Merhabalar, yeni katıldım aranıza, yani foruma yeni katıldım, yoksa 80-89 kilo aralığındakilere katılalı 1 seneyi geçti...
65'lerden 85'lere çıktım..Boyum da 1.69... Eşim de benle birlikte 20 kilo aldı.. Artık bi dur demek istiyoruz ama belli bi disiplin altına giremeyince olmuyor..
Buradaki paylaşımı, desteği ve gerekirse sopayla kovalama tarzında disiplinli yardımlaşmayı görünce belki bene de iyi gelirsiniz dedim..
İnşallah hep birlikte dal gibi olur, öyle de kalırız bundan sonraki hayatımızda..
Zaten depresyonu atlatamadım, ya kendimde değişiklik yapıcam ya da kendimi şuracıktan atıcam.. Evet saçma ama iç sıkıntısı her şeye kadir!
Sevgiyle...
GÜZEL MENÜN CANIMSabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates,salatalık,açık şekersiz çay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen:2 kepçe tarhana çorba,yoğurt,salata.
Ara Öğün: 1elma
Akşam:2 kepçe çorba,6 yemek kaşığı mantar sote,salata.
Ara Öğün:Açık çay,yeşil çay.
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,mekik çekme.
menü biraz dengesiz olmuş canım azgibi geldi banadün sabah: iki kizarmis yumurta,3 zeytin -3-5 dilim peynir 3 dilim ekmek
ögle:bir kase corba
aksam:bir dilim pizza bir tabak salata
bugün sabah:
iki haslanmis yumurta,bir kase mercimek corbasi,recel peynir iki dilim ekmek
ögle:kahvaltiyi gec yazacagim icin ögle yok
aksam: 5-6 catal döner
bir kase cacik
dünkü berbat canım ama bugünde puding ve altı sarma olmasaymış keşkekızlar topikimiz çok sessiz olmuş
dünkü menüm
sadece ikindi arada 1 parça börek 1 küçük ekler yedim
bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek 6 tane sarma peynir açık çay
ara 1 küçük kase puding
öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 1 küçük tabak kuru fasulye 1 dilim ekmek salata
ara 1 bardak süt
2.5 litre su 15 dk lesli bugün biraz daha iyiyim kızlar nihayet
kek ve pilavın yanında ekmek olmasa ve çerez derken ne kadar oldugu önemliMerhabalar,bugün yine kaçtı,akşam yemek vardı,mecburen gittik ve diyet de gitti tabii.Tam da tartılma öncesi kötü oldu.
Bugünkü menüm;
Sabah-Öğle:
1 dilim denge ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz beyaz peynir
3 çeri domates
2 zeytin
3-4 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
Karışık yeşillik
Ara:
1 portakal
2 dilim havuçlu kek
Akşam:
ordövr tabağı
1 dilim ekmek
2 yk pilav
kızarmış tavuk(kalçalı but)
Meyve tabağı
karışık çerez
Sadece bol su
2 lt su
şekersiz çaylar
güzl canımGÜNAYDIIIINNNNNNNNNNNNN HERKESE...
HAVA KAPALI AMA İÇİMİZ AYDIN OLSUN..
Dünkü menüm;
sabah
sucuklu yumurta 2 d.ekmek
zeytin azıcık bal
ara
c.flakes
öğle
sebze yemeği 1 kepçe çorba
yoğurt
2 d.ekmek
ara
meyve
akşam
sebze yemeği
salata
yoğurt
2 d.ekmek
ara
siyah kuru üzüm leblebi
kahve
meyve
oşgeldMerhabalar, yeni katıldım aranıza, yani foruma yeni katıldım, yoksa 80-89 kilo aralığındakilere katılalı 1 seneyi geçti...
65'lerden 85'lere çıktım..Boyum da 1.69... Eşim de benle birlikte 20 kilo aldı.. Artık bi dur demek istiyoruz ama belli bi disiplin altına giremeyince olmuyor..
Buradaki paylaşımı, desteği ve gerekirse sopayla kovalama tarzında disiplinli yardımlaşmayı görünce belki bene de iyi gelirsiniz dedim..
İnşallah hep birlikte dal gibi olur, öyle de kalırız bundan sonraki hayatımızda..
Zaten depresyonu atlatamadım, ya kendimde değişiklik yapıcam ya da kendimi şuracıktan atıcam.. Evet saçma ama iç sıkıntısı her şeye kadir!
in canım aramıza depresyona girmk hiçbişeyin çaresi dğl boğazımızı tutmk yeterli
Sevgiyle...
vardır bi bildiği cnm abartmadan deam etof kızlar ya bugun tartıldım ve resmen ben eskı kıloma gerı donuorum ya aradım dıetısyenı soledım ben dıette devam etmek ıstıorum sırf sız oncekı gıbı ye dedınız dıe yıyorum yeter yazdım kac gundur yetmez mı dedım oda metobolızmanın calısmasına ne tur yıycekler sevdıgıne hangı ogunde daha cok yedıgıne ve saglıklı kılo vermen ıcın kac kalorılık dıet yapıcagını anlıyamayız dedı ya of tartıya cıktım 84 u bıle gordugum tartı bana bugun 87 yı gosteryo ya ve bole devam et dıo kadın bana ya napıcam bılmıorum ya keske gıtmeseydım dıetısyene dıorum suanda ya ah anne ah yao resımlere baktıkca bıran once ıncecık olup o halımı canlı gormek ıstıorum ben ya ve hazıranın 16 sına 2bucuk ay kaldıdiği ya bu kadar zamanda ben 10 kılo bıle veremem ya
kahvaltıda neden tart terh edysn cnm norml yasan daha ii olur benceperşembe
sabah
1 elmalı tart
1 yeşil çay
öğle
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
domates
akşam
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
1 çay bardağı süt
cuma
sabah
1 elmalı tart
1 yeşil çay
öğle
2 dilim çavdar ekmeği peynirli yağsız tost
1 bardak portakal suyu
akşam
1 kase mercimek çorba
yarım karnıyarık
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
ara
1 porsiyon tavuk göğsü ve 1 dilim baklava (bu sabah tartıda 80 i gördüm ödüllendirdim kendimi ama saati biraz ters oldu :)
öğlen çk az olmş canım ve sen braz fazla sıkıysn sanki sonra zorlanmakızlar bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
öğlen
1 diyet bisküvi
1 bardak süt
akşam
1 kase çorba
yarım kase yoğurt
salata
evt baya brbt olmş benim menülr gibikızlar ben bugün fena kaçırdım ama yazayım menümü
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim b.peynir
4 zeytin
ara yok
öğle dışarıdaydık 1 et döner dürüm ayran
akşam 1 tabak kısır ayran
fena batırdımbu haftasonu da böyle oldu gerçi 1 kg vermişim bende onun ödülü gibi oldu
tşk canımmeülr gzl canım ama sarmanın yanında pğlav olmasaymış ii olurdrkamile kizina cok gecmis olsun grip salgini var dikkat edin canim
yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz aramiza
dunku menumu yaziyim hemen
sabah 1 bardak ilik su
kahvalti 2 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir yesil cay
ara 1 elma
oylen 2 tabak mantar corbasi
aksam 2 tabak yayla corbasi
gece karnim acikti
1 kase yogurt tarcinli
bugunku menum
sabah 1 bucuk has.yumurta 2 dilim peynir 5 tane zeytin birazda helva
aksam 1 tabak yayla corbasi kitir ekmekli,4 tane sarma dolma,3 kasik bulgur pilavi, 1 tabak yumurtali karmibahar kivircik salata
simdide yesil cay
akşm yok ndn bide çikolata ne kdr bunlr önmli
- menüm sabah 1 bardak cay .peynir ,iki dilim ekmek,zeytin
- ara bir parca cikolta
- öglen bir tabak bamya yemegi ,salata
- meyva altin cilek altin tane .cilek üc dört tane .kivi
- türk kahvesi
- 1.5 litre su
bi ç kişinin menüsü yok elm şekeri sende dahil sallıymyz neeeeeeeekaptanlaaaaaaaar imama cemaat meselesine dönüyo cemaat şaşırdı yoldan çıkıyo iyice en baştada beeeeeeeeeeeen
Canım bende diyetisyene gittim ve bana böyle birşey demedi diyet listesi yazdı bünyeme göre.Bilemiyorum belki faydası olacaktır ileride az daha bekle bakalım baktınki olmuyor içine sinmiyor gitmessin.Bende diyetisyeni bıraktım kendi çabamla onun verdiği listeyi uyguluyorum çünkü kontrole gittiğim zaman çok bir değişiklik olmadığı için bende kendim sürdürmeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?