- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
selam kizlar gününüz nasil gidiyo.benim ki si nasil da sikintili ya..canim hep bir seyler yamak istiyo .ama irademe sahip cikicammmmm..
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin bu gidişte yaza çıtır hatun olarak gireceksin
kim seviyoki bu haliyle fotoğraf çektirmeyi ben foto.çektireceğim zaman hemen karnımı içime çekiyom yoksa bir mide bir göbek çıkıyo ki hiç sormainşallah kilo verdiğimizde gerek kalmayacak bunlara.
ii dielim de ii olsun cnm. bence hepimiz bişiler yemek istiyoruz. çünkü hem az gıdayla hem de çok severek yediğimiz şeylerden uzak bir beslenme yapıyoruz ve yapmak zorundayız. cnm kendimizi biraz sıkmalıyız. yazı düşün. incecik her istediğimiz kıyafeti giyebilğimizi düşün ne kadar güzel. bu mutluluğu hiçbir yemek bize vermez bence. böle düşün iradene sahip çık. bunu yapabilecek güç var sen de bunu asla unutma. boşver birkaç ay da yemeyelim. biz iradeliyiz bunu yapabiliriz cnm..
ay canim benim cok sagol.. tesekkur ederim .bazen de sadece can sikintisindan bir seyler atistirmak istiyoruz .yemeyin ce de bosluk hissediyoruz kendimiz de .aman bosver .sen evleniyodun degilmi ,dügün hazirliklarin basladi mi . yava yavas ceyiz hazirliyosundur degilmi .ne güzelll her sey istedigin gibi olur.
sen de saol cnm:) rica ederim. can sıkıntını yemekle değilde başka şeylerle gidermeye çalış. mesela bi hobi edin kendine ya da oyun oyna. alışveriş sayfalarını gezin kıyafetlere bak(bu çok motive edici). mesela ben bugün standart beden bi hırka, bir de bluz aldım. böle bişiler yapabilirsin. ewt cnm eylülde Allah nasip ederse düğün. hazırlıklara başladım ewt. ama memlekette olmayınca zor oluyor. çeyizimi netten dizdim resmen:)) hiçbirine dokunamadım henüz hepsi memlekete gidiyor. inşallah beğenirim:)) al al da bitmiyor. tatlı telaş ama bazen yoruyor beni. neyse bunların sonu güzel olsun inşallah:))
işalllahhhh canım yaaa
ağzından bal damlıyor şekerimmmmmm
aminnnnnnnn
ayyyyyyyyy inanmıyorummmm nasıl bi fırsatı kaçırmışımmmmmm iyi ama ben senin aramanı bile görmedimmm benim bu tel kafayı yediiiiii kaç gibiydi acaba uzun süre dışarda oturdum aslında acaba yemekhaneye girdiğim zaman mı wallla çok üzüldümmm tühhhhhhhhhhh
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin bu gidişte yaza çıtır hatun olarak gireceksin
kim seviyoki bu haliyle fotoğraf çektirmeyi ben foto.çektireceğim zaman hemen karnımı içime çekiyom yoksa bir mide bir göbek çıkıyo ki hiç sormainşallah kilo verdiğimizde gerek kalmayacak bunlara.
kızlarrr yarın akupuntura başlıyorum.diyetisyene gittim normalde bu kadar kilolu olmaman gerekiyo ama metabolizman çok yavaş olduğu için kilolusun dedi.akupunturu araştırdım metabolizmayı hızlandırıyo veee bendee yarın başlıyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?