- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, kk peynir, 2 zeytin
öğlen: 1 kase mantar yemeği, 1 kaşık light yoğurt,1 elma
ara yok elmamı öğlen yedim
akşam: 1 kase pırasa yemeği, 1 kaşık light yoğurt
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa yeşilçay, 3 şekersiz çay
ii akşamlar kızlar...
Kızlar bi şey sorucam, diyetisyendeki o hassas tartı kıyafetleri 1 kilo sayıp çıkararak mı gösteriyor kiloyu, yoksa kıyafetli mi ölçüyor. Diyetisyen "1 kilo kıyafetlerin...." dedi gerisini anlamadım çorapları giymeye uğraşırken, sonra da unuttum sormayı. Gidince şimdi sorarım da merak ettim. 82.3 orda tartıldığım kilo, kıyafetli 81, kıyafetsiz 80 çıkıyor şimdi tartıda; orda da kıyafetler için 1 kiloyu çıkarıp ölçmüşse yehuuuu
canım ben öyle biliyorum valla akşam irongirl gelsin ona sorup doğrusunu öğrenirizzzz inşallah yanlış biliyorumdurrr o simitleri kocana çocuklara saklaaa olmadııı kuşlara ver onlarda ac yazık
canımm senin motivenn gözünün önünde zaten nikah fotolarıııı inşallah çok güzel kilo verippp şahane bir gelin olacaksın sınrada bize burda göstereceksin öncesi sonrası olarak nikah ve düğün resimlerini 600 gr çok güzellll hiç merak etmeeee
canımmm diyetisyen olayıı süper olmuşşşşş oda kişiyi çok motive ediyor biliyormusunnnn ben çok berbar salmışdım onun yanına gidip geldikten sonraaa biraz dasha toparladım kendimiii
kızlarr başka yolumuz yok ya olacak ya olacakkkkk artık motive diyorsanız motive zorunluluk diyorsanız zorunlulukkk nasıl adlandırıyorsanızzz hepimizin kendine göree gerekçesi var kimimz gelin olacağız kimimz tatile çıkacağızzz kimimiz kayınvalidesine eşine güzel görünecek kimimizde çocuk sahibi olacağızzz ama hepsinden önemli birşey varki oda sağlığımızzzzzz diğerleri bir şekildeee başka birşeyle telafiedilebilir belki ama sağlık gidince telafisi yokkk ne yazık ki
gel canım bizler çoğumuz 85 leri görmüşüz 81 de bişeymi verirsin inşkızlar kendime bile zor itiraf ediyorum..resmen 81 kiloyum ve zayıflamaya çok kararlıyım..bugün diyete başladım benide aranıza alırmısınız..
canımm teşekkür ederim ya..bu grubu görünce o kadar sevindimki tam da böyle bişeye ihtiyacım vardı..nişanlımda benimle birlikte diyete başladı o da beni takip ediyo sürekli bugün kaç defa aradı bozmadın dimi diye soruyo :) ama hiç bi bayan gibi olurmu dimi ya :) ekimde evlenicem ve o gelinliğin içinde muhteşem görünmem lazımmmm..gel canım bizler çoğumuz 85 leri görmüşüz 81 de bişeymi verirsin inş
kızlar kendime bile zor itiraf ediyorum..resmen 81 kiloyum ve zayıflamaya çok kararlıyım..bugün diyete başladım benide aranıza alırmısınız..
teşekkür ederim canım sizi görünce daha bi gaza geldim olcak bu iş :)hoşgeldin canım sağlıkla kilonu verirsin inşallah
teşekkür ederim canım sizi görünce daha bi gaza geldim olcak bu iş :)
sen olmasan halimiz ne olacak iremcim yaaa sağoldoğrudur canım 4 dilim 25 grlık ekmeğe denk düşüyor...
hg canım aramızaaaa 81 i gözünde çok büyütmeee ben 84 ü görmüşdüm bak yandı bitti kül olduuu çok şükürrr sneindeee gidecek çok güzel bir gelin olacaksın yeterkiii azmini kaybetmeee kendine verdiğin sözü tutmaya çalış ve acele edip sağlıksız şeyler yapma kolay gelsinnn ben dilaraaa bu aradakızlar kendime bile zor itiraf ediyorum..resmen 81 kiloyum ve zayıflamaya çok kararlıyım..bugün diyete başladım benide aranıza alırmısınız..
bugün dengelemişsin canımmmm evet poğaça biraz bozmuş süper bir menü değil ama dengeliiiiyi akşamlar kızlar bu günkü menüm:
sabah:3.5 dilim ekmek 2 yumurta maydonoz 2 zeytin yoğurt 2 b çaay
öğle:2 dilim ekmek arası maydonoz 2 elma yarım portakal 1 b çay
ara:1 poğaça
akşam:1 kaşık pilav kabak yemeği salata çorba yoğurt 2 b çay
ara:1 portakal 1 b süt olck
arada poğaça olmadı ama öğrencimin velisi okula kadar getrmiş benim için ayıp olmasın diye yedim
sen olmasan halimiz ne olacak iremcim yaaa sağol
hg canım aramızaaaa 81 i gözünde çok büyütmeee ben 84 ü görmüşdüm bak yandı bitti kül olduuu çok şükürrr sneindeee gidecek çok güzel bir gelin olacaksın yeterkiii azmini kaybetmeee kendine verdiğin sözü tutmaya çalış ve acele edip sağlıksız şeyler yapma kolay gelsinnn ben dilaraaa bu arada
bugün dengelemişsin canımmmm evet poğaça biraz bozmuş süper bir menü değil ama dengeliii
yeşil034 seninkinide aldım ama çıokmadıı herzamanki gibiiii çok hoş bir menü tbrkkkk
öğle:8 tane kadar harput köfte, 4yk sebze yemeği, 2dlm ç. ekmek, yarım kase yoğurt,domates
ara:1 portakal,1 bardak süt
akşam:koca bir kase çorba, 1nuget, yarım kase yoğurt,yeşillik,domates,salatalık
arada yiyeceğim:1 porsiyon meyve,1 bardak süt
canım bir kase yoğurt ve 1 elma yemeni tavsiye ederim 1dlm de ekmek diyecektim ama 9 dlm ekmek yemişsin akşambugünkü menüm kızlar;
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 ilim kepek ekmeği,biraz labne,şekersiz çay
ara;4 badem ,1 elma
öğle;1 kase yoğurt çorbası
akşam:6kaşık etli nohut yemeği,2 kaşık pilav,1 dilim ekmek,salata
valla bugün ne yediysem doymuyorum bana ne oldu anlamdım yürüyüşümüde yapamadım halsizlikten,devamlı aklımda yemek şeytan kaç kere git tıkabasa ye dedi gün içinde zor tuttum kendimi ,akşam yemeğimi yiyeli 1 saat oldu karnım zil çalıyo(((dua edin bana kızlar ya da bu duruma bir çare önerisinde bulunun lütfeennnnnn
sen mi gwelirsin benmi yollayayımm :)))sizin evdeki yemek çeşitliliği beni etkilyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?