80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirdir kaptan ya..millet iyi dileklerini yazmis sana..birkac hafta giremedim birseymi kacirdim gecmisi okuyamiyorum benim leptop cok yavas..icinde buyuyen yumoslarmi? kiz yoksa ikiz bebegin falanmi var...catlayacagim meraktan ya :26:

ben seni meraktan kurtarayım hemen. tedaviye başladı. sanırım tüp bebek tedavisi:)) yakında ikizleri de olur inş..

sabah:2 barda su 2 kayısı
sabah kahvaltı: 2dilim ekmek 2 dilim peynir
ara:yok
öğle:kavurmalı yumurta bir ekmek ve biraz peynir
akşam:2 ekmek domatesten sandviç
akşam:et yemeği 3 porsyo ,nkadar
1 yk irmik helvası
1 çilekli süt
2ceviz
1.5 lt su

sabah:2 dilim ekmek ve 2 dilim peynir
ara:yok
öğle:2 po et kadar köfte ezogelin çorba 1 yk aşure ve ayran
ara:sütlü kahve
akşam:bir fındık lahmacun 3 po et bol salata ve bir dilim kadar ekmek
1 tane kibrit kutusu kadar baklava
2 myevem kadı salat cevizli idi cevzi atlayacağım...
adet öncesi..veremem bu hafta almasam kar sayıcam..patlamak üzereyim..

bugünkü menüm

sabah 2 dilim çavdar ekmek 1 dilim b.peynir
4 zeytin 1 domates
1 çay k.bal

ara yok

öğle 6 ymk k.mantarlı tavuk sote
3 ymk k.yoğurt
1 dilim ekmek

ara 1 portakal
5 tane altınbaşak

akşam 1 tane zeytin y.enginar
salata
1 bardak ayran

2 lt su 1 fincan y.çay 1 fincan beşibiryerde

Rüyamda görsem inanmazdım,hem de çok büyük bir mutluluk.Umarım siz de ve herkes bu mutluluğa sağlıkla kavuşur.
tebrik ederim sizi.bende 1 ay önce 92 kiloyla başladım.85 im şuanda.7 kilo verdim ama 58-59 u görürmüyüm acaba...

Ben gördüysem siz neden görmeyesiniz? Dediğim gibi,sabır,irade ve azim.

Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor(baharatlı)
2 zeytin
3 çeri domates
3-4 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
karışık yeşillik
Ara:
1 tuzlu kurabiye
Öğle:
200 gr yoğurt
3-4 lokma peynir-ekmek-domates-salatalık
Ara:
2-3 yk süzme yoğurt
1/2 yeşil elma
Akşam:
1 dilim ekmek
3-4 yk bakla yemeği
4-5 yk yoğurt
3-4 yk yoğurtlu kırmızı lahana salatası(ne çok yoğurt olmuş yine,bayılıyorum şu yoğurda,şimdi bile hala yiyebilirim)
Ara:
1 avuç mısır kavurga
15-20 beyaz leblebi

2 lt su
şekersiz çaylar

herkese iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm;
sabah:tavada az yağda pişmiş yumurta,2 dilim kepekli ekmek,şekersiz çay
ara:5 badem
öğle;haşlanmış tavuk göğsü,1 bardak ayran
ara yok akşam yemeğini erken 17 gibi yedik
akşam;3 köfteli fırında sebzeli köfte,ayran,1 dilim ekmek
ara;1 avuç leblebi,1 de elma yerim

selamlar
bugünkü menüm

sabah
bi simit
yeşil çay
tere
labne

ara
üç tane kepekli büskivi

öğle
zeytinyağlı kabak yemeği
bi tane ufak pudinglerden 100 kalori
bi kaç tane petibör

akşam
iki kaşık plav
iki tavuk parçası
üç kaşık patates püresi

ara
bi elma bi portakal yemeyi düşünüyorum
40 dk yürüyüş yaptım

mavisam çok iyi gidiyorsun canım maşallah.kısa sürede 5 kilo verdin hem de menülerin çok iyi :)

bugünkü menüm
sabah
1kk peynir
3 zeytin
domates
yeşilçay

ara
1 bardak süt
1 diyet bisküvi

öğle
1 diyet bisküvi(dışarıdaydım)

akşam

2 tabak çorba
3 kaşık yoğurt

2 litre su

kızlar nette sorun vardı giremedim dünkü menümü yazayım hemen

sabah
ılık bir bardak su
peynir zeytin
2 d.ekmek

ara
yarım poğaça
patates salata

öğlen
kepekli makarna
etli sebze yemeği
yoğurt
salata

ara
yarım dilim kek
kahve

akşam
c.flakes

ara
meyve

bugünkü menüm

sabah
ılık bir bardak su
kıymalı ıspanaklı yumurta
peynir zeytin

ara
bir kuru kayısı
yoğurt

öğlen
bir kase çorba
1 d.ekmek
domates salatalık

akşam erken yedim
simit
peynir zeytin
salatalık

sade
dondurma
birde yarım dilim kadayıf tatlısı

kızlar her gören nasıl zayıflamışsın çok güzel olmuşsun diyor..ben daha vereceği deyince yeter daha ne vereceksin diyorlar..mutlu oluyorum kıyafatlerin içinde yok olmaya başladım
kilolu olup sağlıklı beslenmeye korkan arkadaşlarıma da destek olmaya çalışıyorum..illaki bir bahanemiz var..amaa inanın
İSTEYİNCE OLUYOR..(ben 17 kilo verdiysem herkes verir)bedenimize yazık valla..
İNANMAK BAŞARMAKTIR ARKADAŞLAR...

bu günkü menüm çantaları kafama kafama atın lütfen

sabah 1 küçük dilim börek açık çay 1 lokma ekler
ara yok
öğlen 1 küçük kase yoğurtlu makarna salatası 1 kurabiye
ara yok
akşam 3 çatal bulgur pilavı 2 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü 1 ısırık tatlı 1 su bardağı gazoz
ara yok daha ne olacak demi
2 litre su spor yok

kırmızı kart yedim ondanmı nedir böyle oldu ama yarın düzeleceğim söz

ne guzellll ben de benzer şeyleri yaşıorm ve oyle mutlu oluorm ki klo aldıktan sonra iki ya da üç kez etek gymişmdr gyesm gelmıodu gecen gun denedm evlenmden once dktrdgm etegm oldu bugun gydm oklda öğrenclerm ogretmen arkdaslarm herkes boyle çok guzel şeyler soyledler nasl zayflamşsn ne guzel olmş die nasl mutlu oldm bi kere daha klo almak kendme yaptgm enn buyuk hakszlkmş onu anladm artık sadece hamileliğmde klo almak istıorm ( Allah nasip etsin tez zamanda inşş) yeniden dogdum ve verdkçe çok daha ii hssedicem kendimi blıorm ii ki var bu grup ii ki brlkteyiz ve ii ki çok kararlı ve azimliyiz hep daim olsn bu kararlıgımz gtsn de gtsn bu klolarrrrrrrrrrrrrrrrr

ben seni meraktan kurtarayım hemen. tedaviye başladı. sanırım tüp bebek tedavisi:)) yakında ikizleri de olur inş..
sagol canim kurtarma egiliminden dolayi:)) insallah insallah..yüce mevlam insallah o mutlulugu yürekten isteyen herkese tattirir ..insallah güzel haberlerini aliriz yakinda..yeri gögü yaradan rabbim yumurtaya can veren rabbim insallah basta sevdigim deger verdigim yakinlarima dostlarima ahbaplarima devamindada sevmedigim gicik aldigim hatta nerfet bile ettigim ama bir evlat icin ellerini yaradana acan insanlarin kollarini bos cevirmesin...yürekten diliyorum..

Rüyamda görsem inanmazdım,hem de çok büyük bir mutluluk.Umarım siz de ve herkes bu mutluluğa sağlıkla kavuşur.

Ben gördüysem siz neden görmeyesiniz? Dediğim gibi,sabır,irade ve azim.
ne güzel ne güzel...darisi bizlerin basina olsun...bende uzun uzun yollardan geldim.104 le basladim..söyle düsünüyorumda aman allahim ...insan kilo verince daha bir anliyor o zamanlardaki sisman hallerini..sismanken evet kilolu oldugumuzu bilioruz ama cevrede bizde o hallerimize alistigimizdan cokta batmiyor özel durumlarin haricinde..ama kilo verdikten sonra ben neymisim yaaaa diorsum valla.insallah bu yaz o tombalak hallerimizi unutacagiz...ben cok umutluyum valla..gittikce azaliyor hedefime varacagim kilolar..yavas gidiyor ama gidiyor..sabirsizlaniyorum bir 10 kilo daha vermis hallerimi görmek icin

ne kadar güzel böyle basari mesajlari okumak..insana istah geliyor valla.ama yemek icin degil yememek icin:))

adaşımm şükür kavuşturanaaaa ne yapıosnnn btti mi yogun gunlerrr nasl gdıo yürüyş falan yapıomsn ben de ufak ufak başladm yürüyüşe spor tam gaz dvm haftada en az üç kez gdıorm gecen ay beş kez gttm baya ii oluo kafamı da dagtıorm sıkılaştrıo da ....

sorma canim ya simdilik bitmis gibi görünüyor..bugün acilis vardi..allahim o ne telasdi ya..benide görücen acilis diye havali havali giinmisim fönlü saclar makyaj falan...acilis ya ben saniyorum gidip birseyler tikinip kutlayip gelicez..bir telas bir kalabalik mutfakta sogan soy peynir dil...et ayikla..topuklu ayakkabilarla...tam bir fiyaskoydu yani:))

vallahi spor cok etkili..iyi yapiyorsun adasim benim..bende üc gündür yürüywmwdim telastan ama hissediorum resmen zayifliyorum kiz...cok heyecanliyim...sanki yaza nisanlim gelecek evlenicez o bicim yani:))) gerci biz olsa olsa bosaniriz ama onuda beceremiyoz...ay uzun zamandir ben bu heriften yakinamiyordum demi..özlemisim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…