80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler haftaya INSALLAH hepberaber veririz

bide bu hafta ne kadar cok kilolar verilmis MASALLAH

kızlar şehir dışındaydım kilo bildirimimi yeni yapabiliyorum

başlangıç : 81.5
geçen hafta: 81.5
bu hafta:78.5
giden: 3
toplam giden : 3
hedef :60

kızlar çok mutluyum bir haftada 3 kilom gitti ama hiç kaçamak yapmamıştım tam uymuştum listeme

günaydınlar

dünkü menü.tam çantalık ama :))

sabahmlet+peynir-zeytin-domates vs.-çay-2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğle:tavuk ve köfte ızgara-diyet kola-salata-2 dilim ekmek-yrm kase çorba
ara:tahinli kurabiye--kendim yaptım minik minikler ve 4-5 atıştırdım.-meyveli soda
akşam:yrm tabak pırasa-yrm kase yoğurt-1 dilim ekmek-domates-salatalık
ara.biraz meyve dilim-soda-3 kurabiye

bugünlerde çok gerginim.yeme isteğim beni ele geçirdi dün.kurabiyeleri o kadar çok atıştırmamın sebebi bu.duygusal açlık kötü bir durum.insanın kendini frenlemesi zor oluyor.

bu arada çok güzel kilo veren arkadaşlarım olmuş.liste hazırlanınca daha iyi anlarız.kocaman tebrikler valla.
diyetini bırakmayıp devam edenleri gördükçe insan toparlanma isteği duyuyor kendinde:))
bu hafta daha iyi geçer umarım hepimiz için:))

baya fazla vermişsin maşallah. ben 3 hafta da o kadar verebildim. hoş çok fazla dikkat ettiğim söylenemez. farkında olmadan yiyorum ben.

gnydn bayanlar.. bi tehlikeli haftasonunu daha atlattık çok şükür:)) ama sanırım ben nefsimi çok ii hatta baya fazla terbiye etmişim bişey yemek gelmiyor içimden cnm istemiyor. dünkü menümü paylaşayım.
sabah-öğlen: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık tuzsuz lor peyniri, 1 domates, 1 salatalık (geç kalkınca öğünler böle birleşti.)
ara: elma
dün sadece bu kadar yiyebildim.
3lt su, 2 kupa tarçınlı karanfilli yeşilçay.

kilo veren herkesi tebrik ediyorum gerçekten çok azimlileri gördüm burda. inşallah bende öyle olurum. aslında benim acelem yok ama giyecek kıyafetim olmayınca ve 3 ay sonra kardeşimin düğünü olunca vermem gereken 15 kilo var yani.
dünki menüm
sabah yeşillik, peynir zeytin domates, iki dilim kadar ekmek
öğle yine biraz kahvaltı
akşam beş gibi çiğ köfte bir buçuk lavaşla birlikte, yanına kıvırcık
sonra bir avuç leblebi ara ara atıştırdığım birer kaşık yemekler işte bu öğün sonrası atıştırmaları beni mahvediyor yaaa.
2,5 lt su

cnm böle durumlarda kendini çok sıkma bence. yoksa daha çok yemek gelir içinden. 1 tane tadımlık yeseydin keşke kurabiyeyi. yanında meyve ye çay içme. yoksa çayla ii gidiyor diye yedikçe yersin. hatalarını bilmen çok güzel. bi dahakine daha dikkatli davran. ayrıca diyette olsa kola içme bence. bu şekerli diyet ürünleriyle ilgili birçok iddia öne sürülmüş durumda. mesela benim okuduğum bi yazıda normal şekere göre 200 kat daha şekerli diyor.

Dilara'cım,listedeki "misafir" benim herhalde ama galiba bir yanlışlık olmuş.Ben bu hafta aralıksız 6 gün menümü yazdım.
Bir de tam ben bilmiyorum, bu menülerin listesinin bir yaptırımı var mı yani listeye girmek için mi yazılıyor?

Son düzenleme:
misafir1001 gerçekten sana bravo çok azimliymişsin. inşallah hep böyle gidersin.

sonundaoldu meraba

canim fotolarina bakilirsa cok asiri kilolu görünmüyorsun.Kiz 10 kilonu nereden vereceksin merak ettim:) bence 4 cocuga ragmen fistik gibisin.
hile var canim fotolarda:)) kucagina bebek canta falan alirsan sakliyor tasan yaglarini:)))yüzümde zayif oldugu icin caktirmiyorum:)

insallah canim gel.seve seve bekleriz..aslinda dükkani iki görümcemin kocalari ortak acti..bizim sayilir elbette ama isi gücü parayi emegi veren onlar biz yiyici takimindaniz:))))) gerektigi durumda elbette yardim ediyoruz ama ilk hafta sürekli oradaydik destek olmak icin..artik müsteri olarak gidiyoruz gidince:))

insallah iremcim ..seninde müjdeli haberlerini alirizda seviniriz:)

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] misafir1001 [/TD] [TD] 91.2 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 57.6 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 33.6 [/TD] [TD] 57-58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sonundaoldu [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 12.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 300 dak plates ipatlama twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 13.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gulselda [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1gün step 1gün aerobik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] aycaa35 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SueSue [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 80 dak fitness 30 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] masivam [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 90 dak eliptik bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] serapes [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] blackroseimmortal [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 150 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] yeşil034 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 14.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

teyzeleriiiiii 28 yumoşumuz olmuşşşşş 2 tane daha pırtlatırsam bi koliye tamam lıycam:)))))))

büyütmeye devam ediyoruz listeyi araya sıkıştırdım biraz geç oldu ama kusura bakmayın hepinizi öpüyorummmmm

kaptancım hala burdamısın.ellerine sağlık liste için.ancak ben +1.1 deyim yani en sondayım haftanın tek + lısı hatun olarak:))

maşallah canım ya.İnşallah bebişine kavuşacaksın bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…