Gunaydın kıslar
hoşgeldin evrasu şimdiden başarılar diliyorum.Aradığın destek ahanda tam burda yerine geldin arkadaşım.Ama bi bakıp kaçanlardan olmayacaksan destek sonsuz...
günaydın aylin evrasu nidam nasıl nasılsınız arkadaşlar
günaydın AYLİN EVRASU NİDAM NASIL nasılsınız arkadaşlar
sayfalar ammada birikmiş kızlar ben cumadan beri pek giremedim yazmıştım saat 4 gibi koaföre gittim aniden karar verdim röfle yaptırmaya 1 yıldır yapamamıştım...
okudum okudum bitirdim ama zorda olsa bi daha u kadar ara vermiycem .
aklımda kalan en büyük şey aylinciğimin anlattıkları ..yaşadığın kötü bir tecrübe olmuş güzelim ama çok doğru ve haklı bir karar vermişsin.iyiki dediğin gibi fazla uzamadan bitti.. ucunda çok acı çekmekte vardı ...ailelerin onayını almak ilerde mutlu olmak için çok önemli... çok mantıklı iradeli bir kızsın tebrik ediyorum üzüntünü paylaşıyorum canım ..mutlu olman için duaedicem daha çok yolun var :Saruboceq:
şimdi gerçekleri itiraf etme zamanı ki ben 2 gündür çok kaçamak yaptım buradan ayrı kalınca şimdi ciddi bir şekilde gardımı alıp başlıyorum hayırlı bir hafta olsun ne diyim...
bu arada liste yok dimi henüz.canım rakibem anca toplanıyorsundur eminim ..çok zor onca misafir ağırladın çünkü...
günaydın AYLİN EVRASU NİDAM NASIL nasılsınız arkadaşlar
aylin ellerine sağlık güzelim
neslihan senide tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?