Allah yardımcıları olsun canım.Çok zor kolay olurmu.İnşallah hayırlısı neyse o olur.Allah kimsenin yuvasını bozmasınmoralim cok bozuk kizlar .ablam esinden bosandi.enistem evden ayrilmis . ayrilmak cok üzücü yaaa.allah kimsenin yuvasini yikmasin
Hayırdır canım umarım kötü birşey yoktur.Dua oku rahatlarsın.dilara gecmiş olsun grip olmuşsun dikkat et kendine canım
irem ellerine saglık liste cok güzel olmuş
duyum seni artık eskisi gbi aramızda göremiyoruz kendinimi özletiyosun kız
bende iki gündür cok sıkıntıdayım içim daralıyor ALLAHIM yardım etsin bize
irem raporu almışsın cok sevindim İNŞALLAH tedavinin sonu pozitif sonucların canım
dünkü menümü yazıyım
sabah 1 bnardak su
kahvaltı 1 dilim cavdar ekmeyi 2 dilim peynir ve yeşil cay
öyle 2 dilim sodalı börek
akşam 1 tabak nahut biraz haşlama et 1 dilim börek
evet canım benim burcu baharat
geldiğimle gittiğim bir olduğu için görememişim bebeğim :)))) ben çok hastayım yaaaaaaaa((((( bana dua edinde iyileşeyim bu arada eline sağlık canım liste için
arkadaşlar ben bugün üye oldum bu foruma,bende 81 kiloyum boyum 1.72.
bir ay içerisinde nişanım olacak ve acil zayııflamam lazım. yarın lahana diyetine başlıycam hadi hayırlısı.
cnm hoş geldin öncelikle. bence o diyeti 1 ay yapman mümkün değil. çünkü ben lahananın yemeğini severim ama 2. gün yesem midem bulanır. o yüzden bence böle sağlıksız diyet yapıp başa dönme. bizim paylaştığımız menüleri takip et kendine uygun olanı yap. çünkü ben hep diyet yapmaya çalışıp sıkı yapınca bırakanlardanım. ama bu defa çok istikrarlı gittim. 1,5 ay falan olacak aşağı yukarı 10 kg verdim bile. sen de yapabilirsin bence. hem de sağlıklı olursun cnm.
arkadaşlar ben bugün üye oldum bu foruma,bende 81 kiloyum boyum 1.72.
bir ay içerisinde nişanım olacak ve acil zayııflamam lazım. yarın lahana diyetine başlıycam hadi hayırlısı.
günaydın kızlar
bakıyorum da her sabah erkenden ben yazıyorum muhabbetlerde akşam oluyor bende akşam giremiyorum neyse
dünki menüm
sabah güzel bir kahvaltı ettim bizim iş yeri kahvaltıları meşhurdur sağolsun odamızda bir tane bayan var sürekli bir organizasyon peşinde sabah mıhlamalar börekler çörekler bilmiyorum şu anda ne yediğimi:26:
öğlen saat iki gibi çılbır diyorlar galiba ondan yedim 3 dilim ekmekle
akşam sadece bir kaç lokma birşeyler atıştırdım bir elma ve bir muz yedim
14 bardak su ve iki bardak yeşilçay
bir saat spor
1,5 ayda 10 kilomu verdin nasıl yaptın ya anlatırmısınbravo sana
teşekkür ederim cnm saol. asla kaçamak yapmadım hep hayır dedim. ye bişi olmaz bi tadına bak diye bi sürü insanla karşılaştım ama hep hayır dedim. buraya yazdıklarımdan 1 lokma bile fazla yemedim. belki az bile yemiş olabilirim. ben de insanım canım neler neler istiyor bazen nette fotolarına bakıyorum o kadar. gittiğim bi yerde bana uygun bi yemek yoksa yemedim. aç kalırım daha ii dedim. suyumu çantamda taşıyorum. 3lt hem de baya ağır ama ne yapalım çabalamak gerek. yeşilçayımı gittiğim yere götürdüm. mesela dün yemek yedim mantar 1 kase. ama yetmedi çok açtım. dedim 1 kaşık daha alayım. sonra HAYIR yememelisin. o 1 kaşık sana mutsuzluktan başka bişey vermicek yemiceksin dedim. nefsimi terbiye ettim anlayacağın. şok diyet, zararlı gıdalar, ilaç, ot gibi şeylerde asla kullanmadım cnm. böyle verdim o kiloları.
maşallah ya harikasın, işte dediğin çok doğru bir lokma bir lokma diye diye aldık zaten bu kiloları, bana kimsenin ikram etmesine gerek yok kendim yapıyorum zaten. yemek yaparken kim bilir kaç kaşık tatına bakıyorum. sonra bir tabak yedim yazıyorumburaya başlayalı nerdeyse 2 hatayı biraz geçti 87 dim şimdi 84 geliyorum akşam yemeğinden sonra yememeye çalışıyorum ama aklım hep yemeklerde nefsimize ne kadar ağır geliyor. mesela bugün davet var ne yicem orda bilmiyorum. kendi kendime karar aldım sadece tatlarına bakıcam diye ama bakalım görücez
senin vermen gereken kaç kilo var
nasılsınızzz güzellerrrr ben bugün daha iyiym şükür yaaaa inşallah çok güzel bir gün olurrr çok çalışkan oluruzzzz ama hiç yorulmayızz :)
nasılsınızzz güzellerrrr ben bugün daha iyiym şükür yaaaa inşallah çok güzel bir gün olurrr çok çalışkan oluruzzzz ama hiç yorulmayızz :)
canım hastaymışsın yeni farkettim geçmişi okuyunca geçmiş olsun dikkat et kendine
çok kötü bir durum canım,allah ablanın yardımcısı olsun,boşanma büyük bir travma oluyor her iki taraf içinde malesef siz de elinizden geldiğince manevi anlamda destek olmaya çalışın ablana,çocukları varmıydı?[/ cocuklari büyük .kizi bu sene evlendi.oglu baska sehirde meslek icabi .cocuklugunda yasatti cocuklarina ezik büyüdüler .borc icinde hep .is kurar yürütümez hadi isleri bozuk gider oraya buraya takar . kac tane is yeri acti ortak .hep batirdi bilgicligine .ablam sonun da bir ise girdi cocuklarini okuttu bu seviyeye getirdi . annemin evinde de oturdu .her yeri b borc icinde .cocuklarinin hatirana bunca sene katlandi .iki sene den beri de calismiyo du zaten .sigara parasini bile ablam veriyo du.yine de üzüüüldüm .25 senelik evliler di.kafami dinlicem diyor ablam artik ...
moralim cok bozuk kizlar .ablam esinden bosandi.enistem evden ayrilmis . ayrilmak cok üzücü yaaa.allah kimsenin yuvasini yikmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?