80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilara gecmiş olsun grip olmuşsun dikkat et kendine canım

irem ellerine saglık liste cok güzel olmuş

duyum seni artık eskisi gbi aramızda göremiyoruz kendinimi özletiyosun kız

bende iki gündür cok sıkıntıdayım içim daralıyor ALLAHIM yardım etsin bize

irem raporu almışsın cok sevindim İNŞALLAH tedavinin sonu pozitif sonucların canım

dünkü menümü yazıyım

sabah 1 bnardak su

kahvaltı 1 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve yeşil cay

öyle 2 dilim sodalı börek

akşam 1 tabak nahut biraz haşlama et 1 dilim börek

günaydın kızlar,nasılsınız umarım keyifler yerindedir,elma şekerim geçmiş olsun canım geçen haftada ben öyleydim bol bol dinlen canım ancak öyle kalkabiliyosun ayağa,ben iki gündür saldım kendimi o yüzden menü palaşmadım ama bugün itibariyle tam gaz devam inş.herkese az kalorili ve en önemlisi bedenen ruhen sağlıklı günler diliyorum...

iremcim çok sevindim Allah kolaylıklar versin inş kısa zamanda kavuşursun bebişe

dilaram geçmiş olsun ya neden hasta oldun birden dikkat et kendine
swetly canım vazgeçme aynen devam inş doğru yazmışımdır
beeeen çok sıkılıyrm gerçekten kbz halindeyim eşimlede tartışıp duruyoruz zaten valla bunaldım artık hayttan

dünkü menüm:
sabah9.00:1 simit 1 b çay

öğle:12.00:1 elma 1 portakal yarım havuç biraz salata bol domatesli 1 bçay

ara15.00:1 kurabiye

akşam18.00:tavuklu karnabahar çorba bool salata 1 dilim ekmek

ara:1 elma 1 ısırık havuç

aman canım uzak dur.hele ki az yemeyi beceremiyosan hiç tadlarına bile bakma.
ellerine sağlık canım

İrem,elinize sağlık.Başta umut76 olmak üzere kilo verenleri kutluyorum.
teşekkür ederim canım.
evet canım benim burcu baharat
geldiğimle gittiğim bir olduğu için görememişim bebeğim :)))) ben çok hastayım yaaaaaaaa ((((( bana dua edinde iyileşeyim bu arada eline sağlık canım liste için
geçmiş olsun dilaracım.
ayyyy oldu canım olduuu çok mutluyummmm herşey böle olumlu gider işalllahhhhhh çok kolay oldu olmaz demişlerdi eşeğimizi kaybettik sonra bulduk sevindik
yarın akşam antalyadayız işallah
şimdiden hayırlı olsun canım.inşallah tedavin de olumlu sonuçlanır bizlere de müjde verirsin:))

dünkü menü

sabah:2 dilim ekmek+1 yumurta+2 kk peynir+çay
ara:yeşil çay
öğle:çorba+4 kaşık bezelye+3 kaşık pilav+200 gr. yoğurt
ara:1 elma+1 kahve
akşam:1 kase çorba+4 kaşık bezelye+3 kaşık pilav+4 kaşık yoğurt+salata
ara:yrm kurabiye-5-6 adet fındık-fıstık

topik çok sessiz bu aralar:))
ben işyerinde yoğunum her zaman açamıyorum.
şimdi baktım kimse yok.
benim de canım sıkkkın.78.1 kilo bildirimi yaptım ama 2 gündür 79 um tartıda.valla artık bunalmaya başladım ya.ne yiyorum da vücutta su tutuyorum anlamıyorum ki.:))
böyle giderse 75 e ulaşmak bile baya zor olacak benim için.

slm herkese bu aralar gerçekten topiğimiz çok sessiz kalmış

kaptanım liste için ellerine sağlık iremcim çok geçmiş olsun sanada çabucak iyileşirsin inşallah
artık bu hafta tam gaz ileri kızlar bozmayın morallerinizi artık nisandayız birazcık daha azimli olalımm

sağolun canlarımmmm hallettik herşeyi evi filan temizliyorum akşam 21:30 da uçakla gidicez işalllah dualarınızı benden eksik etmeyinn:)

benim netimde problem var bu aralar. o yüzden bugünkü menümü hemen paylaşayım
sabah: 1 kaşık tuzsuz lor peyniri, 1 dilim kızarmış ekmek, yarım domates, yarım salatalık, 1 zeytin
öğlen: 1 kase patlıcan yemeği, 3 kaşık light yoğurt, yarım elma
ara: elmamı öğle arası yedim:)
akşam: 1 kase mantar yemeği, 3 kaşık light yoğurt
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa tarçınlı karanfilli yeşilçay, 1 şekersiz çay.

sağolun canlarımmmm hallettik herşeyi evi filan temizliyorum akşam 21:30 da uçakla gidicez işalllah dualarınızı benden eksik etmeyinn:)

bende geçtim aynı süreçten canım...sende hayırlı neticeler alır,birden bire hop diye iki çocuk annesi oluverirsin inşalllaaaahhh....Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu müthiş duyguyu....

bugünkü menüm az gibi ama baya fazla

sabah:8.30:3-4 yulaflı bisküvi

ara101 simit 1 b çay

öğle12.45:2 tabak patates salatası:26::26:

akşam18.00:ıspanak yoğurt salata 2 dilim ekmek

ara21.00:1 elma

çooooooooooooookkkkk sağolun kızlarrrr allah razı olsunnnn kimsenin başına vermesin ne pis birşey yaaaa neyseee kefeni yırttım :)

kuzummm bütün dualarım seninle olsun inşallah hayırlı haberlerle gellll iyi yolculuklarrrrr gelişmlerden bizi haberdar etmeyi unutmaaa tamam mııı

iyi akşamlar bugünkü menüm

sabah 2 dilim ekmek 1 dilim b.peynir 4 zeytin domates 1 tatlu k.pekmez

ara 1 küçük muz

öğle yarım kase kısır ve salata
1 elmalı kurabiye

ara yok

akşam 3 nuget salata 1 bardak ayran

ara yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…