80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilara bi kişiyi unutmuşum yap bildirimini listeye alalım seni de

sonunda oldu sende biliyasan bildirim bilgilerini sende yap

cnm ben 1 ay tartılmadım hiç. geçen hafta tartıldım. o yüzden haftalık ne gittiğini bu hafta anlıcam:)) bildirimi de bu hafta yaparım artık.

evet canım akşamlarıma bi el atmam lazım.geçen hafta çok rehavete kaptırdım kendimi az şundan az bundan derken işin suyunu çıkardım malesef(

iremcim ellerine emeğine sağlık canım.bu hafta artıda olanımız çok malesef.bi istikrarlı olamıyoruz:))
tühhhh çokda ballı değilmişim yetişemedim :) neyse artıkınnnnn yaa ben bu ara çok dengesizleştim 73-71.5 arası gidipo geliyorum çok saçmaaa yaa dengem şaştı

aa sen bildirimi çok geç yapmışsın canım.kaptana yakışıyo mu hiç.
bak şimdi bunun bi cezası olmalı şekercim sen bizi menüleri yazmıyoz diye listeden atıyosun ya.
sana da bi ceza düşünmemiz lazımmmmmmmmmmmmmmm:))
bu arada senin de ellerine emeğine sağlık canım menü takipleri için uğraşıyorun vakit ayırıp ta

anaaaaa ben listede ilk sıradamıyımmmmmmmm yaşasıııınnnnn artık bu gazla bu hafta 10 kilo birden veririm ben

kuzummm bakk buu benimmm açıklamam :) savunmammmm

kızlar kusura bakayın 3 gündür evde deyildim bildirim yapamadım o yüzdende listeye giremiycem

zaten hedefimede ulaşamadım

kızlar kusura bakayın 3 gündür evde deyildim bildirim yapamadım o yüzdende listeye giremiycem

zaten hedefimede ulaşamadım

canım listeye girme hakkın vardı çünkü pazar günü başlıyor bildirim geçen haftadan da cuma cumartesi bildirimin yok yani 3. günün dolmamışdı pazar gününü yazarsan bu haftadan da açığın olmayacak

mrb kızlar nasılsınız bakalım çok yoğunum vakit bulamyrm

masivam tbrk ederim bende hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç hareket yok tabi üç gün boyunca tıkındım olacağı belli aartı çıkmadığıma şükür dilaracan nerelerdesin sen yaaaaaaaa hiç görünmemeişin kaptanım ellerine sağlık bu hadfta hepimize çooooooooooooooook güzel olsun inş

işte geldim burdayımm ebn bu işdeeee ustayımmm deyipp haftayaa başladımmm iddialıyımmm kendime güveniyorummmm başaracağım :))) dün survivoru izledim de

anaaaaa ben listede ilk sıradamıyımmmmmmmm yaşasıııınnnnn artık bu gazla bu hafta 10 kilo birden veririm ben

tebrklerrr cnmmm ben sana iltfat etcm bu hafta . . bnm cezam blıorsn başlaym hemennn

Seni Dünyanın En Güzel 9. Harikası Seçiyorum kankammm soyle btanem ben şimdi kaç kez etcm iltfat gunde on kez çok degl mi ya yüz gram eksgm hedefmdenn

slmmm bu aradaaa cnlarmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

gülümm yarışmaa iptallllllll gibi duruyorrr o yüzden yorma kendini :)

gülümm yarışmaa iptallllllll gibi duruyorrr o yüzden yorma kendini :)

aa bak olmadı çok uzldm şimdi ben çok hazrlmştm kendimi iltifata dur bi tane de sana gelıoooo

BIR UMUT SERPILSIN YUREGINE, BIN MUTLULUK DOGSUN GUNLERINE, HERSEY KENDIN GIBI VE GOZLERIN KADAR GUZEL OLSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…