gnydn kızlar.. dün baya kaynatmışsınız. ewt zayıf olmak gerçekten çok güzel bir duygu. ben duştan çıkınca havluyla evde dolaşmam çünkü kilolarım rahatsız eder beni, eşim belime sarılınca sevmem yağlardan başka ne var bel diye bişi yok gibi, evde kısa tayt giyince çekerde çekerim taytı bacaklarım rahatsız eder(diiiii). dün duştan sonra havluyla gezebildim, artık taytımı çekmiyorum aşağılar, eşim elini belime attığında itmiyorum elini. bunlar gerçekten çok güzel duyguuu. daha da güzellerini yaşıcaz inşallah. yıllarca kendimize en büyük haksızlığı biz yapmışız malesef.. ama artık bu haksızlığa dur demeyi başardık ne mutlu bize. ben kilo bildirimimi bugün yapcam haftasonu net yok. bu hafta beni çok şeşırttı sanırım spor yaptığım için.
başlangıç: 82
geçen hafta: 72,400
bu hafta: 69,700
bu hafta giden: 2,700
toplam giden: 12,300
hedef: 65
spor: 300 dk evde plates, ip atlama, twist.
bugün buralar pek sessiz kalmış kızlar,haftasonları herkes dışarda galiba,bugünkü menüm;
sabah;1 haşlanmış yumurta,2 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık,şekersiz çay
ara:4 badem,4 kaşık yoğurt
öğle yok sabah geç yiyince
akşam:1 dilim ekmek,1 kase yoğurt çorbası,1 haşlanmış tavuk göğsü,1 baget
ara:1 elma
naber kizlar bu ne pis hava ya.evde herkes hasta..etlerimin sizladigina bakacak olursak bende eli kulaginda hasta olmam yakindir..ee ne var ne yok diet nasil gidiyor
valla canim aslinda ben bu hafta bayagi dikkat ettim...menülerime bakarsan abarti gibi duruyor ama ben diet yapmiyorum..günlük yeme aliskanligimda biraz azaltiyorum o kadar..verdikten sonra geri almak istemedigim icin az gitsin öz gitsin mantigi yani:)) aslinda 4 gün önce 76 yi bile görmüstüm..iki gündür geri 77 lere döndü ama ödem topluyor olabilirim..ben suyu azalttigimda ertesigün hemen farkediyor valla..ama kiyafetlerime bakarsak bayagi vermis gibiyim..bu hafta ne cikacak gercekten kestiremiyorum belki canta bile yerim belli olmaz:)) ama inat ettim 3 ayim var.3 ayda 10 kilo hedefim...bakalim artikgeçmiş olsun canım hastalara,sende dikkat et kendine,burda hava güzeldi gezdik dolaşık biraz,benim bu hafta regl haftam 2 ileri bir geri gidip durdu tartı o yüzden yarın ne çıkar bilemiyorum:) senin nasıl gidiyor?
naber fistiklar..
kizgülselda o ne hosluk ne alim calim..ay düsündügümdende hosmussun hiz...herifi bosayip seni alicam hazir ol:)))
valla canim aslinda ben bu hafta bayagi dikkat ettim...menülerime bakarsan abarti gibi duruyor ama ben diet yapmiyorum..günlük yeme aliskanligimda biraz azaltiyorum o kadar..verdikten sonra geri almak istemedigim icin az gitsin öz gitsin mantigi yani:)) aslinda 4 gün önce 76 yi bile görmüstüm..iki gündür geri 77 lere döndü ama ödem topluyor olabilirim..ben suyu azalttigimda ertesigün hemen farkediyor valla..ama kiyafetlerime bakarsak bayagi vermis gibiyim..bu hafta ne cikacak gercekten kestiremiyorum belki canta bile yerim belli olmaz:)) ama inat ettim 3 ayim var.3 ayda 10 kilo hedefim...bakalim artik
bugün buralar pek sessiz kalmış kızlar,haftasonları herkes dışarda galiba,bugünkü menüm;
sabah;1 haşlanmış yumurta,2 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık,şekersiz çay
ara:4 badem,4 kaşık yoğurt
öğle yok sabah geç yiyince
akşam:1 dilim ekmek,1 kase yoğurt çorbası,1 haşlanmış tavuk göğsü,1 baget
ara:1 elma
bugünkü menüm
sabah 1 dilim çavdarlı ekmek yarım simit
1 dilim b.peynir 5 zeytin
domates salatalık maydonoz 1 tatlı k.pekmez
ara 1 bardak süt 1 portakal
öğle yok sabah geç yendi çünkü
akşam 1 kase çorba 1 tabak salata
3 ymk k.yoğurt
ara 10 tane fındık
1,5 lt su 1 fincan y.çay
suyu az iciyorsun canim biraz daha gayret et 2 litre kadar icersen cok daha iyi olacak.menünde eksikler var bence aralara meyve eklemeye calis bir nebze istahi kapatiyor.
- menüm sabah iki tas kahve yarim dilim ekmek az incir receli
- öglen dört kasik kisir .iki kucuk dilimsigara böregi
- aksam karnibahar salatasi , asien makarna .
- 1 litre su
sabah:2 sahanda kizarmis yumurta,bir mozerella peynir bir arap ekmegi
ara:bir armut
ögle:bir dilimm ekmek icinde dünden kalmis döner kiymasi azicikti ama
aksam:bir dilim pizza koca tabak salata..
1 saat yürüyüs
suyu gene unuttum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?