:)))) menü süperr kızzz biraz arttır yoğurdu dedim 1 kaşık mı arttırdın :)
çok güzel bir menüü kuzummmmm kısırr fazla değil kiiiiii tam kararında yemişsinnnnn afiyet olsun kankama
bu ara cok dagildim buraya gelemem de bu yüzden zaten...menülerim berbat paylasamiyorum, bu hafta cezaya kalayim mustehaktir bana.
ya ben kendimi yemekten alıkoyamıyorum bu iştahımla başım dertte.durmadan bişeyler yemek istiyorum napıcam ben ya
günay din kizlar bende de var dagilma konusu.saldirasim geliyom bazen tatlilara .offf ya nasil gidecek bu kilolar .sabah siki bir kahvalti yaptim.moral olsun diye güne siki baslayalim dedim.biraz dan ise gidecegim.orda da yakarim.
canımm menü yazmayınca daha çok dağıtıyorr insannn bugün menülerii görmekk istiyorummmmmmm listeye de gireceksin tamam mıııı en az 3 gününkini yazzzbu ara cok dagildim buraya gelemem de bu yüzden zaten...menülerim berbat paylasamiyorum, bu hafta cezaya kalayim mustehaktir bana.
hahahah:)) yavaş yavaş tatlım bugünde 1 kaşık daha artırdım mı tamamdır:)))))
çooookkkk sevindim canım inşallahhhhhhh görürsünn tbrklerselamlar
bugün çok yoğunum işte.
dünkü menüyü unutmadan yazayım
sabah:2 dilim ekmek+2 kk krem peynir+çay
ara:-
öğle:1 kase çorba+avuç içi kadar tavuk şinitzel+4 kaşık pilav ayran
ara:yeşil çay
akşam:1 kase mercimek+5 kaşık taze bakla+2 kaşık bulgur pilavı+1 köfte biraz yoğurt
ara:7-8 leblebi vs.+2dilim meyve
yoğunluktan dolayı araları kaçırıyorum bugün de öyle oldu.dışarıda oluyorum.yoksa çekmecemde süt filan var ama kalıyor işte.
tartıda tekrar 79 u gördüm bu sabah.ödemler gitti heralde tabi kaçamakların da şişliği vardı:))78 li bi rakam bildirmeyi başarırım inşallah bu pazar.
ee devamı??? :))))dünki menüm
sabah biraz peynir bir domates ve 2 zeytin
ara da bir elma
çooookkkk sevindim canım inşallahhhhhhh görürsünn tbrkler
ee devamı??? :))))
menülerini yazarsan dah hızlı toparlanırsın canım.topikten uzak kalmak hepimizde geri tepiyor.siteye uğramadığım zaman genelde diyetten kopuyorum.bu ara cok dagildim buraya gelemem de bu yüzden zaten...menülerim berbat paylasamiyorum, bu hafta cezaya kalayim mustehaktir bana.
adetin mi yakın.geçen hafta aynen böyleydim.o kadar çok helva yedim ki bu tatlı krizi yüzünden.işin kolayına da kaçtım bu bahanenin arkasına saklanarak.menülerinde ara öğünleri atlama.sabah kahvaltıyı güçlü yap ki gün içinde idare etsin.süt ve meyve ile ara öğün yaparsan baya tutar seni.ya ben kendimi yemekten alıkoyamıyorum bu iştahımla başım dertte.durmadan bişeyler yemek istiyorum napıcam ben ya
aynen katılıyorum canım çok güzel yazmışsın:))cnm ben daha önceki diyet sandığım diyetlerimde dağılınca bırakırdım 1 verdiysem 2 alırdım. burası bana dağıldığımda toplayabileceğimi öğretti. bence hemen topla. hatta öğlen bozdun mu akşama tekrar diyete başla. hiçbir şey kaybetmezsin. çünkü gelen kilolar yeni, oturmamış oluyor hemen de gider.. biz bunu başarabiliriz. bu kilolara dermansız dert değil neticede, azıcık azim. sen harika bi diyet yapıyorsun ve azimlisin bence. hadi hemen toparla.. YAPABİLİRSİN.
iyi kahvaltı iyidir:))gün içinde fazla acıkmazsın.dağılmayalım canım toparlanalım yoksa gitmeyecek bu kilolar.günay din kizlar bende de var dagilma konusu.saldirasim geliyom bazen tatlilara .offf ya nasil gidecek bu kilolar .sabah siki bir kahvalti yaptim.moral olsun diye güne siki baslayalim dedim.biraz dan ise gidecegim.orda da yakarim.
çooookkkk sevindim canım inşallahhhhhhh görürsünn tbrkler
ee devamı??? :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?