80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyet günlüğü tutma olayaını tuttum ben. acaba" be"nd"1e d"e"1nes1semmi denesemmi diyecektim ama benim kızda yazıverdi ablası sana

:)))))) ayy bende diyorum tel den mi yazıyordaaa böyle oldu acaba :) ben onu yirimmm yirimm öp benim yerimeeee kocaman, ben günlük değil dee takvim oluşturdummmm 3 aydır her ay başı hangi kilodaydım onu yazdım nisandan itibaren her haftaaa not almaya başlamayı düşünüyorummm:)

evet ya bende yapayım öyle bişey daha çok motive oluruz dimi ya
aayyyyyyyyyy ben çok yorgunum ya evi resmen üç harfli bişey götürüyo kız hasta yapışıyo bırakmıyo şimdide pc yi kapatmaya çalışıyo benle ilgilen diye

senin nasıl gidiyo kpss olayı çalışabiliyrmsn

:))))))) ne götürüyo ben tam anlamadım da PPP boşver yaa yarın yaparsınnnn benim iyi gidiyor da artık pek çalışmak istemiyorumm hava değişimleirnden dolayı sanırımmm bir halsizlik var üzerimde hiçbirşey yapasım yok

ya sen supersın cıcım ya valla cozum bulmakta ustune yok ya senın elbıse dolabımız malesef bıra arada ama cok sevdgım bı defterım var hemen yapıstıryorum oraya ya kadın dedıkı hazıran 16da hafıf kilolu olursun dedı bana ya:)

ıns ya zaten sızler sayesınde ıyıce motıve olmustum sonra olaylar fılan yıne bı vazgectım dıyetten ama annem geldı kdın cok mutlu oldu zayıflamıssın dıyınce bıde dıyetıseyene gıdınce bı kez daha motıve oldum zayıf oldugum halımı gormek ıcın sabırsılanıom artık ya

ooooo süper bir haberrr korksun senden sizin kızlarda senin oooo uyuzzz yakışıklıda :)))) övünmek gibi olmasın ama arkadşaım bana fikir fabrikası derdi

inşallah hayırlı haberlerle dönersin Allah yolunu açık etsin

bugğnkü menüm

sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin domates salatalık

ara yok

öğle 4 nuget salata 1 dilim ekmek

ara 1 dilim kek misafirlikteydim yemesem gözümün içine bakıyorlar niye yemiyon diye mecbur kaldım

akşam 1 tabak yoğurtlu bakla yemeği 1 dilim ekmek

kekden dolayı ara olmayacak

2 lt su 2 fincan y.çay

ooooo süper bir haberrr korksun senden sizin kızlarda senin oooo uyuzzz yakışıklıda :)))) övünmek gibi olmasın ama arkadşaım bana fikir fabrikası derdi

vallahı olesın ya :) ben o yakısıklıdan vazgectım artık ya abısı ole arkadasımınız evı bılecıkte ordan dönerken bız arka koltugu almıstık ve o benım yanıma oturmustu resmen yol boyu goya bizı guldurmek ıcın benle dalga gecıp durdu ya bıde en son alınmıosun sen dımı ya kilolarında sen mutlusun ya o yuzden bole dıorum dedı ya bende benım kılolarım var ya kalbım yoktu o yuzden alınmam dedım bıdahada konusmadım onunla zaten oda cok umursamıo benım onunla konusup konusmamamı ya

ayyy aptall şeyyyyyyy iyi cevap vermişsin amaaaa mezuniyete tak koluna başka birini gittt fıstık olacan zatennn oda çatlasınnn :)

canım ya ne çok merak ettimseni..aradım salı yanına gelmek için bahçede bekledim 5 dk falan sen açmadın bir kaç kişi de bana bakınca cekindim..sonra hemen sarjım bitti...

canım seni çok iyi anlıyorum benim daha önce gittiğim diyetisyende böyle 8-10 kg eksik gösteren ve ince gösteren bir ayna vardı..onu görünce böyle nasıl içim gitmişti..sen hangi şehirdeydin?

sabah:2 bardak su 2 kayısı
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim peynirden yağsız tost
ara:yok
öğle:2tane köfte domates ve 10 dilim patates kızartması(2 ekmek yerine)
ara:2 ekmek ve 2 salam
akşam:toplam 3 porsyon et kadar kavurmalı yumurta
süt;3myeve;2 ceviz kaldı...1,5 lt su 2 yeşil çay
**kaç gündür hep protein ağırlıklı oluyor içime sinmiyor am bu ara evde yemek yapmıyoruz..

ohhh maşşallah herkes çatır çatır veriyo ben daha hiç yani başla bırak başla bırak offf yaa kızlar ben neden iradeli davranamıyorum bu konuda

hadi cnmmmmm ayyyyyyy hayırlı haberlerrr olsun inşallahhhh tek git çift gel :)
işalllahhhh canım yaaa
hadi bakalım ikizlerin olurmuş bideeeeee
ağzından bal damlıyor şekerimmmmmm
inşallah hayırlı haberlerle dönersin Allah yolunu açık etsin
aminnnnnnnn
canım ya ne çok merak ettimseni..aradım salı yanına gelmek için bahçede bekledim 5 dk falan sen açmadın bir kaç kişi de bana bakınca cekindim..sonra hemen sarjım bitti...

ayyyyyyyyy inanmıyorummmm nasıl bi fırsatı kaçırmışımmmmmm iyi ama ben senin aramanı bile görmedimmm benim bu tel kafayı yediiiiii kaç gibiydi acaba uzun süre dışarda oturdum aslında acaba yemekhaneye girdiğim zaman mı wallla çok üzüldümmm tühhhhhhhhhhh

Canım aklına kötü şey getirme ama şeker ilacı genelde pkolular için yada şeker hastalrına verilir.Benim fikrimi sorarsan kadın doğumcuya git hormon testi yaptır hormon sonucunda herşey çıkar.İnşallah değilsindir.En kısa zamanda yaptır tahlil sonuçlarından haberdar et
çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık gerçekten.inşallah atlatırsın hemen

canım seni çok iyi anlıyorum benim daha önce gittiğim diyetisyende böyle 8-10 kg eksik gösteren ve ince gösteren bir ayna vardı..onu görünce böyle nasıl içim gitmişti..sen hangi şehirdeydin?

eskişehirdeyim ya ama bu kadın aynadan deıl ya randevu aldıgımız an montumu cıkarttılar resmımı cektıler sonra ıcerı gırdım dıetısyencıgım bana aa bana bu kısının gırceını solemıslerdı dedı bende kendımı ole gorunce bı guldum cok hosuma gıttı ya keske bende o resım gıbı hemen ıncecık olsam dedım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…