80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün benim dogum günüm hem sarhosum hem yastayim bir bar taburesi üstünde babamin öldügü yastayim(allaha sükür babam yasiyor:))
 
ne açlışıydı bu adaşım mutlaka bahsetmşsndr ama çok geçmişe bakmadgm için kaçrmşmdr ben k.bkma ...

ayyy kızz çaktrma valla zayflıorz bak sana ne anlatcm evveli gun altılarda arkam dönük tahtaya bşey yazıorm çocuklardan biri ogretmenm sizde bi degşklk var zayfldnz mı ne siz dedi oteki bi çocuk da dıo ki kızım zaten ogretmen zayftı nie oyle dıosn ayıp falan dıo arkam dönuk baya bi güldm bşey de demedm oklda hocalar her gun soruo nasl zayfladn ble erkek hocalar ble kaç klo verdn dio utanıom da boyle ne bleym herkes içinde sevmem boyle kendmden bahsetmekten ...
spor süper evt bnm bacagın üst tarfı sıknca portakal kabugu gibi oluodu artık olmuo çook az var ...arkadakileri yok etmek pek bi zor tabii on lar kalıcı gibi
 
adaşmm kankammm ikisi bi arada kahvemsnzzz bnmmm ohh süper valla gtmeyn bak hemen heee sohbet etcz brazzzz hanidr beklıorm boyle bi araya gelmeyi
 
süpeeeeeeeeeeer ..ay benimde arkamdan zayifladigim anlasilirmi ya..ancak yandan bakinca anlasiliyor..enimiz ayni yani:))4 popoyla geziyor gibiyim basenlerim yüzünden
adaşmm kankammm ikisi bi arada kahvemsnzzz bnmmm ohh süper valla gtmeyn bak hemen heee sohbet etcz brazzzz hanidr beklıorm boyle bi araya gelmeyi
yok yok herifi gezmeye saldim nerden baksan bir saat yalnizim seninim anam ez beni cigne beni:)))))))))))
 
ay adasim benimkide tm dengesizlik oldu ya...burada saka girgir face de siir diz boyu duygusallik...deliriyorum yavas yavas:))
 
Dünkü Menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek,yumurta,peynir,açık çay.
Ara Öğün:3 kayısı.
Öğlen:Çarşıda kermes vardı eşimle gittik kaçırdık biraz6 tane yaprak sarma,1 adet börek,ayran.
Ara :yok
Akşam:tavuk haşlama,salata,çorba.
Ara Öğün:Açık çay
Spor dışarda yürüdüm.


Bugünkü Menüm
Sabah:1 dilim ekmek,yumurta,peynir,açık şkersiz çay,
Ara:yok
Öğlen:Sabahtan beri hastanedeydim yemek saatlerim düzensiz oldu bugünEve gelince zeytinyağlı pırasa,yoğurt yedim.
Ara Öğün: 3 tatlı kaşık puding
Akşam:Hamsi buğulama,salata.
Ara Öğün:Açık şekersiz çay ve yeşil çay.
Koşu Bandı:60 dk tempolu yürüme,mekik çekme.

Boğazlarım ağrıyor sanırım hasta olucam:2:.Kızlar bende tiroit yüksek çıktı yine.Ultrasonla baktırdım guatr için temiz çıktı şükürAma hormonum niye yüksek çıkıyor moralim bozuluyor.Doktor tiroit tedavisi görmessen kilo veremezsin dedi bugünlerde kilo vermem durdu.Öncelikle benim tiroit tedavisine tekrardan başlıcaklar diğer ilacın etkisi olmadı sanırım.Ben belli bir müddet kilo bildirimi yapmak istemiyorum çünkü nedeni belli eğer gelişmeler olursa tekrardan yazarım kilomu vs.Çünkü her hafta gıdım gıdım vermekten yada sabit kalmaktan sıkıldım.Öncelikle tedavim olsun normale dönsün hormonum ondan sonrası kolay.Menülerimi paylaşabilirim ama kilo bildirimi yapamıcam belli bir müddet.
 
ay adasim benimkide tm dengesizlik oldu ya...burada saka girgir face de siir diz boyu duygusallik...deliriyorum yavas yavas:))
bende de valla hatlar karşkk
ohh süperrrr kankamm nerdesnn elma dersem çıııkkkkkkkkkkk
face resimleri yükledim..bugün cekildiler..dumani üstünde:)

hemen bakayım
 
sabah. bir küçük kepekli tost bi çb elma suyu
ara : şekersiz çay
öğle / ara : bir ayran dört adet peynirli kepekli biskuvi
üç gibi : bir activia içinde bi kaç tane ceviz
akşam : dört yk plav iki parça kırmızı et ,cacık
spor : yok
 

canim seni tebrik ediyorum 17 kilo cok büyük basari gercekten süpersiin

face resimleri yükledim..bugün cekildiler..dumani üstünde:)

canim gurbetci hemsom son sira görüsemiyoruz,özledimm...face adreslerimizi alalim artik diyorum:)
 

menün iyi görünüyor canim tabii isin uzmani degiliz ama 8 kilodan fazla vermissin istikrarli bir sekilde devam diyorum.
 

herseyin basi saglik önce tedavini ol sonra azimli bir sekilde devam edersin gülüm.biz buralarda olacagiz sende ayrilma bizden.
 
bugün işteyim ilk günaydın benden olsun:))

dualarımız sizinle canım.sevinçli haberlerini bekliyoruz :))
hoşgeldin canım.bizlerin kilo çizelgelerine bakıyosundur.hepimiz o civar kilolardan başladık.sabır gerekiyor emek gerekiyor kilo verebilmek için.aramıza katılırsan ve paylaşımlarda bulunursan gün içinde yediklerini kontrol altına alabileceğini göreceksin.
tebrik ederim sizi.bende 1 ay önce 92 kiloyla başladım.85 im şuanda.7 kilo verdim ama 58-59 u görürmüyüm acaba...
çok güzel bi sonuç 1 ayda.eğer dengeli ve sağlıklı besleniyorsan neden olmasın o kilolara da düşersin.ama sağlıksız şok diyetlerle uzun vadeli kilo vermek çok zor.

dünkü menü:

sabah:1 yumurta+2 dilim ekmek+2 kk peynir+çay
öğle:1 kase çorba+4 kaşık bulgur pilavı+domates salatalık
ara:yrm muz+2 kurabiye
akşam:1 kase çorba+5 adet küçük dolma+yoğurt+salata
ara:1 kurabiye
valla kurabiyeleri yemesem iyiydi ama iş işten geçti.bu hafta artı çıkıcam ben.79 lardayım geri:))
 
gnydn kızlar.. dün baya kaynatmışsınız. ewt zayıf olmak gerçekten çok güzel bir duygu. ben duştan çıkınca havluyla evde dolaşmam çünkü kilolarım rahatsız eder beni, eşim belime sarılınca sevmem yağlardan başka ne var bel diye bişi yok gibi, evde kısa tayt giyince çekerde çekerim taytı bacaklarım rahatsız eder(diiiii). dün duştan sonra havluyla gezebildim, artık taytımı çekmiyorum aşağılar, eşim elini belime attığında itmiyorum elini. bunlar gerçekten çok güzel duyguuu. daha da güzellerini yaşıcaz inşallah. yıllarca kendimize en büyük haksızlığı biz yapmışız malesef.. ama artık bu haksızlığa dur demeyi başardık ne mutlu bize. ben kilo bildirimimi bugün yapcam haftasonu net yok. bu hafta beni çok şeşırttı sanırım spor yaptığım için.

başlangıç: 82
geçen hafta: 72,400
bu hafta: 69,700
bu hafta giden: 2,700
toplam giden: 12,300
hedef: 65
spor: 300 dk evde plates, ip atlama, twist.
 

günaydın bravo yine ya gerçekten spor yaptığın için mi bu kadar verdin acaba. imreniyorum sana
 
dünki menüyü vereyim kızlar
sabah iki dilim ekmek, zeytin, peynir, domates
öğlen bir kase mercimek çorbası, bir kırmızı bir de kabak dolması, yoğurt
saat 6 da bir tabak yoğurlu ıspanak iki dilim ekmek biraz bamya yemeği
spor yok ve su ne kadar içtim bilmiyorum
 
günaydın bravo yine ya gerçekten spor yaptığın için mi bu kadar verdin acaba. imreniyorum sana

teşekkür ederim cnm saol. metabolizmamın çok ii çalıştığını biliyorum. o yüzden de olabilir. diyet yapıp spor yapmadığım zamanlar muhakkak kilo verdim. baktım sarkmaya başlıyor her yanım. bulunduğum ilde de spor yapma imkanım yok. ben de evde yapayım en iyisi dedim. netten bişiler aldım evde yapmaya başladım. vee şok oldum yani verdiğim kiloya hem birazda sıkılaştı bacaklarım. ama benim bi de kötü özelliğim 1 günde 1 kg alabilirim. bünyem o kadarda kötü. yani hayatım boyunca dikkat etmeliyim yediğime içtiğime cnm.
 
canım tebrik ederim süpersin :) çok iyi vermişsin yaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…