DÜN
sabah
1 elmalı tart
öğle
1 porsiyon tavuk şiş
1 bardak ayran
akşam
1 tabak spagetti
ara
1 magnum dondurma
bugün
sabah
1 peynirli tost (dışardaydım normal ekmek)
ara
1 elmalı tart
öğle
1 parça tavuk
2 kaşık spagetti
akşam
yok misafirliğe gidiyorum ama yemicem bişey :) gelince meyve yerim yada gitmeden yerim :)
- menüm sabah iki tas kahve .iki tane krep ,ayva receli
- ögle bir tabak kisir .üc tane sigara böregi
- üc dilim cikolta
- aksam meyva kavun .ve kivi
- bir litre su
Kızlar menüleriniz şaka gibi. Siz bu menülerle kilo verebiliyor musunuz?
evet verebiliyoruz canim...
çok haklısın aslında ama ilginçtirki bu hafta çok dengesiz beslenmeme rağmen 1 kg gitti gerçekten şaka gibi :))
Demek ki kızlar kaçamak yapmadan daha güzel beslenseniz daha güzel kilolar vereceksiniz. Kısa yoldan hedefe ulaşırsınız. Sizin içinde çok güzel olur bence.
saolasın canım benim bu hafta sapıttım ama düzelicem inşallah bu hafta eski düzenli menülerime dönücem uyarın için tekrar teşekkür...
aynen öyle ben den de 1 kilo gitti.saka gibi ama gercek
valla sorma hemsom ya görüsemedik hakketen...simdilik buralardayim bol bol görüsürüz...bu ay kilo konusunda siki gaza geldim..bir bakmissin yürüyüse evden baslamis senin evde bitirmis olurum:))))))) yok yok o kadarda degil abartmanin manasi yok..bu ayaklar daha bana lazim:)canim seni tebrik ediyorum 17 kilo cok büyük basari gercekten süpersiin
canim gurbetci hemsom son sira görüsemiyoruz,özledimm...face adreslerimizi alalim artik diyorum:)
ee topigin cenesiz mudavimi olunca geldigide istemeden belli oluyor:))))günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama iki gündür giremiyrm kızım çok hasta oldu boğazları berbat durumda benimde aynı bu güm üç gündrü okula gitmedim 3 te geçen hafta gitmemiştim yakında müdür beni atacak okuldan şükür kızım bugün daha ii ama yemek yemediği için sürekli yapışık iiz gibiyiz emip duruyo o yüzden bende sürrekli acıkıyrm ve yiyorum yalan yok çünü kızıma süt bana enerji lazım zaten bide regl olacam her tarafım şişti ama ilginçtir tartıda bi kaç yüz gramda olsa eksideyim çok yoruluyorum ondan galiba
duyum geldiğini belli etmişin kız sayfalar ilerlemiş hadi bakalım ya az sohbet edinde kaynasın topiğimiz eşim kendi pc sine format attı inş akşama pc nin biri benim bolca çenemiz düşsün
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
valla şaştım kaldım bi jafatda 2.7 ne demek yavşunun sırrını banada söleyin benmi bu kadar çok aç gözlüyüm en fazla vediğim 1.6 4 aydır burdayım
hadi sonra görüşürüz
ne guzellllben de benzer şeyleri yaşıorm ve oyle mutlu oluorm ki klo aldıktan sonra iki ya da üç kez etek gymişmdr gyesm gelmıodu gecen gun denedm evlenmden once dktrdgm etegm oldu bugun gydm oklda öğrenclerm ogretmen arkdaslarm herkes boyle çok guzel şeyler soyledler nasl zayflamşsn ne guzel olmş die nasl mutlu oldm bi kere daha klo almak kendme yaptgm enn buyuk hakszlkmş onu anladm artık sadece hamileliğmde klo almak istıorm ( Allah nasip etsin tez zamanda inşş) yeniden dogdum ve verdkçe çok daha ii hssedicem kendimi blıorm ii ki var bu grup ii ki brlkteyiz ve ii ki çok kararlı ve azimliyiz hep daim olsn bu kararlıgımz gtsn de gtsn bu klolarrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?