aman canım uzak dur.hele ki az yemeyi beceremiyosan hiç tadlarına bile bakma.kızlarrrr ev arkadaşım mercimek köftesiyle ıslak kek yaptı dün bugün memleketinden gelen arkadaşımda sarma börek baklava ne kadar zararlı yiyecek varssa getirmiş yaa...dünden beri mutfağa yanaşmamaya çalışıyorum fenalardayımmm :)
ellerine sağlık canım[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 12.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 1.6 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] devran_26[/TD] [TD] 86.9 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 5.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 14.8 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 70 dak leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 80.7 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 5.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 120 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 16 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] bahar27[/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 85.1 [/TD] [TD] 84.2 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 11.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 420 dak yürüyüş bandı mekik twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 8.2 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 200 dak fitness [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 14.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] +0.9 [/TD] [TD] 10.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] misafir1001[/TD] [TD] 91.2 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] +1 [/TD] [TD] 30.7 [/TD] [TD] 57-58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
teşekkür ederim canım.İrem,elinize sağlık.Başta umut76 olmak üzere kilo verenleri kutluyorum.
geçmiş olsun dilaracım.evet canım benim burcu baharat
geldiğimle gittiğim bir olduğu için görememişim bebeğim :)))) ben çok hastayım yaaaaaaaa((((( bana dua edinde iyileşeyim bu arada eline sağlık canım liste için
şimdiden hayırlı olsun canım.inşallah tedavin de olumlu sonuçlanır bizlere de müjde verirsin:))ayyyy oldu canım olduuu çok mutluyummmm herşey böle olumlu gider işalllahhhhhh çok kolay oldu olmaz demişlerdi eşeğimizi kaybettik sonra bulduk sevindik
yarın akşam antalyadayız işallah
inş yaaa :) sende öğrencimisin ev arkadaşım demişsinya merak ettim
sağolun canlarımmmm hallettik herşeyi evi filan temizliyorum akşam 21:30 da uçakla gidicez işalllah dualarınızı benden eksik etmeyinn:)
ayyy canımmm sana büyük haksızlık oldu nolur kusura bakmaaaayok cnm öğrenci değilim ben memurum..
dualarımız seninle canım inşallah hayırlı haberler ile dönersin mutluluğunu bizlerlede paylaşırsın
ayyy canımmm sana büyük haksızlık oldu nolur kusura bakmaaaa
işallllah canımmm hep burda olurum zaten ben:)
estağfurullah cnm. sorun değil. tatlı bi heyecanın var şimdi unutman normaldir.. sen keyfine bak:)
sağolun canlarımmmm hallettik herşeyi evi filan temizliyorum akşam 21:30 da uçakla gidicez işalllah dualarınızı benden eksik etmeyinn:)
bende geçtim aynı süreçten canım...sende hayırlı neticeler alır,birden bire hop diye iki çocuk annesi oluverirsin inşalllaaaahhh....Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu müthiş duyguyu....
dilara gecmiş olsun grip olmuşsun dikkat et kendine canım
irem ellerine saglık liste cok güzel olmuş
duyum seni artık eskisi gbi aramızda göremiyoruz kendinimi özletiyosun kız
bende iki gündür cok sıkıntıdayım içim daralıyor ALLAHIM yardım etsin bize
irem raporu almışsın cok sevindim İNŞALLAH tedavinin sonu pozitif sonucların canım
dünkü menümü yazıyım
sabah 1 bnardak su
kahvaltı 1 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve yeşil cay
öyle 2 dilim sodalı börek
akşam 1 tabak nahut biraz haşlama et 1 dilim börek
günaydın kızlar,nasılsınız umarım keyifler yerindedir,elma şekerim geçmiş olsun canım geçen haftada ben öyleydim bol bol dinlen canım ancak öyle kalkabiliyosun ayağa,ben iki gündür saldım kendimi o yüzden menü palaşmadım ama bugün itibariyle tam gaz devam inş.herkese az kalorili ve en önemlisi bedenen ruhen sağlıklı günler diliyorum...
çooooooooooooookkkkk sağolun kızlarrrr allah razı olsunnnn kimsenin başına vermesin ne pis birşey yaaaa neyseee kefeni yırttım :)aman canım uzak dur.hele ki az yemeyi beceremiyosan hiç tadlarına bile bakma.
ellerine sağlık canım
teşekkür ederim canım.
geçmiş olsun dilaracım.
şimdiden hayırlı olsun canım.inşallah tedavin de olumlu sonuçlanır bizlere de müjde verirsin:))
kuzummm bütün dualarım seninle olsun inşallah hayırlı haberlerle gellll iyi yolculuklarrrrr gelişmlerden bizi haberdar etmeyi unutmaaa tamam mııısağolun canlarımmmm hallettik herşeyi evi filan temizliyorum akşam 21:30 da uçakla gidicez işalllah dualarınızı benden eksik etmeyinn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?