- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
canım tebrik ederim süpersin :) çok iyi vermişsin yaa
teşekkür ederim cnm saol. metabolizmamın çok ii çalıştığını biliyorum. o yüzden de olabilir. diyet yapıp spor yapmadığım zamanlar muhakkak kilo verdim. baktım sarkmaya başlıyor her yanım. bulunduğum ilde de spor yapma imkanım yok. ben de evde yapayım en iyisi dedim. netten bişiler aldım evde yapmaya başladım. vee şok oldum yani verdiğim kiloya hem birazda sıkılaştı bacaklarım. ama benim bi de kötü özelliğim 1 günde 1 kg alabilirim. bünyem o kadarda kötü. yani hayatım boyunca dikkat etmeliyim yediğime içtiğime cnm.
hiçbir kıyafetimi giyemiyorum işe başlayalı 3 ay oldu hala uzun siyah hırka ve penye bir pantolon tipi birşey giymekten bıktım artık yaaaaa
kıyafet almak istemiyorum alırsam içine girerim içine girersem zayıflamam uzun sürer
aslında ben kilomu çok göstermiyorum boyum olduğu için ama 46 beden giyiyorum nasıl oluyorsa. mağazaya gidiyorum 46 beden istiyorum benim istediğim pantolanlar olmuyor 48 yok diyorlar. ben de almıyorum. işte otur otur büyüdü popom. iki sezaryan göbek biraz var allahtan o popo kadar yok. ama canım çok sıkılıyor her sabah aynı şeyi giymekten.
cnm bilgesel spor yap. kalça için ne iyi gelir bilmiyorum ama araştırıp ona göre bi spor yapabilirsin. zaten diyette yapıyorsun. o zaman kiloların gitmeme ihtimali yok. sen iki tane çocuk doğurmuşsun gene iyi. ben daha yolun başındayım. bi de o şişman halimle çocuk doğursaydım yüz kaç olurdum Allah bilir. kilonu belli etmemende güzel. avantaj yani. ben de öleyim. bi de öle olmasaydım napardım bilmiorum. şimdilik ben de 40-42 giyiyorum ama düşüyorlar artık. içine gömleklerimi koyuyorum falan duruyor biraz. iyice zayıflayım öle alcam bişiler. hep birlikte zayıflayıp alcaz. sakın bozma moralini.
günaydın herkese benim de moralim çok bozuk bu hafta gram oynamıyo tartı hiç kilo verememişim çok üzüldüm ne yapcam ben yaaa
üstelik bu hafta doğru düzün kaçamak da yapmadım takıldı kilom
herseyin basi saglik önce tedavini ol sonra azimli bir sekilde devam edersin gülüm.biz buralarda olacagiz sende ayrilma bizden.
aynen ben de oyleydm cnm ama üç ay sıktım dişimi duzenmi oturttum şimdi eski kıyafetlerm eteklerm oluo yeni ciciler de almaya başladm dvm da etcm tam gaz :)) bnm tavsyem kendne hiç bşey alma şu an bzim listedemisn sen deglsen hemen aramıza katıl ve hep yeni ciciler alırken ya da onlar uzerndiyken hayal et kendini emn ol oyler olacak sadece braz sabır:))
hiçbir kıyafetimi giyemiyorum işe başlayalı 3 ay oldu hala uzun siyah hırka ve penye bir pantolon tipi birşey giymekten bıktım artık yaaaaa
kıyafet almak istemiyorum alırsam içine girerim içine girersem zayıflamam uzun sürer
günaydın herkese benim de moralim çok bozuk bu hafta gram oynamıyo tartı hiç kilo verememişim çok üzüldüm ne yapcam ben yaaa
aynen ben de oyleydm cnm ama üç ay sıktım dişimi duzenmi oturttum şimdi eski kıyafetlerm eteklerm oluo yeni ciciler de almaya başladm dvm da etcm tam gaz :)) bnm tavsyem kendne hiç bşey alma şu an bzim listedemisn sen deglsen hemen aramıza katıl ve hep yeni ciciler alırken ya da onlar uzerndiyken hayal et kendini emn ol oyler olacak sadece braz sabır:))
cnm hiç kafana takma hepmzde oluo ara ara yeşilçay içıomsn blmıorm içmıosan mutlaka tavsye ederm her gun bi bardak gidicek klolar bu hafta duruş ama haftaya bi bakckmssn ki aa gtmiş hedefldgn klo hatta daha fazlası:))))
üzülme canim insallah gider haftaya . dün iki gün den beri az yiyodum.ve sürekli kosusturma .tansiyonum bir düstü ki .oldugum yere yigiliyodum nerdeyse . kilo vermek sabir ve irade istiyo .hic de kolay degilmis
cnm sakın bozma moralini. vücut bazen direnç gösteriyor. o direnç gösterirse bizde direnç göstericez. zaten hep bu sabırsızlığımızdan başlayıp başlayıp bozduk diyetlerimizi( ama bu sefer düşmeyelim aynı hataya. bırak tartı oynamasın bi dahaki sefer bizden yana olacak o tartı emin ol. ben inanıyorum haftaya çok güzel kilo verceksin. sakın bozma motivasyonunu. bi de şöle düşün kilo almadın en azından. önceden katlana katlana geliyordu yağlar. onu engelledin say bu hafta cnm. yılmak yok bu yoldan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?