80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geldim canım geldim bende sizi merak ediyorum aklım burdaaa:)))
bugün doktorumla randevum vardı gittim muayene diye bi işlem yaptılar tüp bebek provası da deniliyomuş tüplerden rahime sıvı yolladılar rahim içine baktılar hiçbi sorun yok dedi iş yumurtaları büyütmeye kaldı dedi Allah şükür bende o problem olmuyo bi tedavimde tam 24 tane yumurta çıkmıştı 6 tane daha olsa bi koli yumoş çıkmış olacaktı:))))

tabi o işleme 400 bayıldık bi test istedi 600 tutuyo 2 bin lira tüp bebek yaptırıyoz demekle bitmiyo bu iş yaaa el sürekli cepteee:)) hayırlısı olsun kuzum olsun sağlıkla gelsin de katlanırız:)

kaptanmmm butun ii enerjim kalbm dualarm sennle herşey de ii olcak çok inanıormmm şöle arka arkaya hamiş kalalımm inşşşşşşş

nasılsınız kızlar ben hiiiiiç havamda değilim canım sıkkın birz

ayçacımbelkide hayırısı böyledir tökezleyerek devam eden bi evliliktense belkide bitmesi hayırlıdır ablana destek olmaktan başka elinden bişi gelmez inş kısa zamanda atlatır

iremcim Allah kolaylık versin inş olurda maddi konuları böyle durumlarda pek görmez insanlar sizde şuan öle bi durumdasınız inşallah sonuç verir dualarımdasın
şekrcim geçmiş lsun
neyse ben kaçar bana çooooooook dua edin kızlar

iyi akşamlar herkese menümü paylaşayım

sabah 2 dilim kepekli ekmek
1 dilim b.peynir 4 zeytin
1 tane domates
1 tatlı kaşığı bal

ara yok

öğle 4 nuget
1 bardak ayran salata

ara 1 portakal 1 çay b.süt

akşam 1 tane z.enginar
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

2 lt su 2 fincan y.çay

yaa bu kpss stresiyle diyet yapamıytorummm süreli aklım yemekde sıkıldıkca yemek istiyorum offff offff

sabah:1 kase çorba
öğle:1 yumurta haşlama.bilmediğim kadar krem peynir,2 zeyt,n,2dlm ekmek,domates
ara:yarım fincan süt,elma
akşam: 1 kase çorba, 3 lahana sarma,1 dolma,üstelik utanmadan 1 dlm de ekmek yedim, 3 4 çatal yoğurt

insallah güzel bebisin olur.dogurmak ayri bir dert .bakmak ayri .oooo kendinden fedakarlik yapiyosun ona aliyosun.yemiyosun icmiyosun ona bakiyosun.allah saglik versin cocuklarimiza.dünya da beni en mutlu eden cocuklarim .gerisi bos

zaten kendine ait düzeni var .evi var .cocuklari yanin da artikin kafasini dinlesin biraz .insan yasi ni basini aldiktan sonra huzur istiyo.bir daha da dünya ya gelmiyecez degilmi sonucta..

of yaaaa.internetten ceket ismarladim .rengini begenmedim .hadiii tekrar postaya git geri gönder .bir daha bir sey ismarlamicam...

e bişi yememişsin ki ciciş.bişi olmaz.asıl ben bugün çıldırmış gibi yedim

aha
sabah
üç dilim ekmek
biraz tavada yumurta
bi kk peynir
biraz bal kaymak sürdüm.yarım dilim ekmek üstüne

ara
bi paket eti form limonlu

öğle
bi tabak kabak yemeği
biraz yoğurt

ara
yarım elma
bi paket çörekotlu form bisküvi

ara
iki kare çikolata

akşam
yarım tabak kabak yemeği
iki dilim ekmek
4 zeytin
bi kk peynir
soda

ara
4 kare çkolata :/

yarım saat yürüyüş
ara

• menüm sabah kahve bir kucuk sandvic tipi ekmek , bir dilimpeynir
  • bir tabak bulgur pilavi, salata ,ayran
  • ara pudding
  • meyva .bir tas latte maccihito
  • bir litre su
  • yarim saat yürüyüs

bugünkü menüm kızlar;
sabah:1 yumurta haşlanmış,biraz labne,şekersiz çay,2 dilim ekmek
ara:5 badem
öğle:3 yk yeşil fasulye(etli),1 bardak ayran ,1 dilim ekmek
ara:1 avuç leblebi
akşam:yağ mantısı deriz biz kayseride 4 tane ondan((

sabah: bir kase müsli
ara : bir ayran beş adet peynirli kıraker
öğle : yeşllkli küçük köfteli dürüm şekersiz çay( okula çakılı kaldm bu oglen mecbur yemek zornda kaldm )
ara :bir etipuf
akşam: tavuk şiş bol salata ve yeşllk iki çatal bulgur plavı ayran
ara : bi avuç kadar büyük büyük bi çekrdek ( öğrencm dün azcık tutuştrdı elmde yedkçe yiyesi gelıo insann az kaldı Allahtan )
spor : 40 dk tplm: fitness -step -esneme

Kızlar uzun süre sonra tekrar merhaba,

Ya kızlar ben çok hasta oldum. Soğuk algınlığı bronşite çevirmiş, bir de o halde şehir dışına gitmem gerekti iş için daha beter oldum. Öksürük, ateş, halsizlik en kötüsü de halsizlikti yaaa. O yüzden uzun süredir yazamıyorum. Ama yarından itibaren tekrar yazmaya başlayacağım. Zaten hastalıktan diyet filan kalmadı. Daha doğrusu sanırım içtiğim antibiyotiklerden iştah miştah hak getire oldu. Bütün metabolizmam alt üst oldu vallahi Umarım sizler iyisinizdir. Görüşmek üzere.

Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz beyaz peynir
1 yk lor(baharatlı)
3 çeri domates
2 zeytin
3-4 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
Karışık yeşillik
Öğle:
1 peynirli poğaça
1 sarma
1 lokma elmalı pasta
Ara:
4-5 yk süzme yoğurt
1 yeşil elma
Akşam:
2-3 lokma peynir ekmek
1 sb süt
2 yk müsli
Ara:
10 beyaz leblebi

2 lt su
şekersiz çaylar

bende zayflamak istyrm arkadaşlaaar yardmmm

cnm sen kaç kilo verdn ve nekadar sürede verdn öğrenmm mümknmü

dün

sabah

2 adet diet bisküvi
1 yeşil çay

öğle
yarım simit
1 ayran

akşam

yarım karnıyarık
yarım tabak makarna
1 kase yoğurt

ara

1 elma
1 süt

bugün

sabah
yok

ara

okulun kokteyli vardı çeşit çeşit kanepeler pastalar ama yemedim sadece

2 tuzlu kuru pasta
1 bardak çay

öğlen

2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta

ara
1 sütlü nescafe
1 hurma

akşam

1 tabak yeşil mercimek
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

ara

1 elma
1 süt

kızlar çoktandır gelemiyorum menüleri bile zor vakit bulup yazıyorum yarında kayınvalidemlere gidicez kayınpederim ameliyat olacak gözden haftasonundan sonra normale dönücem inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…