80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay sorma kuzum yaa bi istedi bi istedi dün gece dersin aş eriyorummmm resimlerine baka baka doydum :))) canımmm bitki çayı tüketiyormusun sık sık yağ yakıcıları iç bakalımmm ben bu haftaa sirkeli suyada başladımmm onuda deneye bilirsin kuzumo zaman daha geç gelirrr inşallahhhhhhh

mrb kızlar nasılsınız ben bugün okula gitmedim evdeyim kızı hasta etti yine kahretsin dünkü menüm yok elma şekeri ne yediğimi hatırlmyrm bile bi sürü yedim çünkü neyse benim kız yine ağlıyo sonra grşrz

bugünkü menüm:

sabah:3 dilim ekmek 2 b çay 2 yumurta maydonoz domates salatalık 3 zeytin

öğle:2 dlim ekmek çorba 3 kaşık mantı:26:

akşam:1 balık çorba ve salata olacak ekmek yemycm inş

ara:1 portakal olur

Son düzenleme:
bugün erken çıkmam lazım toplantımız var. menümü yazayım.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, yarım domates, yarım salatalık,kk peynir, 3zeytin
öğle: 1 kase kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, yarım elma
ara: yok öğlen yedim elmamı
akşam: 1 kase bezelye yemeği havuçlu, 3 kaşık yoğurt
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa yeşilçay, 3 şekersiz çay

hoşçakalın kızlar..
bu arada kilo bildirimi mi yarın yapcam ama tartı gerileri gösteriyor:)))

kızlar nasılsınız?zamanım vardı nette sorun oldu 2 gün giremedim..şimdide davete gideceğim..2 günlük menümü yazayım
sabah
melemen
2 d.ekmek
zeytin peynir

c.flakes

öğle
sebze yemeği
salata
yoğurt
2 d.ekmek

ara
meyve

kuru kayısı

akşam
tavuk patates
bulgur pilavı
salata

ara
yarım dilim baklava

dün
sabah
simit
peynir
pekmez

ara
cezerye

öğle
etli sebze yemeği

ara
kıraker kahve

akşam
balık
salata

tatlı

SONUNDA BUGÜN REGL OLDUM..DÜN TATLI CURCUNASI VARDI..BUGÜNDE KURU KAYISI İLE İDARE ETTİM..BAKALIM DAVETTE NE YAPACAĞIM??

irem nerde yahu...

iyi insan lafının üstüne gelir gibi olduuu

geldim kuzum burdayım benim bilgisayarım arkdaşımda da o yüzden giremiyorum eşi vefat etmişti çocuk habire babasının fotolarına filan bakıyodu bilgisyarı göçmüş resimler filan gitmiş face e önceden yüklediklerine bakıyo ama bil tamamaen gidince çocuğun psikolojisi bozuldu onlara verdim bilgisayarımı arada kocişinkini alıp giriyommm

umarım herkes iyidir nöbetlerim bitti artık rahatladımmm şimdi hazırlık aşamasındayımm salı günü yolculuk var işalllah

hadi cnmmmmm ayyyyyyy hayırlı haberlerrr olsun inşallahhhh tek git çift gel :)

slm kızlar diyetisyene gıttık annemle bırlıkte ve dıyetısyen bana 1 hafta boyunca hıc dıyet yapma dedı bana bı dfter verdı oraya ne yıyosan yaz canın ne ıstedıyse dıyet dusunmeden ye yaz bu defterle gunluk ne kadar kalori aldıgını ve dıyet lıstenın kac kalorılık bır dıyet lıstesı olması gerektıgını bulcaz dedı sımdı yazıorum ole ama suan 85 kiloyum gerı verdıgım kıloları alıcam dıye korkuyorum ya bu arada tum kontrollerı yaptılar ve sukur hıc bıse cıkmadı ya 1saat boyunca neden dıyet yapmam gerektıgını anlattı ya zaten kadında cok guzel boyu posu herseı cok guzel ya ve en guzelıde bana bı tane vucudumun ve yuzumun zayıf halının bı resmını verdı nden kılo aldıgımı sordu aglayarak anlattım resmen ya sonra bu sıteyı soledı annem dıyetısyen dedı kı motıvasyon ıcın super olur senın ıcın dedı ve bana sporu sevmezsen vucudun sarkar suyu sevmezsen yuzun yaslı bır kadınınkı gıbı elastıketı kayıp bı cılt olu dedı bıde ole oldugum bı resmımı cıkardı verdı bunları duvarına yapıstır dedı ama bızım kızlar bu resmı gorse cok gulerler emınım ya pazar gunune kadar kızlar yok bılecıge gıttıler abısı olen arkadasımızın yanına bende annemden dolayı gıdemedım yapıstırdım resımlerıde onlar gelene kadar durcak artık ya ama bu resımlere baktıkca ben bıran once dıyete gerı donmek ıstıorum ya

sabah:5yk menemen,2dlm siyah ekmek
öğle:2 kase çorba
ara:16 gr bitter çikolata,yarım bardak süt
akşam:1 kase çorba,1dlm ekmek,3yk kurubiber yemeği,salata
arada yiyeceğim:1 porsiyon meyve,süt

haklısın canım çok sık acıkıyrm ama abarttığımda çooook oluyr
hadi bakalım ikizlerin olurmuş bideeeeee
ne güzeln canım motive edici şeyler yapmış dr duvara asmasanda günde bi kere bak hadi bakalım

canım bence geri alacam korkusuyla hareket etmeee normal yeme şeklini yaz sen sorun değil alsanda asıl kilon çıkar ortaya o zaman resimleride istersen dolabının içine yapıştır ,olmadı elbiseyle kapatılacak şekilde arka yüze yapıştır çeker öçeker bakarsın yade defter kapağına iç kısımdan olabilir defterlerimi görüyorlar dersen bir ajanda yap kendine özel çantanda tut hep onun içine yapıştır hatta diyet anılarını yaz e daha ne diyim

diyet günlüğü tutma olayaını tuttum ben. acaba" be"nd"1e d"e"1nes1semmi denesemmi diyecektim ama benim kızda yazıverdi ablası sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…