80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar gününüz nasil gidiyo.benim ki si nasil da sikintili ya..canim hep bir seyler yamak istiyo .ama irademe sahip cikicammmmm..

ii dielim de ii olsun cnm. bence hepimiz bişiler yemek istiyoruz. çünkü hem az gıdayla hem de çok severek yediğimiz şeylerden uzak bir beslenme yapıyoruz ve yapmak zorundayız. cnm kendimizi biraz sıkmalıyız. yazı düşün. incecik her istediğimiz kıyafeti giyebilğimizi düşün ne kadar güzel. bu mutluluğu hiçbir yemek bize vermez bence. böle düşün iradene sahip çık. bunu yapabilecek güç var sen de bunu asla unutma. boşver birkaç ay da yemeyelim. biz iradeliyiz bunu yapabiliriz cnm..

teşekkür ederim cnm saol. ben inanıyorum hepimiz zayıflayıp yazı öle karşılıcaz. birlikten kuvvet doğar:)

bugünkü menüyü de yazayım yarın giremeyebilirim:))

sabah:2 dilim ekmek+2 kk peynir +çay
ara:1 light süt+yeşil çay
öğle:4 kaşık pilav+4 kaşık kadar etli nohut+cacık
ara:1 küçük elma+beşibiyerde çay
akşam:çorba+salata+yoğurt ve 4 kaşık kadar da sebze yemeği planlıyorum.

haftasonu gene geldi kızlar. ama artık diyete alıştık di miiii??? yani kaçamak yokkkkkkkkk. nisanda geldiii. daha da sıkcaz artık. inş pazar günü hepiniz istediğiniz rakamları görürsünüz tartıda inşş.. bugünkü menüm:
sabah: 1 kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, kk peynir, 3 zeytin
öğlen: 1 kase havuçlu bezelye yemeği, 1 elma (yoğurt yiyemedim elma şekeri kızmak yok:))
ara: elmamı öğlen yedim
akşam: 1 kase kapuska, 3 kaşık yoğurt
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa yeşilçay, 2 bardak şekersiz çay
haftasonu yokum malum net yok evde. ii tatiller hepinize.

ay canim benim cok sagol.. tesekkur ederim .bazen de sadece can sikintisindan bir seyler atistirmak istiyoruz .yemeyin ce de bosluk hissediyoruz kendimiz de .aman bosver .sen evleniyodun degilmi ,dügün hazirliklarin basladi mi . yava yavas ceyiz hazirliyosundur degilmi .ne güzelll her sey istedigin gibi olur.

aycacım boşluktan da atıştırıyoruz can sıkıntısından da.boğazımıza düşkünüz iştahımız da açık.
nefisle mücadele etmek zor ama imkansız da değil.
işte burada birbirimize destek olarak diyetlerimize devam etmeye çalışıyoruz canım.dönem dönem hepimiz aşırı yeme eğilimine giriyoruz.sen de böylesin anladığım kadarıyla bir kaç gündür.topiğe sık sık uğra.başarı öykülerini filan oku.işe yarıyor.

sen de saol cnm:) rica ederim. can sıkıntını yemekle değilde başka şeylerle gidermeye çalış. mesela bi hobi edin kendine ya da oyun oyna. alışveriş sayfalarını gezin kıyafetlere bak(bu çok motive edici). mesela ben bugün standart beden bi hırka, bir de bluz aldım. böle bişiler yapabilirsin. ewt cnm eylülde Allah nasip ederse düğün. hazırlıklara başladım ewt. ama memlekette olmayınca zor oluyor. çeyizimi netten dizdim resmen:)) hiçbirine dokunamadım henüz hepsi memlekete gidiyor. inşallah beğenirim:)) al al da bitmiyor. tatlı telaş ama bazen yoruyor beni. neyse bunların sonu güzel olsun inşallah:))

alisveris sayfasimi ahh ahhh bir hafta dan beri internetten bir seyler ismarlayip duruoyrum zaten .az önce de trenccoat ceket ismarladim . insallah iyi bir sey cikar .resimde gördügün gibi de olmuyor.gecen ler de gece elbisesi ismarladim.dekoltesi cok acikti .esim kesinlik le giydirmem dedi .hemen geri gönderdim. yarim gün calisiyorum zaten ben . hobi ye zaman mi kaliyo . dinlenirken tv karsinda aburlar cuburlar kilo aldirdi ..

İyi akşamlar,
Dünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz beyaz peynir
1 yk lor (baharatlı)
3 çeri domates
2 zeytin
3-4 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
Karışık yeşillik
Öğle:
200 gr. yoğurt
2-3 lokma peynir-ekmek
2 yeşil zeytin
Ara:
10 beyaz leblebi
Akşam:
2 lokma pizza
Ara:(gezmede)
1 peynirli börek
1 lokma lorlu kek
1 portakal
1 elma

2 lt su
şekersiz çaylar

gripten başını kaldıramayan zavallı ben'in bugünkü menüsü kızlar((
sabah:2 dilim kepekli ekmek,1 yumurta,labne
ara:1 elma
öğle:1 dilim ekmek,biraz labne,3 patates kızartması
akşam:6 yk patlıcan-patates musakka,sadece 1kaşık pilav,salatalık-domates

canım salı akşam üstü beşi gecerek..hani son nöbetindi ya uğrayayaım demiştim..bahçede biraz bekledim de sen açmayınca girip sormaya cekindim...

sabah:3dlm ayva reçelinin ayvasından,2dlm peynir, 2dlm ekmek, domates, salatalık
öğle:yok ( saati kaçırdım )
ara:1 sıcak çikolata,1 elma
akşam:1 kase ıspanak çorba,3yk pilav,3yk menemen,yarım kase yoğurt,patates yemeğinden 1 ufak dlm patates 1 kuşbaşı et
araya kalan:1 porsiyon meyve,1 bardak süt

bugun duzenli degl menum kızlar çünkü sabah kan tahlili verdm o yuzden aç başladm resmn gune bu da bana yaramıo aslnda şöyle bakrsak kahvaltıa çok alşmş o kadar zor geldi ki açlk demek ki duzen otrmş artık boyle dvm etcekk
sabah : yok
önbir gibi : az işkembe çorbası ( yarım kase ) altı dilim kadar ( yarım porsyona gelıo hemen hemen ) kıymalı pide ayran salata
ara : yarım kase üzüm leblebi fındık badem
akşamustu bir kakaolu puding ( danonelerden deli gibi tatlı istıo cnm bata az kaldı ondan sanrm )
akşam : fırında pişmiş zeytinyaglı kabak ve patates yogurtla brlkte
ara : btki çayları
bir yeşil elma
spor : yok

bugğnkü menüm

sabah 2 dilim ekmek 1 dilim b.peynir domates 4 zeytin

ara 1 küçük muz

öğle 3 ymk k.bakla yemeği 3 ymk. yoğurt 1 dilim ekmek

ara 1 elma
1 küçük muz

akşam kıymalı patates yemeği 4 ymk k.
2 ymk k.bulgur pilavı
3 ymk k.yoğurt

ara 10 tane fındık yiyeceğim

2 lt su 2 fincan y.çay

ıns ya o adar ınsan basarıo bızde basarcaz ıns ya ama ben artık dıet yapmak ıstıom ya yeetr ya valla canım ıstemıo ama doktorun bıldıgı vardır dıo annem fılan o yuzden yapmıom dıet ama su hafta cabucak gecsın ya

sabah: 2 bardak su ve 2 kayısı
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim peynir ile yağsız tost
ara:yok
öğlen:bir kase mercimek çorbası balık ve bir dilim ekmek ile 1 kibrit kutusu kadar helva
ara:2 ekmek 2 salam
akşam:3 porsyon et kadar kavurma salata ve bir dilim ekmek
gece:2 meyve 2 ceviz ve bir süt kaldı..
spor yok..

kızlarrr yarın akupuntura başlıyorum.diyetisyene gittim normalde bu kadar kilolu olmaman gerekiyo ama metabolizman çok yavaş olduğu için kilolusun dedi.akupunturu araştırdım metabolizmayı hızlandırıyo veee bendee yarın başlıyorumm :)

hayırlı olsnn cnm inşş sonucunu da ii bi şeklde alrsn kısa zamanda ben inanıorm akapuntura uzmanına denk gelnce klo veren oluo oldkça ...ben de btksel bi gıda takvyesi düşnuorn nasipse ve hayırlıysa kullancam inşşş...

• sabah 1 bardak su, iki tas kahve. bir brotchen ,ufak hazir kek
  • öglen iki dilim ekmek ,kasar peyniri, cay
  • ara türk kahvesi
  • aksam bir tabak mercimek corbasi ,bir tabak bamya yemegi ,iki dilim ekmek, bes kasik un helvasi.salat
  • 1 saat yürüyüs
  • 1 litre su
    [/LIS

herkese ii akşamlar millet nasılsınız bakalım kızım baya hasta bugünde gidemedim okula hiçbişey yemiyo sürekli emiyo ve ben sürekli acıkıyrm büyüynce artık az buz şeylede doymuyo içimi sömürüyo resmen abrttım yine k.hidratı ama ayakta duramyrm yorgunluktan o yüzden enerjiye ihtiyacım var sürekli omzumda hanfendi
bugünkü menüm:

sabah6.00:1 dilim ekmek arası salam

kahvaltı10.00:2 dilim ekmek 5-6 çatal patates peynir zeytin domates 1yumurta 2 b çay

öğle14.00:az patates yemeği salata tavuklu pilav 7 kaşık

akşam19.00:yoğurt çorbası salata 5 kaşık makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…