80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma hemsom ya ..topikte sohpetci kalmamis gurbetci kalmis...sen calisiyordun demi..calismasaydin bir ortanokta bulup bulusurduk:))))))))

evet gülüm calisiyorum gerci hristiyanlarin paskalyalari saolsun 4 gündür evdeydik ama yarin is var maalesef.kiz 2 hafta sonra türkiyeye ucuyorum hadi gel beraber gidelim:)

evet gülüm calisiyorum gerci hristiyanlarin paskalyalari saolsun 4 gündür evdeydik ama yarin is var maalesef.kiz 2 hafta sonra türkiyeye ucuyorum hadi gel beraber gidelim:)
ay ne güzel olurdu..ama benim basim bagli anam:)) basimda 5 koca var:)) öyle ha deince kacamiyorum malesef...nereye ucuyorsun peki

eger hersey yolunda giderse ben bu herifi yaza kadar terketmezsem yazin antalyaya gidecegiz cümbür cemaat..benimkide ne tatil olur ama coluk cocuk taskala...bari iki haftasini otelde gecirelim basbasa diyorum ama adam pinti aslinda pinti degil parasiz:))))))) ay iki gündür küsüsz gene konusmuyoruz ya ben takilir dururum barisana kadar:)))

istanbula ucacagim sonra ankara sonra memlekete en sonda antalya oradan da geri dönüs 3 haftaligina gidiyorum
heveslendirdin kiz beni...istanbulda annemler kaliyor ama bu hafta antalyaya gectiler..biz gidene kadar orada olurlar..sicak deniz kum...balkonda sicacik günesin altinda kalvalti...bizimkilerin tututugu baliklar mangalda...aksam üstü okey muhabbetleri..of ya gencligimi hayatimi özledim...sitressiz anamin babamin tek nazlisi gibi nazlandigim dostlarim arkadaslarim...sen ne alemdesin hemsom bilmiyorum ama bu memleket bni bitirdi ya git canim söyle bir güzel dinlen desarj ol gel..benim yerimede eglen ama söyle ha buda bizim cenesiz oznur icin olsun die yudumla cayini:))))))

teşekkkür ederim cnm:) ben de senin takipçinim hep. ewt biliyorum ama dünden beri cnm bişi istemiyor bugünde az yedim . ama öğlenden itibaren toparlamaya başladım. zorluyorum kendimi:)

kaptanmm eline saglıkkk yumoşlarına daa çok çok çok maşallahhhhhhhh ilk üç süpersinizzz tebrklerrr dger klo veren arkdaslarmı da tebrk ediyorummmm kankam senn de eline sağlık

eline sağlık cnm. o yoğunluk içinde vakit ayırıp yapmışsın. emeğine sağlık.

bugünkü menü kızlar. bugün de biraz ii olmadı ama yavaş yavaş toparlıyorum.
sabah: canım istemedi yiyemedim
öğlen: 1,5 kaşık tuzsuz lor peyniri, 1 domates, 1 salatalık, 1 kırmızı biberle salata yaptım yedim
akşam: 1 kase salata, 3 kaşık light yoğurt, 1 portakal
3 lt su, 2 kupa tarçınlı karanfilli yeşil çay, 3 şekersiz çay.

canim benim,bizim kaderimiz iste yaban ellerde yasamak seninle ayni seyleri yasiyorum 23 yildir alisamadim buralara memleket gibisi yok..senin icin cay yudumlamak memleket tadinda simit yemek aklima geleceksin emin ol. cok özledim havasini suyunu...kilolara dikkat edecegim tabii de ama öyle stres yapmayacagim nede olsa tatilde olacagim icin.

teşekkkür ederim cnm:) ben de senin takipçinim hep. ewt biliyorum ama dünden beri cnm bişi istemiyor bugünde az yedim . ama öğlenden itibaren toparlamaya başladım. zorluyorum kendimi:)
istahinin olmamasi tamamen motivasyonla alakali kilolar gittikce insanin yemek yiyesi gelmiyor biliyorum gülüm

ay ne güzel olurdu ya keske bende gidebilsem .bahar da civilcivil olur .bizim icin de gez eglenn

tamam gurbetci hemsom senin ve hepimiz icin gezecegim hasret giderecegim.

ceneye daldim dünkü menümü yazmadim...bütün oburlugum üzerimdeydi ama bugün dünkü yediklerimin etkisi ile hic istahim yok:)
kalkis:2 kahve
sabah ve ögle:2 kepekli tost arasi marulla tavuk gögsü,az peynir,3-4 zeytin,domates ve salatalik
ara:meyve salatasi üstüne sade yogurt ve tarcin
aksam:sayamadigim kadar zeytinyagli kuru patlican dolmasi(tencerenin yarisini yedim)
suyu az ictim sanirim 1 litre kadar,1 fincay isirgan cayi

bugünkü menüm

sabah 1 bardak süt 4 ymk k.nesfit

ara yok

öğle 1 kase çorba
1 kase cacık

ara 5 fındık
1 activa

akşam 2 kuru patlıcan dolma
salata

2 lt su 1 fincan y.çay

maasallah hic istahin yokmus hemso..olsa ne yermissin..zetinyagli olmasimi seni kandirdi nedir sayisini bile bilmiyorum demissin:) dikkat..tatil öncesi incelki seni görenler hayran kalsin..gerci sen maasallah bu halinlede hayran kalinacak kadar hossun ama olsun bir gram bir gramdir..gelmesin gitsin:)

sabah:bir elma bir aktivia
ögle:biriki catal izgara tavuk
bir portakal
aksam:bir tabak pirasa yemegi pirincli oldugu icin ekmek yemedim..

bugünkü menüm kızlar;
sbah;2 dilim lıght ekmek,1 sahanda yumurta,şekersiz çay
ara:1 elma
öğle:1 dilim ekmek,haşlanmış tavuk baget+göğüs,1 bardak ayran
akşam:1/2 kase tavuk çorbası,4 yk kıymalı makarna,6 yk yoğurt
ara:leblebi yerim heralde,spor yok bahar temizliği var:))

• menüm sabah iki tas kahve
  • öglen ceyrek pide tost ,salata
  • ara potakal,armut
  • aksam dört tane köfete salata
  • 1 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…