iyi günler kizlar nasilsiniz bakalim .gene ben tabloda yokumm.küssem mi napsam ,,haftaya yaziliriz insallah .
evet canım benim burcu baharatdilaraa sen bana burcu bahart mı demiştin??
geldiğimle gittiğim bir olduğu için görememişim bebeğim :)))) ben çok hastayım yaaaaaaaaha haaaaaa haaaa dilarammmm geldiiiii
slm kızlar ne yapıosnzzzz hiç muhabbet edemıoz ya adaşm da yok yne ortalarda bi ara burdaydı ama yne çıkmş anlatn bakalm neler yapıosnzzz
kankamm cnmm nberrr
hastayım gülüm yaaa(((( sen nasılsın bebeğim
geçmiş olsunnnnnnevet canım benim burcu baharat
geldiğimle gittiğim bir olduğu için görememişim bebeğim :)))) ben çok hastayım yaaaaaaaa((((( bana dua edinde iyileşeyim bu arada eline sağlık canım liste için
geçmişş olsn kuşumm neyn var grip mi
geçmiş olsunnnnnn
bizimki 2 yağmur damlası gördü böööle oldu:))))
amanın narinim bnmmm
geçmiş olsn kankamm
kaptanm senn neoldu Antalyaya sevk edlcek falan dıodn gecen gun ?
umarım kimseyi atlamamışımdır ve yanlışım yoktur kızlar
kızlarrrr ev arkadaşım mercimek köftesiyle ıslak kek yaptı dün bugün memleketinden gelen arkadaşımda sarma börek baklava ne kadar zararlı yiyecek varssa getirmiş yaa...dünden beri mutfağa yanaşmamaya çalışıyorum fenalardayımmm :)
cnm seni çokkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim. sakın yeme. sonra çok pişman olursun. diyete başlamak radikal bir karar ve zor bir karar. sen bu kararı almakla yolu yarıladın say kendini. bu kadar ilerlemişken vazgeçmek olmaz tamam mı cnm?? şimdi kendimden örnek vereyim. ben ilk diyete başladığımda kızlarada anlatmıştım. iş arkadaşım birgün revani, birgün börek, birgün elmalı pasta... bu böyle gider bi de ısrar ediyordu ye bişi olmaz diye erkek kendisi bu arada. ev arkadaşım da öle pastaneye uğrar alır gelirdi ye derdi bi de. benim dayanıksız olduğum 2 besin et ve kola. ev arkadaşım kola içmezdi ben diyete başladıktan sonra kola içmeye başladı. dolaptan eksik olmuyor yani şimdi. kendisi de kilolu üstelik. neyse ben ne yaptım yemedim, içmedim. pişman mıyım hayır. onların tadını biliyorum hiçbir şey kaybetmedim kilodan başka:)) zamanı gelince zevkle az az yicez. ve şu anda canım hiç istemiyor. çünkü kilo verdikçe motive oluyorum. diyorlarki zayıflamışsın ne yaptın tabiki yemedim. ama sölemiyorum bilmem oabilir deyip geçiyorum. canım incecik olacağın yaz aylarını düşün, 1 saatlik yemek zevki için bozma diyetini.
ay ya canım benim gerçekten aynı durumdayız bende öyle düşünüyorum bi dilim böreğe bi kilomu değişmem diyorum :) normalde çok iradesizdim hemen bozardım diyetlerim en fazla iki gün giderdi ama şimdi böyle kararlı olunca onlarda çok şaşırıyo seni hiç böyle görmemiştik diyolar bu bile beni mutlu ediyo :)
inş yaaa :) sende öğrencimisin ev arkadaşım demişsinya merak ettimdaha bu bişi deil tartı geriye gittiğinde çok çok mutlu olcaksın. azmin artacak. ben sana güveniyorum yaparsın. bu işi yaza kadar bitircez Allah ın izniyle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?