bugün tv de bi doktorun tavsiyelerini izledim;anlattığı bi kaç baharat içinde bu iksirdekilerde vardı,yağ yakımını hızlandırıyormuş.Aslında ben hep yapacağım ama elma bulamıyorum kuu marketlerde şu yeşil kocaman ekşi elmalar var ya hep onlar var.Elmanında iyisi kırmızı bildiğimiz elmadır diye almıyorum.Araştırmalarım sürüyor.
Arkadaşlar bugün akşama kadar pc başındaydım,klavye çalışıyorum ya,söylemesi ayıp artık dötümü hissetmiyorum çok yoruldum pc yi çift görebilirim az sonra bu yüzden yatmam gerekiyor zaten yastığa bir metre kala uyurum ben şimdi.Sizi öpüyorum kendinize iyi bakın.Yarın kocam izinli nerde olacağımız belli değil giremeyebilirim akşama kadar,gitmezsekte bir yere zaten burda olurum sohbet ederiz.
Ha ayrıca sonuyok lütfen gücenmek yok arkadaşım,seninle bi çok kişi aynı düşünceyi paylaşmadı diye girmemezlik etme kırılma lütfen,sana saygı duyuyorum sonuçta rahatsız olduğun bir konuyu açıkladın çok doğal bir davranış.
By!
iyi geceler CALVİN JASMİN
iyi geceler selma nasılsın
iyi sayılırım belim agrıyor bu gün yoruldum belimde fıtık varda sen nasılsın
İyİ geceler arkadaŞlar belİm cok agrıyor gİdİp İlacımı İceyİm belkİ bİraz hafİfler yarİn gÖrÜŞmek Üzere
AYLİNCİM teşekür ederim caanım sormek ayıp olmasın da kaç yaşındasın şekerim fisfisfis
ferdaa oy oy oy kaçamakmı yaptın kız seni seni neyse yarın halledersin cicim benede bu gün öğlen yemeğini atladım çok geç kalktıım çünkü :S
suyumu yanıma aldım lup lup içiyorum şimdi :dance:
iyi geceler sevgicim yarından itibaren başlıyorum çaya yazarım sonuçları yerimsenibenyerimseniben
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım inş sizinle beraber vermek istediğim kiloları veririm benden desteğinizi esirgemeyiniz
günaydın baharnaz
gideyim diyorum gidemiyorum
gittiiiiim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?