kilo bildirimi
başlangıç 86.9
geçen hafta 82 .4
bu hafta 81
giden 1.4
toplam giden 5.9
hedef 65
2 litre su spor yok
ben aynı kilodayım dostluklar. çok fena moralim bozuk. adet olamadım.bi ay geçti resmen. bi aydır adet gerginliği yaşıyorum.en azından kilo almadım. haftasonları aşırı yiyorum yaatutamıyorum kendimi.
ben emziriyorum ondan dizensiz herhalde yaa.doğum yapalı 4 ay olacak.anca düzene girer herhalde ama çok gerginim alınganım.
bende emziriyorum hla alınganım hala tripliyim veeeeeeee çooooooook acıkıyrm:18::18::18:hımmm anladım girer girer ben doğum yaptıktan sonra 9 ay olmadım herkesin değişik oluyo 9 ay hamileyken 9 ayda doğumdan sonra alınganlıklarımdan eşim illallah etmişti :)
baslangic:90.5
gecen hafta:79.8
bu hafta :78.1
giden 1700 gr
toplam giden:12.4
spor :yok
bildirimi geç kaptığım için özür dilerim kaptancım.dün oğlum hastalandı.acildeydik epey bi.sonra akşam 8 gibi gireyim internete dedim internetimiz arızalı.baya bekledim düzelmedi.elimde olmayan sebeple seni beklettim yani:))
geçmiş olsun...iyi olmuştur umarım oğlun..çok güzel vermişssin canım gitsin gelmesi...
günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnlaaaaaaaaaaar nasılsınız bakalım hanımlar güzel bi gün güzel bi hafta olsun inş bu hafta sıkıştırmam lazım inş güzel bi kilo veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?