evet canım enerjik olmalıyım çünkü iki geri bi ileri gitmekten bıktım bu hafta adam gibi bi kilo vermeliyimcanım ne kadar enerjiksin bugün :) hepimiz için geçerli olsun duan inş yaa..
özlettin kendini kız gel artık muhabbetlerini sensiz topik çok sessiz oldu valla hadi tekrar temposabah:bir kac adet kizarmis patates,yarim haslanmis yumurta,bir dilim balik üstünde sogan:)) 2 dilim ekmek
ögle: kahvaltiyi 11.30 da yapinca ögle arada kaynadi.
aksam(aksamda sayilmazdi saat ögleden sonra 3 tü:)): bir döner
gece: bir aktivia yogurt..
spor:75 dak.yürüyüs
bu hafta resmen kendimle inatlastim kizlar..esim yaza türkiyeye gidecegiz umudu verdi bana..is olmasada borc bulurum..bu yaz mutlaka gideriz dedi.neden baksan 10 kilo vermem gerek.3 ayda 10 koli cok normal olacak basarabilirsem eger:)) bakalim yürüyüsleri ve suyu fazlalastirdim.malesef bogazimi cok kisamiyorum..yani güncel hayatta ne pisiyorsa ondan götürüyorum..bu hafta 1400 vermis gibi görünüyorum ama kirmizi kart siskinligim vardi..bence giden sadece o..ama beni görenler artik ne yaptinda böyle zayyifladin demeye basladilar..pantolonumun dögmesini geri aldim bu hafta..gercekten icin icin seviniyorum.aslinda iki aydir buradayim..3 ayda olmus olabilir tam emin degilim ama:)) verdigim cok kilo degil bu iki ay icinde sadece 80 lerden kurtuldum..vede ilk defa bu sabah 76.9 u gördüm..birgün öncesinden farkeden sadece 200gr bana 20 kilo gibi mutluluk verdi..daha bir hirslandim..son zamanlarda cok görüsemedik..burada okullar iki haftalik tatile girdi..görümcemler dükkan aciyorlar..nerdeyse hergün sabahtan gidiyoruz aksam gec saate kadar oradayiz..bu persembe acilis var..bitiyor bu telasta dolayisiyla.artik bol bol görüsürüz..
beni özledinizmi hatunlar:)) ben sizi özledim...
hadi bakalim gitsin kilocuklar gelsin havali citir hatunlar:))
ay canim ya sagol..bak simardim görüyonmu:)) ahada geldim:))evet canım enerjik olmalıyım çünkü iki geri bi ileri gitmekten bıktım bu hafta adam gibi bi kilo vermeliyim
özlettin kendini kız gel artık muhabbetlerini sensiz topik çok sessiz oldu valla hadi tekrar tempo
slm kızlar bu gün aktara gittim diyet için takviye birşey istedim maurers adlı bir hap verdi 3 tane denemem için biliyomusunuz önceden kullanan varmı aranızda:18::18:
sabah:bir kac adet kizarmis patates,yarim haslanmis yumurta,bir dilim balik üstünde sogan:)) 2 dilim ekmek
ögle: kahvaltiyi 11.30 da yapinca ögle arada kaynadi.
aksam(aksamda sayilmazdi saat ögleden sonra 3 tü:)): bir döner
gece: bir aktivia yogurt..
spor:75 dak.yürüyüs
bu hafta resmen kendimle inatlastim kizlar..esim yaza türkiyeye gidecegiz umudu verdi bana..is olmasada borc bulurum..bu yaz mutlaka gideriz dedi.neden baksan 10 kilo vermem gerek.3 ayda 10 koli cok normal olacak basarabilirsem eger:)) bakalim yürüyüsleri ve suyu fazlalastirdim.malesef bogazimi cok kisamiyorum..yani güncel hayatta ne pisiyorsa ondan götürüyorum..bu hafta 1400 vermis gibi görünüyorum ama kirmizi kart siskinligim vardi..bence giden sadece o..ama beni görenler artik ne yaptinda böyle zayyifladin demeye basladilar..pantolonumun dögmesini geri aldim bu hafta..gercekten icin icin seviniyorum.aslinda iki aydir buradayim..3 ayda olmus olabilir tam emin degilim ama:)) verdigim cok kilo degil bu iki ay icinde sadece 80 lerden kurtuldum..vede ilk defa bu sabah 76.9 u gördüm..birgün öncesinden farkeden sadece 200gr bana 20 kilo gibi mutluluk verdi..daha bir hirslandim..son zamanlarda cok görüsemedik..burada okullar iki haftalik tatile girdi..görümcemler dükkan aciyorlar..nerdeyse hergün sabahtan gidiyoruz aksam gec saate kadar oradayiz..bu persembe acilis var..bitiyor bu telasta dolayisiyla.artik bol bol görüsürüz..
beni özledinizmi hatunlar:)) ben sizi özledim...
hadi bakalim gitsin kilocuklar gelsin havali citir hatunlar:))
kaptanm eline saglıkkkk kankamn senn de elinde saglık çok tşk ikinize deee[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 12.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 5.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 14.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 70 dak leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 5.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 120 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 16 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] bahar27[/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 85.1 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 11.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 420 dak yürüyüş bandı mekik twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 8.2 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 200 dak fitness [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 14.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 10.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] misafir1001[/TD] [TD] 91.2 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 30.7 [/TD] [TD] 57-58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
dedim ya gülüm sen gitti gideli biraz mahsunuz nedense günlük 3-5 sayfa anca ilerliyoruz gerçi bi çoğumuzun vakti olmuyo ama ne biliyim gienlerde pek yazamıyo yani saz arkadaşlarımız ortalılarda yokkiz kamile nerde bu kaptanlar ve saz arkadaslarimiz ya?
haklısın canım sporun çoooooooook faydası var ama yapamayınca olmuy benim gibi iki geri bi ileri yapıyr insansabah kendimi kilo almış gibi hissediyordum. öğle arası koşa koşa eve gittim tartıldım. ve şokkkkkkkkkkkkk oldum. ben sadece haftasonunda spor yaparak kilo vermişim:)) hem de bu haftaki hedefimi bile aşmışım. nasıl oldu hiç bilmiyorum inanamıyorum bile.. kilo aldığımı sanmamın nedeni sanırım midemdeki şişlik. hala şiş midem. sanki bişey oturmuş mideme. neyse akşama kadar geçer elbet. ama moralim yerine geldi valla:))) bi de şunu çok ii anladım. SPOR YAPMAK ÇOK FAYDALIYMIŞ kızlar. haftada 1 gün bile olsa yapmanızı tavsiye ederim.
Teşekkürl er :) azminden dolayı tebrik ederim seni, darısı başıma..
benim iyi diye duyduğum 1 tane diyetisyen vardı o da doğum iznindeymiş, başka birini de bulamadım izmirde, e listem de yok nasıl başliycam bilmiyorum..evde spor aletim bile yok..
günlük menümü yazmaya başlayayım mı yine de ??
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] umuts76
[/TD]
[TD] 90.5
[/TD]
[TD] 79.8
[/TD]
[TD] 78.1
[/TD]
[TD] 1.7
[/TD]
[TD] 12.4
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] masivam
[/TD]
[TD] 86.4
[/TD]
[TD] 82.8
[/TD]
[TD] 81.2
[/TD]
[TD] 1.6
[/TD]
[TD] 5.2
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 82.6
[/TD]
[TD] 78.5
[/TD]
[TD] 77.1
[/TD]
[TD] 1.4
[/TD]
[TD] 5.5
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 2 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] devran_26
[/TD]
[TD] 86.9
[/TD]
[TD] 82.4
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] 1.4
[/TD]
[TD] 5.9
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] irongirl
[/TD]
[TD] 87.2
[/TD]
[TD] 73.7
[/TD]
[TD] 72.4
[/TD]
[TD] 1.3
[/TD]
[TD] 14.8
[/TD]
[TD] 68
[/TD]
[TD] 70 dak leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] elmaşekeri23
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 72
[/TD]
[TD] 71
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 13
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] yeşil034
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] 80.7
[/TD]
[TD] 79.7
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 5.3
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 120 dak yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] aleyna84
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 71
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 16
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] serapes
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 80.9
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 0.9
[/TD]
[TD] 8
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] bahar27
[/TD]
[TD] 96
[/TD]
[TD] 85.1
[/TD]
[TD] 84.2
[/TD]
[TD] 0.9
[/TD]
[TD] 11.8
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 420 dak yürüyüş bandı mekik twist
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10
[/TD]
[TD] SueSue
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 76.3
[/TD]
[TD] 75.8
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 8.2
[/TD]
[TD] 72
[/TD]
[TD] 200 dak fitness
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11
[/TD]
[TD] kkkmevsim5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 73
[/TD]
[TD] 73.4
[/TD]
[TD] +0.4
[/TD]
[TD] 6.6
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 84.5
[/TD]
[TD] 73
[/TD]
[TD] 73.8
[/TD]
[TD] +0.8
[/TD]
[TD] 14.6
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 13
[/TD]
[TD] eranisa
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 76.9
[/TD]
[TD] 77.8
[/TD]
[TD] +0.9
[/TD]
[TD] 10.1
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 14
[/TD]
[TD] misafir1001
[/TD]
[TD] 91.2
[/TD]
[TD] 59.5
[/TD]
[TD] 60.5
[/TD]
[TD] +1
[/TD]
[TD] 30.7
[/TD]
[TD] 57-58
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?