80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ne cabuk yazdiniz yaa
10 dk bakmadim
hehe
sevdemer ablam iyi etmissin, yap sporunu
baharnaz ablam nasilsin
yeni gelen arkadas hg

Gunaydın kıslar

nidam abla
burda sen benim rakibimsin tmm mi,
merve pek giremiyor buraya calistigindan dolayi
anca msn de aradabir yaziyorum onla.
KK da sen ol rakibim
gecemezsin beniii lülülülülülü

arkadaşlar birde bana kilo vermek için neler yapıyosunuz bitkisel çay vs içiyormusunuz söylerseniz sevinirim

Aylın lısteyı hazırlıyor oyuzden cvp yazamıycak
alnagme safra kesesınde taŞ varmıs oyuzden gelemıyor ve bır arada gelemıyecekmıs

sayfalar ammada birikmiş kızlar ben cumadan beri pek giremedim yazmıştım saat 4 gibi koaföre gittim aniden karar verdim röfle yaptırmaya 1 yıldır yapamamıştım...

sayfalar ammada birikmiş kızlar ben cumadan beri pek giremedim yazmıştım saat 4 gibi koaföre gittim aniden karar verdim röfle yaptırmaya 1 yıldır yapamamıştım...

okudum okudum bitirdim ama zorda olsa bi daha u kadar ara vermiycem .

aklımda kalan en büyük şey aylinciğimin anlattıkları ..yaşadığın kötü bir tecrübe olmuş güzelim ama çok doğru ve haklı bir karar vermişsin.iyiki dediğin gibi fazla uzamadan bitti.. ucunda çok acı çekmekte vardı ...ailelerin onayını almak ilerde mutlu olmak için çok önemli... çok mantıklı iradeli bir kızsın tebrik ediyorum üzüntünü paylaşıyorum canım ..mutlu olman için duaedicem daha çok yolun var :Saruboceq:

şimdi gerçekleri itiraf etme zamanı ki ben 2 gündür çok kaçamak yaptım buradan ayrı kalınca şimdi ciddi bir şekilde gardımı alıp başlıyorum hayırlı bir hafta olsun ne diyim...

bu arada liste yok dimi henüz.canım rakibem anca toplanıyorsundur eminim ..çok zor onca misafir ağırladın çünkü...

Dıkkattttttttttttttttttttttttttttttt

kızlar lıstede olmayanlar lutfen lısteye bakıp aylıne pm atsın baslangıc bugunkı kılosunu

bılgınıze

evet arkadaslar, handerya ablamizin vakti olmadigi icin, listeyi ben yapmaya karar verdim.
umarim kimseyi unutmamisimdir eklemeye. Yeni gelen arkadaslara simdiden basarilar dilerim. Bir yanlis yaptiysam lütfen söyleyin, listeyi tekrar güncelleyebilirim, veya birini unutuysam eklemeye, baksaniza kac kisi olmusuz, masallah, umarim bozulmaz, ve SIK SIK girip paylasimlar yapariz.
BAHARNAZ ablamm, senin nikine neden !!! yaptim diyim istersen lmaz:, 2 hafta boyunca vermemissin, aslinda listeden cikarilicaktin ama UYARIYIM dedim önce, herkes iyi okusun kaydirigubbakcemile3 , baska kim vermedi 2 hafta boyunca bilmiyorum, demek istedigim, 2 hafta vermeyen cikarilcak.
NESLIHAN :hooray: seni tebrik ederizzz, ilk haftan ve cok iyi vermissin, ama dikkat et her hafta olmasin bu, sagliksiz olur ablam.
Ve SEVVA, senide tebrik ederim, 2000gr vermissin, güzell, devam böyle.
Bu haftaki Listeyi cok beyendim, 0 li olanlar yeni gelenler cogunlukla, basarilar dilerim.
KI$$$ KI$$$$ edin $u KiLoLarii........

:lepi: alkisalkisalkis

Son düzenleme:

ablam benimmm Şeniz öptüm senii, üzülmüyorum merak etme hayirlisi be ablam sositososito

aylin ellerine sağlık güzelim

neslihan senide tebrik ederim

sagolun efendim yerimseniben
handerya ablam icin cok yük ise, ben yapabilirim listeyi, tabi evde güzellestiririm, su an i$te oldugum icin i$i gücü biraktim listeyi yaptim. i$ yerinden dogru takip edebiliyorum cumalari, not ediorum hemen, tekrar okumamak icin.
artik handerya ablamla anlasiriz, asistani olurum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…