- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
diyet günlüğü tutma olayaını tuttum ben. acaba" be"nd"1e d"e"1nes1semmi denesemmi diyecektim ama benim kızda yazıverdi ablası sana
:)))))) ayy bende diyorum tel den mi yazıyordaaa böyle oldu acaba :) ben onu yirimmm yirimm öp benim yerimeeee kocaman, ben günlük değil dee takvim oluşturdummmm 3 aydır her ay başı hangi kilodaydım onu yazdım nisandan itibaren her haftaaa not almaya başlamayı düşünüyorummm:)
evet ya bende yapayım öyle bişey daha çok motive oluruz dimi ya
aayyyyyyyyyy ben çok yorgunum ya evi resmen üç harfli bişey götürüyo kız hasta yapışıyo bırakmıyo şimdide pc yi kapatmaya çalışıyo benle ilgilen diye
senin nasıl gidiyo kpss olayı çalışabiliyrmsn
canım bence geri alacam korkusuyla hareket etmeee normal yeme şeklini yaz sen sorun değil alsanda asıl kilon çıkar ortaya o zaman resimleride istersen dolabının içine yapıştır ,olmadı elbiseyle kapatılacak şekilde arka yüze yapıştır çeker öçeker bakarsın yade defter kapağına iç kısımdan olabilir defterlerimi görüyorlar dersen bir ajanda yap kendine özel çantanda tut hep onun içine yapıştır hatta diyet anılarını yaze daha ne diyim
haklısın canım çok sık acıkıyrm ama abarttığımda çooook oluyr
hadi bakalım ikizlerin olurmuş bideeeeee
ne güzeln canım motive edici şeyler yapmış dr duvara asmasanda günde bi kere bak hadi bakalım
ya sen supersın cıcım ya valla cozum bulmakta ustune yok ya senın elbıse dolabımız malesef bıra arada ama cok sevdgım bı defterım var hemen yapıstıryorum oraya ya kadın dedıkı hazıran 16da hafıf kilolu olursun dedı bana ya:)
iyi insan lafının üstüne gelir gibi olduuu
geldim kuzum burdayım benim bilgisayarım arkdaşımda da o yüzden giremiyorum eşi vefat etmişti çocuk habire babasının fotolarına filan bakıyodu bilgisyarı göçmüş resimler filan gitmiş face e önceden yüklediklerine bakıyo ama bil tamamaen gidince çocuğun psikolojisi bozuldu onlara verdim bilgisayarımı arada kocişinkini alıp giriyommm
umarım herkes iyidir nöbetlerim bitti artık rahatladımmm şimdi hazırlık aşamasındayımm salı günü yolculuk var işalllah
ooooo süper bir haberrr korksun senden sizin kızlarda senin oooo uyuzzz yakışıklıda :)))) övünmek gibi olmasın ama arkadşaım bana fikir fabrikası derdi
vallahı olesın ya :) ben o yakısıklıdan vazgectım artık ya abısı ole arkadasımınız evı bılecıkte ordan dönerken bız arka koltugu almıstık ve o benım yanıma oturmustu resmen yol boyu goya bizı guldurmek ıcın benle dalga gecıp durdu ya bıde en son alınmıosun sen dımı ya kilolarında sen mutlusun ya o yuzden bole dıorum dedı ya bende benım kılolarım var ya kalbım yoktu o yuzden alınmam dedım bıdahada konusmadım onunla zaten oda cok umursamıo benım onunla konusup konusmamamı ya
ayyy aptall şeyyyyyyy iyi cevap vermişsin amaaaa mezuniyete tak koluna başka birini gittt fıstık olacan zatennn oda çatlasınnn :)
ıns bakalım ya 85 kıloyum sımdı 70 olcam ıns o zaman ya :) fıstık olmasamda onları utandırcak kadar zayıflarım ıns ya
iyi insan lafının üstüne gelir gibi olduuu
geldim kuzum burdayım benim bilgisayarım arkdaşımda da o yüzden giremiyorum eşi vefat etmişti çocuk habire babasının fotolarına filan bakıyodu bilgisyarı göçmüş resimler filan gitmiş face e önceden yüklediklerine bakıyo ama bil tamamaen gidince çocuğun psikolojisi bozuldu onlara verdim bilgisayarımı arada kocişinkini alıp giriyommm
umarım herkes iyidir nöbetlerim bitti artık rahatladımmm şimdi hazırlık aşamasındayımm salı günü yolculuk var işalllah
slm kızlar diyetisyene gıttık annemle bırlıkte ve dıyetısyen bana 1 hafta boyunca hıc dıyet yapma dedı bana bı dfter verdı oraya ne yıyosan yaz canın ne ıstedıyse dıyet dusunmeden ye yaz bu defterle gunluk ne kadar kalori aldıgını ve dıyet lıstenın kac kalorılık bır dıyet lıstesı olması gerektıgını bulcaz dedı sımdı yazıorum ole ama suan 85 kiloyum gerı verdıgım kıloları alıcam dıye korkuyorum ya bu arada tum kontrollerı yaptılar ve sukur hıc bıse cıkmadı ya 1saat boyunca neden dıyet yapmam gerektıgını anlattı ya zaten kadında cok guzel boyu posu herseı cok guzel ya ve en guzelıde bana bı tane vucudumun ve yuzumun zayıf halının bı resmını verdı nden kılo aldıgımı sordu aglayarak anlattım resmen ya sonra bu sıteyı soledı annem dıyetısyen dedı kı motıvasyon ıcın super olur senın ıcın dedı ve bana sporu sevmezsen vucudun sarkar suyu sevmezsen yuzun yaslı bır kadınınkı gıbı elastıketı kayıp bı cılt olu dedı bıde ole oldugum bı resmımı cıkardı verdı bunları duvarına yapıstır dedı ama bızım kızlar bu resmı gorse cok gulerler emınım ya pazar gunune kadar kızlar yok bılecıge gıttıler abısı olen arkadasımızın yanına bende annemden dolayı gıdemedım yapıstırdım resımlerıde onlar gelene kadar durcak artık ya ama bu resımlere baktıkca ben bıran once dıyete gerı donmek ıstıorum ya
işalllahhhh canım yaaahadi cnmmmmm ayyyyyyy hayırlı haberlerrr olsun inşallahhhh tek git çift gel :)
ağzından bal damlıyor şekerimmmmmmhadi bakalım ikizlerin olurmuş bideeeeee
aminnnnnnnninşallah hayırlı haberlerle dönersin Allah yolunu açık etsin
canım ya ne çok merak ettimseni..aradım salı yanına gelmek için bahçede bekledim 5 dk falan sen açmadın bir kaç kişi de bana bakınca cekindim..sonra hemen sarjım bitti...
Canım aklına kötü şey getirme ama şeker ilacı genelde pkolular için yada şeker hastalrına verilir.Benim fikrimi sorarsan kadın doğumcuya git hormon testi yaptır hormon sonucunda herşey çıkar.İnşallah değilsindirdimi dimii benide çok mutlu eder tatmadıklarııı lezzetlerle tanıştırmak, ya söylediğin belirtiler bendede varrr değilimdir inşallah ben 3 ay önce endokrine gittim tahlil filan yaptı banada şeker hastalarının da kullandığı bir hormon ilacıo verecem dedi şeker için değil merak etme dedi ama pco dan filan bahsetmedi olsam söylerdi değil mi yaaa 3 ay sonra gel dedi halen gitmedim diyetisyene gittiğim gün gittim kalmamışdı dahada gitmedim ama şimdi korktum bende
çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık gerçekten.inşallah atlatırsın hemenbugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin açık çay
ara yok
öğlen 1 parça ıspanaklı pide
ara yok
akşam yok
ara yok
kızlar miğdem beni öldürüyor hastalık bi yandan o biyandan yarın kendime bi çeki düzen vericem böle olmuyor olmuyacakta
boyun varsaa hiçççç gözeee batmazzzz kuzummm benim boyum yokkkk verdiğimde pek göstermiyor(((8
canım seni çok iyi anlıyorum benim daha önce gittiğim diyetisyende böyle 8-10 kg eksik gösteren ve ince gösteren bir ayna vardı..onu görünce böyle nasıl içim gitmişti..sen hangi şehirdeydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?