80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilaram artık bu haftada böyle olsun listede olmıyım zaten cok bi kiloda veremedim
teşekür ederim canım benim inş.haftaya herkes istediği kadar kilo verir:)
AMİN canım İNŞALLAH
gülümm yarışmaa iptallllllll gibi duruyorrr o yüzden yorma kendini :)
iptal mi oldu yarışma
irem oluyo böyle bende tok karnına tartılınca cok morelim bozuluyor ödem falan oluyo

dilara 1 simit 4 dilim ekmekmiiiii o zamn ben bu sabah 4 dilim akmek yedim yaaaa

kızlar dünkü menüm

sabah 1 bardak ılık su

kahvaltı 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 2 tane galete

öylen 1 kase yayla corbası

akşam 1 tabak sucuklu kuru fasülye 1 kase yogurt kıvırcık salata ve yarım simit

eşim dün getirmiş 6 tane simit bende dayanamadım yarım yedim bu sabahta yedim ne olcak benim bu halim bir an önce bitmesi lazım simitlerin

yeşil cay ve su

Son düzenleme:
merhabalar herkese nasılsınız canlar herkesin menüsüne yorum yapmıştım ama öğrencilerden biri koluyla klavyey bi dokundu toptan gitti bi dahada vakit bulamadım

menüm berbattı zaten sizde farketmişsiniz fazlasıyla umudum ve şekercan tşk ederim bu gün güne güzeeeeel bir kahvaltıyla başladım ara yapamadım ama çok aç değilim öğlede dengeli olack inş akşamıda kazasız atlatırsam toparlıycam bugün menüler bi kaç kişi hariç dağıttık iyice bence bi toparlanma sürecine girmemiz lazım topikçe olmuyo böyle bence herkesler biraz kilo verince saldı nasılsa verdim düşüncesiyle bendede aynısı var köye gittim ya hafta sonu aaa ne kadar güel zayıflamışsın çok güzel olmuşsun falanlar insan bırakıyo sanki angelina joly oldu sanıyo aynada kendisine bakışı bile değişiyo ama pazar gelince evime dank dedi dünde sabahtan bozmuştum ama bugün ve bundan sonra toplanacam. çok şükür o kadar abartmama rağmen hala artı yok

bi önerim olcak bugünden itibaren ben gerçekten diyetteyim diye herkes kendini motive etsin ve gerçekten diyete girsin ve buraya motive olduğunda onu motive eden şeyleri yazsın mesela ben bu yaz bütün dar gelen elbiselerin içine girmeliyim bu yüzden yeniden start veriyorum ve diyetime tam gaz devam ediyrm gibi tabi bu fikir üzerinde siz biraz daha oynarsanız daha faydalı hale gelebilir diye düşünyrm burda kötü menüleri gördükçe zihnimiz kaydediyr ''o bunları yemişte şu kadar kilo vermiş bende yersem bişi olmaz ''diye düşünyrz heralde bence bugünden sonra kötü menü görmezsek daha iyi ilerleriz diye düşünyrm

slm kızlar annem geldı benım ya yarın dıetısyene gıdıcez birlikte ev arkadasımda geldı bıraz daha i oda ya tekrar baslıycam diete ins bi aksilik olmadıgısürecede birakmayı dusunmuorum ama eskisehirde oturup ozel dıetısyene gıden var mı ya bız doktorlarda bı kadın bulduk serap cetın dıe bı bılgısı olan varsa yardım etsın lutfen

ewt kesinlikle katılıyorum. kendimizi motive edecek şeyler bulmalıyız. burası ii motive ediyor ama en ufak boşlukta kendimizi salabiliriz. ben aslında pek iradeli biri değilimdir. ama bu defa olacak 1 ayı atlattım hemde kaçamaksız şükürler olsun. eşimle nikahı yaptık düğünü henüz yapmadık. nikah günü foto falan çekindik sonra fotolara bakınca dedim aman Allahım!!! bu ne hal yuvarlak bişey bu ben miyim( saolsun eşimde masaüstü yapmış o fotoyu gördükçe diyorum sakın bozma diyeti. daha düğün var. bunu bi tek sen görüyoysun ya düğünde herkes görecek. o yüzden bunları düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum. tabi bi de siz varsınız:)) bi de 6 günde 600 gr zayıflamışım tabi akşam tartıldım sabah değil. sizce çok mu yavaş??

as cnm. diyetisyene gitmene çok sevindim. ben de gitmeyi çok isterdim ama bulunduğum yerin imkanları çok kısıtlı bir diyetisyenimiz yok malesef. bence sen kafanda bu işi bitirmişsin diyetisyenin de yol göstermesiyle gidecek o kilolar inş..

canım dediklerine aynen bende katılıyorum.biraz saldık grupça kendimizi öyle olunca menülerde git gide kötüleşiyor tabii bede bu hafta sıkı sarıldım diyete artık haftasonlarıda istikrarlı olmam lazım 5 gün diyet 2 gün cozutunca olmuyor tabi.artık nisana geliyoruz silkelenip kendimize gelelim dur deme vakti.bende kendimi nisan sonuna kadar 75 hedefi koydum bakalım başarabilirmiyim.

bence 6 günde 600 gr az deyil canım üstelik akşam tartılmışsın sabah aç karnına tartıl en az 500 gr oynar

dügüne kadar kilolar gitsin .gelinligin icin de prenses gibi olacaksin.incece cik belin olacak .kugu gibi süzüleceksinnn ...insalllah diyelim olsun.kac ay kaldi dügününe ..

teşekkür ederim cnm yorumun için. biraz üzülmüştüm gram gram gidiyor diye. ama ii olduğunu söledin kendimi ii hissettim şimdi:)

dügüne kadar kilolar gitsin .gelinligin icin de prenses gibi olacaksin.incece cik belin olacak .kugu gibi süzüleceksinnn ...insalllah diyelim olsun.kac ay kaldi dügününe ..

teşekkür ederim cnm ve en içten AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:) 6 ay var canım. ALlah dan bişi olmazsa eylül de olcak. dilerim hepimiz incecik oluruz..

canım ben öyle biliyorum valla akşam irongirl gelsin ona sorup doğrusunu öğrenirizzzz inşallah yanlış biliyorumdurrr o simitleri kocana çocuklara saklaaa olmadııı kuşlara ver onlarda ac yazık
canımm senin motivenn gözünün önünde zaten nikah fotolarıııı inşallah çok güzel kilo verippp şahane bir gelin olacaksın sınrada bize burda göstereceksin öncesi sonrası olarak nikah ve düğün resimlerini 600 gr çok güzellll hiç merak etmeeee

canımmm diyetisyen olayıı süper olmuşşşşş oda kişiyi çok motive ediyor biliyormusunnnn ben çok berbar salmışdım onun yanına gidip geldikten sonraaa biraz dasha toparladım kendimiii

kızlarr başka yolumuz yok ya olacak ya olacakkkkk artık motive diyorsanız motive zorunluluk diyorsanız zorunlulukkk nasıl adlandırıyorsanızzz hepimizin kendine göree gerekçesi var kimimz gelin olacağız kimimz tatile çıkacağızzz kimimiz kayınvalidesine eşine güzel görünecek kimimizde çocuk sahibi olacağızzz ama hepsinden önemli birşey varki oda sağlığımızzzzzz diğerleri bir şekildeee başka birşeyle telafiedilebilir belki ama sağlık gidince telafisi yokkk ne yazık ki

teşekkür ederim cnm ve en içten AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:) 6 ay var canım. ALlah dan bişi olmazsa eylül de olcak. dilerim hepimiz incecik oluruz..

oooooooo cok var o zamana kadar . hepsi ozamana kadar gider .hedefine ulasirsin.insallah hepimiz veririz .benim esim de cok zayif ben yaninda iyice kilolu duruyorum.sinirlerim bozuluyo..

aralar düzenli olsa akşam bu kadar acıkmazsın sanırım.ben de aynı durumdayım aslında.akşamları gözüm dönüyor.

çubuk kraker aran dışında menü güzel olmuş.çubuk krakerler çok tuzlu.ekstradan su tutar vücutta.

geçmiş olsun canım.diyetten kopmaman iyi olmuş.
simitleri verecek birileri yok mu.veya buzluğa atsan.arada çıkarıp yersiniz sonra.yoksa sen hepsini yemek zorunda kalacaksın:))

çok haklısın canım ya.bence de biraz kilo verince havalanıyoruz gibi.toparlanmamız lazım kesinlikle.benim geciken adetim dengemi bozmuştu bugün geldi.bense dünden itibaren toparladım.ara öğünlere de süt leblebi koydum akşama aç gitmemem lazım eve.ne kkadar kolay kilo alıyoruz değil mi.ben geçen hafta 3 gün tozuttum.800 gr. hoop geldi ama 3 günde gitmiyo 800 gr.emeklerimiz hep böyle boşa gidiyor.
dediğin gibi kendimizi motive edecek güçlü sebepler bulalım.hepimizin dolabında içine giremediğimiz kıyafetler var eminim.veya çevremizde incecik bayanlar anneler.bunlar motive etmeli bizi.
ben bu pazar 78 li rakam görmek istiyorum bakalım başarabilecekmiyim.akşamlarımı hafifleticem biraz daha:))

ben de eskişehir deyim ama hiç özel diyetisyen tanımıyorum.sen öğrencimisin burada.yazdın belki ama ben kaçırmış olabilirim:))

bence çok iyi canım.bu gidişle fıstık gibi bir gelin olacaksın.sakın bozma diyetini.

akşamları hafifleterek birşey kazanmazsın canım sakın öyle birşey yapmaaa aksine kaybedersinnn gece göz dönmelerin dahada artarr önemli olan kilo vermek değilll kiloyuuuu koruyarak vermek canım unutmaa

teşekkür edrim cnm. ewt doğru söylüyorsun gözümün önünde duruyor fotolar.. inş öle olur cnm benim. ama hepimiz incelelim birlikte el ele inş.:)

oooooooo cok var o zamana kadar . hepsi ozamana kadar gider .hedefine ulasirsin.insallah hepimiz veririz .benim esim de cok zayif ben yaninda iyice kilolu duruyorum.sinirlerim bozuluyo..

ewt çok sinir bozucu malesef( takım falan giyince fit duruyor onlar, bizim her yanımızdan bişeyler fışkırıyor neyse gitcek gitcek cnm inş hep birlikte incecik olcaz:)

dünkü ve bu günkü menülerim

önceki gün:
iki ekmekcik
domates recel peynir
ögle:bir kase mercimek corbasi bir dilim ekmek
aksam: kaslanmis ve galetayla kizarmis 3 tavuk kanat salata

dünkü menüm:
herzamanki gibi kahvalti
ögle:yarim tabak bulgur pilavi
salata bir tabak tavuk corbasi
aksamatlican kebabi(firinda kendi yagila pisti.3 köfte 3 patlican kadardi)
4-5 kasik nohutlu pilav
su hic yok.
bir saat yürüyüs

bugünkü menüm:
sabah 2 ekmekcik
bir dilim kasar peniri
bir tavuk salamrecel
ögle:kahvalti gec olunca ögle arada kaynadi(malum bizim herif bu hafta gene evde...yemekler düzensizlesiyor)
aksam: firinda kanat kendi yagila(yemegi pisirdim daha yemedim ama menü belli yani:))) 4-5 kanat yerim ama
yanina salata ve patates var.patatselerde firinda pisiyor..

hic zamanim yok..SIK giremiyorum...hepinizi seviyorum hadi bakalim bu haaftada cantayi yemezsek iyidir:)))

teşekkür ederim cnm. acaip motive ettiniz beni:)) bozmıcam inş. çok dikkat ediyorum dilerim hedefime ulaşana kadar devam ederim böyle. tabi hep birlikte:)

kızlar nasılsınız?ya ben kötüyüm regl olmadım hala..15 gün geçti..zaten hep gecikmeli oluyor ama korkuyorum..
2 gün şehir dışındaydım..düzenli giremedim..dünkü menümü yazayım
sabah
2 d.ekmek
haşlanmış yumurta
zeytin

ara
c.flakes

öğle
sebze yemeği
salata
yoğurt
2 d.ekmek

ara
leblebi üzüm
salep

akşam
sebze yemeği
2 d.ekmek
salata

ara
kabak çekirdeği 2 kayısı

ikindi de çubuk krekerle ayran içiyordum ben.tuzlu oldugu için iyi degılmı dıyorsunuz. bugun daha yememiştim neyseki.bu arada hepininizin çizelgelerıne bakıyorumda guzel yol alıyorsunuz.Darısı basıma.bugun ilk günüüüümmmmm....

listeye daha yeni ulaştım...
maşaallahhh..tebrikler hepimize..veremeyenler bu hafta daha hırslı olurlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…