80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgi iyi geceler güzelim ben bu çayı duymuştum tv de zaten çok revaştaydı bi ara ama yapmadım açıkcası spor yapmayınca bi işe yaramayacagını düşündüm şimdi tam zamanı
fatoş başlasın elma karabiber alıp hemen bende başlayacagım

ıyı geceler arkadaŞlar belım cok agrıyor gıdıp ılacımı ıceyım belkı bıraz hafıfler yarın gÖrÜŞmek Üzere

ben 19 yasindayim, buranin güccügüüü :ecrin_bebek:

kimsecikler gelmemis daha...
dün ben bayaaa kacirdim, 2 gün ac kalicam hehe

günaydın aylincim
nihayet uzun bir aradan sonra bugün sporumu yaptım geldim,6 da çıktım 8:30 da geldim,duşumu aldım,spor gibisi yok ya.Zamanınız varsa bi de müsaitseniz eksik etmeyin derim ben sporu.Spor yapınca vücudunuzu daha sıkı hissediyorsunuz ve emeğinize değer verdiğiniz içinde yemiyorsunuz.
Sonra görüşürük arkidişleer daha bebiş kociş aniş uyanmadan ben kahvaltı hazırlayım bari.

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım inş sizinle beraber vermek istediğim kiloları veririm benden desteğinizi esirgemeyiniz

hoşgeldin evrasu şimdiden başarılar diliyorum.Aradığın destek ahanda tam burda yerine geldin arkadaşım.Ama bi bakıp kaçanlardan olmayacaksan destek sonsuz...

selmacım bel fıtığın olduğunu yazmışsın canım geçmiş olsun
ama ne zaman msjlarını okusam geneldede sürekli temzilik yapıyorsun ama
bence bedenini pek düşünmüyor gibisin geldi bana hı ne dersin dikkat et kendine canım

aylincim sen ve ben kaldık canım bende çıkıcam sana ii çalışmalar
sevgili rakibem burda olursun diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…