80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar...82 kiloyum kilo vermek istiyoum.yapmak zorundayım.motıvasyona ıhtıyacım var.neler yapıyorsunuz.nasıl motıve oluyorsuuz.bır ka gun içerisinde dagılıyorum.yardım edin(

hoşgeldin tatlım sık sık gel buraya motivasyon süperr vallahi

hoşgeldin sende canım hergün gel buraya.motivasyonun alası var burda

çok geçmiş olsun canım

Menüm:
Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,yumurta,domates,maydonoz,açık çay,yeşilçay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen dışardaydım hastane çarşı işleri vs.
1 dilim pizza ayran.
Ara Öğün:1 elma,5 badem
Akşam: salata.
Ara Öğün:Yeşil çay.
Dışarda çok gezdim yürüdüm bol bol spor yerine geçti yani

kızlar ya ben fena durumdayım biraz önce ööle bi tartıya çıkayım dedim kıyafetlerle filan 76.9 u gördüm şok oldum şu an bütün yediklerimi çıkartmak istiyorum ağlamak istiyorum ben ki 72 yi görmüş kişiyim naptım ben böyle hiç anlamadım kiiiiiiiii.......

sakınn şokkk olmaa pes etme hırslanmaya bakk daha cok ıcıne kapılmaaaa sakınn tm mıııııııııı

kaptanm odemden dolayıdır o ... bi de gece tartılma moralini bozoar daha çok şimdi oldugu gibi ben de çıksam şimdi 77 cvarı belki de 78 çıkarm ama ben sabah aç karnına iç çamaşrmla tartlıorm bi de lavaboya gttkten sonra çünkü gün içinde illa bi iki klo farkedıo ...

sakınn şokkk olmaa pes etme hırslanmaya bakk daha cok ıcıne kapılmaaaa sakınn tm mıııııııııı

ayyy hemen kıyafetleri çıkartıp tartıldım zaten 75.2 çıktı yine de çok kötüüüüü(((

hepimiz öyleyiz canım boşuna sıkıyorsun canını,akşamları ister istemz 1-2 kilo fazla çıkıyoruz ama bu ölçü deil zaten.en doğru tartılma vakti sabah tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra ve olabildiğince hafif giysilerle yapılan.sıkma boşyere canınıııııııııııı...muck

günaydınlar

dünkü menü

sabah:1 büyük dilim köy ekmeği+yumurta+1 kk peynir+çay
ara:5-6 kuru üzüm yeşilçay
öğle:1 kase çorba+4 kaşık pilav+4 kaşık kadar etli güveç
ara:1 elma+kahve
akşam:yrm kase şehriye çorba+5 kaşık kadar zeytinyağlı bakla+salata+3 kaşık yoğurt+yrm dilim ekmek
ara:yeşil çay+yrm çay tabağı kadar beyaz leblebi

öğle 1 dilim ekmek olabilirdi ama sen ekmeği çok kısıtlı tüketiyosun anladığım kadarıyla.onun dışında menülerin istikrarlı gidiyor tebrikler

öğle:yarım kase yoğurt,2dlm ekmek,yarım peynirli pide, 4yk tavuksuz tavuk sote :)
ara:yarım muz, 1 bardak süt
akşam:3 dolma,4sarma,yarım kaseden birazcık fazla yoğurt
kaldı 1 porsiyon meyve,süt yiyeceğim
öğle ekmek ve pide beraber fazla ama sabah ta öğünün yok.gün içinde dengelenmiştir diyeceğim ama akşam da dolmalar fazlla olmuş 3 tane:))

çok güzel canım menün.
senin menünü de beğendim canım:))

merhabalar...82 kiloyum kilo vermek istiyoum.yapmak zorundayım.motıvasyona ıhtıyacım var.neler yapıyorsunuz.nasıl motıve oluyorsuuz.bır ka gun içerisinde dagılıyorum.yardım edin(
katıl canım topiğimize.gün içinde paylaşımda bulunmaya çalış.motivasyonunu kazanacağına eminim.
sütlü tatlın fazla olmuş .yrm dilimle kalsaydın olurdu:))

• menüm
  • sabah bir bardak su...bir tas kahve,,bir dilim ekmek biraz kasar peyniri
  • öglen kellllllogs ve bir saat sonra makarna ve yogurt
  • ara kivi ,armut .birer tane
  • bir fincan türk kahvesi
  • 1 litre su
akşam öğününü atlamışsın. kellogs u sütle mi tüketiyosun.özlellikle mi tercih ediyosun bence öğününde normal yeme düzeninde bişeyler yesen:))
pideler çok küçük dediğin için tamam olabilir ancak sabah 1 simit akşam da hem kur fasülye hem pilav karbonhidrat açısından yüklü.meyve yo menünde

merhaba canım.sık sık paylaşımda bulunursan faydası olacaktır sana da.

senin menünde miktarlar ve çeşitler kontrolllü olduğu için fazla yorum yapamıyorum afiyet olsun:))

bugünlerde grupta bi gevşeme var.herkesin yoğun olduğu zamanlarda böyle oluyor canım.benim de birkaç gün uğrayamadığım zamanlar oluyor.
bu arada hayırdır sen neler yaptın.önemli bi sorun filan mı vardı.
menünde de fazlalar var.bi avuç badem çok fazla mesela.çayın yanındakiler de kaçamak.bir kilo verdim diyosun o zaman güzel bi sonuç almışsın.:))

simit ekmekler ve baklava.1 simit 4 dilim ekmeğe eşdeğer olduğu için gün içinde fazla gözüküyor.akşam menü tek başına güzel ama ara yine fazla canım ya:))

çok geçmiş olsun canım

akşam sadece salata yetti mi.sabah ve ara güzel tercihler.öğle de 1 dilim pizza ve ayran iyi bence.sadece akşam az gibi.yoğurt az çorba olabilirdi.
iremcim hepimiz değil ama bir kısmımız dağıttık resmen.nasıl olsa veriyorum deyip yedim ben geçen hafta:))acaba sende de böyle bir psikoloji oabilir mi fazla yemene sebep olacak.zaten giysili tartılınca insan bi tuhaf oluyo.aslında giysili kilolarımızı baz alsak daha iyi olacak.böylese giysisiz tartıldığımızda daha çok sevinebiliriz:)) neyse sıkma canını dediğim gibi yalnız değilsin ama toparlanabiliriz.ne yapmamız gerektiğini biliyoruz sonuçta.senin ekstradan bir de tedav isürecin var.zor bir dönemdesin.bu stres te fazla yemene sebep oluyordur.

Hepimizin başına geliyor bu durum.Ödem oluyor bazen sadece yemekten değil.Akşamları tartılınca daha farklı çıkıyor sabahları aç karnına hafif giysilerle tartıl bence akşama kadar kilo oynuyor çünkü.Moralini bozma yine verirsin inşallah

Öğlen pizza belki çok olmuştur diye akşam kıstım canım yoksa normalde akşam yemeğinde salata yoğurt ve yemek yiyorum mutlaka.

teşekkür ederim cnm. ewt ekmek tüketmek istemiyorum. açıkçası cnm da ekmek yemek istemiyor. o yüzden fazla kalori de almayayım diyorum cnm. umarım hep böle istikrarlı devam edebilirim. yorumların için de teşekkür ederim çok yapıcı oluyor

dünkü menüm kızlar
8:30 da iki lokma kaşarlı tost ve saat 10 da zeytin peynir domates yedim.
12 de bir kase mercimek çorbası, biraz salata, bir iki çatal patlıcan ezmesi ve bir baklavanın sadece üst kısmını yedim
1 buçuk gibi bir dilim ekmekle biraz menemen yedim çok acıkmıştım.
akşam bir dilim ekmek bir tabak ıspanak ve 2 tabak tarhana çorabası içtim.
2,5 kadar su ve 2 bardak yeşil çay içtim.

20 dk. eliptik bisiklet ve 30 dak. hareket yaptım.

ama ben akşam yemelerimi kısamıyorum o kadar çok acıkıyorum ki akşama kadar tutuyorum kendini akşam koyveriyorum yaaa

Son düzenleme:

Günaydın canım.Ben bir fikir vermek istiyorum.Diyetisyenim söylemişti.Yemek saatleri çok önemliymiş.Mesela sabah 8 30 da kahvaltı yaptıysan 2.5 saat sonra ara öğün sonra 2.5 saat sonra öğlen yemeği yemen gerekliymiş.Yani yediklerimizi sindirmek için 2.5 ssat geçmesi gerekiyormuş aradan .Sen öğleni erken yediğin için akşmada haliyle acıkıyorsundur.Ara öğünde yoksa akşam çok yersin oyüzden bir tavsiye sbah 830 kahvaltıysa.ara 11 öğlen:1 30 ara 4 akşam yemginde 18 30 gibi olursa daha az acıkırsın az yersin

yesil034, irongirl hoşbuldum bayanlar

sabahtan listemi yazayım hemen, gram kaçamak yapmak gelmiyor aklıma daha yeni başladığım için herhalde ( :

kahvaltı: 1,5 çavdar ekmek
2 dilim yağsız b.peynir
domat+ salatalık+ ot
yeşil çay

Öğle: 6 y.kaşığı kabak yemeği
3 y.k yoğurt
1 çavdar ekmek

Ara: 1 pk çubuk kraker
Ayran

Akşam: Izgara tavuk (göğüs)
Salata
1 çavdar ekmek

Günümüz hafif geçsin

Kızlar bi şey sorucam, diyetisyendeki o hassas tartı kıyafetleri 1 kilo sayıp çıkararak mı gösteriyor kiloyu, yoksa kıyafetli mi ölçüyor. Diyetisyen "1 kilo kıyafetlerin...." dedi gerisini anlamadım çorapları giymeye uğraşırken, sonra da unuttum sormayı. Gidince şimdi sorarım da merak ettim. 82.3 orda tartıldığım kilo, kıyafetli 81, kıyafetsiz 80 çıkıyor şimdi tartıda; orda da kıyafetler için 1 kiloyu çıkarıp ölçmüşse yehuuuu

kızlarrrrrrrrrr neler yapıosunuz bakalım çok özlemişim walla bi koptum tam koptum ama diyetten kopmadım sporada devam bu ara biraz dağıttım ufaklık hasta ben hastaydım felan derken topralıcam tekrar inşallah 77 yi gördüm ama biraz daha toparlanalım bildirimlere başlıcam hızlandırmam lazım diyetimi:2::2:

kankammmm akşama kadar güzel gitmişsinn ama akşam 8dlm ekmek yemişsinnnnn

hg cnm aramıza ben dilara kolay gelsinnnnn inşallah başarırsın demiyorum çünkü başaracaksın biliyorum yeterki azmini kaybetmee

kamilecimmm ne yaptın böyleee 1simit bildiğim kadarıyla 4 dlm ekmek en son aranda muz 2 porsiyon akşam biraz toparlayayım demişsin son ara işi bozmuş bazenn kendimiziii tutamıyoruz sürekli yemek istiyoruzz seninde o günündü sanırımmmm bugünn daha düzenl, olacağına eminim

çok geçmiş olsun cnm hasta olmana rağmen güzel bir menütbrk

akşam yemeğin olsaymışş süper bir menüymüşşşş dengelemek istemişsinn amaaa bence azıcıkk bozmuşsun :) öğlen aşırı kaçamağın yok çünkü

kuzummm hiç dert etmee o ödemdirrr ki sen bu gğnlerde çok zor şartlardaa diyetini götürmeye çalışıyorsunnn mümkün değil o kadar almannnn ki akşam tartılmanda etkilerrr
cnmm çok karışık bir menüüüü önce bunu düzene sokmamız lazımmmm kahvaltın çok kısıtlı o yüzden aranda ekmekli olmuş aralarında yemek yerine 1 meyve 1 bardak süt tercih edersen senin için çok daha iyi olurrr saatleri bahar açıklamış zatennn bunlara uygun bir liste oluşturursan daha rahat edersin cnmmm

hggggggggggggggggg nerelerdesin yaaaaaaa 2 hafta oldu galişba yapılır mı bu bizeeeeeee tbrkkkk ederim 77 görmüşsünnnn süper bir haberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…