80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

duyummm adaşım anlat bakalm hele nerlerdesnn senn neler yaparsn nedendr bu yognlk misafrn falan mı vardı ?

bugunku menum

sabah 3 galete 2 dilim peynir 5 tane yesil zeytin

oylen 2 tabak ispanak ve 1 kase yogurt

aksamda 2 tabak ispanak 2 kase yogurt

kizlar karnim avikti 1 kasede tarcinli yogurt yedim biraz evvel

selamlaar

sabah:
iki buçuk dilim kızarmış ç ekmek
bi haşlanmış yumurta
tere-roka
bi kk peynir

ara
bi paket çörek otlu form bisküvi

ara
iki tane madlen çikolata

öğlen
çeyrek ekmekten kaşarlı tost
diyet meyvesuyu

ara
4 tane kepekli burçak bisküvi

ara
bi tane büyük mandalinlerden

akşam
yarım kase mercimek çorbası
bi yk taze fasülye
bi buçuk dilim fırında pırasalı kek

ara
misafirliğe gittik üç sıkım mercimek köftesi
üç tane parmak ucu büyüklüğünde mincik mincik sarma

ama size tabağı sayayım 4 tane mercimek köftesi 3 ttane mincik sarma bi tane şöbyet bi dilim revani bi büyük kurabiye bi kk su böreği. yani düşünün bunlardan sadece üç sıkım mercimek köftesi üç tane de sarma yedim

40 dk tempolu yürüyüş yaptım.

puhhh kac gündür yoktum aklim burada kaldi...selamm güzellerimmm

menülerimi paylassam mi diye düsünüyorum:)

bu ara cok dagildim buraya gelemem de bu yüzden zaten...menülerim berbat paylasamiyorum, bu hafta cezaya kalayim mustehaktir bana.

ya ben kendimi yemekten alıkoyamıyorum bu iştahımla başım dertte.durmadan bişeyler yemek istiyorum napıcam ben ya

:)))) menü süperr kızzz biraz arttır yoğurdu dedim 1 kaşık mı arttırdın :)

çok güzel bir menüü kuzummmmm kısırr fazla değil kiiiiii tam kararında yemişsinnnnn afiyet olsun kankama

hahahah:)) yavaş yavaş tatlım bugünde 1 kaşık daha artırdım mı tamamdır:)))))

bu ara cok dagildim buraya gelemem de bu yüzden zaten...menülerim berbat paylasamiyorum, bu hafta cezaya kalayim mustehaktir bana.

cnm ben daha önceki diyet sandığım diyetlerimde dağılınca bırakırdım 1 verdiysem 2 alırdım. burası bana dağıldığımda toplayabileceğimi öğretti. bence hemen topla. hatta öğlen bozdun mu akşama tekrar diyete başla. hiçbir şey kaybetmezsin. çünkü gelen kilolar yeni, oturmamış oluyor hemen de gider.. biz bunu başarabiliriz. bu kilolara dermansız dert değil neticede, azıcık azim. sen harika bi diyet yapıyorsun ve azimlisin bence. hadi hemen toparla.. YAPABİLİRSİN.

ya ben kendimi yemekten alıkoyamıyorum bu iştahımla başım dertte.durmadan bişeyler yemek istiyorum napıcam ben ya

cnm yemeyeceksin. iradene sahip çıkacaksın. kimse bizim yerimize diyet yapamaz malesef. bu işe biz başlayıp biz bitireceğiz. neden yapamayalım. birçok insan 50 kilo belki de daha fazlasını veriyorsa biz de bi 20 kilo verebiliriz. kendine evde bir tabak belirle her ne yersen ona koy. o bittiğnde kendine dur de. hedefini hatırla, kilolar yüzünden üzüldüğün günleri hatırla. eminim hepimiz birçok kez üzülmüşüzdür. sadece birkaç ay sıkcaz dişimizi. sonra kendimize güvenimiz gelecek ve biz kendimiz yemek istemeyeceğiz. bunu yapabiliriz. hepimiz yapabiliriz ben inanıyorum.

günay din kizlar bende de var dagilma konusu.saldirasim geliyom bazen tatlilara .offf ya nasil gidecek bu kilolar .sabah siki bir kahvalti yaptim.moral olsun diye güne siki baslayalim dedim.biraz dan ise gidecegim.orda da yakarim.

günay din kizlar bende de var dagilma konusu.saldirasim geliyom bazen tatlilara .offf ya nasil gidecek bu kilolar .sabah siki bir kahvalti yaptim.moral olsun diye güne siki baslayalim dedim.biraz dan ise gidecegim.orda da yakarim.

gnydn cnm. saldırmak yok en fazla tatmak var. o da olmasa ii olur. bak yaz geliyor paltolar çıkacak. yağlar fışkırmasın güzel güzel vücutlarımız görünsün. tamam mı cnm?? diyete devam salmak da yokkkk..

canımm menü yazmayınca daha çok dağıtıyorr insannn bugün menülerii görmekk istiyorummmmmmm listeye de gireceksin tamam mıııı en az 3 gününkini yazzz

hahahah:)) yavaş yavaş tatlım bugünde 1 kaşık daha artırdım mı tamamdır:)))))

:) taksit taksit haaa tamam bakalım :)

selamlar
bugün çok yoğunum işte.
dünkü menüyü unutmadan yazayım

sabah:2 dilim ekmek+2 kk krem peynir+çay
ara:-
öğle:1 kase çorba+avuç içi kadar tavuk şinitzel+4 kaşık pilav ayran
ara:yeşil çay
akşam:1 kase mercimek+5 kaşık taze bakla+2 kaşık bulgur pilavı+1 köfte biraz yoğurt
ara:7-8 leblebi vs.+2dilim meyve
yoğunluktan dolayı araları kaçırıyorum bugün de öyle oldu.dışarıda oluyorum.yoksa çekmecemde süt filan var ama kalıyor işte.

tartıda tekrar 79 u gördüm bu sabah.ödemler gitti heralde tabi kaçamakların da şişliği vardı:))78 li bi rakam bildirmeyi başarırım inşallah bu pazar.

dünki menüm
sabah biraz peynir bir domates ve 2 zeytin
ara da bir elma
öğlen bir kase çorabaydı ama neydi hatırlamıyorum:)sonra bir tabak kısır veeeee bir dilim pasta
akşamda biraz kısır yedim
ben çok unutkan oldum yanımda bir tane günlük taşıycam ne yediysem yazacam

Son düzenleme:
çooookkkk sevindim canım inşallahhhhhhh görürsünn tbrkler

dünki menüm
sabah biraz peynir bir domates ve 2 zeytin
ara da bir elma
ee devamı??? :))))

yemek saati gelince nasıl fırladığımı bilmiyorum yani okeylemişim ve gitmişim. bir çorba ve bir ayran içtim geldim
çok sıkta giremiyorum çünki ben bu saatte çıkıyorum işten 3 saatlik süt iznimi kullanıyorum. evde malum bebek temizlik yemek diyince giremiyorum nete. öğleye kadarda işim oluyor. ama günlük tutucam artık.

Son düzenleme:
menülerini yazarsan dah hızlı toparlanırsın canım.topikten uzak kalmak hepimizde geri tepiyor.siteye uğramadığım zaman genelde diyetten kopuyorum.

adetin mi yakın.geçen hafta aynen böyleydim.o kadar çok helva yedim ki bu tatlı krizi yüzünden.işin kolayına da kaçtım bu bahanenin arkasına saklanarak.menülerinde ara öğünleri atlama.sabah kahvaltıyı güçlü yap ki gün içinde idare etsin.süt ve meyve ile ara öğün yaparsan baya tutar seni.

aynen katılıyorum canım çok güzel yazmışsın:))
iyi kahvaltı iyidir:))gün içinde fazla acıkmazsın.dağılmayalım canım toparlanalım yoksa gitmeyecek bu kilolar.

sabah

2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 kk peynir

öğlen

5 yemek kaşığı barbunya
1 kase yoğurt
1 kase tavuk suyuna çorba
yarımdilim çavdar ekmeği

akşam duadaydık

yarım kalıp tavuklu pilav
1 baklava

ara

1 elma
1 çay bardağı süt

sağolasın canım benim.
senin de canın makarna çekiyomuş okudum.sade makarna yap yrm tabak ye öğlene.nefsin körelsin :))ben şimdi yedim de yemekhanede
nolcak bu halimiz şekercim ya çoğumuz yerimizde sayıyoruz.
açlık krizlerine giriyoruz filan.
ümitsizliğe kapılıyorum bazen.3 gün fazla kaçırınca 80 lere çıkıverdim geçen hafta.gram gram veriyoz kilo kilo alıyoruz :))
vücutlar da hazır hemen kilo almaya ben bu fazla yenilenleri yakayım demek yok.hoooop hemen yağ löp löp
ne yapmalıyız acaba.diyetten kopmalar ve geri dönmeler de yoruyo insanı.
ama kilo vermek zorundayız da
diyette olmamak demek benim için kilo almak demek.bi dengeli beslenmeyi hayatımıza yerleştiremiyoruz.
menüleri yazıyorum da biraz düzeltiyorum kendimi.menü yazma şartı çok iyi oldu bence.
ben pazar menülerini yazmıyorum ya o gün ipin ucu kaçıyor.ne bulursam yiyorum .bu pazar ki menüyü de yazacağım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…