80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz beyaz peynir
1 yk lor(baharatlı)
3 çeri domates
2 zeytin
3-4 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
Karışık yeşillik
Ara:
1/4 yeşil elma
Öğle:
1/2 dilim ekmek
1 tabak etli taze fasulye
3-4 kuru acı kırmızı bber
Ara:
3-4 yemek kaşığı süzme yoğurt
1/2 dilim ekmek
2 yk etli taze fasulye
4 süs biberi turşusu
Akşam:
1 sb süt
2 yk müsli
Ara:
1 yeşil elma

2 lt su
şekersiz çaylar

bugünkü menüm

sabah 2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir 4 zeytin 1 tatlı kaşığı pekmez

ara yok

öğlen yarım tabak yoğurtlu makarna
salata

ara 5 tane eti form

akşam balık salata 1 dilim kepek ekmeği

ara 10 beyaz leblebi

2 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde
1,5 lt su

slm kızlar ben bugun dayanamayıp gıttım dıetısyene elıme de aldım o utanc defterımıkadın benı gorunce zaten bı sasırdı neyse ben yıne aglaya aglaya anlattım dıet yapmak ıstıorum bole sırf faydası olucak dıe bıde kilo veremıycem ben dıe uzuntumden stresten habıre yemek yıyorum dedım nese tartıldım ordakı tartıda tam 87.4 cıktım kadıncagızda uzuldu azcık ve tum testlerımı bıda yaptı ınanamadım ya 5 gunde ınsanın testlerınde bıle bu kadar degısıklık olurmuymus dedım ya metobolızma yasım 38cıktı dıerınde 32idi panık atak vardı bende babam vefat ettıkten sonra bu hastalık nuks etmıstı sımdı tekrar baslamıs ya ve benım yedıgım 5 gunluk aburcubur tatlılar bı ınsanın saglıklı beslendıgınde 2haftada alacagı kcal kadarmıs bana sadece haftada 2 top dondurma yıyebılırsın dedı lıstemıde ole netten cıkarıp elıme tutusturmadı bana sorarak defterıme bakarak yaptı 1 haftalık verdı sımdılık haftaya pazartesı bıdaha gıdıcem ıns ya ve benım vucut dırencım ve kan degerlerım normal oldugu ıcın haftada en fazla 2 kılo vermemın saglıklı oldugunu soledı ve yaklasık 1300 kcallık bı dıet lıstelerı yaptı 4 ara ogun 3 ana ogun verdı ve bana her gece yatmadan yarım sat once muhakkak lıght sut ve yatarkende bı bardak su ıc dedı cuku sut mıdemızdekı gaz oranını yukseltıgınden sabah uyandıgımızda daha az ac olmmızı saglarmıs su ıse lıght sutte bıle 0.1 yag olurmus hem onu parcalıomus hemde metbolızmamızın bellı bı sure daha hızlı calısmasını saglıomus bude bıze 1 haftalık surecte 200gr daha fazla vermemıze yardımcı oluomus su konusuna gelınce ben cok su ecemezdım normalde en fazla 1 lt ve kadın su ıcmessen kılon bı noktada takılır dedı ve o asamada bı ay kadar kalırsın dedı bı gun 2 lıtre su ıcıcekmısım dıer gun 2.5 lıtre dıer gun yıne 2 lt bole devam etcekmısım verdıgı lısteler cok ı kı zaten kadın ogrencı oldugumu soleyınce hıc ole ızgaraymıs kozlemeymıs 100 gr su kadar gram su bu hıc bırı yok bende balık bı tane ton balıgını ac salataya at ye dedi tavuk gogusunu yag koymadan yarısını kes ıster kızart ıster hasla ye dedı damak tatına ben karismıyım dedı sadece kızartcaksan yanında yıycen ekmeı yarıya dusurt dedı ya keske gıtmeseydım dedıgım dıetısyenden bugun cok mutlu ayrıldım cok sey ogrendım en guzelıde ben ole neyden ne kadar yemelıyım bı kofte ne kadar buyuk olmalı salataya az yag ne kadardır bunları gorerek ogrendım :)

çok güzelmiş diyetisyen öğretici bir şekilde konuşmuş inşallah istediğin kiloya ulaşırsın artık zevkle ve azimle başlarsın diyetine

çok güzelmiş diyetisyen öğretici bir şekilde konuşmuş inşallah istediğin kiloya ulaşırsın artık zevkle ve azimle başlarsın diyetine

valla suanda ole bı gaza geldım kı sormayın ya geldım evı temızledım evımız kucuk ama ev arkadasımında odasını temızledım duzenledım buzdolabını temızledım ole aburcubur ne varsa hatta annecıgımın gıderken yersınız dıe bıze yaptıgı sutlacıda attım toplam 3 camımız var ama onları sıldım cıktım gıttım pazar alısverısımızı yaptım bıraktım eve sonra markete gıttım geldım normalde o kadar yurumeye ıse ben 2 80 yatardım ama bugun hala ınanılmaz enerjıkım ya ıns olcak artık ya eskıden dıet yapıom dıe kızların benımle dalga gecmesıne cok uzulurdum sımdı ıse gousumu gere gere ben dıet yapıyorum zayıflıycam dıorum ya cunku aslında hersey bızım kendımızde bıtıomus ya ve herseyın bı dozu varmıs ıns sızlerınde yardımınızla bu sefre basarcam

İrem,elinize sağlık.Başta umut76 olmak üzere kilo verenleri kutluyorum.

slm kızlar bu gün aktara gittim diyet için takviye birşey istedim maurers adlı bir hap verdi 3 tane denemem için biliyomusunuz önceden kullanan varmı aranızda:18::18:

canım önce sana cvp yazayım gedim o hapı çok kullanan tanıdım bak önce kabızlık yapıyo sonra adet düzensizliğikalpte carpıntı ... bende denemek istedm ama göre göre de yapamadım.ewet kilo veren oldu çok su içerek AMA FAZLASIYLA GERİ ALDILar...

önce ödevlerimden giremedim sonrada laptopumu temizlerken bozdum ve baya uzak kaldım.buhafta yazcam inş

menüm;
sabah:3 ince dilim ekmek,2 zeytin,1 yumurta,bal,pekmez
öğlen:1 tantuni yedim malesef
ara:10 gr bitter,5 fındık
akşam:1 kase ayran çorbası,bi tabak salata,3 kasık karnıbahar

çayla 3 hoşbes,5 fındık:18:

işte bukadar...

böyle söylemen çok güzel canım önce sen inancaksın ki başarabilesin sen azimli olduktan sonra konuşanları hiç dinleme kulağını tıka gitsin

bende yenıden baslıyım menu bıldırımıme
sabah: bi simitin 4te biri bı dılım kasar peynırı ve 2tane zeytın ve 1kesme sekerlı cay
ara:bı kahve fıncanı kadar yabanmersını ve 6badem
öğle:1dilim tam bugday ekmek yarım ortaboy kıvırcıktan yapılmıs ton balıklı ve soganlı bol lımonlu salata 1kepce kırmızı mercımek corbası
ara:3 burcak ve sutlu sekersız kahve
aksam:7 yemek kasıgı tepeleme ıspanak yemegı 3 ymek kasıgı yogurt 1 dılım cavdar ekmeı havuc turp kırmızı lahana salatası(listede bıde 4 yk makarna yazıo ama benım canım ıstemedıgınden bıde tek basıma oldugumdan yapmadım)
ara: yarım yesıl elma ve yarım armut yada tam bı elma yada tam armut
yatmadan yarım saat once 0.1 yaglı lıght sut bı bardak

bugünkü menüm
sabah

1 kk peynir
1 dlm ekmek
3 zeytin
domates salatalık

ara
5 kuru kayısı

öğlen
şehriye çorbası
yoğurt

ara
1 elma

akşam
tarhana çorbası
yoğurt

2 litre su
3 kupa yeşilçay4+kekik+biberiye çayı
yarım saat yürüyüş saydım 3500 adım atmışım :)

Son düzenleme:
böyle söylemen çok güzel canım önce sen inancaksın ki başarabilesin sen azimli olduktan sonra konuşanları hiç dinleme kulağını tıka gitsin

oncelerı cok takıodum cunku kendıme guvenmıodum ama sımdı kendıme guvenıorum ve aynen ole kulagımı ktıkıyorum dalga gecmelerıne gulup gecıorum:)

oncelerı cok takıodum cunku kendıme guvenmıodum ama sımdı kendıme guvenıorum ve aynen ole kulagımı ktıkıyorum dalga gecmelerıne gulup gecıorum:)

aynen işte öyle yap canım hiç takma zayıflayınca herşeyden önce sağlığına kavuşacaksın ve aynı zamanda güzel bir görünüme de sahip olacaksın buna adapte olunca gerisi gelir zaten.

kızlarrrr ev arkadaşım mercimek köftesiyle ıslak kek yaptı dün bugün memleketinden gelen arkadaşımda sarma börek baklava ne kadar zararlı yiyecek varssa getirmiş yaa...dünden beri mutfağa yanaşmamaya çalışıyorum fenalardayımmm :)

aynı sıkıntı bızdede oluodu hep kuzum ve ben bu gune kadar hep o yuzden dıetı bırakıodum ya eve gıdınce zaten herkes sankı okudugum ılde hıc bıse yokmus gıbı davranıodu sımdı ıse cıdde gırdım dıede ve benım arkadaslarım benımle sen yapamazsın dıe sureklı aburcubur alıp gelıp yanıma oturanlardı elmasekerı bana ye ama azcık tat bırak demıstı ve ben 2 3 kılo bole verdım lakın dıetısyene gıttım ve o bana dıet yapma dedı 5 gunde gerı aldım verdıgım kıloları ama suanda tekrar gırdım dıete canım ya dusun hangısı senı daha mutlu edecek o sarmalar yıyıp pısman olmak ve asla zayıf olamamak mı yoksa o yıyceklere bırazcık ara verip incecık olup sole herkese of dedırtmek mı en onemlısıde saglıklı olmak mı:)

sabah:1 barda ılık su 2 kayısı ve bir bardak normal sıcaklıkta su
kahvaltı:2 dilim ekmek 2 dilim salam be bir dilim peynirden yağsız tost
ara:süt
öğle:6 yk etli yemek bir kase çorba ve bir dilim ekmek kibrit kutusu kadar tatlı(meyve yerine)
ara:2 ekmek bir peynir ve ayran
akşam:sucuklu yumurta ve salata
bir elma
gece:2 ceviz ve bir meyvem kaldı..
1.5 lt su spor yok 2 yeşil bir tarcınkaranfil çayı..

çok sağolun kızlar cevaplarınız için bende şüpheyle yaklaşmıştım

bu günkü menüm

sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin 1 haşlanmış yumurta
ara yok
öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara 10 fındık
akşam yoğurtlu kereviz salatası 4 çatal makarna
ara 3 dilim ananas

2.5 litre su spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…