80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben aynı kilodayım dostluklar. çok fena moralim bozuk. adet olamadım.bi ay geçti resmen. bi aydır adet gerginliği yaşıyorum.en azından kilo almadım. haftasonları aşırı yiyorum yaa tutamıyorum kendimi.

bozma moralini en azından almamışsın ama adet düzensizliği çok sinir bozucu bi doktora görün derim sürekli oluyorsa benim sürekli oluyor ..

menüm

sabah:1 yumurta peynir zeytin ve 2 b çay

ara-öğle:2 dilim ekmek arası salam 2 çatal makrna yoğurt

ara:2 kaşık sütlaç

akşam:2 balık salata 3 dilim ekmek

hımmm anladım girer girer ben doğum yaptıktan sonra 9 ay olmadım herkesin değişik oluyo 9 ay hamileyken 9 ayda doğumdan sonra alınganlıklarımdan eşim illallah etmişti :)
bende emziriyorum hla alınganım hala tripliyim veeeeeeee çooooooook acıkıyrm:18::18::18:

kızlar liste hazır ama umuts gülselda ve bir iki arkadaş yokkkk hadi kızlarrrr liste sıcak çabuk gelinnnn

Kilo Bildirimim geç oldu biraz kusura bakmayın:)

Kilo Bildirimi:
başlangıç:96
geçen hafta:85.1
bu hafta:84.2
giden:900 gr
toplam giden:11.800 gr
hedef:65-60
spor:Hemen hemen hergün 60 dk.Koşu bandında tempolu yürüme,twister ve mekik çekme

Sabah:1 dilim ekmek,tadımlık sucuklu yumurta,1 dilim peynir,domates,salatalık,maydonoz,açık çay şekersiz çay.
Ara öğün yok(kahvaltıyı geç yaptım bugün
Öğlen:mangalda 3 köfte büyüklüğünde ızgara tavuk,salata,yarım bardak fanta
Ara Öğün: Bir porsiyon karışık meyva(elma,portakal)
Akşam:2 kepçe çorba.
Ara Öğün:açık şekersiz çay.1adet tuzsuz etiform
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,mekik çekme.

baslangic:90.5
gecen hafta:79.8
bu hafta :78.1
giden 1700 gr
toplam giden:12.4
spor :yok​

bildirimi geç kaptığım için özür dilerim kaptancım.dün oğlum hastalandı.acildeydik epey bi.sonra akşam 8 gibi gireyim internete dedim internetimiz arızalı.baya bekledim düzelmedi.elimde olmayan sebeple seni beklettim yani:))

geçmiş olsun...iyi olmuştur umarım oğlun..çok güzel vermişssin canım gitsin gelmesi...

geçmiş olsun...iyi olmuştur umarım oğlun..çok güzel vermişssin canım gitsin gelmesi...

çokteşekkür ederim canım.ateşi vardı.tonsilit dedi dr.sabah da fena deildi.iğneleri var.onu kreşe yolladım ben işe geldim mecburen.
bu sabah biraz fazlaydı tartıda kilom ama ben dün tartıldığım rakamı yazdım.dünkü menüm iyi deildi çünkü.sen de güzel kilo vermişsin ben de seni tebrik edrim canım.

unutmadan dünkü menüyü de yazayım
sabah:1 omlet+2 dilim ekmek+2 kk peynir+domates vs.
ara:-
öğle:1 kıymalı pide+1 diyet kola+birkaç patates kızartması
ara:elma+1 kurabiye
akşam:yrm kase çorba+az az yoğurt,mantar,salata, 1dilim ekmek+2 çatal spagetti
ara:1 meyvel, soda+birkaç kraker -bisküvi+8-10 fındık fıstık.

menü hoş değil biliyorum ama dünkü koşuşturmanın içinde böyle saçmaladım.su çok az.yeşil çay yok.alışmışım bitki çaylarına içmeyince kendimi kötü hissediyorum.

günaydın kızlar.. kilo verenleri tebrik ediyorum. veremeyenler de bu hafta verir inş. bugün kendimi çokkilo almış gibi hissediyorum. halbuki hiçte kaçamak yapmıyorum. öğle arası bir tartılayım bakalım nolmuş. dünkü menüm
sabah: 1 yumurta, 1 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, 1 domates, 1 salatalık
öğle: yok(sabah geç yedim)
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa yeşil çay

günaydın arkadaşla
bende 2 gün giremedim dünki menüyü vereyim ne yediysem yazdım böyle daha iyi oldu en azından ne kadar fazla yediğimi gördüm.sabah tartıldığımda
84 geldim 87 le başlamıştım ama bana çok inandırıcı gelmiyor nedense:) inşallah bu pazar yarışmada 82 görürsem inanıcam bu hafta daha çok dikkat etmeyi düşünüyorum derken sabah iş yerinde arkadaşlar börek poğaça biraz yedim ve pişmanım yani....
menüm:
sabah 11 gibi 2 dilim ekmek, peynir, roka domates
saat 1 de bir avuç leblebi, 2 küçük fırınlanmış soğan ve bir kaç dilim patates, bir çay bardağı ayran.
saat 5 te bir tabak yeşil mercimek ve bir tabak kıymalı patlıcan, salata 2 dilim ekmek
saat 8 de bir hurma
11 bardak su ve 2 bardak yeşil çay

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnlaaaaaaaaaaar nasılsınız bakalım hanımlar güzel bi gün güzel bi hafta olsun inş bu hafta sıkıştırmam lazım inş güzel bi kilo veririm

canım ne kadar enerjiksin bugün :) hepimiz için geçerli olsun duan inş yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…