selam kızlarrr nasılsınızzz benim günlerim çok yoğun geçiyor internette problem malesef az girebiliyorummm bi geçmiş yaptım herkesi iyi gördüm aslında:)
bugün doktoruma gittim teyzeleri sağ tarafta 12 sol tarafata 9 yumoş oluşmuş 7-8 milim civarındalar 19-20 milim oluncaya kadar iğnelere devam....çok güzel bi başalangıç yaptık işalllah bböle devam eder dedi doktorum mutlu oldum çıktım yanından pazartesi tekrar kontrolüm var bakalımmmm
yarın bildirim günüüüü atlamayın kızlarrrr öpüyorummm siziii:)))
iyi pazarlaaar
kilo bildirimi
başlangıç:84
geçen hafta77.6
bu hafta:77.0
giden:0.6
toplam giden:7
spor:150 dk yürüyüş
bu haftaki bildirimim kızlar reglim devam ediyor o yüzden bu hafta az verdim sanırım (bunuda son 3 günde verdim zaten) ya da bundan sonra böylemi gidecek sizce? 1 kilo bile vermedim bu hafta(
Başlangıç: 86,4
Geçen Hafta: 81,2
Bu hafta:80,4
Giden:800 gr
Toplam Giden: 6 kg
Hedef: 65
Boy: 163
Beden: 46
Spor: haftanın 3 günü 30 dk eliptik bisiklet
regl sonrası tartıl arkadaşım..verirsin merak etmee..mrb kızlar kilo bildirimi yapacam ama listeye heralde giremicem
bu arada regl oldum bu hafta 2 . günüm kilo falan veremedim malesef
başlangıç:80
geçen hafta:73.4
bu hafta:73.4
giden 0
top.gden:6.6
hedef:65
spor yok
canim sen cok yavas kilo veriyorsun aslinda en sagliklisi belki ama baslangic tarihin ne zamandi merak ettim.
- baslangic
- 90 kilo
- simdiki 89
- giden 1 kilo
- hedef simdilik 80
- spor is güc ve ev.haftada üc gün ormanda 1 saat yürüyüs
kızlar nasıl mutluyum anlatamam..eriyorum adeta..sabah erkenden kalktım meraktan uyuyamadım..hemen tartıldım..ve muhteşem sonuç..bu seferde heyecandan uyuyamadım..ödülü hakettim..bir aydır gram verip alıyordum sabır ve sebatla ilerleyince bedeniniz pes ediyor..zafer bizim oluyor..hemen bildirimimi yapayım;
başlangıç: 89
geçen hafta: 77.8
bu hafta: 75.5
giden: 2.300 gr
hedef: 67
boy: 1.70
spor yok
canim sen cok yavas kilo veriyorsun aslinda en sagliklisi belki ama baslangic tarihin ne zamandi merak ettim.
evet .ben den yavas gidiyo .tansiyon sorunum var biraz .yavas gitsin sorun degil . benim 91 90 oynuyodu. vücudum ödem topladi . az az olsun temiz olsun . her hafta bir kilo gitse dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?