merhabalar...82 kiloyum kilo vermek istiyoum.yapmak zorundayım.motıvasyona ıhtıyacım var.neler yapıyorsunuz.nasıl motıve oluyorsuuz.bır ka gun içerisinde dagılıyorum.yardım edin(
Merhaba, 6 gün önce başladım diyete sanırım 80 kiloya kadar düştüm ama diyetisyene gidene kadar 80 demek istemiyorum (2 Nisan'a kadar) Buraya günlük yazmaya geliyorum ama çok sıkıcı tek başına yazması D: Birlikten kuvvet doğar beni aranıza alır mısınızzzz
çok geçmiş olsun canımelma şekeri 2 gündür doğru düzgün hiç birşey yiyemiyorum pazar günü ne yedim hiç hatırlamıyorum ben bu günü yazayım
bu günkü menüm
sabah 2 lokma ekmek domates peynir ıhlamur
ara yok
öğlen 1 küçük kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek
ara 2 yulaflı bisküvi
akşam 4 kaşık çorba 3 lokma pide 2 küçük lokma tavuk domates
ara 4 tane badem süt vede bol miktarda ilaç
3 litre su spor ne yerimden kalkamıyorum bir iyileşsem en önemli şey sağlık kızlar kendinize çooooooook iyi bakın
kızlar ya ben fena durumdayım biraz önce ööle bi tartıya çıkayım dedim kıyafetlerle filan 76.9 u gördüm şok oldum şu an bütün yediklerimi çıkartmak istiyorum ağlamak istiyorum ben ki 72 yi görmüş kişiyim naptım ben böyle hiç anlamadım kiiiiiiiii.......
kızlar ya ben fena durumdayım biraz önce ööle bi tartıya çıkayım dedim kıyafetlerle filan 76.9 u gördüm şok oldum şu an bütün yediklerimi çıkartmak istiyorum ağlamak istiyorum ben ki 72 yi görmüş kişiyim naptım ben böyle hiç anlamadım kiiiiiiiii.......
sakınn şokkk olmaa pes etme hırslanmaya bakk daha cok ıcıne kapılmaaaa sakınn tm mıııııııııı
kaptanm odemden dolayıdır o ... bi de gece tartılma moralini bozoar daha çok şimdi oldugu gibi ben de çıksam şimdi 77 cvarı belki de 78 çıkarm ama ben sabah aç karnına iç çamaşrmla tartlıorm bi de lavaboya gttkten sonra çünkü gün içinde illa bi iki klo farkedıo ...
öğle 1 dilim ekmek olabilirdi ama sen ekmeği çok kısıtlı tüketiyosun anladığım kadarıyla.onun dışında menülerin istikrarlı gidiyor tebriklerslm kızlar bugünkü menüm:
sabah: 1 salatalık, 1 domates, 1 dilim kızarmış ekmek, kk peynir, 3 zeytin
öğle: 1 kase patlıcan yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 kase mantar yemeği, 1 kase salata, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 portakal
3 lt su, 2 kupa yeşil çay, 2 şekersiz çay.
öğle ekmek ve pide beraber fazla ama sabah ta öğünün yok.gün içinde dengelenmiştir diyeceğim ama akşam da dolmalar fazlla olmuş 3 tane:))öğle:yarım kase yoğurt,2dlm ekmek,yarım peynirli pide, 4yk tavuksuz tavuk sote :)
ara:yarım muz, 1 bardak süt
akşam:3 dolma,4sarma,yarım kaseden birazcık fazla yoğurt
kaldı 1 porsiyon meyve,süt yiyeceğim
çok güzel canım menün.bugünkü menüm kızlar;
sabah;2 dilim kepek ekmek,1 sahanda az yağda yumurta,biraz labne,şekersiz çay
ara:5 badem
öğle;1 kase yoğurt çorbası
akşam:1 tabak fırında tavuk(1 baget),-patates salata,1 bardak ayran,2 dilim kepekli ekmek
ara ;meyve yada leblebi yerim heralde
senin menünü de beğendim canım:))bugünkü menüm
sabah 1 bardak light süt
1 portakal
canım sabah kahvaltısı yapmak istemedi
ara 5 fındık
öğle 3 nugget
1 turp
1 bardak ayran 1 dilim çavdar ekmeği
ara 5 tane eti form
1 activia
1 elma
akşam 3 ymk k.kuru fasülye
1 tabak yoğurtlu patlıcan salatası
1 dilim çavdarlı ekmek
1,5 lt su 1 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde içtim
katıl canım topiğimize.gün içinde paylaşımda bulunmaya çalış.motivasyonunu kazanacağına eminim.merhabalar...82 kiloyum kilo vermek istiyoum.yapmak zorundayım.motıvasyona ıhtıyacım var.neler yapıyorsunuz.nasıl motıve oluyorsuuz.bır ka gun içerisinde dagılıyorum.yardım edin(
sütlü tatlın fazla olmuş .yrm dilimle kalsaydın olurdu:))selamlaar bugünkü menüm
sabah
bi haşlanmış yumurta
iki dilim kızarmış ekmek
biraz domates
bi kk peynir
malt kahve
ara
beş badem
öğle
üç köfte
dört tane fındık büyüklüğünde fellah köftesi
dört tane pazı sarma
bi kase yoğurt yulaflı
yarım dilim sütlü tatlı
ara bi ufak muz
ara bi tane daha sütlü tatlıhaftasonu gelen misafirlerden kaldı yaa off.görünce dayanamayıp bi çatal bi çatal derken bi dilimi yiyorum
akşam
bi kase çorba
bi kaç tane pazı sarma
bi dilim ekmek
biraz yoğurt
ara yapmam artık
40 dk yürüyüş
akşam öğününü atlamışsın. kellogs u sütle mi tüketiyosun.özlellikle mi tercih ediyosun bence öğününde normal yeme düzeninde bişeyler yesen:))
- menüm
- sabah bir bardak su...bir tas kahve,,bir dilim ekmek biraz kasar peyniri
- öglen kellllllogs ve bir saat sonra makarna ve yogurt
- ara kivi ,armut .birer tane
- bir fincan türk kahvesi
- 1 litre su
pideler çok küçük dediğin için tamam olabilir ancak sabah 1 simit akşam da hem kur fasülye hem pilav karbonhidrat açısından yüklü.meyve yo menündesabah : bir simit bi kk peynir üç zeytin şekersz çay bi çk portakal receli
ara: diyet cubuk kraker
öğle : bir kase ezogeln çorbası üç küçück parça pide salata
ara : bir acitivia
akşam : dört yk kuru fasulye dört yk plav turşu şalgam suyu
ara : maden suyu ( kaçrmşm ben akşam şişti karnm )
spor : 40 dk hidrolk fitness - esnme
merhaba canım.sık sık paylaşımda bulunursan faydası olacaktır sana da.Merhaba, 6 gün önce başladım diyete sanırım 80 kiloya kadar düştüm ama diyetisyene gidene kadar 80 demek istemiyorum (2 Nisan'a kadar) Buraya günlük yazmaya geliyorum ama çok sıkıcı tek başına yazması D: Birlikten kuvvet doğar beni aranıza alır mısınızzzz
senin menünde miktarlar ve çeşitler kontrolllü olduğu için fazla yorum yapamıyorum afiyet olsun:))sabah:ılık su iki kayısı normal sıcaklıkta su
kahvaltı:2dilim ekmek ve 2 dilşim peynirde yağsız tost
ara:yok
öğle:toplam 3 porsyon kadar yumurta peynir ve sucuk ile kahvaltı 2 dilim ekmek bol salata 2 zeytin
akşam:menemen ve büyük ayran ve 2 dilim ekmek
ara:yarım dilim ekmek
ara:bir elma
2 mil leslie
ara:sütlü kahve(süt yerine)
2 meyve ve 2 ceviz kaldı
2 lt su ve 1 yeşil çay...
*ekmekler pide olduğu için porson ayarlamak zor oldu akşam arasını bu yüzden atladım
bugünlerde grupta bi gevşeme var.herkesin yoğun olduğu zamanlarda böyle oluyor canım.benim de birkaç gün uğrayamadığım zamanlar oluyor.yani bakıyorum da ölsek kimse farkedemeyecekaslında küstüm herkese ama neyse yeni arkadaslarla takılırız artık napalım...
ben yine de menümü paylaşıyım bariiiiiiii
sabah:1 simit,bi kk peynir,5 zeytin,bal,pekmez
ara:yok
öğle:bi kase şehriye çorba,bi dilim ekmek,salata,domates
ara:bi avuc badem,20 gr bitter
akşam:bi kase ısırgan çorba,bi poğaça
çayın yanında da bi halley,bi gofret yedim bu arada pazar kilom yine aynıydı ama malum dönem basladı bugün sanırım bi kilo verdimartık haftaya listeye girebilirim umarım...
simit ekmekler ve baklava.1 simit 4 dilim ekmeğe eşdeğer olduğu için gün içinde fazla gözüküyor.akşam menü tek başına güzel ama ara yine fazla canım ya:))herkese iiiiiiiiyyyyyyyyyiiiiiiiii akşamlar hemen uyuayı düşünyrm
menüm
sabah8.30:1 simit çay
öğle12.30:1 dilim ekmek az et sote 1 dilim baklava
ara16.00:2 dilim ekmke arası peynr mydonoz
akşam18.00:1 dilim ekmek çorba salata karnıbahar
ara21.00:1 havuç 1 elma muz ve 1 kşk yoğrt
berbat üstü ama denge kuramadım
çok geçmiş olsun canımelma şekeri 2 gündür doğru düzgün hiç birşey yiyemiyorum pazar günü ne yedim hiç hatırlamıyorum ben bu günü yazayım
bu günkü menüm
ara yok
ara 2 yulaflı bisküvi
3 litre su spor ne yerimden kalkamıyorum bir iyileşsem en önemli şey sağlık kızlar kendinize çooooooook iyi bakın
akşam sadece salata yetti mi.sabah ve ara güzel tercihler.öğle de 1 dilim pizza ve ayran iyi bence.sadece akşam az gibi.yoğurt az çorba olabilirdi.Menüm:
Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,yumurta,domates,maydonoz,açık çay,yeşilçay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen dışardaydım hastane çarşı işleri vs.
1 dilim pizza ayran.
Ara Öğün:1 elma,5 badem
Akşam: salata.
Ara Öğün:Yeşil çay.
Dışarda çok gezdim yürüdüm bol bol spor yerine geçti yani
iremcim hepimiz değil ama bir kısmımız dağıttık resmen.nasıl olsa veriyorum deyip yedim ben geçen hafta:))acaba sende de böyle bir psikoloji oabilir mi fazla yemene sebep olacak.zaten giysili tartılınca insan bi tuhaf oluyo.aslında giysili kilolarımızı baz alsak daha iyi olacak.böylese giysisiz tartıldığımızda daha çok sevinebiliriz:)) neyse sıkma canını dediğim gibi yalnız değilsin ama toparlanabiliriz.ne yapmamız gerektiğini biliyoruz sonuçta.senin ekstradan bir de tedav isürecin var.zor bir dönemdesin.bu stres te fazla yemene sebep oluyordur.kızlar ya ben fena durumdayım biraz önce ööle bi tartıya çıkayım dedim kıyafetlerle filan 76.9 u gördüm şok oldum şu an bütün yediklerimi çıkartmak istiyorum ağlamak istiyorum ben ki 72 yi görmüş kişiyim naptım ben böyle hiç anlamadım kiiiiiiiii.......
Hepimizin başına geliyor bu durum.Ödem oluyor bazen sadece yemekten değil.Akşamları tartılınca daha farklı çıkıyor sabahları aç karnına hafif giysilerle tartıl bence akşama kadar kilo oynuyor çünkü.Moralini bozma yine verirsin inşallahkızlar ya ben fena durumdayım biraz önce ööle bi tartıya çıkayım dedim kıyafetlerle filan 76.9 u gördüm şok oldum şu an bütün yediklerimi çıkartmak istiyorum ağlamak istiyorum ben ki 72 yi görmüş kişiyim naptım ben böyle hiç anlamadım kiiiiiiiii.......
öğle 1 dilim ekmek olabilirdi ama sen ekmeği çok kısıtlı tüketiyosun anladığım kadarıyla.onun dışında menülerin istikrarlı gidiyor tebrikler
öğle ekmek ve pide beraber fazla ama sabah ta öğünün yok.gün içinde dengelenmiştir diyeceğim ama akşam da dolmalar fazlla olmuş 3 tane:))
çok güzel canım menün.
senin menünü de beğendim canım:))
katıl canım topiğimize.gün içinde paylaşımda bulunmaya çalış.motivasyonunu kazanacağına eminim.
sütlü tatlın fazla olmuş .yrm dilimle kalsaydın olurdu:))
akşam öğününü atlamışsın. kellogs u sütle mi tüketiyosun.özlellikle mi tercih ediyosun bence öğününde normal yeme düzeninde bişeyler yesen:))
pideler çok küçük dediğin için tamam olabilir ancak sabah 1 simit akşam da hem kur fasülye hem pilav karbonhidrat açısından yüklü.meyve yo menünde
merhaba canım.sık sık paylaşımda bulunursan faydası olacaktır sana da.
senin menünde miktarlar ve çeşitler kontrolllü olduğu için fazla yorum yapamıyorum afiyet olsun:))
bugünlerde grupta bi gevşeme var.herkesin yoğun olduğu zamanlarda böyle oluyor canım.benim de birkaç gün uğrayamadığım zamanlar oluyor.
bu arada hayırdır sen neler yaptın.önemli bi sorun filan mı vardı.
menünde de fazlalar var.bi avuç badem çok fazla mesela.çayın yanındakiler de kaçamak.bir kilo verdim diyosun o zaman güzel bi sonuç almışsın.:))
simit ekmekler ve baklava.1 simit 4 dilim ekmeğe eşdeğer olduğu için gün içinde fazla gözüküyor.akşam menü tek başına güzel ama ara yine fazla canım ya:))
çok geçmiş olsun canım
akşam sadece salata yetti mi.sabah ve ara güzel tercihler.öğle de 1 dilim pizza ve ayran iyi bence.sadece akşam az gibi.yoğurt az çorba olabilirdi.
iremcim hepimiz değil ama bir kısmımız dağıttık resmen.nasıl olsa veriyorum deyip yedim ben geçen hafta:))acaba sende de böyle bir psikoloji oabilir mi fazla yemene sebep olacak.zaten giysili tartılınca insan bi tuhaf oluyo.aslında giysili kilolarımızı baz alsak daha iyi olacak.böylese giysisiz tartıldığımızda daha çok sevinebiliriz:)) neyse sıkma canını dediğim gibi yalnız değilsin ama toparlanabiliriz.ne yapmamız gerektiğini biliyoruz sonuçta.senin ekstradan bir de tedav isürecin var.zor bir dönemdesin.bu stres te fazla yemene sebep oluyordur.
öğle 1 dilim ekmek olabilirdi ama sen ekmeği çok kısıtlı tüketiyosun anladığım kadarıyla.onun dışında menülerin istikrarlı gidiyor tebrikler
öğle ekmek ve pide beraber fazla ama sabah ta öğünün yok.gün içinde dengelenmiştir diyeceğim ama akşam da dolmalar fazlla olmuş 3 tane:))
çok güzel canım menün.
senin menünü de beğendim canım:))
katıl canım topiğimize.gün içinde paylaşımda bulunmaya çalış.motivasyonunu kazanacağına eminim.
sütlü tatlın fazla olmuş .yrm dilimle kalsaydın olurdu
pideler çok küçük dediğin için tamam olabilir ancak sabah 1 simit akşam da hem kur fasülye hem pilav karbonhidrat açısından yüklü.meyve yo menünde
merhaba canım.sık sık paylaşımda bulunursan faydası olacaktır sana da.
senin menünde miktarlar ve çeşitler kontrolllü olduğu için fazla yorum yapamıyorum afiyet olsun:))
bugünlerde grupta bi gevşeme var.herkesin yoğun olduğu zamanlarda böyle oluyor canım.benim de birkaç gün uğrayamadığım zamanlar oluyor.
bu arada hayırdır sen neler yaptın.önemli bi sorun filan mı vardı.
menünde de fazlalar var.bi avuç badem çok fazla mesela.çayın yanındakiler de kaçamak.bir kilo verdim diyosun o zaman güzel bi sonuç almışsın.:))
simit ekmekler ve baklava.1 simit 4 dilim ekmeğe eşdeğer olduğu için gün içinde fazla gözüküyor.akşam menü tek başına güzel ama ara yine fazla canım ya:))
çok geçmiş olsun canım
akşam sadece salata yetti mi.sabah ve ara güzel tercihler.öğle de 1 dilim pizza ve ayran iyi bence.sadece akşam az gibi.yoğurt az çorba olabilirdi.
iremcim hepimiz değil ama bir kısmımız dağıttık resmen.nasıl olsa veriyorum deyip yedim ben geçen hafta:))acaba sende de böyle bir psikoloji oabilir mi fazla yemene sebep olacak.zaten giysili tartılınca insan bi tuhaf oluyo.aslında giysili kilolarımızı baz alsak daha iyi olacak.böylese giysisiz tartıldığımızda daha çok sevinebiliriz:)) neyse sıkma canını dediğim gibi yalnız değilsin ama toparlanabiliriz.ne yapmamız gerektiğini biliyoruz sonuçta.senin ekstradan bir de tedav isürecin var.zor bir dönemdesin.bu stres te fazla yemene sebep oluyordur.
dünkü menüm kızlar
8:30 da iki lokma kaşarlı tost ve saat 10 da zeytin peynir domates yedim.
12 de bir kase mercimek çorbası, biraz salata, bir iki çatal patlıcan ezmesi ve bir baklavanın sadece üst kısmını yedim
1 buçuk gibi bir dilim ekmekle biraz menemen yedim çok acıkmıştım.
akşam bir dilim ekmek bir tabak ıspanak ve 2 tabak tarhana çorabası içtim.
2,5 kadar su ve 2 bardak yeşil çay içtim.
20 dk. eliptik bisiklet ve 30 dak. hareket yaptım.
ama ben akşam yemelerimi kısamıyorum o kadar çok acıkıyorum ki akşama kadar tutuyorum kendini akşam koyveriyorum yaaa
kankammmm akşama kadar güzel gitmişsinn ama akşam 8dlm ekmek yemişsinnnnnsabah : bir simit bi kk peynir üç zeytin şekersz çay bi çk portakal receli
ara: diyet cubuk kraker
öğle : bir kase ezogeln çorbası üç küçück parça pide salata
ara : bir acitivia
akşam : dört yk kuru fasulye dört yk plav turşu şalgam suyu
ara : maden suyu ( kaçrmşm ben akşam şişti karnm )
spor : 40 dk hidrolk fitness - esnme
hg cnm aramıza ben dilara kolay gelsinnnnn inşallah başarırsın demiyorum çünkü başaracaksın biliyorum yeterki azmini kaybetmeeMerhaba, 6 gün önce başladım diyete sanırım 80 kiloya kadar düştüm ama diyetisyene gidene kadar 80 demek istemiyorum (2 Nisan'a kadar) Buraya günlük yazmaya geliyorum ama çok sıkıcı tek başına yazması D: Birlikten kuvvet doğar beni aranıza alır mısınızzzz
kamilecimmm ne yaptın böyleee 1simit bildiğim kadarıyla 4 dlm ekmek en son aranda muz 2 porsiyon akşam biraz toparlayayım demişsin son ara işi bozmuş bazenn kendimiziii tutamıyoruz sürekli yemek istiyoruzz seninde o günündü sanırımmmm bugünn daha düzenl, olacağına eminimherkese iiiiiiiiyyyyyyyyyiiiiiiiii akşamlar hemen uyuayı düşünyrm
menüm
sabah8.30:1 simit çay
öğle12.30:1 dilim ekmek az et sote 1 dilim baklava
ara16.00:2 dilim ekmke arası peynr mydonoz
akşam18.00:1 dilim ekmek çorba salata karnıbahar
ara21.00:1 havuç 1 elma muz ve 1 kşk yoğrt
berbat üstü ama denge kuramadım
çok geçmiş olsun cnm hasta olmana rağmen güzel bir menütbrkelma şekeri 2 gündür doğru düzgün hiç birşey yiyemiyorum pazar günü ne yedim hiç hatırlamıyorum ben bu günü yazayım
bu günkü menüm
ara yok
ara 2 yulaflı bisküvi
akşam yemeğin olsaymışş süper bir menüymüşşşş dengelemek istemişsinn amaaa bence azıcıkk bozmuşsun :) öğlen aşırı kaçamağın yok çünküMenüm:
Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,yumurta,domates,maydonoz,açık çay,yeşilçay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen dışardaydım hastane çarşı işleri vs.
1 dilim pizza ayran.
Ara Öğün:1 elma,5 badem
Akşam: salata.
Ara Öğün:Yeşil çay.
Dışarda çok gezdim yürüdüm bol bol spor yerine geçti yani
kuzummm hiç dert etmee o ödemdirrr ki sen bu gğnlerde çok zor şartlardaa diyetini götürmeye çalışıyorsunnn mümkün değil o kadar almannnn ki akşam tartılmanda etkilerrrkızlar ya ben fena durumdayım biraz önce ööle bi tartıya çıkayım dedim kıyafetlerle filan 76.9 u gördüm şok oldum şu an bütün yediklerimi çıkartmak istiyorum ağlamak istiyorum ben ki 72 yi görmüş kişiyim naptım ben böyle hiç anlamadım kiiiiiiiii.......
cnmm çok karışık bir menüüüü önce bunu düzene sokmamız lazımmmm kahvaltın çok kısıtlı o yüzden aranda ekmekli olmuş aralarında yemek yerine 1 meyve 1 bardak süt tercih edersen senin için çok daha iyi olurrr saatleri bahar açıklamış zatennn bunlara uygun bir liste oluşturursan daha rahat edersin cnmmmdünkü menüm kızlar
8:30 da iki lokma kaşarlı tost ve saat 10 da zeytin peynir domates yedim.
12 de bir kase mercimek çorbası, biraz salata, bir iki çatal patlıcan ezmesi ve bir baklavanın sadece üst kısmını yedim
1 buçuk gibi bir dilim ekmekle biraz menemen yedim çok acıkmıştım.
akşam bir dilim ekmek bir tabak ıspanak ve 2 tabak tarhana çorabası içtim.
2,5 kadar su ve 2 bardak yeşil çay içtim.
20 dk. eliptik bisiklet ve 30 dak. hareket yaptım.
ama ben akşam yemelerimi kısamıyorum o kadar çok acıkıyorum ki akşama kadar tutuyorum kendini akşam koyveriyorum yaaa
kızlarrrrrrrrrr neler yapıosunuz bakalım çok özlemişim walla bi koptum tam koptum ama diyetten kopmadım sporada devam bu ara biraz dağıttım ufaklık hasta ben hastaydım felan derken topralıcam tekrar inşallah 77 yi gördüm amabiraz daha toparlanalım bildirimlere başlıcam hızlandırmam lazım diyetimi:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?