ben son seferde tarçını biraz fazla kaçırdım midemi çok kötü yaptı kankammm yaaaa 2 hafta ezildi bi garip oldu korkuyorum içmeye artıkkeşke verebilsek aslında geçen ay sıksaydım kendimi belki verirdim (( ama artık veremem galiba
verirsin canım niye veremeyeceksin gayet istikrarlı gidiyosun bence ayrıca senin şu anki kilon benim için kocaaaaa bir hayal kıymetini bil:)
akşam akşamm çikolata yedrcn hee bana kankammmBin kişi üzerinde yapılan bir araştırma, düzenli olarak çikolata yiyenlerin daha zayıf kalabildiğine işaret ediyor.
Michelle Roberts - BBC News Sağlık Muhabiri
Yeni bir araştırma, düzenli olarak çikolata yiyenlerin daha zayıf kalabildiğine işaret ediyor.
Bu konudaki bulgular, ABD'de bine yakın kişi üzerinde yapılan bir araştırmaya dayanıyor.
Haberin Devamı
Araştırmada, bu kişilerin diyetleri, aldıkları kalori miktarı ve obezite ölçüsü olarak da kullanılan vücut kitle endeksine ilişkin verileri değerlendirildi.
Sonuçta haftada birkaç kez çikolata yiyenlerin, arada bir yiyenlere oranla, daha zayıf olduğu ortaya çıktı.
Bilim insanları, kalori yüklü olsa da çikolatanın, yağ sentezi yerine kilo kaybına yarayabilecek etken maddeler içerdiğine inanıyor.
Archives of Internal Medicine'de yayımlanan inceleme, kalori miktarını artırmasına rağmen düzenli çikolata tüketiminin daha düşük vücut kitle endeksi ile bağlantılı olduğunu ortaya koyuyor.
Bu ilişki, bireylerin yaptığı egzersiz miktarı gibi diğer faktörler dikkate alındığında da geçerliliğini koruyor.
Yenilen çikolata miktarından ziyade çikolata yeme sıklığının önemli olduğu görülüyor. Araştırmada, tüketilen miktar ile kilo arasında bir bağlantı bulunmadı.
Araştırmacılara göre bu bulguların tesadüfe dayanması ihtimali, sadece yüzde bir oranında.
Araştırmanın başında yer alan, San Diego'daki California Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr. Beatrice Golomb, "Bulgularımız, kilo üzerindeki etkisi bakımından, kalorinin sadece sayısal anlamda değil, bileşimi açısından da önemli olduğuna dair bilgilere bir yenisini ekledi" dedi.
işte tadı da çok tatlı ben de ondan pek sevmıorm alşmşm şekersz çaya falan bayıyıo içerkensıkmakla da alakalı degl ki ya duruşmdur nedr he hafta 1.250 gtse tmm ama bir oluo bi artı çıkıo bi 400 gram gdıo degşıo çok ....
:)))) aman haaa bak ne diyor haftada düzenli yiyin diyor :)))) ben uygulayacam galibaakşam akşamm çikolata yedrcn hee bana kankammm
sabah:ılık su 2 kayısı normal sıcaklıkta su
kahvaltı:2 dilim ekmek bir peynir ve3 dilim hindi salam ile yağsız tost
ara:cacık bir kase
öğle:babakanuç ve 3poryon kadar et ve bol salata ve bir dilim baklava(bir meyve yerine)
ara:2 dilim ekmek ile bir dilim hindi salam
akşam:tavuklu salata ve bir dilim ekmek bir tane patates kızartması
2 mil leslie
bir elma
1 meyve 2 ceviz kaldı
2lt su ve 2 kupa yeşil çay
**öğlen kaçanı akşam ve arda et grubundan dengelemeye calıştım
:)))) aman haaa bak ne diyor haftada düzenli yiyin diyor :)))) ben uygulayacam galibaPPP
babakanuç haaa :)
dilaradan kaçmaz dedim içimden:):)))) aman haaa bak ne diyor haftada düzenli yiyin diyor :)))) ben uygulayacam galibaPPP
babakanuç haaa :)
babakanuç nedir ?
çikolata yerne eti puf yesem cnm hem puff istıo bnm yaa tabi şimdi yemicemm
kızlarrr bu gıda takvyeleri var ya metolbzma hızlatan onlardan deneyeniniz oldu mu hiç ?
Geçmiş olsun ikinizede.inşallah hedefine ulaşırsın canımkızlarrrrrrrrrr neler yapıosunuz bakalım çok özlemişim walla bi koptum tam koptum ama diyetten kopmadım sporada devam bu ara biraz dağıttım ufaklık hasta ben hastaydım felan derken topralıcam tekrar inşallah 77 yi gördüm amabiraz daha toparlanalım bildirimlere başlıcam hızlandırmam lazım diyetimi:2::2:
Nebileyim gıdım gıdım veren biri olduğum için korktum alırım diyekankammmm akşama kadar güzel gitmişsinn ama akşam 8dlm ekmek yemişsinnnnn
hg cnm aramıza ben dilara kolay gelsinnnnn inşallah başarırsın demiyorum çünkü başaracaksın biliyorum yeterki azmini kaybetmee
kamilecimmm ne yaptın böyleee 1simit bildiğim kadarıyla 4 dlm ekmek en son aranda muz 2 porsiyon akşam biraz toparlayayım demişsin son ara işi bozmuş bazenn kendimiziii tutamıyoruz sürekli yemek istiyoruzz seninde o günündü sanırımmmm bugünn daha düzenl, olacağına eminim
çok geçmiş olsun cnm hasta olmana rağmen güzel bir menütbrk
akşam yemeğin olsaymışş süper bir menüymüşşşş dengelemek istemişsinn amaaa bence azıcıkk bozmuşsun :) öğlen aşırı kaçamağın yok çünkü
kuzummm hiç dert etmee o ödemdirrr ki sen bu gğnlerde çok zor şartlardaa diyetini götürmeye çalışıyorsunnn mümkün değil o kadar almannnn ki akşam tartılmanda etkilerrr
cnmm çok karışık bir menüüüü önce bunu düzene sokmamız lazımmmm kahvaltın çok kısıtlı o yüzden aranda ekmekli olmuş aralarında yemek yerine 1 meyve 1 bardak süt tercih edersen senin için çok daha iyi olurrr saatleri bahar açıklamış zatennn bunlara uygun bir liste oluşturursan daha rahat edersin cnmmm
hggggggggggggggggg nerelerdesin yaaaaaaa 2 hafta oldu galişba yapılır mı bu bizeeeeeee tbrkkkk ederim 77 görmüşsünnnn süper bir haberr
Hergün yeme bence simit tost makinasında ısıt eşine kahvaltıda yanına koydilaram artık bu haftada böyle olsun listede olmıyım zaten cok bi kiloda veremedim
AMİN canım İNŞALLAH
iptal mi oldu yarışma
irem oluyo böyle bende tok karnına tartılınca cok morelim bozuluyor ödem falan oluyo
dilara 1 simit 4 dilim ekmekmiiiii o zamn ben bu sabah 4 dilim akmek yedim yaaaa
kızlar dünkü menüm
sabah 1 bardak ılık su
kahvaltı 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 2 tane galete
öylen 1 kase yayla corbası
akşam 1 tabak sucuklu kuru fasülye 1 kase yogurt kıvırcık salata ve yarım simit
eşim dün getirmiş 6 tane simit bende dayanamadım yarım yedim bu sabahta yedim ne olcak benim bu halim bir an önce bitmesi lazım simitlerin
yeşil cay ve su
Hayırlı olur inşallah senin için.Bende Bursada diyetisyene gidiyordum ama bırakmaya karar verdim.Az çok öğrendim teorik bilgilerislm kızlar annem geldı benım ya yarın dıetısyene gıdıcez birlikte ev arkadasımda geldı bıraz daha i oda ya tekrar baslıycam diete ins bi aksilik olmadıgısürecede birakmayı dusunmuorum ama eskisehirde oturup ozel dıetısyene gıden var mı ya bız doktorlarda bı kadın bulduk serap cetın dıe bı bılgısı olan varsa yardım etsın lutfen
Listeye aldığınız için teşekkürler hepimize başarılarlisteye daha yeni ulaştım...
maşaallahhh..tebrikler hepimize..veremeyenler bu hafta daha hırslı olurlar..
Hoşgeldin aramıza inşallah hedefine ulaşırsınkızlar kendime bile zor itiraf ediyorum..resmen 81 kiloyum ve zayıflamaya çok kararlıyım..bugün diyete başladım benide aranıza alırmısınız..
Allah mesut etsin şimdiden.canımm teşekkür ederim ya..bu grubu görünce o kadar sevindimki tam da böyle bişeye ihtiyacım vardı..nişanlımda benimle birlikte diyete başladı o da beni takip ediyo sürekli bugün kaç defa aradı bozmadın dimi diye soruyo :) ama hiç bi bayan gibi olurmu dimi ya :) ekimde evlenicem ve o gelinliğin içinde muhteşem görünmem lazımmmm..
Menün güzel canım.Kahvaltı yokmuydu bugün:44:öğle:8 tane kadar harput köfte, 4yk sebze yemeği, 2dlm ç. ekmek, yarım kase yoğurt,domates
ara:1 portakal,1 bardak süt
akşam:koca bir kase çorba, 1nuget, yarım kase yoğurt,yeşillik,domates,salatalık
arada yiyeceğim:1 porsiyon meyve,1 bardak süt
Bende de öyle oluyor bazen dirençli oluyor kilo verirkenevett sürekli değişiyoruz hele ben 3 haftadır 73 71 arası gidip geliyorum :)
patlıcanlı salatnın bir türevi ama daha yağlı ve yumurtalı olabliyor..dilaracım daha ayrıntılı bilgi vereblir..
varyaa puff deyince aklıma direk sen geliyonnn valla bende çok sefiyommm heleki çileklisinii off canım çektiii bu aralar zatenn cnm bir tatlı istiyorbabakanuç nedir ?
çikolata yerne eti puf yesem cnm hem puff istıo bnm yaa tabi şimdi yemicemm
kızlarrr bu gıda takvyeleri var ya metolbzma hızlatan onlardan deneyeniniz oldu mu hiç ?
:)))) kaçarmııı hiçççç çok severimmm yaa yediğinin yarısı benim yerime ona göredilaradan kaçmaz dedim içimden:)
yok kahvaltım kuzum yaaa saatlerin alınması bana hiç yaramadı saat 11 de kalkar oldumGeçmiş olsun ikinizede.inşallah hedefine ulaşırsın canım
Nebileyim gıdım gıdım veren biri olduğum için korktum alırım diye
Hergün yeme bence simit tost makinasında ısıt eşine kahvaltıda yanına koySimitteki küncüler yarıyor zaten hamurdan ziyade
Hayırlı olur inşallah senin için.Bende Bursada diyetisyene gidiyordum ama bırakmaya karar verdim.Az çok öğrendim teorik bilgileriHer ay 80 t.l vereceğime kendi azmimle devam edeyim zayıflayınca kıyafet alırım diye düşündüm.Çünkü aynı şeyler olduğu için gidince az çok nasıl besleneceğimi öğrendim.İnşallah memnun kalırsın diyetisyeninden En önemliside sende biter herşey kararlıysan verirsin
Listeye aldığınız için teşekkürler hepimize başarılar
Hoşgeldin aramıza inşallah hedefine ulaşırsın
Allah mesut etsin şimdiden.Zayıf olunca gelinlik dahada bir güzel olur tabiki .İnşallah hedefine ulaşırsında gelinlikler içinde mutlu bir gelin olursun
Menün güzel canım.Kahvaltı yokmuydu bugün:44:
Bende de öyle oluyor bazen dirençli oluyor kilo verirken
menüüü bencee gayett güzel canım hattaaa son ara kaçamağın hiç gözüme batmadıSabah:1 Dilim ekmek,1 dilim peynir,yumurta,domates,salatalık,maydonoz.Açık şekersiz çay.
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen:2 kepçe çorba,salata,yoğurt.
Ara Öğün:1 elma,5 badem
Akşam:6 yemek kaşığı ıspanak,yoğurt,salata, 2 3 kuşbaşı teflonda yağsız et.
Ara Öğün:Bir küçük top elmalı bisküvili pasta,yeşil çay.
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,mekik çekme,twisterla bel çalıştırma.
kızlar ya bidahaki hafta spora başlıycaktım normalde belimde ve boynumda fıtık var fizyoterapistimle konuştum bugün sakın spor salonuna gitme yanlış bi hareket yaptırırlar seni çok etkiler dedi moralim bozuldusadece yürüyüş yapabilcem malesef sizce özel hareketler yapmadan tek başına yürümenin faydası olurmu
yaaaa çok sevindim :) darısı başıma :)canım sıkma kendini ben hiç spor yapmadan verdim bukadar kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?