80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar,bugün yine kaçtı,akşam yemek vardı,mecburen gittik ve diyet de gitti tabii.Tam da tartılma öncesi kötü oldu.
Bugünkü menüm;
Sabah-Öğle:
1 dilim denge ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz beyaz peynir
3 çeri domates
2 zeytin
3-4 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
Karışık yeşillik
Ara:
1 portakal
2 dilim havuçlu kek
Akşam:
ordövr tabağı
1 dilim ekmek
2 yk pilav
kızarmış tavuk(kalçalı but)
Meyve tabağı
karışık çerez
Sadece bol su

2 lt su
şekersiz çaylar

Son düzenleme:

hoşgeldin canımm..umut ve karar ilk adım..inan gerisi geliyor..depresyon kilo yaptığı gibi kilo da deprsyon yapıyor..mesela ben çok disiplinli olamam..kaçamaklar olmasa bu kiloyu dA VEREMEZDİM sonrasında toparlanmayı bilmek lazım..hipotroidim var ayda ortalama 1-2 kg veriyorum..benim yerimde başkası olsa çoktan pes etmişti diyorum..AMA PES ETMEK YOK bu artık bir yaşam tarzı..bu topik seni motive edecektir..tekrar HOŞGELDİN..

hayırlı sabahlar kızlarr..
dün davetteydim yemek akşam 8 de yendi 10 da çay ve tatlı..dün sabah tartılmıştım ve davet sonrası 1 kg farketti neyse bildirimimi yazacağım
başlangıç: 89
geçen hafta: 76.9
bu hafta: 77.8
gelen: + 900
hedef: 67
boy: 1.70
spor yok..

günaydın kızlarnasılsınız bakalım buraya baya bi rehavt düşmüş iki gündür giremyrm benim kız elimi ayağımı bağladı iyice bu arada umutcum tşk ederrim
bakalım bildirimler nasıl olacak bu hafta pek oarlak olmayacak sanki listemi< ama olsun bakalım toparlarız inş

GÜZEL MENÜN CANIM

menü biraz dengesiz olmuş canım azgibi geldi bana
dünkü berbat canım ama bugünde puding ve altı sarma olmasaymış keşke
kek ve pilavın yanında ekmek olmasa ve çerez derken ne kadar oldugu önemli
güzl canım
oşgeld
vardır bi bildiği cnm abartmadan deam et
kahvaltıda neden tart terh edysn cnm norml yasan daha ii olur bence
kızlar bugünkü menüm

sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık

öğlen
1 diyet bisküvi
1 bardak süt

akşam
1 kase çorba
yarım kase yoğurt
salata
öğlen çk az olmş canım ve sen braz fazla sıkıysn sanki sonra zorlanma
evt baya brbt olmş benim menülr gibi
tşk canımmeülr gzl canım ama sarmanın yanında pğlav olmasaymış ii olurdr
  1. menüm sabah 1 bardak cay .peynir ,iki dilim ekmek,zeytin
  2. ara bir parca cikolta
  3. öglen bir tabak bamya yemegi ,salata
  4. meyva altin cilek altin tane .cilek üc dört tane .kivi
  5. türk kahvesi
  6. 1.5 litre su
akşm yok ndn bide çikolata ne kdr bunlr önmli

bi ç kişinin menüsü yok elm şekeri sende dahil sallıymyz neeeeeeeekaptanlaaaaaaaar imama cemaat meselesine dönüyo cemaat şaşırdı yoldan çıkıyo iyice en baştada beeeeeeeeeeeen

bi ç kişinin menüsü yok elm şekeri sende dahil sallıymyz neeeeeeeekaptanlaaaaaaaar imama cemaat meselesine dönüyo cemaat şaşırdı yoldan çıkıyo iyice en baştada beeeeeeeeeeeen

ayyy kamilecimmm sorma ölüyorummm yaaaaa dün kursa giderken bir iki damla yağmurr gördüm eve geldim direk yatak nefret ediyorummm bu huyumdan dışarı çıkmaya gelmiyorum hiç mecalim yokkk biraz kendime geleyim de menü bildirimlerini yazarım kim kaç gün yazmamışş öptüm diyecem ama sanada bulaşır :)

benım kuzenımde ıstanbulda dıetısyene gıttı cuma gunu onada bole bıse solenmemıs ya kadın dıet lıstesı yapmıs vermıs ya ben ılk defa bole bıse duydum ve gordum ama bı bıldıgı vardır ıns ya ben bole sadece zaman kaybedıom gıbıme gelıo ıns parasal dusunupte bır ay daha fazla gelsın dıe yapmıodur bunu ya bole bıde dıet yapma ısteımde korelcek dıe korkuyom ya

Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 76.3
Bu hafta:75.8
Giden:500
Toplam Giden: 8.2
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 40-42
Spor:200 dk fitness

slm kızlar hemen klio bildirimimi yapayım
Başlangıç: 85 kg
Geçen Hafta:80.7 kg
Bu hafta:79.7
Giden:1 kg
Toplam Giden:5.3 kg
Hedef: 65 kg
Boy: 167
Beden:42-44
Spor:120 dk yürüyüş

evettt artık 79 lara geldim çok mutluyum 80 lerde değilim artkkk

bu da benim bildirimim kızlar bu hafta beklediğimden çok verdim elh.umarım herkes içinde verimli bir hafta olmuştur.

Başlangıç: 86,4
Geçen Hafta: 82,8
Bu hafta:81,2
Giden:1600
Toplam Giden: 5,2kg
Hedef: 65
Boy: 163
Beden: 46
Spor:nerdeyse hiç yapamadım bu hafta hastalıktan ((

kilo bildirimim

başlangıç:80
geçen hafta:73
bu hafta:73.4
gelen:400g
hedef:65
spor yok
beden:42-44

Merhabalar,bende yine kilo artışı var,tam dikkat edeceğim derken,tamamen sapıtıyor ve artışa geçiyorum.Son günde böyle oldu,az vermişken 1 günde artıya geçtim.
kkkmevsim5,pofuduk sıcak ekmek olunca dayanamadım.Normalde 2-3 tane yerdim ama ancak bu kadar yapabildim.Çerez de 1 dolu avuçdu,hem de gece gece yendi.Yani kendim ettim kendim buldum oldu ne yazık ki.Artık bu haftaya kaldı.
Kilo Bildirimim:
Başlangıç: 91.2
Geçen hafta:59.5
Bu hafta: 60.5
Gelen:1
Toplam giden:30.7
Hedef: 57-58 arasında kalabilmek
Boy:1.65
Beden:38
Spor:yok​

aleyna:2gün
ayca:1gün
bahar27:1gün
burcum:yok
bdybdy:yok
blackroseimmortal:4gün
devran:1gün
duyum:tam
elmasekeri23:2gün
eranisa:3gün
gulselda:2gün
gyk:5gün
irongirl:1gün
kkkmevsim:2gün
masivam:1gün
misafir:3gün
serapes:1gün
sonundaoldu:1gün
suesue:1gün
umuts76:1gün
yesil034:1gün

tum kılo veren arkadaslar vallahı tebrık ederım hepınızı ya super darısı ıns benımde ve tum zayıflayabılmek ısteyenlerınde basına ya

iki hafta doldu herhalde baslangic 90 kilo...boyum 1.60 . ben regl oldugum icin ödem var vücudumda .. tabloya beni de alin. kan sekerim düstügü icin ciklolata iyi geliyo bana .yoksa tansion hep alt seviyelerde canim

dünkü menüm

sabaheynir zeytin domates 2 kaşık kabaklı ymurta 3 dilim ekmek 2 b çay

öğle:ıspanaklı yumurta salata çorba 2 3 dilim ekmek

ara:yarım portakal yarım elma

akşam:fırında patatesli tavuk salata yoğurt çorba 2 dilim ekmek

ya ben bu ekmekten ve şekerli çaydan bi türlü geçemedim eeee haliyle kilo falan veremyrm bi tavsiyeniz varmı bunlardan vazgeçme yolu olarak özellikle çaydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…