80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiçbir kıyafetimi giyemiyorum işe başlayalı 3 ay oldu hala uzun siyah hırka ve penye bir pantolon tipi birşey giymekten bıktım artık yaaaaa
kıyafet almak istemiyorum alırsam içine girerim içine girersem zayıflamam uzun sürer

aslında ben kilomu çok göstermiyorum boyum olduğu için ama 46 beden giyiyorum nasıl oluyorsa. mağazaya gidiyorum 46 beden istiyorum benim istediğim pantolanlar olmuyor 48 yok diyorlar. ben de almıyorum. işte otur otur büyüdü popom. iki sezaryan göbek biraz var allahtan o popo kadar yok. ama canım çok sıkılıyor her sabah aynı şeyi giymekten.

ben de öleyim cnm. hep aynı kıyafetler. çünkü bi mağazaya gidip kıyafet almak benim için iğrenç bi duygu. bedeni yok demeleri çok fena. ama şu anda bunları düşünüp motivasyonumuzu bozmayalım. sonu çok güzel bir duygu olacağı için bu yolda zorlancaz. napalım kendimiz ettik kendimiz bulduk. düşünsene yaza 2 ay var. her verdiğimiz gram bizim için kar. böyle düşünelim yaza istediğimiz gibi cıvıl cıvıl giyinebilelim. bunları düşünüp motive ol. hem havalar sıcaklıyor yavaş yavaş daha güzel kilolar vercez. sakın azmini kaybetme umutsuzluğa kapılma. hepimiz kilo verebilcek kapsitedeyiz cnm.

günaydın herkese benim de moralim çok bozuk bu hafta gram oynamıyo tartı hiç kilo verememişim çok üzüldüm ne yapcam ben yaaa
üstelik bu hafta doğru düzün kaçamak da yapmadım takıldı kilom

cnm bilgesel spor yap. kalça için ne iyi gelir bilmiyorum ama araştırıp ona göre bi spor yapabilirsin. zaten diyette yapıyorsun. o zaman kiloların gitmeme ihtimali yok. sen iki tane çocuk doğurmuşsun gene iyi. ben daha yolun başındayım. bi de o şişman halimle çocuk doğursaydım yüz kaç olurdum Allah bilir. kilonu belli etmemende güzel. avantaj yani. ben de öleyim. bi de öle olmasaydım napardım bilmiorum. şimdilik ben de 40-42 giyiyorum ama düşüyorlar artık. içine gömleklerimi koyuyorum falan duruyor biraz. iyice zayıflayım öle alcam bişiler. hep birlikte zayıflayıp alcaz. sakın bozma moralini.

yani bölgesel cnm:))

günaydın herkese benim de moralim çok bozuk bu hafta gram oynamıyo tartı hiç kilo verememişim çok üzüldüm ne yapcam ben yaaa

cnm sakın bozma moralini. vücut bazen direnç gösteriyor. o direnç gösterirse bizde direnç göstericez. zaten hep bu sabırsızlığımızdan başlayıp başlayıp bozduk diyetlerimizi( ama bu sefer düşmeyelim aynı hataya. bırak tartı oynamasın bi dahaki sefer bizden yana olacak o tartı emin ol. ben inanıyorum haftaya çok güzel kilo verceksin. sakın bozma motivasyonunu. bi de şöle düşün kilo almadın en azından. önceden katlana katlana geliyordu yağlar. onu engelledin say bu hafta cnm. yılmak yok bu yoldan.

herkese günaydın kızlar herkese gönlüne göre güzel bir gün diliyorum,bu arada bugün tatrı oynadı biraz bende musmutlu oldum korkmuştum bu hafta böyle geçecek diye:)))

herseyin basi saglik önce tedavini ol sonra azimli bir sekilde devam edersin gülüm.biz buralarda olacagiz sende ayrilma bizden.

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.İnşallah canım herşeyin başı sağlık gerçekten bende kilo verip çocuk tedavisine geçicektim inşallah.Hepimizin ayrı bir sınavı var işte hayırlısı olsun bakalım.Yok canım ayrılmam sizlerden sağlıklı bir şekilde dönerim inşallahSizlerede kolay gelsin inşallah hepimiz hedefimize ulaşmış olarak çıkarız burdan

günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama iki gündür giremiyrm kızım çok hasta oldu boğazları berbat durumda benimde aynı bu güm üç gündrü okula gitmedim 3 te geçen hafta gitmemiştim yakında müdür beni atacak okuldan şükür kızım bugün daha ii ama yemek yemediği için sürekli yapışık iiz gibiyiz emip duruyo o yüzden bende sürrekli acıkıyrm ve yiyorum yalan yok çünü kızıma süt bana enerji lazım zaten bide regl olacam her tarafım şişti ama ilginçtir tartıda bi kaç yüz gramda olsa eksideyim çok yoruluyorum ondan galiba

duyum geldiğini belli etmişin kız sayfalar ilerlemiş hadi bakalım ya az sohbet edinde kaynasın topiğimiz eşim kendi pc sine format attı inş akşama pc nin biri benim bolca çenemiz düşsün

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

valla şaştım kaldım bi jafatda 2.7 ne demek yavşunun sırrını banada söleyin benmi bu kadar çok aç gözlüyüm en fazla vediğim 1.6 4 aydır burdayım

hadi sonra görüşürüz

aynen ben de oyleydm cnm ama üç ay sıktım dişimi duzenmi oturttum şimdi eski kıyafetlerm eteklerm oluo yeni ciciler de almaya başladm dvm da etcm tam gaz :)) bnm tavsyem kendne hiç bşey alma şu an bzim listedemisn sen deglsen hemen aramıza katıl ve hep yeni ciciler alırken ya da onlar uzerndiyken hayal et kendini emn ol oyler olacak sadece braz sabır:))

cnm hiç kafana takma hepmzde oluo ara ara yeşilçay içıomsn blmıorm içmıosan mutlaka tavsye ederm her gun bi bardak gidicek klolar bu hafta duruş ama haftaya bi bakckmssn ki aa gtmiş hedefldgn klo hatta daha fazlası:))))

üzülme canim insallah gider haftaya . dün iki gün den beri az yiyodum.ve sürekli kosusturma .tansiyonum bir düstü ki .oldugum yere yigiliyodum nerdeyse . kilo vermek sabir ve irade istiyo .hic de kolay degilmis

selam hanimlar,hemen dünkü menümü paylasayim
sabah:2 dilim kepekli tost ekmegi arasi tavuk ve marul
ara:1 armut
ögle:1 kase müsli ve meyve karisimi sekerli yogurt ve 1 wasa kepekli sandvic
ara:1 elma ve 1 havuc
aksam:2 kase lahana corbasi
ara:1 portakal
2 litre su ve 2 litre karisik meyve cayi

Son düzenleme:
bugünkü menümü payşayım:
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık tuzsuz lor peyniri
öğlen: 1 kase havuçlu bezelye
akşam: 1 kase salata, 3 kaşık yoğurt, 1 elma
ara: 1 portakal
3 lt su, 2 kupa tarçınlı karanfilli yeşilçay, 2 şekersiz çay.
hepinize ii tatiller ii akşamlar.

sabah : küçück bi parça açma
bir çatal kıymalı börek
bir kaşık bal bir fındık bi kk peynir
bir dilim tam bugday ekmeği şekersiz çay
ara : bir ince dilim havuçlu cevizli kek
şekersiz çay
türk kahvesi ( arkdastaydık da )
öğle : iki kaşk musli sütle
ara . bir activia cevizli
karşk btki çayı
akşam : bir enginar dolması ve yogurt
spor : yok ( kırmızı kartı yedm bugun halszm o yuzden gtmedm spora )
ara : bir kivi
bitki çayları

sağol canım desteğin için yeşil çay günde 2 fincan kadar içiyorum ama ne olduysa durdu bu hafta kilom

üzülme canim insallah gider haftaya . dün iki gün den beri az yiyodum.ve sürekli kosusturma .tansiyonum bir düstü ki .oldugum yere yigiliyodum nerdeyse . kilo vermek sabir ve irade istiyo .hic de kolay degilmis

bakalım haftaya gidecek mi inşallah gitsin bu kilolar ben böyle hiç mutlu değilim

sağol canım desteğin için inşallah haftaya artık

bugğnkü menüm

sabah 1 bardak süt 4 ymk k.nesfit

ara yok

öğle 4 ymk .mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran 1 dilim ç.ekmek

ara 1 activia
1 portakal

akşam 5 ymk k.menemen
1 bardak ayran 1 dilim ekmek

2 lt su

DÜN
sabah

1 elmalı tart

öğle

1 porsiyon tavuk şiş
1 bardak ayran

akşam

1 tabak spagetti

ara

1 magnum dondurma

bugün

sabah

1 peynirli tost (dışardaydım normal ekmek)

ara

1 elmalı tart

öğle

1 parça tavuk
2 kaşık spagetti

akşam
yok misafirliğe gidiyorum ama yemicem bişey :) gelince meyve yerim yada gitmeden yerim :)

• menüm sabah iki tas kahve .iki tane krep ,ayva receli
  • ögle bir tabak kisir .üc tane sigara böregi
  • üc dilim cikolta
  • aksam meyva kavun .ve kivi
  • bir litre su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…