan bu yana vücudumda ödem oluştu adet olamadım söktürücüyle adet oldum oyüzden kendimi çok şişkin hissediyordum.Birde takıldı kaldı bir çıktı bir indi anca 400 gr gitti bu hafta inşallah böyle direnç göstermez bu kilolar.Gıdım gıdım oldumu çok sinir bozucu oluyorHepimize bol başarılı azimli günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?