ne açlışıydı bu adaşım mutlaka bahsetmşsndr ama çok geçmişe bakmadgm için kaçrmşmdr ben k.bkma ...sorma canim ya simdilik bitmis gibi görünüyor..bugün acilis vardi..allahim o ne telasdi ya..benide görücen acilis diye havali havali giinmisim fönlü saclar makyaj falan...acilis ya ben saniyorum gidip birseyler tikinip kutlayip gelicez..bir telas bir kalabalik mutfakta sogan soy peynir dil...et ayikla..topuklu ayakkabilarla...tam bir fiyaskoydu yani:))
vallahi spor cok etkili..iyi yapiyorsun adasim benim..bende üc gündür yürüywmwdim telastan ama hissediorum resmen zayifliyorum kiz...cok heyecanliyim...sanki yaza nisanlim gelecek evlenicez o bicim yani:))) gerci biz olsa olsa bosaniriz ama onuda beceremiyoz...ay uzun zamandir ben bu heriften yakinamiyordum demi..özlemisim ya
süpeeeeeeeeeeer ..ay benimde arkamdan zayifladigim anlasilirmi ya..ancak yandan bakinca anlasiliyor..enimiz ayni yani:))4 popoyla geziyor gibiyim basenlerim yüzündenne açlışıydı bu adaşım mutlaka bahsetmşsndr ama çok geçmişe bakmadgm için kaçrmşmdr ben k.bkma ...
ayyy kızz çaktrma valla zayflıorz bak sana ne anlatcm evveli gun altılarda arkam dönük tahtaya bşey yazıorm çocuklardan biri ogretmenm sizde bi degşklk var zayfldnz mı ne siz dedi oteki bi çocuk da dıo ki kızım zaten ogretmen zayftı nie oyle dıosn ayıp falan dıo arkam dönuk baya bi güldm bşey de demedmoklda hocalar her gun soruo nasl zayfladn ble erkek hocalar ble kaç klo verdn dio utanıom da boyle ne bleym herkes içinde sevmem boyle kendmden bahsetmekten ...
spor süper evt bnm bacagın üst tarfı sıknca portakal kabugu gibi oluodu artık olmuo çook az var ...arkadakileri yok etmek pek bi zor tabii on lar kalıcı gibi
yok yok herifi gezmeye saldim nerden baksan bir saat yalnizim seninim anam ez beni cigne beni:)))))))))))adaşmm kankammm ikisi bi arada kahvemsnzzzbnmmm ohh süper valla gtmeyn bak hemen heee sohbet etcz brazzzz hanidr beklıorm boyle bi araya gelmeyi
bende de valla hatlar karşkkay adasim benimkide tm dengesizlik oldu ya...burada saka girgir face de siir diz boyu duygusallik...deliriyorum yavas yavas:))
ohh süperrrr kankamm nerdesnn elma dersem çıııkkkkkkkkkkksüpeeeeeeeeeeer ..ay benimde arkamdan zayifladigim anlasilirmi ya..ancak yandan bakinca anlasiliyor..enimiz ayni yani:))4 popoyla geziyor gibiyim basenlerim yüzünden
bnm popo çabuk küçülr bnm de şu alt karın gtmıo bacaklar inceldi en çok yüz gtti ama göbüş duro göbek seansına katldm çok acı verici şu mekk tarzı hareketler ödüm bttm valla
yok yok herifi gezmeye saldim nerden baksan bir saat yalnizim seninim anam ez beni cigne beni:)))))))))))
face resimleri yükledim..bugün cekildiler..dumani üstünde:)
kızlar her gören nasıl zayıflamışsın çok güzel olmuşsun diyor..ben daha vereceği deyince yeter daha ne vereceksin diyorlar..mutlu oluyorum kıyafatlerin içinde yok olmaya başladım
kilolu olup sağlıklı beslenmeye korkan arkadaşlarıma da destek olmaya çalışıyorum..illaki bir bahanemiz var..amaa inanın
İSTEYİNCE OLUYOR..(ben 17 kilo verdiysem herkes verir)bedenimize yazık valla..
İNANMAK BAŞARMAKTIR ARKADAŞLAR...
face resimleri yükledim..bugün cekildiler..dumani üstünde:)
sabah. bir küçük kepekli tost bi çb elma suyu
ara : şekersiz çay
öğle / ara : bir ayran dört adet peynirli kepekli biskuvi
üç gibi : bir activia içinde bi kaç tane ceviz
akşam : dört yk plav iki parça kırmızı et ,cacık
spor : yok
Dünkü Menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek,yumurta,peynir,açık çay.
Ara Öğün:3 kayısı.
Öğlen:Çarşıda kermes vardı eşimle gittik kaçırdık biraz6 tane yaprak sarma,1 adet börek,ayran.
Ara :yok
Akşam:tavuk haşlama,salata,çorba.
Ara Öğün:Açık çay
Spor dışarda yürüdüm.
Bugünkü Menüm
Sabah:1 dilim ekmek,yumurta,peynir,açık şkersiz çay,
Ara:yok
Öğlen:Sabahtan beri hastanedeydim yemek saatlerim düzensiz oldu bugünEve gelince zeytinyağlı pırasa,yoğurt yedim.
Ara Öğün: 3 tatlı kaşık puding
Akşam:Hamsi buğulama,salata.
Ara Öğün:Açık şekersiz çay ve yeşil çay.
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,mekik çekme.
Boğazlarım ağrıyor sanırım hasta olucam:2:.Kızlar bende tiroit yüksek çıktı yine.Ultrasonla baktırdım guatr için temiz çıktı şükürAma hormonum niye yüksek çıkıyor moralim bozuluyor.Doktor tiroit tedavisi görmessen kilo veremezsin dedi bugünlerde kilo vermem durdu.Öncelikle benim tiroit tedavisine tekrardan başlıcaklar diğer ilacın etkisi olmadı sanırım.Ben belli bir müddet kilo bildirimi yapmak istemiyorum çünkü nedeni belli eğer gelişmeler olursa tekrardan yazarım kilomu vs.Çünkü her hafta gıdım gıdım vermekten yada sabit kalmaktan sıkıldım.Öncelikle tedavim olsun normale dönsün hormonum ondan sonrası kolay.Menülerimi paylaşabilirim ama kilo bildirimi yapamıcam belli bir müddet.
dualarımız sizinle canım.sevinçli haberlerini bekliyoruz :))geldim canım geldim bende sizi merak ediyorum aklım burdaaa:)))
bugün doktorumla randevum vardı gittim muayene diye bi işlem yaptılar tüp bebek provası da deniliyomuş tüplerden rahime sıvı yolladılar rahim içine baktılar hiçbi sorun yok dedi iş yumurtaları büyütmeye kaldı dedi Allah şükür bende o problem olmuyo bi tedavimde tam 24 tane yumurta çıkmıştı 6 tane daha olsa bi koli yumoş çıkmış olacaktı:))))
tabi o işleme 400 bayıldık bi test istedi 600 tutuyo 2 bin lira tüp bebek yaptırıyoz demekle bitmiyo bu iş yaaa el sürekli cepteee:)) hayırlısı olsun kuzum olsun sağlıkla gelsin de katlanırız:)
hoşgeldin canım.bizlerin kilo çizelgelerine bakıyosundur.hepimiz o civar kilolardan başladık.sabır gerekiyor emek gerekiyor kilo verebilmek için.aramıza katılırsan ve paylaşımlarda bulunursan gün içinde yediklerini kontrol altına alabileceğini göreceksin.selam hanımlar. Çok mutsuz ve umutsuzum. Uzun zamandır tartılamıyorum bile. 85-88 arasıyımdır heralde. dizlerim iflas etmiş durumda.bir kat merdiven çıksam kalbim sıkışıyor. çocuklarımla bile koşturup oynayamıyorum. Sizin azminiz beni de cesaretlendirir inşallah. Kafamda bir halletsem gerisi gelecek biliyorum ama 3 günden uzun rejim yapamadım.
çok güzel bi sonuç 1 ayda.eğer dengeli ve sağlıklı besleniyorsan neden olmasın o kilolara da düşersin.ama sağlıksız şok diyetlerle uzun vadeli kilo vermek çok zor.tebrik ederim sizi.bende 1 ay önce 92 kiloyla başladım.85 im şuanda.7 kilo verdim ama 58-59 u görürmüyüm acaba...
gnydn kızlar.. dün baya kaynatmışsınız. ewt zayıf olmak gerçekten çok güzel bir duygu. ben duştan çıkınca havluyla evde dolaşmam çünkü kilolarım rahatsız eder beni, eşim belime sarılınca sevmem yağlardan başka ne var bel diye bişi yok gibi, evde kısa tayt giyince çekerde çekerim taytı bacaklarım rahatsız eder(diiiii). dün duştan sonra havluyla gezebildim, artık taytımı çekmiyorum aşağılar, eşim elini belime attığında itmiyorum elini. bunlar gerçekten çok güzel duyguuu. daha da güzellerini yaşıcaz inşallah. yıllarca kendimize en büyük haksızlığı biz yapmışız malesef.. ama artık bu haksızlığa dur demeyi başardık ne mutlu bize. ben kilo bildirimimi bugün yapcam haftasonu net yok. bu hafta beni çok şeşırttı sanırım spor yaptığım için.
başlangıç: 82
geçen hafta: 72,400
bu hafta: 69,700
bu hafta giden: 2,700
toplam giden: 12,300
hedef: 65
spor: 300 dk evde plates, ip atlama, twist.
günaydın bravo yine ya gerçekten spor yaptığın için mi bu kadar verdin acaba. imreniyorum sana
canım tebrik ederim süpersin :) çok iyi vermişsin yaagnydn kızlar.. dün baya kaynatmışsınız. ewt zayıf olmak gerçekten çok güzel bir duygu. ben duştan çıkınca havluyla evde dolaşmam çünkü kilolarım rahatsız eder beni, eşim belime sarılınca sevmem yağlardan başka ne var bel diye bişi yok gibi, evde kısa tayt giyince çekerde çekerim taytı bacaklarım rahatsız eder(diiiii). dün duştan sonra havluyla gezebildim, artık taytımı çekmiyorum aşağılar, eşim elini belime attığında itmiyorum elini. bunlar gerçekten çok güzel duyguuu. daha da güzellerini yaşıcaz inşallah. yıllarca kendimize en büyük haksızlığı biz yapmışız malesef.. ama artık bu haksızlığa dur demeyi başardık ne mutlu bize. ben kilo bildirimimi bugün yapcam haftasonu net yok. bu hafta beni çok şeşırttı sanırım spor yaptığım için.
başlangıç: 82
geçen hafta: 72,400
bu hafta: 69,700
bu hafta giden: 2,700
toplam giden: 12,300
hedef: 65
spor: 300 dk evde plates, ip atlama, twist.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?