80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar,

dünkü menüm
sabah: 2kepekli tost ekmegi arasi tavuk gögüsü ile marullu sandvic,5-6 siyah ile yesil zeytin karisimi,domates,salatalik cok az beyaz peynir,1 haslanmis yumurta
ara:1 armut
ögle: 1 tabak yogurtlu bakla,1 wasa kraker
aksam:1 kase lahana corbasi
ara:2-3 avuc kabuklu findik
2 litre su ve 2 fincan isirgan cayi

slm kızlar dünkü menümü yazayım

sabah 1 dilim ekmek domates salatalık açık çay
ara yok
öğle yok sabah geç yedim
ara 4 kaşık sütlaç
akşam 4 çatal patlıcan yemeği 5 çatal makarna yoğurt
ara yeşil badem yedim 10 tane

2.5 litre su 2.5 saat yürüyüş çok tempolu değil

kızlar ben bu hafta kilo bildirimi yapamıycam eşimle termale geldik pazartesi akşam üstü dönücez menülerimi yazarım ama tartılamam en son çarşamba tartılmıştım

Son düzenleme:

tebrik ederimmmmmmm canım darısı başıma

naber fistiklar..
kizgülselda o ne hosluk ne alim calim..ay düsündügümdende hosmussun hiz...herifi bosayip seni alicam hazir ol:)))

sabah:2 sahanda kizarmis yumurta,bir mozerella peynir bir arap ekmegi
ara:bir armut
ögle:bir dilimm ekmek icinde dünden kalmis döner kiymasi azicikti ama
aksam:bir dilim pizza koca tabak salata..
1 saat yürüyüs
suyu gene unuttum malesef

bugünkü menüm

sabah 1 dilim çavdarlı ekmek yarım simit
1 dilim b.peynir 5 zeytin
domates salatalık maydonoz 1 tatlı k.pekmez

ara 1 bardak süt 1 portakal

öğle yok sabah geç yendi çünkü

akşam 1 kase çorba 1 tabak salata
3 ymk k.yoğurt

ara 10 tane fındık

1,5 lt su 1 fincan y.çay

naber kizlar bu ne pis hava ya.evde herkes hasta..etlerimin sizladigina bakacak olursak bende eli kulaginda hasta olmam yakindir..ee ne var ne yok diet nasil gidiyor

bugün buralar pek sessiz kalmış kızlar,haftasonları herkes dışarda galiba,bugünkü menüm;
sabah;1 haşlanmış yumurta,2 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık,şekersiz çay
ara:4 badem,4 kaşık yoğurt
öğle yok sabah geç yiyince
akşam:1 dilim ekmek,1 kase yoğurt çorbası,1 haşlanmış tavuk göğsü,1 baget
ara:1 elma

hemde cumartesi aksamiki millet gör nerelerde..bende hic sevmiyorum haftasonlarini...cocuklugumden beri haftasonu dendimiydi canimin sonu gibiydi:)

naber kizlar bu ne pis hava ya.evde herkes hasta..etlerimin sizladigina bakacak olursak bende eli kulaginda hasta olmam yakindir..ee ne var ne yok diet nasil gidiyor

geçmiş olsun canım hastalara,sende dikkat et kendine,burda hava güzeldi gezdik dolaşık biraz,benim bu hafta regl haftam 2 ileri bir geri gidip durdu tartı o yüzden yarın ne çıkar bilemiyorum:) senin nasıl gidiyor?

geçmiş olsun canım hastalara,sende dikkat et kendine,burda hava güzeldi gezdik dolaşık biraz,benim bu hafta regl haftam 2 ileri bir geri gidip durdu tartı o yüzden yarın ne çıkar bilemiyorum:) senin nasıl gidiyor?
valla canim aslinda ben bu hafta bayagi dikkat ettim...menülerime bakarsan abarti gibi duruyor ama ben diet yapmiyorum..günlük yeme aliskanligimda biraz azaltiyorum o kadar..verdikten sonra geri almak istemedigim icin az gitsin öz gitsin mantigi yani:)) aslinda 4 gün önce 76 yi bile görmüstüm..iki gündür geri 77 lere döndü ama ödem topluyor olabilirim..ben suyu azalttigimda ertesigün hemen farkediyor valla..ama kiyafetlerime bakarsak bayagi vermis gibiyim..bu hafta ne cikacak gercekten kestiremiyorum belki canta bile yerim belli olmaz:)) ama inat ettim 3 ayim var.3 ayda 10 kilo hedefim...bakalim artik

• menüm sabah iki tas kahve yarim dilim ekmek az incir receli
  • öglen dört kasik kisir .iki kucuk dilimsigara böregi
  • aksam karnibahar salatasi , asien makarna .
  • 1 litre su

naber fistiklar..
kizgülselda o ne hosluk ne alim calim..ay düsündügümdende hosmussun hiz...herifi bosayip seni alicam hazir ol:)))

canim benim asil ben sana hayran oldum güzelligine vuruldum:)) aman sakin bana güvenerek esini bosamaa :)

Son düzenleme:

canim fotolarina bakilirsa cok asiri kilolu görünmüyorsun.Kiz 10 kilonu nereden vereceksin merak ettim:) bence 4 cocuga ragmen fistik gibisin.

canim menün cok iyi görünüyor...birde benimkini yazsam sasiracaksin:)

saka bir yana bende gectigimiz hafta toparladim.bugün biraz abarrtim ama olsun sürekli diet mantigi daha cok aciktiriyor.
bugünkü menüm
sabah:2 kepekli tost ekmegi arasi marulla tavuk gögsü,1 domates,biraz beyaz peynir
ara:üstüne krem peynir sürülmüs wasa kraker
ögle:1 kase lahana corbasi ve coban salata
ara:elma,armut,kiwi,portakal ile yapilmis meyve salatasinin yarisi
aksam:2 lahmacun
ara:yarim kalan meyve salatasinin üstüne tarcin ve 150 gr.sade yogurt karistirip yedim
2 litre su ,1 fincan isirgan cayi ve 2 fincan yesil cay

sabah herseyi yiyip aksama dengelemissin bence cok iyi görünüyor.bende öyle yapiyorum gün boyu istediklerimi yiyip aksam az yemege bakiyorum.su ana kadar bagagi ise yaradi.

• menüm sabah iki tas kahve yarim dilim ekmek az incir receli
  • öglen dört kasik kisir .iki kucuk dilimsigara böregi
  • aksam karnibahar salatasi , asien makarna .
  • 1 litre su
suyu az iciyorsun canim biraz daha gayret et 2 litre kadar icersen cok daha iyi olacak.menünde eksikler var bence aralara meyve eklemeye calis bir nebze istahi kapatiyor.

su icmeye calis bidenem inan cok yararini görürsün suyu icmedikce kilo bir yerde takiliyor o da bütün azmini kiriyor insanin...

canim menüne yorum yaparken fark ettim sanirim gastronomiye el atmissiniz fotolarindan gördüm.Hayirli ugurlu olsun gülüm insallah yolumuz düserse bir gün misafirin oluruz:) bende diyorum bu kiz sabah döner aksam pizza ne hikmet:) simdi isin dahada zorlasir döner,pizza arasinda nasil diyet yapilir ki:)

ben yine kendim calip kendim söylüyorum kimsecikler yok ortada:) yarin olsada kilo bildirimi yapsam bu hafta cok ümitliyim.

selam kızlarrr nasılsınızzz benim günlerim çok yoğun geçiyor internette problem malesef az girebiliyorummm bi geçmiş yaptım herkesi iyi gördüm aslında:)

bugün doktoruma gittim teyzeleri sağ tarafta 12 sol tarafata 9 yumoş oluşmuş 7-8 milim civarındalar 19-20 milim oluncaya kadar iğnelere devam....çok güzel bi başalangıç yaptık işalllah bböle devam eder dedi doktorum mutlu oldum çıktım yanından pazartesi tekrar kontrolüm var bakalımmmm

yarın bildirim günüüüü atlamayın kızlarrrr öpüyorummm siziii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…