- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
hayirdir kaptan ya..millet iyi dileklerini yazmis sana..birkac hafta giremedim birseymi kacirdim gecmisi okuyamiyorum benim leptop cok yavas..icinde buyuyen yumoslarmi? kiz yoksa ikiz bebegin falanmi var...catlayacagim meraktan ya :26:
Rüyamda görsem inanmazdım,hem de çok büyük bir mutluluk.Umarım siz de ve herkes bu mutluluğa sağlıkla kavuşur.tam bir sene bir ay..hic hayal edebilirmiydin gecen sene bu zamanlar 58 lerde olacagini...üstelikte 91 lerden..ne kadar sürede indin 58 e canim...ve ne hissediyorsun..herhalde mutluluk degilmi..ben eski resimlerime baktigimda acidan baska birsey hissetmiyorum nedense..zayif hallerimede sisman hallerimede..sanirim benim zorum gecip giden zamanla:)))
tebrik ederim sizi.bende 1 ay önce 92 kiloyla başladım.85 im şuanda.7 kilo verdim ama 58-59 u görürmüyüm acaba...
herkese iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm;
sabah:tavada az yağda pişmiş yumurta,2 dilim kepekli ekmek,şekersiz çay
ara:5 badem
öğle;haşlanmış tavuk göğsü,1 bardak ayran
ara yok akşam yemeğini erken 17 gibi yedik
akşam;3 köfteli fırında sebzeli köfte,ayran,1 dilim ekmek
ara;1 avuç leblebi,1 de elma yerim
mavisam çok iyi gidiyorsun canım maşallah.kısa sürede 5 kilo verdin hem de menülerin çok iyi :)
kızlar her gören nasıl zayıflamışsın çok güzel olmuşsun diyor..ben daha vereceği deyince yeter daha ne vereceksin diyorlar..mutlu oluyorum kıyafatlerin içinde yok olmaya başladım
kilolu olup sağlıklı beslenmeye korkan arkadaşlarıma da destek olmaya çalışıyorum..illaki bir bahanemiz var..amaa inanın
İSTEYİNCE OLUYOR..(ben 17 kilo verdiysem herkes verir)bedenimize yazık valla..
İNANMAK BAŞARMAKTIR ARKADAŞLAR...
sagol canim kurtarma egiliminden dolayi:)) insallah insallah..yüce mevlam insallah o mutlulugu yürekten isteyen herkese tattirir ..insallah güzel haberlerini aliriz yakinda..yeri gögü yaradan rabbim yumurtaya can veren rabbim insallah basta sevdigim deger verdigim yakinlarima dostlarima ahbaplarima devamindada sevmedigim gicik aldigim hatta nerfet bile ettigim ama bir evlat icin ellerini yaradana acan insanlarin kollarini bos cevirmesin...yürekten diliyorum..ben seni meraktan kurtarayım hemen. tedaviye başladı. sanırım tüp bebek tedavisi:)) yakında ikizleri de olur inş..
ne güzel ne güzel...darisi bizlerin basina olsun...bende uzun uzun yollardan geldim.104 le basladim..söyle düsünüyorumda aman allahim ...insan kilo verince daha bir anliyor o zamanlardaki sisman hallerini..sismanken evet kilolu oldugumuzu bilioruz ama cevrede bizde o hallerimize alistigimizdan cokta batmiyor özel durumlarin haricinde..ama kilo verdikten sonra ben neymisim yaaaa diorsum valla.insallah bu yaz o tombalak hallerimizi unutacagiz...ben cok umutluyum valla..gittikce azaliyor hedefime varacagim kilolar..yavas gidiyor ama gidiyor..sabirsizlaniyorum bir 10 kilo daha vermis hallerimi görmek icinRüyamda görsem inanmazdım,hem de çok büyük bir mutluluk.Umarım siz de ve herkes bu mutluluğa sağlıkla kavuşur.
Ben gördüysem siz neden görmeyesiniz? Dediğim gibi,sabır,irade ve azim.
kızlar her gören nasıl zayıflamışsın çok güzel olmuşsun diyor..ben daha vereceği deyince yeter daha ne vereceksin diyorlar..mutlu oluyorum kıyafatlerin içinde yok olmaya başladım
kilolu olup sağlıklı beslenmeye korkan arkadaşlarıma da destek olmaya çalışıyorum..illaki bir bahanemiz var..amaa inanın
İSTEYİNCE OLUYOR..(ben 17 kilo verdiysem herkes verir)bedenimize yazık valla..
İNANMAK BAŞARMAKTIR ARKADAŞLAR...
sorma canim ya simdilik bitmis gibi görünüyor..bugün acilis vardi..allahim o ne telasdi ya..benide görücen acilis diye havali havali giinmisim fönlü saclar makyaj falan...acilis ya ben saniyorum gidip birseyler tikinip kutlayip gelicez..bir telas bir kalabalik mutfakta sogan soy peynir dil...et ayikla..topuklu ayakkabilarla...tam bir fiyaskoydu yani:))adaşımm şükür kavuşturanaaaane yapıosnnn btti mi yogun gunlerrr nasl gdıo yürüyş falan yapıomsn ben de ufak ufak başladm yürüyüşe spor tam gaz dvm haftada en az üç kez gdıorm gecen ay beş kez gttm baya ii oluo kafamı da dagtıorm sıkılaştrıo da ....
vallahi spor cok etkili..iyi yapiyorsun adasim benim..bende üc gündür yürüywmwdim telastan ama hissediorum resmen zayifliyorum kiz...cok heyecanliyim...sanki yaza nisanlim gelecek evlenicez o bicim yani:))) gerci biz olsa olsa bosaniriz ama onuda beceremiyoz...ay uzun zamandir ben bu heriften yakinamiyordum demi..özlemisim yaadaşımm şükür kavuşturanaaaane yapıosnnn btti mi yogun gunlerrr nasl gdıo yürüyş falan yapıomsn ben de ufak ufak başladm yürüyüşe spor tam gaz dvm haftada en az üç kez gdıorm gecen ay beş kez gttm baya ii oluo kafamı da dagtıorm sıkılaştrıo da ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?