80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi akşamlar dileyerek menümü yazayım kızlar;
sabah:2 dilim kepekli ekmek,1 sahanda yumurta,laben,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:yok
akşam üzeri 5 gibi bir tavuk dürüm
çayın yanında bir avuç sarı leblebi,biraz saçma bir menü oldu farkındayım

Dün:Sabah 1 dilim kepek ekmekli tost,açık çay,salatalık,maydonoz.
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen:ıspanak yemeği ve yoğurt
Ara öğün:1 elma, 5 badem
Akşam:6 yemek kaşığı bezelye,2 köfte,salata.
Ara öğün:yeşil çay
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,mekik çekme,twister.

Bugünkü Menüm
Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates,salatalık açık çay.
Ara : yok
Öğlen:yok
gezmedeydim:5 tane mercimekli köfte,2 dilim kek
Akşam:yok
Ara:açık çay,maden suyu.
bulgur şişirdi beni belli bir müddet yememeyi düşünüyorum:)
Dışarda yürüyüş 30 dk.

yaaa ama sende miş eskişehirdesinnn bende eskişehirde yaşamak yaşlanmak istiyorummmmmm:)))

slm kızlar bugün miğdem birazcık iyi oldu ama gene saçma bir menü oldu yarın diyetisyen günü bakalım ne diyecek bana :18:

menüm

sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin domates

ara yok
öğlen 1 küçük kase muhallebi
ara yok
akşam 1 küçük tabak bulgur pilavı 4 parça et salata yogurt eşim zorla yedirdi
ara yok

1 litre su spor yok hastalık çok

yaaa ama sende miş eskişehirdesinnn bende eskişehirde yaşamak yaşlanmak istiyorummmmmm:)))

iremcim tedaviye başlıyormuşsun umarım çok güzel şekilde sonuçlanır Rabbim gönlüne göre versin

diyetisyene gitmene çok sevindim canım resim işi çok güzelmiş bende istiyorum şimdi resim çekilmeyi hiç sevmiyorum ama çıtır olunca fotomodel olucam

sabah saat 06iki dilim cukulatali ekmek
saat 11:00: sahanda 2 yumurta,bir iki catal peynir vede 2 dilim ekmek
ögle..yok..nasil olsun..ya herif bu hafta erkenci..onla kahvalti yapiyorum.10-11 arasi tekrar acikiyorum..kizimla ikinci kahvaltiyi yapiyoruz..öglede arada kayyniyor.ara ögünlerim bu hafta hic olamadi..cok ypgunum valla elime gecmiyor yemek:))
aksam:bir tabak pism.patates sogan biber türlüsü ama biraz yagliydi..bir iki kasik pilav,,bir tabak salata
veeeeeee bir litre su..sonunda suya basladim nihayet
bu arada tartida bir yanlislik yoksa bir kilo gitmis..bütün hafta yedim acikcasi..pek diet yaptim denemez ama bir kilo gitmis..sanirim bu giden kirmizi kart siskinligi..bence ben vermedimde almadimda bu hafta..ama taartida eksik cikacagi icin cantadan kurtuldum:)))))

canim benim sana cok tsk ederim destegin icin ilgin icin buradan ayrilmayacagim zaten sadece yüzüm yok diye gelemiyorum...

canımm menü yazmayınca daha çok dağıtıyorr insannn bugün menülerii görmekk istiyorummmmmmm listeye de gireceksin tamam mıııı en az 3 gününkini yazzz

Elma Sekerimm güzelligim tamam paylasayim ama inan yüzüm yok gülüm ya:)

• menüm
  • iki tas kahve. kasar peyniri,ayva receli .iki dilim ekmek
  • öglen iki tabak bulgur ,yogurt .salata
  • ara latte machitto.
  • aksam sicak cikolta üzerine cilek ,alti tane kacamagim ..birde bir tabak cekirdek
bugün cok berbati artik yarina telafi ederim.

bu haftaki menülerim
Pazartesi:
sabah-2 dilim kepekli ekmek arasi tavuk gögsü
ara-1 elma
ögle:arasi krem peyniri ile doldurulmus tavuk gögsü sarmasi yaninda haslanmis brokoli ve karnibahar
ara:kepekli sandvic arasi beyaz peynir ve 1 portakal
aksam yok
3 litre su ve yesil cay
Sali:
sabah-cok tahilli sandvic arasi hindi gögsü
ara:2 havuc
ögle-kepekli sandvic arasi tavuk gögsü
ara:1 portakal
aksam:yarim tabak pilav,3 köfte ve salata
ara-misir cipsi
3 litre su ve yesil cay
1 saat plates
carsamba:
sabah-cok tahilli sandvic arasi beyaz peynir
ara-1 havuc,1 elma
ögle:kepekli sandvic arasi tavuk
ara-1 portakal
aksam:1 tabak bulgur 2 köfte ve yarim tabak taze fasulye
3 litre su ve yesil cay
1 saat step aerobik
persembe:
sabah:2 dilim cok tahilli ekmek kasar peyniri
ögle:koca bir canak irmik puddingi
ara:kellogs cikolatali k bar
aksam:2 koca kase tarhana corbasi yaninda 3 dilim cok tahilli ekmek
yatmadan önce 3 dilim cok tahilli ekmek üstü dilim kasar
2 litre su yesil cay

bugün hepsinden berbat görünüyor...ipin ucunu kacirdikca kaciriyorum.bir toparlana bilseydim

sabah : bir dilim ekmek dört adet suda pişmiş sucuk üç zeytin süt
ara: şekersiz çay
öğle : yagsız tavada pişmiş iki parça tavuk adana
domates söğüş bi bardak yarım dilim ekmek
ara : süt
etipuff
akşam : üç yk ıspanaklı yumurta ,bir yk yogurt bir bardak zero kola( huyum degldi eşim gtmiş almş zero die içıorm ama btti zaten bi daha aldırmıcam)
spor : 40 dk fitness esneme

hoca gecen hafta gtmedgm içn mekik aletine gecrtmedi bu hafta koşa koşa gdyrm her gun gttm pazartesi mekiğe ve başka degşk aletlere gecicem bi de danslı fitness seansına sa kalcmm

geçmiş olsun cnmm

günaydınlar

dünkü menü

sabah:2 dilim ekmek+2 kk krem peynir+çay
ara:-
öğle:1 kase çorba+2 kadınbudu köfte-yanında domates biber+5 kaşık kadar makarna
ara:yrm çay tabağı kadar beyaz leblebi-yeşil çay
akşam:1 kase mercimek+5 kaşık kadar pırasa+3 kaşık yoğurt+1 dilim ekmek
ara:ıhlamur

cnm rica ederim. biz her zaman senin destekçiniz siz de benim destekçimsiniz. bunu bilmek çok güzel. sen çok sıkı diyet yapıyordun. ben hep menülerini takip ediyordum ama yeni ve tecrübesiz olduğum için yorum yapmıyordum. çok sıkı diyet yaptığın için bu yediklerin sana fazla gelmiş. ama çok abartı deil. azıcık kaçmış. hiç moralini bozma. sen düzeltirsin. hemen başla ama:))

kızlar cumamız mübarek dualarımız kabul olsun kimin gönlünde ne muradı varsa GÜZEL ALLAHIM hayırlısyla nasib eder İNŞALLAH

dünkü menüm

sabah 1 bardak ılık su

kahvaltı 3 tane galeta 2 dilim peynir ve yeşil cay

öylen 1 tabak ıspanak 1 kase yogurt

akşam 1 tabak mantar corbası 1 tabakda pazı dolması dolmanın içi bulgurlu o yüzden kalorisi düşüktür diye tahmin ediyodum ama deyilmiş galiba 1 kasede yogurt

2 kasık cıkolata buzdalabında cikolata kutularını düzlüyodum görünce 2 kaşık yedim

slm kızlar. ben haftasonu bildirim yapamayacağım netim yok evde. bugünden yapıyorum o yüzden.

bildirim
başlangıç: 82
geçen hafta: 73,800
bu hafta: 72,400
bu hafta giden: 1.400
toplam giden: 9,600

ya ıns cıtır oluruz ya valla bende pek sevmıom resım cekılmeı su halımle ya

slm kızlar. ben haftasonu bildirim yapamayacağım netim yok evde. bugünden yapıyorum o yüzden.

bildirim
başlangıç: 82
geçen hafta: 73,800
bu hafta: 72,400
bu hafta giden: 1.400
toplam giden: 9,600
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin bu gidişte yaza çıtır hatun olarak gireceksin

ya ıns cıtır oluruz ya valla bende pek sevmıom resım cekılmeı su halımle ya

kim seviyoki bu haliyle fotoğraf çektirmeyi ben foto.çektireceğim zaman hemen karnımı içime çekiyom yoksa bir mide bir göbek çıkıyo ki hiç sormainşallah kilo verdiğimizde gerek kalmayacak bunlara.

selam kizlar gününüz nasil gidiyo.benim ki si nasil da sikintili ya..canim hep bir seyler yamak istiyo .ama irademe sahip cikicammmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…