80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben nöbetteydim izleyemdim ama gerçekten o siyah taytlardan bahsediyosun galiba normalde bütün kilolarımızı gizlemeye çalışırken tv ye bu şekilde çıkmak çok zor olsa gerekkk

evet o siyah taytlar canım ya sadece reytıng uğruna yazık

ya kızlar çook kötüyüm bu hastalık beni öldürecek 2 iğnemi oldum en ufak bir rahatlama yok daha 13 iğnem daha var ne yapabilirim kızlar bana tavsiyeleriniz neler bitkisel ne yapabilirim

maşallah haftasonu olmasına rağmen ne güzel bir menü ben haftasonları ipinucunu çok kaçırıyorum ama artık bunada bir dur demek lazım artık

ay cnm çok saol ama ne bleym dondurma falan var aralar çok die içime snmedi pek evt evt bu hafta daha sıkı sarılalım çok çok daha iisni yapablrzzz

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,az yağda yumurta,salatalık,açık çay şekersiz.
Ara Öğün:Bir küçük parça elmalı bisküvili tatlı.
Öğlen:Mangalda 3 köfte büyüklüğünde et,Salata,2 kaşık barbunya,pide ekmek,yarım bardak light cola.
Ara Öğün :yok
Akşam: Yok
Ara Öğün: bir top elmalı bisküvili tatlı.Yeşil çay.
Koşu Bandı:62 Dk tempolu yürüme,Mekik çekme,twisterla çalışma.Ayrıca sahilde 25 dk gezme yürüyüş.

İnşallah bu haftadan sonra daha iyi olur.

cnm menun dengeli haftasonuna göre hele sporlarına bayıldm maşallah hep boyle dvm et sporuna

canım çok geçmiş olsunnn inan bende 2 hafta önce tutuldum daha yeni yeni geçiyoo

cnm menun dengeli haftasonuna göre hele sporlarına bayıldm maşallah hep boyle dvm et sporuna

Söylemesi ayıp mangalı özlemişim.Bugün kayınvaldemleri çağırdık bize haliyle mangal olunca yedimSpor yapmasam hiç veremem ben zaten pko ve tiroit var bünyemde yavaş yakınca anca böyle oluyor Çok teşekkür ederim canım inşallah hep birlikte hedefimize ulaşırız

sabah:2 bardak su 2 kayısı
kahvaltı:2 ince dilim börek ve 2 dilim peynir 1 zeyt
ara:kakaolu süt
öğle:dilim ekmek 2 salam bir peynirden tost ve ayran
ara:yok
akşam:2 ekmek 2 peynirden tost elma
spor yok 1.5 lt su
yol halii

ben geç kaldııım daha yeni uyandım çünkü..yol hali ev hali can sıkıntısı...ben geç kaldım ama topik de sessiz kalmış..başta ben kendimzie gelelelim kzılar..emeklerimize yazık..

cok gecmis olsun canim...

günaydin güzel hanimlar...güzel haftaya güzel bir günes piriltisiyla baslayalim...hersey cok güzel olacak buna inanarak güne baslamak en iyi motivasyon.ilk hedefimiz fazlaliklarimizdan kurtulmak, haydi hep beraber bu hafta cok güzel kilolar vermeye.

bu arada dünkü menüm
sabah:1 elma
ögle:1 dilim pasta
aksam:2 kanat,yarim sosis, 1 köfte ve az pide
biliyorum bu ne bicim menü diyorsunuz ama ipin ucu kacti bir kere 3 gündür menülerim iyice yoldan cikmis bir vaziyette.bugün toparlanma günü...

günaydın canım
geçen hafta fena dağılmışız.artıda olan çok.dün de yazmıştım bi ileri iki geri ne olacak halimiz:))
dediğin gibi bu haftanın daha güzel olacağına inanalım.
ben hafta sonunda yeme işini fena abarttım ne bulduysam yedim.gözüm doymadı adeta.insan kendinin bu hallerinden nefret ediyor yeri geliyor da.
benim akşamları sorunum var.hep akşam kaçırıyorum.gün içinde az yiyorum demekki.bu hafta ara öğünleri sağlam tutup akşamı ekstradan kısıtlı yapmaya çalışıcam.azıcık şundan azıcık bundan derken bütün tabakları sıyırıyorum ya(

günaydın güzel bayanlar.. veeeee artık gömleklerimi pantolonun içine koyabiliyorum göbeğim fırlamıyor:))) biliyorum daha yolum var ama demekki yavaş yavaş yaptığım diyet etkisini gösteriyor:)) haftasonu da kaçamak yapmıyorum:) dünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, kk peynir,3 zeytin
öğle: yok çok geç kahvaltı yaptım.
ara: 1 elma
akşam: 1 kase patlıcan yemeği, 1 kase cacık
akşam da geç oldu malesef ara yapmadım o yüzden.
3 lt su, 2 kupa yeşil çay, 1 kupa şekersiz çay.
kilo verenleri tebrik ederim. veremeyenlerde üzülmesin hırs yapsın bu hafta versin bence. bu hafta ben de kilo bildirimi yapcam inşallah kilo vermişimdir.

Canımmmm senden hiç beklemiyordum :)) menülerin çook kontrollü oluyordu ama sen telafi edersin bu hafta eminim ....

evet canim bu hafta maalesef böyle oldu 3 gün pespese ipin ucunu kacirdim sonuc gelen 1 kilo ama hic bir sey beni hedefimden sasirtamaz:) sizlerle oldugum sürece verilecek bu kilolar...

hemsomm hic görüsemiyoruz bu ara nerelerdesin?

masallah toplamda güzel kilo vermissin özelliklede her gün spor yapiyor olman cok iyi tbrkler canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…