80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu günkü menüm

sabah 1 dilim ekmek haşhaş ezmesi peynir zeytin
ara 1 elma
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 1 tane enginar 1 küçük tabak bulgur pilavı salata
ara 1 avuç kabak çekirdeği

1.5 litre su spor yok

ya kızlar ben spor yapamıyorum hala tıkanıyorum nefes alamıyorum ailede genetik olarak astım var bendedemi var acaba cumaya falan dra gidicem kırmızı kart gördüm bu gün şişkinlik var bu hafta artı çıkmam umarım :18::18::18:

dün sabah:
peynir zeytin sahanda yumurta 3 dilim ekmek
ögle: ispanakli yumurta(yakinda gidaklayacagim)
aksam:bir tabak ispanak yemegi

bugünkü:
sabah:bir kase mercimek corbasi,bir iki isirik döner
ögle:yarim simit
aksam: bir kase sehriye corbasi bir dilim ekmek

ara:bir kirmizi top biber

selam hanımlar. Çok mutsuz ve umutsuzum. Uzun zamandır tartılamıyorum bile. 85-88 arasıyımdır heralde. dizlerim iflas etmiş durumda.bir kat merdiven çıksam kalbim sıkışıyor. çocuklarımla bile koşturup oynayamıyorum. Sizin azminiz beni de cesaretlendirir inşallah. Kafamda bir halletsem gerisi gelecek biliyorum ama 3 günden uzun rejim yapamadım.

tebrik ederim sizi.bende 1 ay önce 92 kiloyla başladım.85 im şuanda.7 kilo verdim ama 58-59 u görürmüyüm acaba...

canim kalbimiz ve tüm iyi dileklerimiz seninle...sonuclar insallah istedigin gibi olacak ve senin emegin ve sabrin bosa gitmeyecek güzellik.kuzunu bir an önce kucagina almani sabirsizlikla bekliyoruz.

mutsuzluk ve umutsuzluk kötüdür pozitif düsün gülüm...cocuklarina bak onlar senin mutluluk kaynagin ve umudun, kesinlikle negatif olmayi birak hepimizin zaman zaman kendimizi kötü his ettigi günlerimiz oluyor ama pes etmeden dimdik ayakta olmaya calisiyoruz.senin en büyük gücün kuzularin,gücünü yavrularindan almalisin...buradan ayrilmamaya calis her gün menülerini paylas buradaki güzel hanimlar sana yorum yaparak daha cok motive edecekler.hepimizin ortak sorunu kilolarimiz ve birbirmize destek olmak icin buradayiz.aramiza hos geldin canim

bugünkü menüm
sabah:2 kepekli tost ekmegi arasi tavuk salam ve marul
ara:1 portakal ve 1 wasa sandvic
ögle: 1 kase müsli ve meyveli sekerli yogurt
ara:1 havuc ve yarim elma
aksam:3 kasik yogurtlu bakla,3 kasik zeytinyagli pirasa,2 kasik pilav cok az tavuk eti
ara:1 kücük dilim ispanakli börek ve 2 catal yas pasta
2,5 litre su ve 4 fincan isirgan cayi
1 saat step aerobik

Günaydin hanimlar,
güzel bir persembe gününde tüm güzellikler sizlerle olsun.

günaydın canım sana ve herkese,umarım hepimiz için verimli,güzel bir gün olur...bu arada ben kırmızı kart görücem ondanmıdır nedir gram oynamıyo tartıda kaç gündür kafayı yicem yaaaa((

günaydın herkese dün biraz kaçırdım galiba dünki menüyü vereyim
sabah iki dilim ekmek zeytin peynir domates
arada 2 burçak bisküvi
öğlen bir kase çorba, salata, bir kaç çatal hünkar beğendi
saat 4 gibide işte burası biraz can sıkıcı iki tane elmalı kurabiye, iki dilim börek ve biraz kısır :18:
akşamda hiçbirşey yemedim ama bebeğe gece mama yapmaya kalkınca iki ısırımlık tatlı yedim
hep zaten oğluşumun yüzünden bu kilolar emseydi hiçbir kilom kalmıycaktı. bir de her mamaya kalktığımda birşeyler atıştırmasaydım böyle olmıycaktım
spor yapamadım ve 1,5 kilo kadar su içmişimdir heralde.

Son düzenleme:

insan açken derse adapte olamaz ki tabiki yiyeceksin bence sen kendini bu kadar yıpratma sonuçta bu kiloyu sınavdan sonrada verebilirsin. dikkat et tabiki ama aklın yemekte olmasın. ben çok iyi bilirim o stresi. insan karnı tok olsada yeterki dersi unutayım biraz canımın sıkıntısı gitsin diye yiyor.
hangi bölümü bitirdin . denemelerin güzelmi ?
bende memur olduktan sonra oturdum kaldım masaya ancak popoyu büyüttüm

önlisans mezunuyum canım ben 4 yıllıklara göre işim daha kolay amaaa yinedeeee zor yaaa (((((( çok tşk ederim canım desteğin için aynen dediğin gibi karnım tok ama canım sıkılıyorrr ne olacak bu böylee diyeeee stres oluppp yemeğe gidiyor aklım

neneme sordum sen evlenirken dedemden elektrik aldın mı diyedediki bizim zamanımızda elektrşk yoktu alamadım gaz lambası vardı o yüzden gaza geldik :))) GÜNAYDINNNNNN

gnydn kızlar... elmaşekerim ben sana güveniyorum sen azimlisin kpss korksun senden. sana tavsiyem günde 2 saat ama dolu dolu çalışman yeterli kesinlikle.mayısta falan da 1 deneme koyarsan her güne, temmuzun ortasında denemeler 2 ye çıkarsa hiç kaçarı yok bu sınav senin olacaktır. boşuna stres yapma cnm hiç değmez. sınavdan sonra bu kadar stres boşuna dieceksin. ve ne kadar az stres o kadar adım rakiplerinden önde olmanı sağlar.

canım bende aynı senin gibiydim 3 gün bile diyet yaptığımı hatırlamıyorum hemen bozuyodum sevdiğim bişey görünce.kafanda halletme konusuna gelince ben bu topiği görene kadar kafamda hallettiğimi sanıyodum ama buranın o kadar faydası olduki bana benim gibi olan birilerini gördükçe her gün yeniden gaza geliyorum tek olmadığımı hissediyorum.her gün burayı mutlaka takip et inan çok faydası olcaktır.ben çok paylaşım yapmasamda çok konuşmalara katılmasamda hergün mutlaka girip yazılanlara bakıyorum menümü mutlaka yazıyorum vicdan muhasebesi yapmak için.kızlar iyiki varsınız bu arada :) yapabilirsin buna inanırsan gerisi gelir.aynaya baktığında hiçbi fazlalığının olmadığı ve giydiğin herşeyin çok yakışcağı günleri hayal et :)

gunaydınn canlar mucize dolu guzel bi gün olsun inşşşşşşşşş
ay ay icimi kipir kipir etti bu dilek yaaaa:)) insallah mucize dolu bir gün olur...insallah insallah insallah

Tam 7 mart 2011 de başladım.Başladığımda 91.2 idim.Şimdi 58-59 arasında dolaşıyorum.Niyetim 60 ı aşmamak.
tam bir sene bir ay..hic hayal edebilirmiydin gecen sene bu zamanlar 58 lerde olacagini...üstelikte 91 lerden..ne kadar sürede indin 58 e canim...ve ne hissediyorsun..herhalde mutluluk degilmi..ben eski resimlerime baktigimda acidan baska birsey hissetmiyorum nedense..zayif hallerimede sisman hallerimede..sanirim benim zorum gecip giden zamanla:)))

neneme sordum sen evlenirken dedemden elektrik aldın mı diyedediki bizim zamanımızda elektrşk yoktu alamadım gaz lambası vardı o yüzden gaza geldik :))) GÜNAYDINNNNNN
bak bu süperdi iste:))

kaptanmmm butun ii enerjim kalbm dualarm sennle herşey de ii olcak çok inanıormmm şöle arka arkaya hamiş kalalımm inşşşşşşş

insallah güzel bebisin olur.dogurmak ayri bir dert .bakmak ayri .oooo kendinden fedakarlik yapiyosun ona aliyosun.yemiyosun icmiyosun ona bakiyosun.allah saglik versin cocuklarimiza.dünya da beni en mutlu eden cocuklarim .gerisi bos

kızlar çoktandır gelemiyorum menüleri bile zor vakit bulup yazıyorum yarında kayınvalidemlere gidicez kayınpederim ameliyat olacak gözden haftasonundan sonra normale dönücem inşallah...

canim kalbimiz ve tüm iyi dileklerimiz seninle...sonuclar insallah istedigin gibi olacak ve senin emegin ve sabrin bosa gitmeyecek güzellik.kuzunu bir an önce kucagina almani sabirsizlikla bekliyoruz.

sağolun canlarıh desteklerinizi ve dualurınızı farkındayım ve bu beni çok mutlu ediyor yumoşlarım büyüyo içerdeeeee-)

kızlar neden sessiz burası yaz geldi diye salmak yok. daha yolumuz var. canlanın hadi.. bu arada sanırım seminer çıktı başıma. inş diyetimi sarsmaz bu seminer. ama günü belli deil. o süreçte yazamam fakat sizleri takip etcem ben yazmasam da siz desteğinizi eksik etmeyin benden. bugün tartıda yıllardır acaba olacak mı dediğim rakamın başlangıcını gördüm:)) çok şükür. dilerim hepiniz hedefledğiniz kiloya ulaşırsınız. bugünkü menüm:
sabah: 1 kaşık tuzsuz lor peyniri, 1 dilim kızarmış ekmek
öğlen: 1 kase makarna salatası(az makarna, 1 domates, yarım salatalıkla yaptım)
ara: 1 elma
akşam: 1 kase bezelye yemeği
ara: 1 portakal
3lt su, 2 kupa tarçınlı karanfilli çay, 2 şekersiz çay.

hayirdir kaptan ya..millet iyi dileklerini yazmis sana..birkac hafta giremedim birseymi kacirdim gecmisi okuyamiyorum benim leptop cok yavas..icinde buyuyen yumoslarmi? kiz yoksa ikiz bebegin falanmi var...catlayacagim meraktan ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…