80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte tadı da çok tatlı ben de ondan pek sevmıorm alşmşm şekersz çaya falan bayıyıo içerken sıkmakla da alakalı degl ki ya duruşmdur nedr he hafta 1.250 gtse tmm ama bir oluo bi artı çıkıo bi 400 gram gdıo degşıo çok ....

verirsin canım niye veremeyeceksin gayet istikrarlı gidiyosun bence ayrıca senin şu anki kilon benim için kocaaaaa bir hayal kıymetini bil:)

çok tşk ederim canım benim yaaaa senin içinde aynı durum geçerliiiii ama çok değil 2 3ay sonraa benim kilomda olacaksın inşallah

akşam akşamm çikolata yedrcn hee bana kankammm

evett sürekli değişiyoruz hele ben 3 haftadır 73 71 arası gidip geliyorum :)

sabah:ılık su 2 kayısı normal sıcaklıkta su
kahvaltı:2 dilim ekmek bir peynir ve3 dilim hindi salam ile yağsız tost
ara:cacık bir kase
öğle:babakanuç ve 3poryon kadar et ve bol salata ve bir dilim baklava(bir meyve yerine)
ara:2 dilim ekmek ile bir dilim hindi salam
akşam:tavuklu salata ve bir dilim ekmek bir tane patates kızartması
2 mil leslie
bir elma
1 meyve 2 ceviz kaldı
2lt su ve 2 kupa yeşil çay
**öğlen kaçanı akşam ve arda et grubundan dengelemeye calıştım

kızlarr suskunları izliyormusunuzzzz ben izlemşyordum geçen gün bi internet haberini okudum izleyeyim dedim 4 bölümü birden oturdum izledim çok beğendim yaaaa

akşam akşamm çikolata yedrcn hee bana kankammm
:)))) aman haaa bak ne diyor haftada düzenli yiyin diyor :)))) ben uygulayacam galiba PPP

babakanuç haaa :)

:)))) aman haaa bak ne diyor haftada düzenli yiyin diyor :)))) ben uygulayacam galiba PPP

babakanuç haaa :)

babakanuç nedir ?
çikolata yerne eti puf yesem cnm hem puff istıo bnm yaa tabi şimdi yemicemm

kızlarrr bu gıda takvyeleri var ya metolbzma hızlatan onlardan deneyeniniz oldu mu hiç ?

babakanuç nedir ?

kızlarrr bu gıda takvyeleri var ya metolbzma hızlatan onlardan deneyeniniz oldu mu hiç ?

patlıcanlı salatnın bir türevi ama daha yağlı ve yumurtalı olabliyor..dilaracım daha ayrıntılı bilgi vereblir..

Geçmiş olsun ikinizede.inşallah hedefine ulaşırsın canım
Nebileyim gıdım gıdım veren biri olduğum için korktum alırım diye
Hergün yeme bence simit tost makinasında ısıt eşine kahvaltıda yanına koySimitteki küncüler yarıyor zaten hamurdan ziyade
Hayırlı olur inşallah senin için.Bende Bursada diyetisyene gidiyordum ama bırakmaya karar verdim.Az çok öğrendim teorik bilgileriHer ay 80 t.l vereceğime kendi azmimle devam edeyim zayıflayınca kıyafet alırım diye düşündüm.Çünkü aynı şeyler olduğu için gidince az çok nasıl besleneceğimi öğrendim.İnşallah memnun kalırsın diyetisyenindenEn önemliside sende biter herşey kararlıysan verirsin
listeye daha yeni ulaştım...
maşaallahhh..tebrikler hepimize..veremeyenler bu hafta daha hırslı olurlar..
Listeye aldığınız için teşekkürler hepimize başarılar
kızlar kendime bile zor itiraf ediyorum..resmen 81 kiloyum ve zayıflamaya çok kararlıyım..bugün diyete başladım benide aranıza alırmısınız..
Hoşgeldin aramıza inşallah hedefine ulaşırsın
Allah mesut etsin şimdiden.Zayıf olunca gelinlik dahada bir güzel olur tabiki.İnşallah hedefine ulaşırsında gelinlikler içinde mutlu bir gelin olursun
Menün güzel canım.Kahvaltı yokmuydu bugün:44:
evett sürekli değişiyoruz hele ben 3 haftadır 73 71 arası gidip geliyorum :)
Bende de öyle oluyor bazen dirençli oluyor kilo verirken

Sabah:1 Dilim ekmek,1 dilim peynir,yumurta,domates,salatalık,maydonoz.Açık şekersiz çay.
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen:2 kepçe çorba,salata,yoğurt.
Ara Öğün:1 elma,5 badem
Akşam:6 yemek kaşığı ıspanak,yoğurt,salata, 2 3 kuşbaşı teflonda yağsız et.
Ara Öğün:Bir küçük top elmalı bisküvili pasta,yeşil çay.
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,mekik çekme,twisterla bel çalıştırma.

babakanuç nedir ?

varyaa puff deyince aklıma direk sen geliyonnn valla bende çok sefiyommm heleki çileklisinii off canım çektiii bu aralar zatenn cnm bir tatlı istiyor

dilaradan kaçmaz dedim içimden:)
:)))) kaçarmııı hiçççç çok severimmm yaa yediğinin yarısı benim yerime ona göre

yok kahvaltım kuzum yaaa saatlerin alınması bana hiç yaramadı saat 11 de kalkar oldum bırak kahvaltı saatini ara saatimide kaçırmış oluyorum öğle yemeğini bekliyorummm yersem dengem şaşacakkk yarın inşallah erken kalkabilirim

menüüü bencee gayett güzel canım hattaaa son ara kaçamağın hiç gözüme batmadı

aycan33, bdybdy,burcum,gyk, kubur, pamuksekeri, schenur, wintersun kızlarr bugün ve dününkini yazarsanızzz iyi olurrrrrrr

büşracım bu nicke nasıl karar verdinnn nerden esinlendinnn varyaa çok enteresan bir nick ve bana brazda korku filmini anımsatıyor :)

kızlar ya bidahaki hafta spora başlıycaktım normalde belimde ve boynumda fıtık var fizyoterapistimle konuştum bugün sakın spor salonuna gitme yanlış bi hareket yaptırırlar seni çok etkiler dedi moralim bozuldu sadece yürüyüş yapabilcem malesef sizce özel hareketler yapmadan tek başına yürümenin faydası olurmu

canım sıkma kendini ben hiç spor yapmadan verdim bukadar kiloyu

kızlar selamlar hala iyileşemedim ben ya eşimde diyet yapıcam diye metobolizmanı bozdun dedi çok güldüm eskiden daha iyi besleniyorum bence gerçi bu günkü menüm berbat ötesi kızlar yiyemedim birşey yesemde çok bulantılarım oldu

sabah 1 parça peksemet domates açık çay
ara yok
öğlen yok
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 küçük kase çorba
ara yarım portakal 1 fincan kahve

3 litre su spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…