- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 40
süper cnm menün tbrk arada 1 meyve 1 bardak süt iç canımselamlaar
bugünkü menüm
sabah okula geç kaldığım için bi ufak simit bi kupa çay
ara:bir sürü bitki çayı 4-5 kupa içmişimdir
öğlen:
pazının saplarından tavada yumurta yaptık anamla ondan yedim
iki dilim ç ekmek
3 petibör
yeşil çay
bi kk peynir
ara:
yarım muz
akşam
bi kase mercimek çorbası
taze fasülye yemeği
bi dilim ekmek
biraz yoğurt
biraz salata
ara daha yapmadım belki yarım elma yarım portakal yerim
bi saat tempolu yürüdüm.
canım bir kase yoğurt ve 1 elma yemeni tavsiye ederim 1dlm de ekmek diyecektim ama 9 dlm ekmek yemişsin akşam
9 dilimmmiiiiiiiiiii
süper cnm menün tbrk arada 1 meyve 1 bardak süt iç canım
Merhabalar, geçen hafta da yediklerimin sonucunda doğal olarak kilolar geldi.Bu hafta dikkat etmeye çalışacağım.
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz beyaz peynir
1 yk lor (baharatlı)
3 çeri domates
2 zeytin
3-4 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
Karışık yeşillik
Ara:
1/2 elma
Öğle:
200 gr yoğurt
4 çörekotlu diyet bisküvi
2 yk mantar sote
Ara:
10 beyaz leblebi
1 elma
4-5 yk yoğurt
Akşam:
1 dilim ekmek
2 yk mantar sote
karışık salata (yağsız,sirke ve nar ekşili)
Ara:(yiyeceğim)
1 kivi
2 -3 yk yoğurt
2 lt su
şekersiz çaylar
1 sade Türk kahvesi
evet canım ne yazıkki 9 dlm nohutun 2 kaşığı 1 dlm ekmek oluyor 2 kaşık pilav da 1dlm ekmek birde ayrı 1dlm ekmek yemişsinnncanım bir kase yoğurt ve 1 elma yemeni tavsiye ederim 1dlm de ekmek diyecektim ama 9 dlm ekmek yemişsin akşam
9 dilimmmiiiiiiiiiii
ok man:81: bu arada diyetisyenin ib tanesi sabah aç karnına greyfurt yiyin yağ yakar demiş.kızın biri öyle 5 kilo vermiş.demin feyste okudum.ne derece faydalı sizce.asit mideyi yakmasın sabah sabah:44:
canım bilmiyorum ama greyfurtun kalorisi çok onun yerine limon daha mantıklı gibi :)
evet canım ne yazıkki 9 dlm nohutun 2 kaşığı 1 dlm ekmek oluyor 2 kaşık pilav da 1dlm ekmek birde ayrı 1dlm ekmek yemişsinnn
6 kaşık nohut=3 dilim ekmek+2 kaşık pilav=1 dilim ekmek+1 dilim ekmek=5 dilim ediyo bu hesaba göre elmaşekerim nerden bakarsan bak zarardayım yani karnımsa bana inat zil çalıyo resmen offff offf bazen irademi yitireceğimden korkuyorum 2 gündür , 3 haftadır gözümün ucuyla bakmadığım şeyleri bugün az daha yiyecektim yarın ise muallak(
evet canım ne yazıkki 9 dlm nohutun 2 kaşığı 1 dlm ekmek oluyor 2 kaşık pilav da 1dlm ekmek birde ayrı 1dlm ekmek yemişsinnn
6 kaşık nohut=3 dilim ekmek+2 kaşık pilav=1 dilim ekmek+1 dilim ekmek=5 dilim ediyo bu hesaba göre elmaşekerim nerden bakarsan bak zarardayım yani karnımsa bana inat zil çalıyo resmen offff offf bazen irademi yitireceğimden korkuyorum 2 gündür , 3 haftadır gözümün ucuyla bakmadığım şeyleri bugün az daha yiyecektim yarın ise muallak(
:)))) seninle beraber başkasınınkinimide topladım kız nasıl hesap benimkikusura bakmaa verdiğim moral bozukluğunu hemen bana at :)
:)))) seninle beraber başkasınınkinimide topladım kız nasıl hesap benimkikusura bakmaa verdiğim moral bozukluğunu hemen bana at :)
canım ne moral bozukluğu sen ancak motivasyonumu arttırabilirsin benim
sabah : iki dilim etimek bir bardak süt bi kk peynir üç zeytin
ara : yok
öğle : bir kase yayla çorbası dört adet yaprak sarması salata
şekersiz çay
ara : dört adet kepekli meyveli biskuvi
şekersiz çay
akşamüstü . bit türk kahvesi
akşam : iki yk kuru fasulye üç sıkım çiğköfte bol marul nane
ara : beşi bir yerde çayı
tarcınlı ballı çaya başlamam lazm tkrar
spor : 40 dk fitness ve esneme
oooo çok güzel menüler var ama be yorum yapmaktan çekiniyrm ve yapamyrm çünkü menüm berbat oluyo çoğu zaman ve ben hani önce kendine bak giblerden yorum yapamyrm doğrumu bilmyrm ama
bu arda bu duyum ne işlerle uğraşıyo hiiiiiiiiiiiiiç sesi çıkmaz oldu valla arıyrm muhabbetlerni
yok canımm bence herşekilde yorumlarını yapppp duyum çok yoğunmuşşşş o yüzden gelemiyormuş
kankammmm faydalı bilgilerr içinnnn tşkk
bişi deglll kankammmgerçi bilinen bilgiler şölee bi yol olsa da ayda beş klo versek ne guzel olur amaa ballı tarçınlı çaya yne başlaym dıorm bugun ...
ben son seferde tarçını biraz fazla kaçırdım midemi çok kötü yaptı kankammm yaaaa 2 hafta ezildi bi garip oldu korkuyorum içmeye artıkkeşke verebilsek aslında geçen ay sıksaydım kendimi belki verirdim (( ama artık veremem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?