geldim canım geldim bende sizi merak ediyorum aklım burdaaa:)))
bugün doktorumla randevum vardı gittim muayene diye bi işlem yaptılar tüp bebek provası da deniliyomuş tüplerden rahime sıvı yolladılar rahim içine baktılar hiçbi sorun yok dedi iş yumurtaları büyütmeye kaldı dedi Allah şükür bende o problem olmuyo bi tedavimde tam 24 tane yumurta çıkmıştı 6 tane daha olsa bi koli yumoş çıkmış olacaktı:))))
tabi o işleme 400 bayıldık bi test istedi 600 tutuyo 2 bin lira tüp bebek yaptırıyoz demekle bitmiyo bu iş yaaa el sürekli cepteee:)) hayırlısı olsun kuzum olsun sağlıkla gelsin de katlanırız:)
selam hanımlar. Çok mutsuz ve umutsuzum. Uzun zamandır tartılamıyorum bile. 85-88 arasıyımdır heralde. dizlerim iflas etmiş durumda.bir kat merdiven çıksam kalbim sıkışıyor. çocuklarımla bile koşturup oynayamıyorum. Sizin azminiz beni de cesaretlendirir inşallah. Kafamda bir halletsem gerisi gelecek biliyorum ama 3 günden uzun rejim yapamadım.
Günaydin hanimlar,
güzel bir persembe gününde tüm güzellikler sizlerle olsun.
yaa bu kpss stresiyle diyet yapamıytorummm süreli aklım yemekde sıkıldıkca yemek istiyorum offff offff
sabah:1 kase çorba
öğle:1 yumurta haşlama.bilmediğim kadar krem peynir,2 zeyt,n,2dlm ekmek,domates
ara:yarım fincan süt,elma
akşam: 1 kase çorba, 3 lahana sarma,1 dolma,üstelik utanmadan 1 dlm de ekmek yedim, 3 4 çatal yoğurt
insan açken derse adapte olamaz ki tabiki yiyeceksin bence sen kendini bu kadar yıpratma sonuçta bu kiloyu sınavdan sonrada verebilirsin. dikkat et tabiki ama aklın yemekte olmasın. ben çok iyi bilirim o stresi. insan karnı tok olsada yeterki dersi unutayım biraz canımın sıkıntısı gitsin diye yiyor.
hangi bölümü bitirdin . denemelerin güzelmi ?
bende memur olduktan sonra oturdum kaldım masaya ancak popoyu büyüttüm
selam hanımlar. Çok mutsuz ve umutsuzum. Uzun zamandır tartılamıyorum bile. 85-88 arasıyımdır heralde. dizlerim iflas etmiş durumda.bir kat merdiven çıksam kalbim sıkışıyor. çocuklarımla bile koşturup oynayamıyorum. Sizin azminiz beni de cesaretlendirir inşallah. Kafamda bir halletsem gerisi gelecek biliyorum ama 3 günden uzun rejim yapamadım.
ay ay icimi kipir kipir etti bu dilek yaaaa:)) insallah mucize dolu bir gün olur...insallah insallah insallahgunaydınn canlar mucize dolu guzel bi gün olsun inşşşşşşşşş
tam bir sene bir ay..hic hayal edebilirmiydin gecen sene bu zamanlar 58 lerde olacagini...üstelikte 91 lerden..ne kadar sürede indin 58 e canim...ve ne hissediyorsun..herhalde mutluluk degilmi..ben eski resimlerime baktigimda acidan baska birsey hissetmiyorum nedense..zayif hallerimede sisman hallerimede..sanirim benim zorum gecip giden zamanla:)))Tam 7 mart 2011 de başladım.Başladığımda 91.2 idim.Şimdi 58-59 arasında dolaşıyorum.Niyetim 60 ı aşmamak.
bak bu süperdi iste:))neneme sordum sen evlenirken dedemden elektrik aldın mı diyedediki bizim zamanımızda elektrşk yoktu alamadım gaz lambası vardı o yüzden gaza geldik :))) GÜNAYDINNNNNN
kaptanmmm butun ii enerjim kalbm dualarm sennle herşey de ii olcak çok inanıormmm şöle arka arkaya hamiş kalalımm inşşşşşşş
nasılsınız kızlar ben hiiiiiç havamda değilim canım sıkkın birz
ayçacımbelkide hayırısı böyledir tökezleyerek devam eden bi evliliktense belkide bitmesi hayırlıdır ablana destek olmaktan başka elinden bişi gelmez inş kısa zamanda atlatır
iremcim Allah kolaylık versin inş olurda maddi konuları böyle durumlarda pek görmez insanlar sizde şuan öle bi durumdasınız inşallah sonuç verir dualarımdasın
şekrcim geçmiş lsun
neyse ben kaçar bana çooooooook dua edin kızlar
insallah güzel bebisin olur.dogurmak ayri bir dert .bakmak ayri .oooo kendinden fedakarlik yapiyosun ona aliyosun.yemiyosun icmiyosun ona bakiyosun.allah saglik versin cocuklarimiza.dünya da beni en mutlu eden cocuklarim .gerisi bos
kızlar çoktandır gelemiyorum menüleri bile zor vakit bulup yazıyorum yarında kayınvalidemlere gidicez kayınpederim ameliyat olacak gözden haftasonundan sonra normale dönücem inşallah...
canim kalbimiz ve tüm iyi dileklerimiz seninle...sonuclar insallah istedigin gibi olacak ve senin emegin ve sabrin bosa gitmeyecek güzellik.kuzunu bir an önce kucagina almani sabirsizlikla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?