80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm:
Sabah:1 dilim ekmek,yumurta,domates,peynir.maydonoz,açık çay,yeşil çay.
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen ve ikindi ara yok
Misafir geldi günüm vardı menüde 1 tam tatlı 1 tam tuzlu yeme hakkım vardı yanında açık şekersiz çay.
Akşam:1 adet içli köfte,3 kaşık pırasa,salata,yoğurt.
Ara Öğün:yeşil çay.
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,mekik çekme.

moralim cok bozuk kizlar .ablam esinden bosandi.enistem evden ayrilmis . ayrilmak cok üzücü yaaa.allah kimsenin yuvasini yikmasin
Allah yardımcıları olsun canım.Çok zor kolay olurmu.İnşallah hayırlısı neyse o olur.Allah kimsenin yuvasını bozmasın
Hayırdır canım umarım kötü birşey yoktur.Dua oku rahatlarsın.
evet canım benim burcu baharat
geldiğimle gittiğim bir olduğu için görememişim bebeğim :)))) ben çok hastayım yaaaaaaaa ((((( bana dua edinde iyileşeyim bu arada eline sağlık canım liste için

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et havalar aldatıcı.Ben çıkıyorum geç olmuş baya.Hepinize iyigeceler

arkadaşlar ben bugün üye oldum bu foruma,bende 81 kiloyum boyum 1.72.
bir ay içerisinde nişanım olacak ve acil zayııflamam lazım. yarın lahana diyetine başlıycam hadi hayırlısı.

bir ay içerisinde nişanım olacak ve acil zayııflamam lazım. yarın lahana diyetine başlıycam hadi hayırlısı.

cnm hoş geldin öncelikle. bence o diyeti 1 ay yapman mümkün değil. çünkü ben lahananın yemeğini severim ama 2. gün yesem midem bulanır. o yüzden bence böle sağlıksız diyet yapıp başa dönme. bizim paylaştığımız menüleri takip et kendine uygun olanı yap. çünkü ben hep diyet yapmaya çalışıp sıkı yapınca bırakanlardanım. ama bu defa çok istikrarlı gittim. 1,5 ay falan olacak aşağı yukarı 10 kg verdim bile. sen de yapabilirsin bence. hem de sağlıklı olursun cnm.

günaydın kızlar
bakıyorum da her sabah erkenden ben yazıyorum muhabbetlerde akşam oluyor bende akşam giremiyorum neyse
dünki menüm
sabah güzel bir kahvaltı ettim bizim iş yeri kahvaltıları meşhurdur sağolsun odamızda bir tane bayan var sürekli bir organizasyon peşinde sabah mıhlamalar börekler çörekler bilmiyorum şu anda ne yediğimi:26:
öğlen saat iki gibi çılbır diyorlar galiba ondan yedim 3 dilim ekmekle
akşam sadece bir kaç lokma birşeyler atıştırdım bir elma ve bir muz yedim
14 bardak su ve iki bardak yeşilçay
bir saat spor

1,5 ayda 10 kilomu verdin nasıl yaptın ya anlatırmısın bravo sana

hadi hayırlısı inşallah zayıflarsın ama kendini de bu kadar yıpratma yani düğüne kadar zayıflarsın zaten

günaydın canım. sana ben de eşlik ediyorum sabahları erken yazmak konusunda:)) canım biz yıllarca yedik bünyemizi mahfettik. yazık değil mi vücudumuza. o bize daha lazım. daha yaş ilerleyince sağlığımız iyice elden gidecek. bunları asla unutma canım benim. şimdi gelelim sabah kahvaltına. saat kaçta kalkarsan kalk. istersen saat 5 te muhakkak kahvaltını yap öle işe geç. hem gözün hem de karnın tok olacaktır. o zaman arkadaşlarına hayır demesi çok daha kolay olacaktır. lütfen hayır demesini öğrenelim. baştan gömleği yanlış iliklersek sondaki doğru olamaz cnm. biz zayıflayacağız hem de sağlıklı, asla pes etmeyeceğiz, bu sefer bu iş bitecek ve biz hayır demeyi öğreneceğiz.

1,5 ayda 10 kilomu verdin nasıl yaptın ya anlatırmısın bravo sana

teşekkür ederim cnm saol. asla kaçamak yapmadım hep hayır dedim. ye bişi olmaz bi tadına bak diye bi sürü insanla karşılaştım ama hep hayır dedim. buraya yazdıklarımdan 1 lokma bile fazla yemedim. belki az bile yemiş olabilirim. ben de insanım canım neler neler istiyor bazen nette fotolarına bakıyorum o kadar. gittiğim bi yerde bana uygun bi yemek yoksa yemedim. aç kalırım daha ii dedim. suyumu çantamda taşıyorum. 3lt hem de baya ağır ama ne yapalım çabalamak gerek. yeşilçayımı gittiğim yere götürdüm. mesela dün yemek yedim mantar 1 kase. ama yetmedi çok açtım. dedim 1 kaşık daha alayım. sonra HAYIR yememelisin. o 1 kaşık sana mutsuzluktan başka bişey vermicek yemiceksin dedim. nefsimi terbiye ettim anlayacağın. şok diyet, zararlı gıdalar, ilaç, ot gibi şeylerde asla kullanmadım cnm. böyle verdim o kiloları.

maşallah ya harikasın, işte dediğin çok doğru bir lokma bir lokma diye diye aldık zaten bu kiloları, bana kimsenin ikram etmesine gerek yok kendim yapıyorum zaten. yemek yaparken kim bilir kaç kaşık tatına bakıyorum. sonra bir tabak yedim yazıyorum buraya başlayalı nerdeyse 2 hatayı biraz geçti 87 dim şimdi 84 geliyorum akşam yemeğinden sonra yememeye çalışıyorum ama aklım hep yemeklerde nefsimize ne kadar ağır geliyor. mesela bugün davet var ne yicem orda bilmiyorum. kendi kendime karar aldım sadece tatlarına bakıcam diye ama bakalım görücez
senin vermen gereken kaç kilo var

cnm sende güzel kilo vermişsin kaçamaklarına rağmen tebrik ederim. benim güzel huyum yemek yaparken tadına bakmayı hiç sevmem. yenımda kim varsa bak derim. bu hep böyleydi:)) sana da tadına bakmak yasak olsun:)) olur mu cnm?? her bakmak istediğinde yasak ben bunu yapabilirm diyebil ve ben sana inanıyorum yapabilirsin. ben işe portakal falan getircem zaman soyup getiriyorum. tadı bozuk mu iyi mi diye yanımda kim varsa sen bak diyorum:)) diyetimi bozmuş gibi hissederim tadına bakarsam. bana gülüyorlar ama ne yapayım böle olması gerek. zaten bu insanlar çok ilginç hem diyet yap zayıfla derler hem de diyetini kırmaya çalışırlar ilginçtir. akşam davete giderken 1 lt su iç meyve ye cnm. çünkü çok aç olursan, miden boş olursa bütün yemekleri yemek isticeksin. orda da tabağını 1 porsiyon olarak ayarlamaya çalış. biraz sebze biraz et ye ve salata. tatlıya gelince yeme cnm. kendine çok yedim, karşıdakilere hayır diyebil. ben yapabilceğine inanıyorum cnm. böylelikle başını yastığa mutlu koyacaksın. ben 71 kilo olduğumu düşünyorum tartılmadım ama. hedefim 65ti. yani 6 kg vermem gerekiyordu. eşim 62 ol dedi. kırmamaya çalışcam onu. o zaman 9 kilo daha verme gerek cnm:)

nasılsınızzz güzellerrrr ben bugün daha iyiym şükür yaaaa inşallah çok güzel bir gün olurrr çok çalışkan oluruzzzz ama hiç yorulmayızz :)

canım hastaymışsın yeni farkettim geçmişi okuyunca geçmiş olsun dikkat et kendine

çok sağol canım benim yaaaa sormaa çok pis bünyem varr 2 damla yağmur yedim hemen hasta oldumm o kadar da bitki çayı içip bağışıklığımı kuvvetlendirmeye çalışıyorum ama yok olmuyor :)

elma şekerim geçmiş olsun çok şükür atlattın. diyet yaparken bünye daha zayıf oluyor ben de diyetimin başında yakalandım gribe çok çok zor atlattım. dikkat et kendine. bugünkü menüm:
sabah: 1 kaşık tuzsuz lor peyniri, 1 dilim kızarmış ekmek, yarım domates, yarım salatalık
öğlen: 1 kase mantar yemeği, 2 kaşık light yoğurt
akşam: 1 kase yayla çorbası, 1 kase salata
ara: 1 portakal.
3lt su, 2 kupa tarçınlı karanfilli yeşilçay, 3 şekersiz çay.

selamlar

ben 2gün izinliyim evde oğluşuma bakıyorum biraz iyileşsisn diye.dünkü ve bugünkü menüleri yazayım unutmadan.

dün

sabah:2 dilim ekmek+2 kk peynir+çay
ara:
öğle:1 kase çorba+yrm tabak şehriyeli güveç+salata
ara:elma
akşam:1 kase çorba+1 tabak yumurtalı ıspanak+yoğurt
ara:2 kurabiye+yrm çay tabağı kadar çerez+birkaç dilim meyve

bugün

sabah:1 ymurta+2 dilim ekmek+1 kk peynir+çay
ara:-
öğle:1 kase çorba+yrm kase yoğurt+2 domates+1 salatalık+1 dilim ekmek+2 kaşık erişte
ara:yrm elma
akşam:1 kase çorba+yrm kase yoğurt+1 tabak bezelye
ara:1 meyve+süy yapacağım.

moralim cok bozuk kizlar .ablam esinden bosandi.enistem evden ayrilmis . ayrilmak cok üzücü yaaa.allah kimsenin yuvasini yikmasin

ablanın hakkında hayırlısı böyledir inşallah canım.eğer çok mutsuz ve huzursuz bi evliliği varsa boşanması belki de en hayırlısı olmuştur.tabi bir yuvanın yıkılması herkesi üzer.keşke bu duruma gelmeseymiş.sizler elinizden geldiğince destek olursanız ablan kendine yeni bir düzen kuracaktır.

iremcim aşağıda gördüm seni neler yapıyosun merak ettim .tedavide ne aşamadasınız şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…