80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım benim dualarımız seninle......

sabah

sahanda 2 yumurta
yarım dilim çavdar ekmeği

ara
2 hurma
4 çiğ fındık

ara
1 sütlü nesacafe

geç olduğu için
öğle akşam birarada

6 yemek kaşığı mantarlı tavuk
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
3 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık rus salatası

ara
1 sütlü nescafe

ayyyy kızlarr nasıl yoğun bir hafta geçirdim yaaaaaaa hiç bir şeye yetişemedim bugün de kurs vardııı ama gidemeeyceğim artıkkk çok yorgunum vallaaaaaa hepinizin GÜNÜ AYDIN olsun inşallahhhhhhhhh güzel kilolar vermişsinizdir

günaydın herkese
dünki menemü vereyim ama çok karışık birazda fazla kaçırdım
sabah güzel bir kahvaltı ettim kaynanam vardı kahvaltıda ne yediğimi bilmiyorum
öğlen bir tabak patates yemeği ve 2 dilim ekmek
sonra dışarıya çıktık oğlum elime verdi yarım simit yedim, sonra bir tane tulumba yedim.
akşamda yine patates yedim biraz leblebi
suda 1,5 kilo falandır çünkü içmedim. sporda yok

bu haftaki bildirimim kızlar reglim devam ediyor o yüzden bu hafta az verdim sanırım (bunuda son 3 günde verdim zaten) ya da bundan sonra böylemi gidecek sizce? 1 kilo bile vermedim bu hafta(

Başlangıç: 86,4
Geçen Hafta: 81,2
Bu hafta:80,4
Giden:800 gr
Toplam Giden: 6 kg
Hedef: 65
Boy: 163
Beden: 46
Spor: haftanın 3 günü 30 dk eliptik bisiklet

Başlangıç: 85
Geçen Hafta: 79,7
Bu hafta:79,3
Giden:400 gr
Toplam Giden:5,7 kg
Hedef: 65
Boy: 167
Beden: 42-44
Spor:yok

iyi pazarlaaar
kilo bildirimi
başlangıç:84
geçen hafta77.6
bu hafta:77.0
giden:0.6
toplam giden:7
spor:150 dk yürüyüş

tebrik ederim kızlar yinede kilolar verilmiş hiç üzmeyin kendinizi haftaya daha güzel olur inşallah.bende bu cuma tartı gram oynamıyodu cuma cumartesi çok dikkat ettim ve yeşilçaya yüklendim biraz 400 gr gitmiş haftaya daha çok olur belki

mrb kızlar kilo bildirimi yapacam ama listeye heralde giremicem
bu arada regl oldum bu hafta 2 . günüm kilo falan veremedim malesef
başlangıç:80
geçen hafta:73.4
bu hafta:73.4
giden 0
top.gden:6.6
hedef:65
spor yok

• baslangic
  • 90 kilo
  • simdiki 89
  • giden 1 kilo
  • hedef simdilik 80
  • spor is güc ve ev.haftada üc gün ormanda 1 saat yürüyüs

kızlar nasıl mutluyum anlatamam..eriyorum adeta..sabah erkenden kalktım meraktan uyuyamadım..hemen tartıldım..ve muhteşem sonuç..bu seferde heyecandan uyuyamadım..ödülü hakettim..bir aydır gram verip alıyordum sabır ve sebatla ilerleyince bedeniniz pes ediyor..zafer bizim oluyor..hemen bildirimimi yapayım;
başlangıç: 89
geçen hafta: 77.8
bu hafta: 75.5
giden: 2.300 gr
hedef: 67
boy: 1.70
spor yok

mrb kızlar kilo bildirimi yapacam ama listeye heralde giremicem
bu arada regl oldum bu hafta 2 . günüm kilo falan veremedim malesef
başlangıç:80
geçen hafta:73.4
bu hafta:73.4
giden 0
top.gden:6.6
hedef:65
spor yok
regl sonrası tartıl arkadaşım..verirsin merak etmee..

Selam güzelliklerim,bu hafta cok mutluyum aslinda tarti 77 ile 78 arasinda gidip geliyor ben yinede 78 diyorum.2 hafta sonra türkiyede olacagim o zamana kadar 75 olabilseydim diye cabaliyorum ama olmayacak sanirim.türkiyede oldugum dönemlerde hep kilo alirim hasret kaldigim ne varsa yerim.bizim oralarin neleri mesur ise yengemler saolsunlar pisirir pisirir önüme koyarlar:)

eranisa süpersin gercekten cok güzel gidiyorsun.tebriklerr

bende kilo bildirimi yapayim...77 ile 78 arasi ama ben 78 diyorum.salidan itibaren düzene girecek yine, evde oldugum sürece diyetime pek uyamiyorum.

Baslangic:87
Gecen hafta:79
Bu hafta:78
Giden:1
Toplam giden:9
Hedef:65
1 gün pilates 1 gün step aerobik

canim sen cok yavas kilo veriyorsun aslinda en sagliklisi belki ama baslangic tarihin ne zamandi merak ettim.

evet .ben den yavas gidiyo .tansiyon sorunum var biraz .yavas gitsin sorun degil . benim 91 90 oynuyodu. vücudum ödem topladi . az az olsun temiz olsun . her hafta bir kilo gitse dua edicem

evet .ben den yavas gidiyo .tansiyon sorunum var biraz .yavas gitsin sorun degil . benim 91 90 oynuyodu. vücudum ödem topladi . az az olsun temiz olsun . her hafta bir kilo gitse dua edicem

canim haklisin doktorlar ayda 1 kilo verin saglikli ve kalici kilo verin diyorlar.azmin kirilmayacaksa en sagliklisi bence..

aleyna:6gün
ayca:2ün
bahar:2gün
blackroseimmortal:4 gün
devran:2gün
duyum:1gün
elmasekeri:6gün
eranisa:2gün
gulselda:1gün
gyk:6gn
irongirl:1gün
kkkmevsim:4gün
masivam:1gün
misafir:2gün
serapes:yok
sweetley:5gün
schenur:6gün
sonundaoldu:2gün
suesue:yok
surevan:1gün
umuts76:1gn
yesil034:1gün
wintersun:7gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…