hemsom senle ikimiz kaldik buralarda gurbetcilerin kaderi iste:))
sorma hemsom ya ..topikte sohpetci kalmamis gurbetci kalmis...sen calisiyordun demi..calismasaydin bir ortanokta bulup bulusurduk:))))))))
ay ne güzel olurdu..ama benim basim bagli anam:)) basimda 5 koca var:)) öyle ha deince kacamiyorum malesef...nereye ucuyorsun pekievet gülüm calisiyorum gerci hristiyanlarin paskalyalari saolsun 4 gündür evdeydik ama yarin is var maalesef.kiz 2 hafta sonra türkiyeye ucuyorum hadi gel beraber gidelim:)
ay ne güzel olurdu..ama benim basim bagli anam:)) basimda 5 koca var:)) öyle ha deince kacamiyorum malesef...nereye ucuyorsun peki
heveslendirdin kiz beni...istanbulda annemler kaliyor ama bu hafta antalyaya gectiler..biz gidene kadar orada olurlar..sicak deniz kum...balkonda sicacik günesin altinda kalvalti...bizimkilerin tututugu baliklar mangalda...aksam üstü okey muhabbetleri..of ya gencligimi hayatimi özledim...sitressiz anamin babamin tek nazlisi gibi nazlandigim dostlarim arkadaslarim...sen ne alemdesin hemsom bilmiyorum ama bu memleket bni bitirdi yaistanbula ucacagim sonra ankara sonra memlekete en sonda antalya oradan da geri dönüs 3 haftaligina gidiyorum
canimcim, kaptanimiz bu aralar heyecanli gözünden kacmis olabilir onun bu heyecanini hep beraber paylasiyoruz.hem sana da motivasyon olur haftaya - olursun:)
iyi kilo veriyorsun hemsom döner ve pizzalara ragmen:) ayrica sirinen varya tam yemelik ya Allah hayirli evlatlardan olmayi nasip etsin insallah.
sana aynen katiliyorum gülüm bende de ayni seyler oluyor moralim bozulmaya basladigi an kendimi mutfakta buluorum.aklima gelmeyecek ne kadar börek,cörek,kek varsa yapip yiyorum.aslinda kendimizi kandiriyoruz duygusal bosluklar bizi kandiriyor...sende biliyorsun ki gecici bir dönem hersey cok güzel olacak bozma moralini güzelcigim.
canim seni dikkatle takip ediyorum azmine hayran olmamak elde degil..ama dünkü menün gercekten cok az olmus az yiyerek metabolizmayi yavaslatirsin biliyorsun degil mi?
kaptanmm eline saglıkkk yumoşlarına daa çok çok çok maşallahhhhhhhh[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] misafir1001[/TD] [TD] 91.2 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 57.6 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 33.6 [/TD] [TD] 57-58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 12.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 300 dak plates ipatlama twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 13.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1gün step 1gün aerobik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 80 dak fitness 30 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 90 dak eliptik bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 150 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 14.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] misafir1001[/TD] [TD] 91.2 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 57.6 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] 33.6 [/TD] [TD] 57-58 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sonundaoldu[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 12.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 300 dak plates ipatlama twist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 13.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 11.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gulselda[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1gün step 1gün aerobik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] aycaa35[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 74.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 9.1 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 80 dak fitness 30 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] masivam[/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 81.2 [/TD] [TD] 80.4 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 90 dak eliptik bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 150 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] yeşil034[/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 5.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 0.1 [/TD] [TD] 14.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
istanbula ucacagim sonra ankara sonra memlekete en sonda antalya oradan da geri dönüs 3 haftaligina gidiyorum
heveslendirdin kiz beni...istanbulda annemler kaliyor ama bu hafta antalyaya gectiler..biz gidene kadar orada olurlar..sicak deniz kum...balkonda sicacik günesin altinda kalvalti...bizimkilerin tututugu baliklar mangalda...aksam üstü okey muhabbetleri..of ya gencligimi hayatimi özledim...sitressiz anamin babamin tek nazlisi gibi nazlandigim dostlarim arkadaslarim...sen ne alemdesin hemsom bilmiyorum ama bu memleket bni bitirdi yagit canim söyle bir güzel dinlen desarj ol gel..benim yerimede eglen ama söyle ha buda bizim cenesiz oznur icin olsun die yudumla cayini:))))))
istahinin olmamasi tamamen motivasyonla alakali kilolar gittikce insanin yemek yiyesi gelmiyor biliyorum gülümteşekkkür ederim cnm:) ben de senin takipçinim hep. ewt biliyorum ama dünden beri cnm bişi istemiyor bugünde az yedim . ama öğlenden itibaren toparlamaya başladım. zorluyorum kendimi:)
ay ne güzel olurdu ya keske bende gidebilsem .bahar da civilcivil olur .bizim icin de gez eglenn
ceneye daldim dünkü menümü yazmadim...bütün oburlugum üzerimdeydi ama bugün dünkü yediklerimin etkisi ile hic istahim yok:)
kalkis:2 kahve
sabah ve ögle:2 kepekli tost arasi marulla tavuk gögsü,az peynir,3-4 zeytin,domates ve salatalik
ara:meyve salatasi üstüne sade yogurt ve tarcin
aksam:sayamadigim kadar zeytinyagli kuru patlican dolmasi(tencerenin yarisini yedim)
suyu az ictim sanirim 1 litre kadar,1 fincay isirgan cayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?