eskişehirdeyim ya ama bu kadın aynadan deıl ya randevu aldıgımız an montumu cıkarttılar resmımı cektıler sonra ıcerı gırdım dıetısyencıgım bana aa bana bu kısının gırceını solemıslerdı dedı bende kendımı ole gorunce bı guldum cok hosuma gıttı ya keske bende o resım gıbı hemen ıncecık olsam dedım ya
yaaa ama sende miş eskişehirdesinnn bende eskişehirde yaşamak yaşlanmak istiyorummmmmm:)))
eskişehirdeyim ya ama bu kadın aynadan deıl ya randevu aldıgımız an montumu cıkarttılar resmımı cektıler sonra ıcerı gırdım dıetısyencıgım bana aa bana bu kısının gırceını solemıslerdı dedı bende kendımı ole gorunce bı guldum cok hosuma gıttı ya keske bende o resım gıbı hemen ıncecık olsam dedım ya
cnm ben daha önceki diyet sandığım diyetlerimde dağılınca bırakırdım 1 verdiysem 2 alırdım. burası bana dağıldığımda toplayabileceğimi öğretti. bence hemen topla. hatta öğlen bozdun mu akşama tekrar diyete başla. hiçbir şey kaybetmezsin. çünkü gelen kilolar yeni, oturmamış oluyor hemen de gider.. biz bunu başarabiliriz. bu kilolara dermansız dert değil neticede, azıcık azim. sen harika bi diyet yapıyorsun ve azimlisin bence. hadi hemen toparla.. YAPABİLİRSİN.
canımm menü yazmayınca daha çok dağıtıyorr insannn bugün menülerii görmekk istiyorummmmmmm listeye de gireceksin tamam mıııı en az 3 gününkini yazzz
slm kızlar bugün miğdem birazcık iyi oldu ama gene saçma bir menü oldu yarın diyetisyen günü bakalım ne diyecek bana :18:
menüm
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin domates
ara yok
öğlen 1 küçük kase muhallebi
ara yok
akşam 1 küçük tabak bulgur pilavı 4 parça et salata yogurt eşim zorla yedirdi
ara yok
1 litre su spor yok hastalık çok
bu haftaki menülerim
Pazartesi:
sabah-2 dilim kepekli ekmek arasi tavuk gögsü
ara-1 elma
ögle:arasi krem peyniri ile doldurulmus tavuk gögsü sarmasi yaninda haslanmis brokoli ve karnibahar
ara:kepekli sandvic arasi beyaz peynir ve 1 portakal
aksam yok
3 litre su ve yesil cay
Sali:
sabah-cok tahilli sandvic arasi hindi gögsü
ara:2 havuc
ögle-kepekli sandvic arasi tavuk gögsü
ara:1 portakal
aksam:yarim tabak pilav,3 köfte ve salata
ara-misir cipsi
3 litre su ve yesil cay
1 saat plates
carsamba:
sabah-cok tahilli sandvic arasi beyaz peynir
ara-1 havuc,1 elma
ögle:kepekli sandvic arasi tavuk
ara-1 portakal
aksam:1 tabak bulgur 2 köfte ve yarim tabak taze fasulye
3 litre su ve yesil cay
1 saat step aerobik
persembe:
sabah:2 dilim cok tahilli ekmek kasar peyniri
ögle:koca bir canak irmik puddingi
ara:kellogs cikolatali k bar
aksam:2 koca kase tarhana corbasi yaninda 3 dilim cok tahilli ekmek
yatmadan önce 3 dilim cok tahilli ekmek üstü dilim kasar
2 litre su yesil cay
bugün hepsinden berbat görünüyor...ipin ucunu kacirdikca kaciriyorum.bir toparlana bilseydim
yaaa ama sende miş eskişehirdesinnn bende eskişehirde yaşamak yaşlanmak istiyorummmmmm:)))
iremcim tedaviye başlıyormuşsun umarım çok güzel şekilde sonuçlanır Rabbim gönlüne göre versin
diyetisyene gitmene çok sevindim canım resim işi çok güzelmiş bende istiyorum şimdi resim çekilmeyi hiç sevmiyorum ama çıtır olunca fotomodel olucam
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin bu gidişte yaza çıtır hatun olarak gireceksinslm kızlar. ben haftasonu bildirim yapamayacağım netim yok evde. bugünden yapıyorum o yüzden.
bildirim
başlangıç: 82
geçen hafta: 73,800
bu hafta: 72,400
bu hafta giden: 1.400
toplam giden: 9,600
ya ıns cıtır oluruz ya valla bende pek sevmıom resım cekılmeı su halımle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?