günaydın güzel bayanlar.. veeeee artık gömleklerimi pantolonun içine koyabiliyorum göbeğim fırlamıyor:))) biliyorum daha yolum var ama demekki yavaş yavaş yaptığım diyet etkisini gösteriyor:)) haftasonu da kaçamak yapmıyorum:) dünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, kk peynir,3 zeytin
öğle: yok çok geç kahvaltı yaptım.
ara: 1 elma
akşam: 1 kase patlıcan yemeği, 1 kase cacık
akşam da geç oldu malesef ara yapmadım o yüzden.
3 lt su, 2 kupa yeşil çay, 1 kupa şekersiz çay.
kilo verenleri tebrik ederim. veremeyenlerde üzülmesin hırs yapsın bu hafta versin bence. bu hafta ben de kilo bildirimi yapcam inşallah kilo vermişimdir.
ne güzel canım tebrikler.
ama çok az geldi dün yediklerin.acıkmıyomusun.
başlangıç: 89
geçen hafta: 78.0
bu hafta: 76.9
giden : 1.100 gr
hedef: 67
boy: 1.70
yarışmayı kazananlardanım.iltifatları hazırlayın arkadaşlar..
bu hafta topkçe saldık haftaya toplucaz inşşş ben de hedefmi yüz gramla kaçrdm sanki hedefm çokmş gibi
Kilo bildirimim
başlangıç: 86,4
geçen hafta:83,9
bu hafta: 82,8
giden:1100gr:))))) hedefime ulaştımmmmmmmm
toplam giden 3,6 kg
hedef: 65
her gün 30 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Kızlar nasılsınız bu ara fazla giremedim ama pazartesiden sonra düzene gircem en geç çarşamba :))
vee 7 hafta bitti ben 80 i yine bulamadım inşallah bu hafta bulucam :))
günaydın canım
geçen hafta fena dağılmışız.artıda olan çok.dün de yazmıştım bi ileri iki geri ne olacak halimiz:))
dediğin gibi bu haftanın daha güzel olacağına inanalım.
ben hafta sonunda yeme işini fena abarttım ne bulduysam yedim.gözüm doymadı adeta.insan kendinin bu hallerinden nefret ediyor yeri geliyor da.
benim akşamları sorunum var.hep akşam kaçırıyorum.gün içinde az yiyorum demekki.bu hafta ara öğünleri sağlam tutup akşamı ekstradan kısıtlı yapmaya çalışıcam.azıcık şundan azıcık bundan derken bütün tabakları sıyırıyorum ya(
günaydın güzel bayanlar.. veeeee artık gömleklerimi pantolonun içine koyabiliyorum göbeğim fırlamıyor:))) biliyorum daha yolum var ama demekki yavaş yavaş yaptığım diyet etkisini gösteriyor:)) haftasonu da kaçamak yapmıyorum:) dünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, kk peynir,3 zeytin
öğle: yok çok geç kahvaltı yaptım.
ara: 1 elma
akşam: 1 kase patlıcan yemeği, 1 kase cacık
akşam da geç oldu malesef ara yapmadım o yüzden.
3 lt su, 2 kupa yeşil çay, 1 kupa şekersiz çay.
kilo verenleri tebrik ederim. veremeyenlerde üzülmesin hırs yapsın bu hafta versin bence. bu hafta ben de kilo bildirimi yapcam inşallah kilo vermişimdir.
canim benimm ayni sorun bende de var.sanirim 1 ayin birikimi hersey saldirmaya basladik ama toparlanacagizz...aksam kacamaklari zaten en büyük sorunumuz birde onu asabilsek hersey cok daha güzel olacak.
canim motivasyonunun yüksek olmasi en büyük basari bak kilolar gittikce daha cok heves yapiyorsun seni tbr ediyorum yolumuza aynen devam.
günaydın herkese güzel bir hafta olsun inşallah bol kalorilerin yakıldığı ve hedeflerin ulaşıldığı bir hafta olur umarım
burada hava biraz kötü kapalı yni bahçe nöbetçisiyim zor geçiyo birazzzz ama son haftammm o yüzden çok mutluyummmm
sayılı gün çabuk geçer bitmiş say sen bu haftayı:)) kaptanı yakalamışken sorayım. daha önce sormuştum ama dilara, kaptana sor demişti. ben bu haftayla birlikte 3 haftadan beri bu gruptayım. kilo bildirimine bu hafta başlıcam. çünkü tartılmaya korkuyordum:)) ama evde net olmadığı için cumaları bildirim yapcam mecburen. beni de listeyi alır mısınız??
dilaram geldin miii senin bildirimini göremedim herahlde canı istemedi dedim yanılmadım değl mi
dilara bi kişiyi unutmuşum yap bildirimini listeye alalım seni de
sonunda oldu sende biliyasan bildirim bilgilerini sende yap
tühhhh çokda ballı değilmişim yetişemedim :) neyse artıkınnnnn yaa ben bu ara çok dengesizleştim 73-71.5 arası gidipo geliyorum çok saçmaaa yaamenüleri kontrol ediyordummm yaa özürr ne çok özür diler oldum senden yaaa :)
başlangıç:84
geçen hafta:71.5
bu hafta:72
gelen:500gr
toplam giden:12
hedef:65
spor:yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?