baya fazla vermişsin maşallah. ben 3 hafta da o kadar verebildim. hoş çok fazla dikkat ettiğim söylenemez. farkında olmadan yiyorum ben.kızlar şehir dışındaydım kilo bildirimimi yeni yapabiliyorum
başlangıç : 81.5
geçen hafta: 81.5
bu hafta:78.5
giden: 3
toplam giden : 3
hedef :60
kızlar çok mutluyum bir haftada 3 kilom gitti ama hiç kaçamak yapmamıştım tam uymuştum listeme
günaydınlar
dünkü menü.tam çantalık ama :))
sabahmlet+peynir-zeytin-domates vs.-çay-2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğle:tavuk ve köfte ızgara-diyet kola-salata-2 dilim ekmek-yrm kase çorba
ara:tahinli kurabiye--kendim yaptım minik minikler ve 4-5 atıştırdım.-meyveli soda
akşam:yrm tabak pırasa-yrm kase yoğurt-1 dilim ekmek-domates-salatalık
ara.biraz meyve dilim-soda-3 kurabiye
aleyna:6gün
ayca:2ün
bahar:2gün
blackroseimmortal:4 gün
devran:2gün
duyum:1gün
elmasekeri:6gün
eranisa:2gün
gulselda:1gün
gyk:6gn
irongirl:1gün
kkkmevsim:4gün
masivam:1gün
misafir:2gün
serapes:yok
sweetley:5gün
schenur:6gün
sonundaoldu:2gün
suesue:yok
surevan:1gün
umuts76:1gn
yesil034:1gün
wintersun:7gün
çok havalı...
süpersin canim sana özendim...tebriklerr
misafir1001 gerçekten sana bravo çok azimliymişsin. inşallah hep böyle gidersin.
sonundaoldu meraba
misafir1001 gerçekten sana bravo çok azimliymişsin. inşallah hep böyle gidersin.
sonundaoldu meraba
hile var canim fotolarda:)) kucagina bebek canta falan alirsan sakliyor tasan yaglarini:)))yüzümde zayif oldugu icin caktirmiyorum:)canim fotolarina bakilirsa cok asiri kilolu görünmüyorsun.Kiz 10 kilonu nereden vereceksin merak ettim:) bence 4 cocuga ragmen fistik gibisin.
insallah canim gel.seve seve bekleriz..aslinda dükkani iki görümcemin kocalari ortak acti..bizim sayilir elbette ama isi gücü parayi emegi veren onlar biz yiyici takimindaniz:))))) gerektigi durumda elbette yardim ediyoruz ama ilk hafta sürekli oradaydik destek olmak icin..artik müsteri olarak gidiyoruz gidince:))su icmeye calis bidenem inan cok yararini görürsün suyu icmedikce kilo bir yerde takiliyor o da bütün azmini kiriyor insanin...
canim menüne yorum yaparken fark ettim sanirim gastronomiye el atmissiniz fotolarindan gördüm.Hayirli ugurlu olsun gülüm insallah yolumuz düserse bir gün misafirin oluruz:) bende diyorum bu kiz sabah döner aksam pizza ne hikmet:) simdi isin dahada zorlasir döner,pizza arasinda nasil diyet yapilir ki:)
insallah iremcim ..seninde müjdeli haberlerini alirizda seviniriz:)selam kızlarrr nasılsınızzz benim günlerim çok yoğun geçiyor internette problem malesef az girebiliyorummm bi geçmiş yaptım herkesi iyi gördüm aslında:)
bugün doktoruma gittim teyzeleri sağ tarafta 12 sol tarafata 9 yumoş oluşmuş 7-8 milim civarındalar 19-20 milim oluncaya kadar iğnelere devam....çok güzel bi başalangıç yaptık işalllah bböle devam eder dedi doktorum mutlu oldum çıktım yanından pazartesi tekrar kontrolüm var bakalımmmm
yarın bildirim günüüüü atlamayın kızlarrrr öpüyorummm siziii:)))
baya fazla vermişsin maşallah. ben 3 hafta da o kadar verebildim. hoş çok fazla dikkat ettiğim söylenemez. farkında olmadan yiyorum ben.
bende yapicam o havayi dur sen:))))))))çok havalı...
kaptancım hala burdamısın.ellerine sağlık liste için.ancak ben +1.1 deyim yani en sondayım haftanın tek + lısı hatun olarak:))[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] misafir1001[/TD] [TD] 91.2 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 57.6 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 33.6 [/TD] [TD] 57-58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 12.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 300 dak plates ipatlama twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 13.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1gün step 1gün aerobik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 80 dak fitness 30 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 90 dak eliptik bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 150 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 14.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
teyzeleriiiiii 28 yumoşumuz olmuşşşşş 2 tane daha pırtlatırsam bi koliye tamam lıycam:)))))))
büyütmeye devam ediyoruz listeyi araya sıkıştırdım biraz geç oldu ama kusura bakmayın hepinizi öpüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?