80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, kk peynir, 2 zeytin
öğlen: 1 kase mantar yemeği, 1 kaşık light yoğurt,1 elma
ara yok elmamı öğlen yedim
akşam: 1 kase pırasa yemeği, 1 kaşık light yoğurt
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa yeşilçay, 3 şekersiz çay
ii akşamlar kızlar...

menüü güzel canımmm yoğurdunu biraz daha arttırırsan sevinirimmm ama

muhtemelen profosyonel tartı kullanıyorsun diyetisyenin..ben de bugün hastanede gördüm bir kiloya yakın yani istenilen miktarlarda düşüş yapabliyorlarmış çıkan rakamdan ..ama benim diyetisyenim düşmüyor ne çıkarsa o o da aynı profosyonel makineyi kullanıyor hem de..

doğrudur canım 4 dilim 25 grlık ekmeğe denk düşüyor...

dün

sabah

2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
salatalık domates yeşilbiber
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 yeşil çay

ara

4 adet form bisküvi
1 bardak süt

öğlen akşam birlikte

1 kase tavuk suyuna çorba
1 tabak pırasa
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

ara

1 portakal
4-5 tane kayısı bademi 4-5 tanede çiğ fındık

bugün

sabah

2 dilim çavdar ekmeğine 1 kk peynirli yağsız tost
1 yeşil çay

öğlen

yarım lavaşın içinde tavuk döner
1 bardak ayran

ara

2 hurma
1 kuru kayısı
3 çiğ fındık 3 kayısı bademi

akşam
bu saat oldu yemedim yemekte istemiyorum midem bi hoş zamanda geçiyor meyve salatası yapıcam herhalde hem akşam hem ara olur:))

kızlar kendime bile zor itiraf ediyorum..resmen 81 kiloyum ve zayıflamaya çok kararlıyım..bugün diyete başladım benide aranıza alırmısınız..

iyi akşamlar kızlar bu günkü menüm:

sabah:3.5 dilim ekmek 2 yumurta maydonoz 2 zeytin yoğurt 2 b çaay

öğle:2 dilim ekmek arası maydonoz 2 elma yarım portakal 1 b çay

ara:1 poğaça

akşam:1 kaşık pilav kabak yemeği salata çorba yoğurt 2 b çay

ara:1 portakal 1 b süt olck

arada poğaça olmadı ama öğrencimin velisi okula kadar getrmiş benim için ayıp olmasın diye yedim

gel canım bizler çoğumuz 85 leri görmüşüz 81 de bişeymi verirsin inş
canımm teşekkür ederim ya..bu grubu görünce o kadar sevindimki tam da böyle bişeye ihtiyacım vardı..nişanlımda benimle birlikte diyete başladı o da beni takip ediyo sürekli bugün kaç defa aradı bozmadın dimi diye soruyo :) ama hiç bi bayan gibi olurmu dimi ya :) ekimde evlenicem ve o gelinliğin içinde muhteşem görünmem lazımmmm..

bugünkü menüm

sabah 2 dilim çavdarlı ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
1 çay k.bal

ara 2 tane etiform

öğle 4 ymk k.kuru fasülye
1 kase yoğurt

ara 1 elma
3 etiform

akşam 6 ymk k.kuru bamya yemeği
1 kase yoğurt
salata
1 dilim çavdarlı ekmek

1,5 lt su 2 fincan yeşilçay 1 saat yürüyüş yaptım

doğrudur canım 4 dilim 25 grlık ekmeğe denk düşüyor...
sen olmasan halimiz ne olacak iremcim yaaa sağol

kızlar kendime bile zor itiraf ediyorum..resmen 81 kiloyum ve zayıflamaya çok kararlıyım..bugün diyete başladım benide aranıza alırmısınız..
hg canım aramızaaaa 81 i gözünde çok büyütmeee ben 84 ü görmüşdüm bak yandı bitti kül olduuu çok şükürrr sneindeee gidecek çok güzel bir gelin olacaksın yeterkiii azmini kaybetmeee kendine verdiğin sözü tutmaya çalış ve acele edip sağlıksız şeyler yapma kolay gelsinnn ben dilaraaa bu arada

bugün dengelemişsin canımmmm evet poğaça biraz bozmuş süper bir menü değil ama dengeliii

yeşil034 seninkinide aldım ama çıokmadıı herzamanki gibiiii çok hoş bir menü tbrkkkk

öğle:8 tane kadar harput köfte, 4yk sebze yemeği, 2dlm ç. ekmek, yarım kase yoğurt,domates
ara:1 portakal,1 bardak süt
akşam:koca bir kase çorba, 1nuget, yarım kase yoğurt,yeşillik,domates,salatalık
arada yiyeceğim:1 porsiyon meyve,1 bardak süt

bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 ilim kepek ekmeği,biraz labne,şekersiz çay
ara;4 badem ,1 elma
öğle;1 kase yoğurt çorbası
akşam:6kaşık etli nohut yemeği,2 kaşık pilav,1 dilim ekmek,salata
valla bugün ne yediysem doymuyorum bana ne oldu anlamdım yürüyüşümüde yapamadım halsizlikten,devamlı aklımda yemek şeytan kaç kere git tıkabasa ye dedi gün içinde zor tuttum kendimi ,akşam yemeğimi yiyeli 1 saat oldu karnım zil çalıyo(((dua edin bana kızlar ya da bu duruma bir çare önerisinde bulunun lütfeennnnnn

rica ederim canım ne yapıyorum ki öğrendiğimi söylemeye calışıyorum sadece...bu çetin yolda birlikte ilerlemesek halimiz duman...

• menüm sabah bir bardak su,iki tas kahve,bes dilim sucuk,uc dilim peynir ,bir dilim ekmek
  • ögle kucuk iki kek
  • ,biber kizartma ve iki dilim ekmek.lahana salatasi
  • ara uc dört tane kucuk sekerleme
  • ve aksam yine yok belki meyva
  • 1.5 litre su
ve bitkisel caylar ,acikisam meyve yiyecegim..aksami cikardim.bir süre böyle deneyecegim

canım bir kase yoğurt ve 1 elma yemeni tavsiye ederim 1dlm de ekmek diyecektim ama 9 dlm ekmek yemişsin akşam

sizin evdeki yemek çeşitliliği beni etkilyor:)
sen mi gwelirsin benmi yollayayımm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…