- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
duan tuttu bak canım bugün erken kalktımmmm daha doğrusu saati kurdum :) öss hazırlanır gibi olduk yaaa şu halimize bakkkk şakayla filan hafifletmeye çalışıyoruz ama işimiz gerçekten çok zor ya allah hepimizin yardımcısı olsun, elmalı bisküvili dediğin şu havuç topları gibimi canım ya merak ettim eğer öyleyse ben dün anneme söyledim havuç topunu elmalı denesekte güzel olur bence diye bak benden önce biri düşünmüş
Aaa iyi negüzel sevindim erken kalkabildiğine:)İnşallah hep böyle devam ederEvet canım kolay olurmu nasıl o kilolar birden gelmediyse vermeside zaman alıyor ama olsun verelimde önemli olan sağlığımıza geri kavuşup ideal kiloya gelmek. Evet havuçlu toplar gibi.Tarifi çok beğendim ben istersen tarifini kopyalarım sana burdan.Havuç yerine elma rendeliyorsun.Bende pko olduğu için havuç bize pek yaramıyor insülin direncini arttırıyor.Bu tarifi internetten buldum dene bence Tarif istersen vereyim malzeme vs.?
gnydn cnm. gidecek gidecek kilolar. bozma moralini. halley deyince artık aklıma sen geliyorsun:)) bence halley yerine meyveye ver kendini cnm.
aminn kuzum inş.... demek havuç pco lulara yaramıyor ne garip bir hastalıkmış burda tanışdıum bende onunla hiç bilmiyordum böyle bir hastalık olduğunubaktım kız hemen internette bendee tarifff hastalığı vardırrr böyle değişik tarifleri hiç kaçırmam :) zaten yiyemiyorum arada böylee kurcalar resimlerine bakarım
canım haklısın tabi de işte meyveyle çay pek gitmiyor :) aklına geliyim ama sen yeme ben ettim sen etme
Evet canım malesef pko kolay değil.Allah beterinden korusun tabiki.Adet düzensizliği kilo tüylenme vs yapıyor bendede adet düzensizliği ve kilo alımı vardı oyüzdenmücadele ediyorum işte bu kiloylaÇocuğum henüz yok kilo vermeylede yumurtlamanın düzelebilceğini söylüyorlar.Pkolulara genelde şeker ilacı veriyorlar şeker hastası olduğumuz için değil insülin direnci artmasını bu ilaç engelliyor ve zamanla adet düzeni yumurtlamayı sağladığı söyleniyor.Biz alıştık artık napalım sonuçta derdini veren Allah dermanınıda veriyor.İnternetten bakıyorsan orda üzeri çikolata soslu portakal rendeli ve hindistan cevizi serpilmiş tarif var onu yaptım ben işte Değişik şeyler güzel oluyor biz çok yiyemesekte gelen misafirlere değişik şeyler sunmak mutlu ediyor
:))) önce çayı iç cnm, sonra meyveyi ye :)))) ben de yemeyim sen de yeme ama hep birlikte yemeyelim cnm:))
ayyy çok tatlısın :)
kızlar ben topiye cok zor giriyorum saatlerce bekliyorum takılıyo sanki sizdede öyle oluyomu anlamadım ya
dünkü menüm
sabah 1 bardak ılık su
kahvaltı 1 tane simit 2 dilim peynir ve yeşil cay
öylen 2 galete 2 dilim peynir
akşam 5 kaşık kuru fasülye 1 tabakta yumurtalı fırında pişmiş sıfır yag karnıbahar eskiden yagda kızartırdım şimdi fırında yapıyorum eşimde beyendi güzel olmuş dedi
kızlar artık simit yok yok ettim hepsini
kızlar bişi daha sorcam bu galeteler varya onlar kilo aldırıyomu ben bugun ondan 3 tane yedim aklıma takıldı karbonhitrat 68,yag 1 ,protein 12,falan yazıyo ama kafam karıştı bilen varsa cevaplasın lütfen
slmmmm arkadaslar.... bugun kahvalteda bir yumurta ıkı dılım ekmek domates salatalık yadim.çay içtim tabikide.
öğlen
3 köfte
2 kaşık prinç pilavı
çorba
ikindi
bir ayran
şu anda hıc aclık yokta ya aksam mutlaka bozuyorum hayret bısey.formülünüz varmı bunun için.birde yürüyüşe baslıcam.günlük yarım saat.
bende çoooooooook uykusuzum kız uyumadı saabha kadar zaten yorgundum benim diyet sabahtan sarsldı 1 simit yedim ardından 1 kase çorbaşimdide küçüüüüük bi dilim börek öğlen yemek yemesem iiolcak dağıttım sabahtan
:)))) menü süperr kızzz biraz arttır yoğurdu dedim 1 kaşık mı arttırdın :)bugünkü menüm
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, kk peynir, 3 zeytin
öğle: 1 kase pırasa yemeği, 2 kaşık light yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 kase kabak yemeği, 2 kaşık light yoğurt
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa yeşil çay, 2 şekersiz çay.
ii akşamlar kızlar.
Sabah : iki dilim etimek bi kk penir bi basrdak süt
ara : bi şekersiz çay
dört edet peynirli diyet kıraker
öğle : beş yk kısır turşu
ara : bi activia
akşam : dört adet ızgara köfte salata
ara . bir elma
spor: 40 dk fitness-esneme
iremi merak ediyorum..dün aradım da ulaşamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?