80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel canım tebrikler.
ama çok az geldi dün yediklerin.acıkmıyomusun.

ne güzel canım tebrikler.
ama çok az geldi dün yediklerin.acıkmıyomusun.

teşekkür ederim cnm. ewt az oldu ama şöyle bi durum var. evde değildim dün. ben erken uyandım ama gittiğim yerdekiler geç uyandı onları bekledim o sırada baya acıktım ama saat 14 olmuştu. kahvaltı geç yaptım. eve geldim hemen ara olarak 1 elma yedim. akşam yemeğini de hazırlayana kadar baya geç oldu 21 oldu yani. o yüzden az yemeye çalıştım. kaçırmak istemediğimden yememeye çalışıyorum. bi de nefsimi körelttim sanırım. canım genel de bişey istemiyor. ama benim ettt takıntım var 1 koyun olsa yerim yani:)) sadece et kokusu geldiğinde burnuma biraz zorlanıyor nefsim:)) onda da tutuyorum kendimi.

başlangıç: 89
geçen hafta: 78.0
bu hafta: 76.9
giden : 1.100 gr
hedef: 67
boy: 1.70

yarışmayı kazananlardanım.iltifatları hazırlayın arkadaşlar..

masallahh ne güzel kilo vermissin tbrkler canim iltifati hak ediyorsun...süpersin gercekten

bu hafta topkçe saldık haftaya toplucaz inşşş ben de hedefmi yüz gramla kaçrdm sanki hedefm çokmş gibi

aynen biraz gevseme var gibi bu hafta toparlanmaliyiz havalar isiniyor yaza hazirlik yapmaliyiz...gidecek bu kilolar herkesi toparlanip kilo vermeye cagiriyorum:)

Kilo bildirimim
başlangıç: 86,4
geçen hafta:83,9
bu hafta: 82,8
giden:1100gr:))))) hedefime ulaştımmmmmmmm
toplam giden 3,6 kg
hedef: 65
her gün 30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş

cok güzel canim ne kilolar ne güzel gidiyor bak...tbrkler

Kızlar nasılsınız bu ara fazla giremedim ama pazartesiden sonra düzene gircem en geç çarşamba :))

vee 7 hafta bitti ben 80 i yine bulamadım inşallah bu hafta bulucam :))

koyvermek yok tabiki göreceksin 80 i hatta ondan sonraki hedefini de göreceksin ben inaniyorum...1 aydir buradayim verdigim 7 kiloyu sizlerin sayesinde verdim.

canim benimm ayni sorun bende de var.sanirim 1 ayin birikimi hersey saldirmaya basladik ama toparlanacagizz...aksam kacamaklari zaten en büyük sorunumuz birde onu asabilsek hersey cok daha güzel olacak.

canim motivasyonunun yüksek olmasi en büyük basari bak kilolar gittikce daha cok heves yapiyorsun seni tbr ediyorum yolumuza aynen devam.

teşekkür ederim cnm. sizin sayeniz de bu motivasyon. ben bile kendime şaşırıyorum:)) hepimiz incecik olacağız yaza inşallah:)

dünki menüm arkadaşlar
sabah bir tabak roka, bir yumurta zeytin peynir gibi şeyler 3 dilim çavdar ekmeği yedim.
saat 3 te 1 lahmacun yedim akşam bir kase ayran çorabası ve bir tabak menemen yedim.

suyuda bir kilo ancak içmişimdir

Son düzenleme:
günaydın herkese güzel bir hafta olsun inşallah bol kalorilerin yakıldığı ve hedeflerin ulaşıldığı bir hafta olur umarım

burada hava biraz kötü kapalı yni bahçe nöbetçisiyim zor geçiyo birazzzz ama son haftammm o yüzden çok mutluyummmm

burada hava biraz kötü kapalı yni bahçe nöbetçisiyim zor geçiyo birazzzz ama son haftammm o yüzden çok mutluyummmm

sayılı gün çabuk geçer bitmiş say sen bu haftayı:)) kaptanı yakalamışken sorayım. daha önce sormuştum ama dilara, kaptana sor demişti. ben bu haftayla birlikte 3 haftadan beri bu gruptayım. kilo bildirimine bu hafta başlıcam. çünkü tartılmaya korkuyordum:)) ama evde net olmadığı için cumaları bildirim yapcam mecburen. beni de listeyi alır mısınız??

yunus emre diyorki; semaverin üstündeki demlik burnunu ne kadar havaya kaldırsada küçük bir bardak karşısında egilmeye mahkumdur.GÜNAYDINNNNN

ay kızlarr öyle yorgunum ki anlatamammmmmm sabah 7 de kalktımmm kursa gittimmmm eve geldim annemmm kötü haberi verdi misafir gelecekmiş :) onun hazırlığını koştur koştur yaparken misafir geldi onun üstüne başka misafir geldi sonra ilk misafir gittiii başka misafir geldi sonra 2.3. gittiiii sonra yine yeni geldiii ayyyyyyy taaaaaaaaaaa 1 de gitti son misafir de anam ağladı valla

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] masivam [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 83.9 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 3.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 210 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 12.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] yeşil034 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 81.4 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 4.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 180dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] devran_26 [/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 82.9 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 4.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.7 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 7.7 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 40 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] blackroseimmortal [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 6.4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 100 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] bahar27 [/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 85.1 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 10.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 420 dak yürüyüş bandı mekik twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] serapes [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[TR][TD] 9 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 13.5 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 45 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 10.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD]11 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gulselda [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD]wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] +1.3 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] misafir1001 [/TD] [TD] 91.2 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] 31.7 [/TD] [TD] 57-58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

Son düzenleme:
dilaram geldin miii senin bildirimini göremedim herahlde canı istemedi dedim yanılmadım değl mi

tamam canım sen bildirimleriini cumadan yap ama banada özelden mesaj at karıştırmayayım

dilara bi kişiyi unutmuşum yap bildirimini listeye alalım seni de

sonunda oldu sende biliyasan bildirim bilgilerini sende yap

hayd kızlarrrrr bilgisayar dersim bitiyo mesaj düzenleme de kalkacak ortdan kk mevsimi unutmuştum ekledim onu

menüleri kontrol ediyordummm yaa özürr ne çok özür diler oldum senden yaaa :)
başlangıç:84
geçen hafta:71.5
bu hafta:72
gelen:500gr
toplam giden:12
hedef:65
spor:yok

menüleri kontrol ediyordummm yaa özürr ne çok özür diler oldum senden yaaa :)
başlangıç:84
geçen hafta:71.5
bu hafta:72
gelen:500gr
toplam giden:12
hedef:65
spor:yok
tühhhh çokda ballı değilmişim yetişemedim :) neyse artıkınnnnn yaa ben bu ara çok dengesizleştim 73-71.5 arası gidipo geliyorum çok saçmaaa yaa dengem şaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…