80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar

dünkü menü

sabah:2 dilim köy ekmeği+2 kk krem peynir+çay
ara:1 light süt+yeşil çay
öğle:1 kase çorba+4 kaşık sade makarna+4 adet izmir köfte
ara:yrm çay tabağı kadar leblebi+form plus çay
akşam:1,5 kase şehriye çorba+1 omlet+1 dilim ekmek+salata
ara:tarçınlı ıhlamur+1 lokma börek(akşam yaptım da tadına baktım:)) )

kilo da aynı.kıpırdamıyor henüz(

günaydınlar herkeseeeeeeeee
dün girdim ama fdrmu açamaadım ya tadilat varmış :)
menüm:
sabah:1 dilim ekmek,yarım simit,1,5 kk peynir,5 zeytin,bal,pekmez
ara:yok
öğlenn:1 kase light sütlü nesfit
ara:1 avuç badem,20 gr bitter
akşam:5 kaşık bulgur pilavı,5 kaşık tavuklu patates,2 kaşık yoğurt

ve çayın yaanında 1 halley yedim.

kilom da ne aşağı iniyo, ne yukarı çıkıyo(

günaydın cnm. sana tavsiyem hergün tartılmamandan yana. hafta da en fazla 2 kere tartıl. ben yıllar önce böyle iradeli olarak 1 kere diyet yaptım. 65 e kadar indim. yalnız 72 de bir durdu kilom hiç bişey yemezdim ama durdu. sonra birden 70 oldum. 70 de takıldı bu defa onca spor yapıyordum üstelik. ama çok ii spor yapıyordum. tık yoktu. sonradan bi hızlandı ben bile şaşırdım. birden 65 e düştüm. o yüzden böyle zamanlarda motivasyonunu yitirme.eminim bende de durcak kilo verme. benimde moralim bozulcak. ama birbirimize destek olarak bu dönemi kazasız atlatacağımıza eminim. sen de kaybetme azmini ve motivasyonunu. diyetini bozmadıkça kaçarı yok gidecek kilolar

iki sevgili konuşurken kız oğlana şöyle der:aşkım eğer gülüyorsan gülücüklerini eğer ağlıyorsan gözyaşlarını eğer uyuyorsan rüyalarını gönder.oğlan cevap verir aşkım tuvaletteyim ne göndereyim :))) GÜNAYDIN

herkeslere günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız millet nasıl gidiyr diyet

gnydn cnm. diyet ii de bugün çok uykusuzum başım ağrıyor. mideme bile vuruyor. dedim diyetten mi böle oldum acaba. sonra uykusuzluktan olduğunu fark ettim. sen nasılsın, diyet sen de nasıl gidiyor??

gnydn cnm. gidecek gidecek kilolar. bozma moralini. halley deyince artık aklıma sen geliyorsun:)) bence halley yerine meyveye ver kendini cnm.

canım bir kerede olmaz ki üstelik bizz bir süre kaçamaklı gittikkk o kaçamakların şokunu atlatsınnn bi bakacaksın - desin pazar günü ben eminimkii güzel bir oynama olacak yeterki bozma

tamam cnm bugün yoğurt artıyor:)) teşekkür ederim tatlım yorumun için..
rica ederim canım benim görevimmm faydam dokunuyorsa ne mutlu bana

hahahaha:)) oğlanda acaip romantikmiş elmaşekeri:)))

gnydn cnm. diyet ii de bugün çok uykusuzum başım ağrıyor. mideme bile vuruyor. dedim diyetten mi böle oldum acaba. sonra uykusuzluktan olduğunu fark ettim. sen nasılsın, diyet sen de nasıl gidiyor??

bende çoooooooook uykusuzum kız uyumadı saabha kadar zaten yorgundum benim diyet sabahtan sarsldı 1 simit yedim ardından 1 kase çorbaşimdide küçüüüüük bi dilim börek öğlen yemek yemesem iiolcak dağıttım sabahtan

günaydın arkadaşlar nasılsınız?arkadaşlar artık nisan gelyor toparlanalım ve kilo verme işimizde azmimizi kaybetmeyelim bence.
sabah 7,30 da eşimle birlikte kalktım onu işe gönderdim saat 8:00 den 9:00 'a kadar 1 saat yürüdüm geldim

hahahaha:)) oğlanda acaip romantikmiş elmaşekeri:)))
evet yaaa sormaaa bizim türk erkekleriiii böyleeee ormantikler işde :)

offf offf ne yaptınnnnnn canım benimmmm öğlen yemezsen akşam da böylee olurrr öğlen ekmeksiz birşeyler ye canım ve ekmek yerine geçmeyecek birşeyler yoğurt la beraber domates salatalık olabiir yada meyve olabilir meyve 1 tane olsun ama eğer imkanın varsaaa böyle yap derim ben

İnşallah alışırsın saatlere ara öğünlerde çok önemli çünkü.Allah kolaylık versin hepimize bende bazen tam saatimde kalkamıyorum:18:menümü beğendiğin için teşkler canım evet canım çekti elmalı bisküvi hafif içinde hiç yağ yok ama tabiki az yemek şartıyla
Zayıflamanın en güzel yönlerinden biride ağır hareketler yerine yürümek olduğunu çoğu kez duydum.Tempolu yürümek zayıflatıyormuş özellikle oyüzden canını sıkma geçmiş olsun

Günaydın negüzel sporunu yapmışsın.Bende hergün yürüyorum koşu bandında akşama doğru fırsatım oluyor anca.Acaba yanlışmı yapıyorum sabahları dahamı iyi kalori yakılıyor? Bu konuda kararsızım:44:

cnm sabah sabah midene bu kadar yüklenmeseydin keşke. bir gün bi ünlünün röportajıydı ama kim olduğunu bir türlü hatırlamıyorum. dediki muhabir formunuzu asıl koruyorsunuz?? o da benim midem çöp tenekesi değil her şeyi atamam dedi. ben çok etkilendim. o günden sonra kalan yemekler boşa gitmesin diye yiyordum yemeyi bıraktım. diyet yapmadım ama her şeyi mideme atmadım. arkadaşlar bizim midemiz çöp tenekesi değil. ona özenle bakalım. bu sayede kilolarımızdan kurtuluruz hem de sağlığımızı riske atmayız. cnm sabah bozmuşsun ama günü kurtarabileceğine eminim ben.

duan tuttu bak canım bugün erken kalktımmmm daha doğrusu saati kurdum :) öss hazırlanır gibi olduk yaaa şu halimize bakkkk şakayla filan hafifletmeye çalışıyoruz ama işimiz gerçekten çok zor ya allah hepimizin yardımcısı olsun, elmalı bisküvili dediğin şu havuç topları gibimi canım ya merak ettim eğer öyleyse ben dün anneme söyledim havuç topunu elmalı denesekte güzel olur bence diye bak benden önce biri düşünmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…