kızlarrr yarın akupuntura başlıyorum.diyetisyene gittim normalde bu kadar kilolu olmaman gerekiyo ama metabolizman çok yavaş olduğu için kilolusun dedi.akupunturu araştırdım metabolizmayı hızlandırıyo veee bendee yarın başlıyorumm :)
canım kendini atmaya gerek yok biz burdayız gel hep birlikte zayıflayalım inanırsan olur :) hem ortak yönümüzde var bende nişanlımla birlikte zayıflıyorum :)Merhabalar, yeni katıldım aranıza, yani foruma yeni katıldım, yoksa 80-89 kilo aralığındakilere katılalı 1 seneyi geçti...
65'lerden 85'lere çıktım..Boyum da 1.69... Eşim de benle birlikte 20 kilo aldı.. Artık bi dur demek istiyoruz ama belli bi disiplin altına giremeyince olmuyor..
Buradaki paylaşımı, desteği ve gerekirse sopayla kovalama tarzında disiplinli yardımlaşmayı görünce belki bene de iyi gelirsiniz dedim..
İnşallah hep birlikte dal gibi olur, öyle de kalırız bundan sonraki hayatımızda..
Zaten depresyonu atlatamadım, ya kendimde değişiklik yapıcam ya da kendimi şuracıktan atıcam.. Evet saçma ama iç sıkıntısı her şeye kadir!
Sevgiyle...
hayırlı olsnn cnm inşş sonucunu da ii bi şeklde alrsn kısa zamanda ben inanıorm akapuntura uzmanına denk gelnce klo veren oluo oldkça ...ben de btksel bi gıda takvyesi düşnuorn nasipse ve hayırlıysa kullancam inşşş...
süpersin canım tebrik ederimmmmkızlar bildirimimi şimdiden yapıcam yarın yokum..
başlangıç 88
geçen hafta 80.90
bu hafta 80
giden 900 gr
toplam giden 8
hedef 80 ilk hedefime ulaştım :))
spor yok
of kızlar ya bugun tartıldım ve resmen ben eskı kıloma gerı donuorum ya aradım dıetısyenı soledım ben dıette devam etmek ıstıorum sırf sız oncekı gıbı ye dedınız dıe yıyorum yeter yazdım kac gundur yetmez mı dedım oda metobolızmanın calısmasına ne tur yıycekler sevdıgıne hangı ogunde daha cok yedıgıne ve saglıklı kılo vermen ıcın kac kalorılık dıet yapıcagını anlıyamayız dedı ya of tartıya cıktım 84 u bıle gordugum tartı bana bugun 87 yı gosteryo ya ve bole devam et dıo kadın bana ya napıcam bılmıorum ya keske gıtmeseydım dıetısyene dıorum suanda ya ah anne ah yao resımlere baktıkca bıran once ıncecık olup o halımı canlı gormek ıstıorum ben ya ve hazıranın 16 sına 2bucuk ay kaldı ya bu kadar zamanda ben 10 kılo bıle veremem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?