80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:1,5 arap ekmegi,iki sahanda yumurta,bir mozeralla peyniri
ögle: 3 köfta
aksam:bir tabak karnibahar sulusu,4-5 kasik pilav,bir kase kadar salata
aralari hic hatirlayamiyorum..yedimmi yedimse ne yedim valla farkinda degilim..ama bu ay dikkat ettigim icin aburcubur kacirmadim o kesin:)))))
75 dak.yürüyüs

iyi günler kizlar nasilsiniz bakalim .gene ben tabloda yokumm.küssem mi napsam ,,haftaya yaziliriz insallah .

canım ben sana sordum sen bildirim yapmadın geri dönüp baktım yine göremedim bi yerde aynı kilodayım yazmıssın ama bildirim yaparken tablo şeklinde yayınlıyoruz herkesinkini tararken ve yazarken zor oluyo ve hakkiten bildirim gibi olmadığı için dikkatimi çekmedi

sabah

2 adet light bisküvi
1 yeşil çay

ara
yarım simit

ara

1 bardak süt
2 hurma

akşam

yarım karnı yarık
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

ara

1 portakal
1 sütlü nescafe
5 kayısı bademi

slm kızlar ne yapıosnzzzz hiç muhabbet edemıoz ya adaşm da yok yne ortalarda bi ara burdaydı ama yne çıkmş anlatn bakalm neler yapıosnzzz
kankamm cnmm nberrr

Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,yumurta,salatalık,domates,maydonoz,açık şekersiz çay.
Ara Öğün:3 kayısı
Öğlen:5 yemek kaşığı mantar sote,yoğurt.
Ara Öğün:2 tatlı kaşığı puding
Akşam:1 kepçe tarhana çorbası,yoğurt,salata,1 adet içli köfte.
Ara Öğün:1 elma
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,mekik çekme,twister.

selamlaaar
menüm
sabah
iiki dilim ekmek
çeyrek çavdarlı simit
peynirli tavada yumurta
biraz nane
biraz labne

ara
bi paket çörek otlu form bisküvi

öğle,
bi buçuk dilim peynirli turta
üç kaşık salata
bi portakal

ara
çeyrek simit

akşam
tarhana çorbası
bulgurlu pazı yemeği
iki dilim ekmek

ara yeşil çay
30 dk yürüdüm

amanın narinim bnmmm

geçmiş olsn kankamm
kaptanm senn neoldu Antalyaya sevk edlcek falan dıodn gecen gun ?

ayyyy oldu canım olduuu çok mutluyummmm herşey böle olumlu gider işalllahhhhhh çok kolay oldu olmaz demişlerdi eşeğimizi kaybettik sonra bulduk sevindik
yarın akşam antalyadayız işallah

cnm seni çokkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim. sakın yeme. sonra çok pişman olursun. diyete başlamak radikal bir karar ve zor bir karar. sen bu kararı almakla yolu yarıladın say kendini. bu kadar ilerlemişken vazgeçmek olmaz tamam mı cnm?? şimdi kendimden örnek vereyim. ben ilk diyete başladığımda kızlarada anlatmıştım. iş arkadaşım birgün revani, birgün börek, birgün elmalı pasta... bu böyle gider bi de ısrar ediyordu ye bişi olmaz diye erkek kendisi bu arada. ev arkadaşım da öle pastaneye uğrar alır gelirdi ye derdi bi de. benim dayanıksız olduğum 2 besin et ve kola. ev arkadaşım kola içmezdi ben diyete başladıktan sonra kola içmeye başladı. dolaptan eksik olmuyor yani şimdi. kendisi de kilolu üstelik. neyse ben ne yaptım yemedim, içmedim. pişman mıyım hayır. onların tadını biliyorum hiçbir şey kaybetmedim kilodan başka:)) zamanı gelince zevkle az az yicez. ve şu anda canım hiç istemiyor. çünkü kilo verdikçe motive oluyorum. diyorlarki zayıflamışsın ne yaptın tabiki yemedim. ama sölemiyorum bilmem oabilir deyip geçiyorum. canım incecik olacağın yaz aylarını düşün, 1 saatlik yemek zevki için bozma diyetini.

bu arada geç oldu ama günaydın güzeller..
dün netim gitti akşama doğru menümü yazamadım. şimdi yazayım dünkü menüm:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, 1 salatalık, 1 domates, 1 tane kırmızı biber
öğle: 1 kase haşlanmış karnıbahar, 3 kaşık light yoğurt
ara: 1 elma
akşam:1 kase patlıcan yemeği, 1 kase cacık
3 lt su, 2 kupa tarçınlı karanfilli yeşil çay (ilk defa deniyorum etkisi nasıl bilen var mı??)

ay ya canım benim gerçekten aynı durumdayız bende öyle düşünüyorum bi dilim böreğe bi kilomu değişmem diyorum :) normalde çok iradesizdim hemen bozardım diyetlerim en fazla iki gün giderdi ama şimdi böyle kararlı olunca onlarda çok şaşırıyo seni hiç böyle görmemiştik diyolar bu bile beni mutlu ediyo :)

daha bu bişi deil tartı geriye gittiğinde çok çok mutlu olcaksın. azmin artacak. ben sana güveniyorum yaparsın. bu işi yaza kadar bitircez Allah ın izniyle cnm

daha bu bişi deil tartı geriye gittiğinde çok çok mutlu olcaksın. azmin artacak. ben sana güveniyorum yaparsın. bu işi yaza kadar bitircez Allah ın izniyle cnm
inş yaaa :) sende öğrencimisin ev arkadaşım demişsinya merak ettim

Son düzenleme:
dünki menüm
sabah biraz kaçırdım iki parmak kalınlığında 10-12 cm bir börek ve çeğrek yağlı ekmek. zeytin peynir domates
arada 1 elma
öğlen bir kase mercimek çorabası, bir tabak haşlanmış sebzeli garnitür, ve bir ısırımlık baklava
saat 3 gibi bir avuç leblebi bir muz
saat 6 da bir tabak mercimek ve bir tabak bulgurlu semizotu ve iki dilim ekmek, bir kase yoğurt
akşamda bir elma ve bir avuç leblebi yedim.
12 bardak su ve 2 bardak yeşilçay
bir saat bisiklet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…