80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

• menüm sabah iki tas kahve .iki tane krep ,ayva receli
  • ögle bir tabak kisir .üc tane sigara böregi
  • üc dilim cikolta
  • aksam meyva kavun .ve kivi
  • bir litre su

• Kızlar menüleriniz şaka gibi. Siz bu menülerle kilo verebiliyor musunuz?

evet verebiliyoruz canim...

çok haklısın aslında ama ilginçtirki bu hafta çok dengesiz beslenmeme rağmen 1 kg gitti gerçekten şaka gibi :))

Demek ki kızlar kaçamak yapmadan daha güzel beslenseniz daha güzel kilolar vereceksiniz. Kısa yoldan hedefe ulaşırsınız. Sizin içinde çok güzel olur bence.

Demek ki kızlar kaçamak yapmadan daha güzel beslenseniz daha güzel kilolar vereceksiniz. Kısa yoldan hedefe ulaşırsınız. Sizin içinde çok güzel olur bence.

saolasın canım benim bu hafta sapıttım ama düzelicem inşallah bu hafta eski düzenli menülerime dönücem uyarın için tekrar teşekkür...

saolasın canım benim bu hafta sapıttım ama düzelicem inşallah bu hafta eski düzenli menülerime dönücem uyarın için tekrar teşekkür...

aynen öyle ben den de 1 kilo gitti.saka gibi ama gercek

İnşallah daha güzel kilolar verirsiniz. Birden görünce menüleri şok ettiniz beni. Gözüm direkt çikolatalara felan gitti. O yüzden sordum.

canim seni tebrik ediyorum 17 kilo cok büyük basari gercekten süpersiin

canim gurbetci hemsom son sira görüsemiyoruz,özledimm...face adreslerimizi alalim artik diyorum:)
valla sorma hemsom ya görüsemedik hakketen...simdilik buralardayim bol bol görüsürüz...bu ay kilo konusunda siki gaza geldim..bir bakmissin yürüyüse evden baslamis senin evde bitirmis olurum:))))))) yok yok o kadarda degil abartmanin manasi yok..bu ayaklar daha bana lazim:)

ee topigin cenesiz mudavimi olunca geldigide istemeden belli oluyor:))))

dün
sabah:
peynir recel,bir tane nugets 3 dilim ekmek
ögle:
iki kase sebze corbasi
aksam:
bir izgara köfte,bir catal adana sis,3 catal döner,2-3 yemek kasigi cacik

bugün:
sabah:
ceyrek pide
bir catal krem peynir,iki catal sahaanda yumurta ama kasarliydi,3 zeytin,3 kizarmis patates
ögle:sahab 11 de kahvalti olunca ögle kaynadi malesef
aksam:yarim kase cacik,yarim porsiyon döner ama ekmeksiz:) bir tabak salata...bizimkilerin dönercisine yardima gittimde..aksama kadar et dograyinca yemegide orada yedim maleseef ama hic sorum degil dönüste 70 dak.yürüyüs yaptim:))

bugünkü menüm kızlar;
sabah;1 yumurta,5 zeytin,2 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık,şekersiz çay
ara:5 badem
öğle:1 kase tavuklu şehriye çorbası,4 yk patates yemeği,1 dilim ekmek
ara;yok
akşam:1 tavuk döner dürüm,1 bardak ayran
ara:3 kuru kayısı
bugün çok kaçtı farkındayım,bahar temizliği yapıyorum saatlerce ütü yaptım halsiz düşünce yedim bu kadar

Son düzenleme:
Merhabalar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1/2 kk beyaz peynir
1 yk lor(baharatlı)
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
3 çeri domates
karışık yeşillik
1 çk çörekotu
3-4 kuru acı kırmızı biber
Ara:
1 lokma peynir ekmek
Öğle:
yoğurtlu kırmızı lahana salatası
2-3 yk yoğurt
1 sarma
3-4 dilim domates-peynir
Ara:
2 sarma
1 avuç yağsız mısır kavurgası
Akşam:
3-4 lokma peynir ekmek
2 yk yoğurt
Ara:
10 beyaz leblebi
1/4 yeşil elma

1,5 lt su
şekersiz çaylar

GÜNAYDIN KZILAR NÖBET ÇIKIŞI BİR TOPANTIYA DA GİDECEĞİM EVDE OLMAYACAĞIM DÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM BUGÜNKİ VE BİLDİRİMİM BİRAZ GEC SAATE KALABLİR KUSRA BAKMAYIM ŞİMİDDEN UMARIM HERKESLER ÇOK İYİDİR...
DÜNKÜ MENÜM:
sabah:2 ekmek 2 peynir(öncesinde su ve kayısı)
ara:çikolatalı süt
öğle:karışık tost ile 3 kaşık sebze yemeği
akşam:çorba ve 2 kaşık pilav ve salata
akşam:3 porsyon et ve salata
su 1lt 1 kupa yeşil bir kupa beşi bi yerde spor yok

NE MUTLU BİZE! diyelim o zaman..darısı diğer arkadaşların başına..inanın hayal değil gerçek..oluyor işte..birde benim tavsiyem kendinize kısa bir zaman vermeyin..belki 1 ayda değil bir senede..ama gidecek bu kilolar..benim 5 ayım bitmiş..zamana takılı kalmadığım için farkında değilim..çünkü bu beslenme şekli benim yaşam biçimim haline geldi..zaten dengeli beslenmeyi başaramadığımız için verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alıyoruz..mesele kısa zamanda çok kilo vermek değil..kalıcı zayıflamak..
BAŞARIMIZ DAİM OLSUN ARKADAŞLAR..

DÜNKÜ MENÜM
sabah
sucuk
2 d.ekmek
azıcık reçel

kahvaltı geç oldu ara yok

öğle
bir börek 3-4 tane sarma

akşam
balık
bir kase çorba
sütlaç

selamlar
oğluşumu uyuttum pc yi açtım hemen.
hasta olunca bütün huysuzluğu üstünde mızırdayıp duruyor.:))

dünkü mneü

sabah:1 ymurta+2 dilim ekmek+1 kk peynir+çay
ara:
öğle:1 adet hasanpaşa köfte+yrm tabak makarna+çorba
ara:1 portakal
akşam:yrm kase sulu köfte+3 adet dolma+yoğurt+salata
ara:1 kurabiye+minik bir gofret lokması+2 dilim portakal

bugün

sabah: 1 yumurta+2 dilim kemek+2 kk peynir+1 zeytin+çay
ara:bitki çayı
öğle:3 kaşık pilav+3 kaşık kuru fasülye+2 kaşık kadar haşlama et+3 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam: 4 kaşık kuru fasülye+domates+salatalık+yoğurt planlıyorum.

Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 75.8
Bu hafta:74.9
Giden:900
Toplam Giden: 9.1
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 40-42
Spor:80 dk fitness 30 dk yürüyüş

bu haftasonu yokm kızlar ondan erken yapıorm bildrimi bugunn menusunu de yazaym pazar pazartesnn menusunu pzrtesi yazcm

sabah / oglen : bir tavuksuyu çorbası ve salata
ara : bir elma
akşam : karşk ot yemeği bir dilim ekmek yogurt
spor yok

mrb kızlar ayyyyyyy misafir misafir çıldırdım sabahtan beri akşama daha var gelecek olan zaten bebeğim hasta gelen gelene ters vakit

dilaram ben bu hafta bildirim yapmayayım diyorum çünkü hiiiiiiiiç dikkat edemyrm üç günüde geçtim zaten cezalıyım ama kilo bildirimi yprm listeye giremesemde

valla sizinle sohbet etmeyi özledim ama olmuyo olmuyo pc ile bikaç dk buluşabiliyrz onundada anca geçmiş yapıyrm yarım yamalak artık düzen istiyoruuuuuuuuuuuuuuum çıldiricim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…