80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uyuss aylın benı eklememıs o kadarda yardım ettım lısteyı hazırlarken..heh gıcık sey..koyma kızım lısteye benı..zemuszemus

uyuss aylın benı eklememıs o kadarda yardım ettım lısteyı hazırlarken..heh gıcık sey..koyma kızım lısteye benı..zemuszemus

hahahhaa ay valla nasil gözümden kacti bilemiyorummm zemuszemus
koydum simdi kaydirigubbakcemile3

hıh en sona benı koymuşş herhalde almanyada n harfi alfabenin en sonunda yer alıyor...kaydirigubbakcemile5

hıh en sona benı koymuşş herhalde almanyada n harfi alfabenin en sonunda yer alıyor...kaydirigubbakcemile5

yahu abla ugrastirmasana beni yauu kaydirigubbakcemile3
alfabeyle mi ugrascam kaydirigubbakcemile3
sonra artik, evde yaparim :kedi:

KILO CIZELGESI YAPAMAYANLAR/GÜNCELLEYEMEYENLER ICIN

Abnahme-Ticker.de - Gewichts-Ticker Abnahmne-Ticker Diät-Ticker - Motivation für Ihre Abnahmne

Hier können Sie sich Ihren Ticker einrichten TIKLA

FORMAT 1 TIKLA

Cizelgenizi secin, Hintergrund wählen TIKLA
Anzeiger wählen TIKLA

Ihr Ausgangswert: baslangic kilo örnek: 92,5

Ihr aktueller Wert: simdiki kilo 88,5

Ihr Zielwert: hedef 70

Zusatz-Text 1: istediginiz seyi yazabilirsiniz, mesela basladiginiz gün
Zusatz-Text 2: örnek: basaracagimm, vs vss

Ticker generieren TIKLA

Cizelgenin altinda hemen bir link görüceksiniz

Die URL des Bildes lautet: http://www.abnahme-ticker.de...........png/

bunu kopyaliyorsunuz ve KULLANICI PANELI giriyorsunuz, PROFIL DÜZENLE giriyorsunuz, en asagda bos biyer var, Kilo cizelgesi diyor, oraya yapistiriyorsunuz.

selam kızlar nasılsınız sengözlerimebaksanab
aylincim ellerine saglık liste çok güzel olmuş alkisalkisalkis

bende iyiyim canım azıcık işim var sporumu yapmadım şimdi bi cigara molası verdim
önce işimi yapsam yoksa yürüyüşümü diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

bilmemki hangisi daha yorucu olur kaydirigubbakcemile2

oh 7 kisi oldukk
hosgeldinizalkisalkisalkis

fıstığım liste çok güzel görünüyor emeğine sağlık canımmm öpüyorum seni kocamannnn opuyorumnanaktan

iyiyim be aylincim bir sürü ütü ve ev işi var nasıl zor geliyo sıcaklarla anlatamam benim minik cadı da durmuyo uğraş uğraş bitmiyo işler ufff

iyiyim be aylincim bir sürü ütü ve ev işi var nasıl zor geliyo sıcaklarla anlatamam benim minik cadı da durmuyo uğraş uğraş bitmiyo işler ufff

ah ablamm
ütüyü severim ben verrr attt bana dogru kaydirigubbakcemile3
ama dogru o sicakta cekilmez. ütü buhari iyyy kafamçokkarıştı
burasi 17 derece
donuyom, bide elbise giydim haha kaydirigubbakcemile3

ay ben çıkcam şimdi çok konuşmayın ben yokken kaçırıyom valla kıskanıyom sonra hadi öptüm alincimmm bys bys

aman 17 ıy ne soğuk orası siz yaza hasret demi orda kıyamam sıcak olunca kızarız soğuk olunca ayrı dert biz insanlar ne memnuniyetsiz oluyoruz bee

aman 17 ıy ne soğuk orası siz yaza hasret demi orda kıyamam sıcak olunca kızarız soğuk olunca ayrı dert biz insanlar ne memnuniyetsiz oluyoruz bee

aynen ablam
bize 20 bile yetiyor...
hadi kolay gelsin sana
bende molaya cikiom
elbise bakicam cuma kina var kaydirigubbakcemile2
by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…